cavamiquelpons on Instagram

Cava Miquel Pons

#MiquelPons is a familiar winery with more than 250 harvests of experience, from the heart of Penedès (Catalonia). We are producers of Cava & Wines.

http://www.cavamiquelpons.com/

Report inappropriate content

🎶🎵🥁A les 8 comença el Concert de Gralles de Les Gralles del Baix Penedès! Al museu Déu del #elvendrell @embarcadavendrell si veniu podreu gaudir del concert amb una copa de cava 🍾🥂

1

FORMACIÓ 👩🏻‍🎓 Aquesta setmana amb el @pponsmercade hem assistit al congrès #macrowine 📚🍇 on s’han presentat les investigacions científiques més recents en el món de la vinya i el vi. També vam visitar els laboratoris i bodega experimental del ICVV a la rioja. FORMACIÓN 👩🏻‍🎓Esta semana con Pere Pons hemos estado en el congreso #macrowine2018 📚🍇 dónde se han presentado las investigaciones científicas más recentes sobre la viña y el vino. También hemos visitado los laboratorios y la bodega experimental del ICVV en la rioja. DEVELOPMENT 👩🏻‍🎓 this week we have been with Pere Pons in the Macrowine congress 📚🍇 where we have heared all new investigations arround the world about vines and wine. We also have visited the ICVV laboratories and experimental winery.

1

LA VINYA EN DIRECTE🎥▶️: El Quallat és el moment en el cicle de la vinya quan la flor polinitzada comenza a desenvolupar el gra del raïm. LA VIÑA EN DIRECTO🎥▶️: El cuajado es el momento del ciclo vegetativo de la vid cuando la flor es polinizada, y se empieza a desarrollar el grano de uva. VINEYARDS LIVE🎥▶️: The fruit set is the moment when the fertilized flower begins to develop a seed and the grape berry. #beautifulvineyards #beautifulwine

3

2

Xarel•lo #vineyard 🌱☘️🍀🍇

4

Estem molt contents d’anunciar que hem iniciat una col•laboració amb un projecte fantàstic anomenat @extraordinaria.es , una comunitat que vol potenciar que les dones emprenedores puguin aportar tot el seu talent al món. L’hem decidit vincular al nostre vi i cava Núria ja que creiem que reflecteix molt bé aquests valors. Estamos muy contentos de anunciar la colaboración con el fantástico proyecto de #extraordinaria, una comunidad que busca potenciar que las mujeres emprendedoras puedan aprotar su talento al mundo. Hemos vinculado nuestro vino y cava @nuriamiquelpons Ya que creemos que reflejan muy bién esos valores.

5

Aquest cap de setmana de la mà de Namlo Europa hem estat a la cursa de muntanya Batega al Bac a #Campelles on hem disfrutat d’una cursa, poble, muntanyes i ambient fantàstic! Gràcies a tots per l’acollida! Este fin de semana de la mano de l ONG #namloeuropa heos estado en el trail #bategaalbac en Campelles donde hemos disfrutado de una carrera, pueblo, montañas y ambiente fantástico! Grácias a todos por el recivimiento!

0

Molt Contents! Avui hem estat al restaurant @lesmoles d’Ulldecona amb una estrella michelin ⭐️ parlant amb la somelier Carmen Sauch. Moltes gràcies també al Joan Operacions 62 distribuidor de Miquel Pons per la zona per la bona feina!.🍾 Al restaurant hi podreu trobar el nostre gran reserva vintage i el 77 veremes xarel·lo, a part de la seva fantastica oferta gastronomica i equip humà. Muy Contentos! Hoy hemos estado en el Restaurante Les Moles d'Ulldecona con una estrella michelin ⭐️. Very Happy! Today we had a meeting with the som Camen Sauch in the Restaurant Les Moles with 1 michelin star⭐️.

0

2

Bon cap de setmana! 🍾🥂 Buen fin de semana!🥂🍾 Enjoy your weekend! 🍾🥂 Bon Weekend! 🥂🍾

2

Vinyes a tope! 🌱🌿🍀 Aquest any amb les pluges la vegetació verda creix amb força! cal llaurar, vigilar la huimtat i controlar els rendiments per assegurar la millor qualitat del raïm! Viñas a tope! 🌱🌿🍀 Este año con la lluvias la vegetación verde crece con fuerza! Es necesario arar, vigilar la humedad y controlar los rendimientos para asegurar la mejor calidad de la uva! Vineyards a full! 🌱🌿🍀 this year with the rains the green vegetation grows powerful! It's necessary to plow, control the humidity and the yield to asure the best quality of grapes!

2

Nou i Vell, el cicle de la vinya. Nuevo i viejo, el ciclo de la viña. New and old, the vineyard cicle. #brots #fulla #llenya

2

Time Lapse 🎬 d'una de les nostres vinyes, esclata la primavera Time Lapse 🎥 de una de nuestras viñas, explota la pimavera Time Lapse 🎬 from one of our vineyards, loving spring #timelapse #clouds #spring

5

Miquel Pons Brut Nature Black Label #sunny☀️ #sun

3

🔴⚪️FELICITATS CAMPIONS! 🍾🥂🏆l’equip de @cflagranada del nostre poble i que #miquelpons esponsoritza avui s’ha proclamat campió del grup 10 de 4a Catalana! 🔴⚪️FELICIDADES CAMPEONES! 🍾🥂🏆l’equipo de @cflagranada de nuestro pueblo y que #miquelpons esponsoriza hoy se ha proclamado campeón del grup 10 de 4a Catalana!

1

Acabant l’Abril amb verd a les vinyes i ☁️ al cel. Bon pont Acabando el Abril con verde en las viñas y ☁️ en el cielo. Buen puente Finishing April with green vineyards and ☁️ in the sky #clouds #green #april

4

NOVETATS @namlo.europa // 👩‍🎓👨‍🎓👩‍🏫👨‍🏫 Avui dia després de Sant Jordi ens fa especial il·lusió rebre novetats sobre els estudiants que gaudeixen de les Beques Shushil Tamang! Les beques que gràcies a tots els que heu comprat el Cava Namlo esteu fent realitat. Gràcies Aquests són els estudiants Apil, Sanjit i Silshila amb els seus pares i professor de Kyamin. Han aprovat el setè curs amb molt bones notes i ara començaran el vuitè curs! NAMLO NEWS // 👩‍🎓👨‍🎓👩‍🏫👨‍🏫 Today we have recieved news about the three students with the Shushil Tamang grants. These grants are thanks to all people that have bought Cava Namlo! Thank You! These are our scholarship students Apil, Sanjit and Silshila(with their parents and teacher) from Kyamin. They have passed 7th grade with great result and are starting the 8th grade from Sunday, the 22nd.

1

FELIÇ SANT JORDI 🍾🐉🌹📚🍷🥂

1