adiehasyiem on Instagram

akhmadi hasyiem

Indonesian Banker | Flashpacker | Food Junkie | Broadcaster Follow yuk @koko.ngimul.tarus 📍Banjarbaru, Indonesia

Report inappropriate content

Many stories can’t be described for 9 days in India. I don’t know why but still feel confused between a lot of things I can’t explain. Bad traffic, pengemudi ugal-ugalan, aneka bau tak sedap, polluted, long horn-sound, scam everywhere dan lain sebagainya. Hampir semua orang yang ditemui tidak dapat dipercaya termasuk Pak Polisiii 😩😅 . . . Banyak pahitnya, banyak pula senangnya. Selain semua tempat yang dikunjungi merupakan yang paling diincar a.k.a the most popular, plusnya banyak ketemu teman2 baru yang bisa sharing everything. Percay gak sih! Kalo anak baik pasti ketemu dengan anak-anak baik juga meskipun di lingkaran dunia scam 🤭😂. God always love Traveler! Kalo bahas Taj Mahal, udah pada tau semua kali yak sejarahnya atau browsing aja kalo penasaran🤪 Finally, see... Taj Mahal yang udah jadi bucket list dari bocah dulu 😁 Dream Big Kid!!! Check list ✅ . . . #AHDiscover #incredibleindia #travel

1

Learn to know the side of your life from the worst down into the end of the highest level. Wish you a wonderful life! . . . #AHDiscover #incredibleindia #travel

24

The Grape Garden in Agra Fort as known as Anguri Bagh. Kalo dilihat sekarang indah banget apalagi pada masanya, betah banget mandanginnya! . . . #AHDiscover #travel #incredibleindia

7

The Foundation, The Effects, The Architecture and that Power. It is Agra Fort, one of a historical fort in the city of Agra in India! . . . #AHDiscover #travel #incredibleindia

8

Some dreams live on in time forever! . . . #AHDiscover #incredibleindia #travel

16

Come and see, don’t just talk about it! . . . #AHDiscover #incredibleindia #travel

9

If you are good at driving in India, trust me you can drive anywhere in the world! . . . #AHDiscover #travel #incredibleindia

20

Where the power of symbol in Agra Fort, one of UNESCO world heritage site! . . . #AHDiscover #travel #incredibleindia

4

Beautiful Thursday to you loves. Make the most out of today and embrace the goodness of life! . . . #AHDiscover #travel #airport #airportlife #royaldutchairlines

13

Jangan percaya apa kata orang lain meskipun itu dari orang terdekatmu sebelum kamu mencoba sendiri, karena setiap orang akan memiliki cara berbeda menghadapinya! . . . #AHDiscover #travel #train #osaka

17

One of the most beautiful sights what I admire. Airport situations 😂 . . . #AHDiscover #airport #travel #airbus

6

Only prayers that guide us to place where we will be safe! . . . #AHDiscover #travel

20

There is no reason to complain, I’m so blessed! . . . #AHDiscover #travel #indonesia #visitsulsel

34

Someone doesn’t need you to be able to grow and be cool than you. As long as you know that the problem is yours, not someone around you! . . . #AHDiscover #ocean #summer #travel

14

Di antara pose yang belum siap dan menahan asinnya air laut! 🤢 . . . #AHDiscover #snorkeling #travel

10

The sun was very hot and it’s making my head imagine to swimming in the sea but in the fact my body was lying in my bed! 🌞💦 . . . #AHDiscover #summer #vitaminsea #travel

29

Passion as the ocean and breath as an angel. We will keep floating on this wave! . . . Magical lense by @sala_ruz #AHDiscover #floating #summer #travel

25

The ocean separates lands, not our souls. Wish you a sleep well tonight! . . . #AHDiscover #summer #vitaminsea #travel

21