arieslukman on Instagram

Aries Lukman

Mobilephotographer | #iPhonesia Founder | 📧 aries@iphonesia.com | #EverydayMotret

http://bit.ly/pmx-aries

Report inappropriate content

33

After the match is over. Kemaren nonton Badminton di #asianparagames2018 dan itu merinding bawaannya ngeliat para atlet disabilitas bertanding dengan sekuat tenaga mereka. Gue yakin setiap orang yang keluar dari Istora kemarin memiliki perasaan yang sama, suatu rasa syukur dan semangat baru yang muncul karena perjuangan para atlet kemarin . Hari ini siapa yang nonton semifinal badminton? . Oh iya buat yang udah atau lagi ke Asian Paragames, jangan lupa ikutan photo challengenya ya! Liat detailnya di feed @iphonesia 😊 . #NyalakanSemangat #DukungAPG2018 #iPhonesia #iPhonesiaAPG2018 @djikp . #oppofindx #iotd #1000kata #streetmeetina #lensculturetalent #myfeatureshots #vscocam #vsco #mobiography #mobilephotography #photostories #outofthephone #shadows #streetgrammer #onthestreets #spi_shadows #instastreetid #wearethestreet #streetshared #streetphotography #MySPC #capturestreets

0

20

1

Colorful thoughts in my mind this Sunday 😊 . Just took a moment to observe my surroundings and capture it along the way . #iphonesia #everydaymotret #oppofindx #oranjejuicery . #iotd #1000kata #streetmeetina #lensculturetalent #myfeatureshots #vscocam #vsco #mobiography #mobilephotography #photostories #outofthephone #colors #streetgrammer #onthestreets

0

“The best camera is the ones with you” selalu menjadi pegangan gue selama menekuni #mobilephotography dan gue selalu senang untuk share passion ini ke orang-orang. Hari ini gue mengajak teman-teman di acara #WaveOfTomorrow di @kenobispace untuk yakin bahwa dengan device apapun juga, yang sekarang kamu pegang harus bisa kamu gunakan untuk menghasilkan karya yang melewati batas 💪💪 . Instalasi seni dari @maikacollective yang di pasang di acara tadi juga kece banget! Gak sabar untuk lihat lebih banyak art installation di acara Wave of Tomorrow nanti tanggal 19 - 28 Oct 2018 di Jakarta at The Tribrata, Dharmawangsa! . #iphonesia #shotoniphone by @dj_jocky . #iotd #1000kata #streetmeetina #lensculturetalent #myfeatureshots #vscocam #vsco #mobiography #mobilephotography #photostories #outofthephone #neonlights

23

14

Nowadays, almost everyone has created an image for themselves in social media. This gives rise to new form of photography art specialized in digital media. Many have succeeded in creating ground-breaking and innovative social media content not only to show off but also express their own art, such as artists in fine and sound arts. Come and join the experts of this contemporary art form and join the movement! WAVE OF TOMORROW festival and KENOBI SPACE present ART INSTALLATION by @MaikaCollective Studio PERFORMANCE by POLKA WARS 3 PHOTOGRAPHY WORKSHOPS: Session I (11.30 - 13.30): "Low Light Photography Techniques" By @ShaktiSiddarta Session II (14.00-16.00): "What Kind of Photography Techniques Can Be Used to Photograph Art Installations" By @Dj_Jocky Guest Speaker: @PutiChitara Discussion about how photography contributed to music artist and performers Session III (16.30 - 18.30): "How to Take an Artistic Photos Using Your Mobile Phone" By @AriesLukman Guest Speakers: @PolkaWars Discussion about how the advancement of digital photography plays a part in promoting their music. Music Performance by POLKA WARS at 19.00pm. Saturday 6 October 2018 at The Exhibit @ KENOBI SPACE COLONY building, 6th floor, Jl. Kemang Raya no 6 Investment: IDR 50 per pax (for one session) incl. snack and beverage Registration: Noval (WA) - 081285484595 Ifin (WA) - 085810494902 18+ Event

25

15

Hope. A special prayer for the people in #sulteng that’s been hit by a devastating natural disaster last weekend. Things might seems to be hopeless right now. I pray for God will give the people in Palu, Dongala and Sigi the strength to face the disaster and would work together to survive this. God be with you all . #iphonesia #prayforsulteng . #iotd #1000kata #streetmeetina #lensculturetalent #myfeatureshots #vscocam #vsco #mobiography #mobilephotography #photostories #outofthephone

2

Pagi tadi ikut mendokumentasikan keseruan #PawaiOborJakarta #AsianParaGames2018 di Car Free Day . Sebentar lagi kita akan menyaksikan manusia-manusia hebat berlaga di Asian Paragames 2018! Who’s excited??? . . . #iPhonesiaPawaiOborAPG18 #NyalakanSemangat @djikp . #iphonesia #oppofindx

23

5

8

16

3

18

#jakarta this evening. It’s been a while since my last walk along the streets of Sudirman to Thamrin. Love to see how this main road starts to look better and I really enjoy my walk on the wide sidewalks. Can’t wait till all the constructions are finish and the MRT starts to operate 😊 . Captured using #oppofindx expert mode features for slow shutters and captured more detail in the low light shot. Set the iso to 100 and shutter speed to 1/2 seconds. I wanted it to be longer but too bad when I set it to 1 second the image was already over-exposed . . . . #iphonesia #iotd #1000kata #streetmeetina #lensculturetalent #myfeatureshots #vscocam #vsco #mobiography #mobilephotography #photostories #outofthephone #shadows #streetgrammer #onthestreets #instastreetid #wearethestreet #streetshared #streetphotography #MySPC #capturestreets

25

There’s something about letting go...the more precious it is, the more you cling to it. . I was wondering kapan bisa punya keberanian untuk lepas anak gue sepedaan sendiri. Kyknya dulu orang tua gue lbh gampang ngebiarin anaknya kelayapan pake sepeda sendiri. Kenapa skg gue lebih susah ya? Mungkin orang tua gue jg susah lepasnya, tapi mereka menutup emosinya agar gue bisa lebih mandiri . . #iphonesia #oppofindx #everydaymotret

12