datodrkk on Instagram

datodrkk DDKK

☎️017-9211450/013-9151831 FB|IG|YOU TUBE|TWITTER|GOOGLE PLUS |PINTEREST|BLOG|LINKEDIN|SNAPCHAT|TUMBLR|WEECHAT =datodrkk

http://www.datodrkk.blogspot.my/

Report inappropriate content

malam malam pun study lagi utk baiki kelemahan diri. korang buat apa yer sekarang???❤️❤️❤️ #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia

0

petua berniaga maju= selalu senyum =murah rezeki. muka masam= rezeki susah masuk = niaga tak maju❤️❤️ ada faham???

5

YASSSSS !! TESTIMONI GOJESS MOJESS🌷🌷🌷 #mmmdis2017 #gojesmojes #solitemolite #drkno5 #drkofficial @drk_nadia (0165209404) . FB PAGES - DDKK INSTAGRAM - datodrkk

4

6

YASSSSS !! TESTIMONI SOLITE MOLITE..HILANG 20 KG SEBULAN 🌷🌷🌷 DARI 89 KG KE 68 KG😲😲 #mmmdis2017 #gojesmojes #solitemolite #drkno5 #drkofficial @drk_sham (017-9565368) . FB PAGES - DDKK INSTAGRAM - datodrkk

7

YASSSSS !! TESTIMONI SOLITE MOLITE..HILANG 20 KG SEBULAN ‼️‼️‼️‼️‼️‼️🌷🌷🌷 #mmmdis2017 #gojesmojes #solitemolite #drkno5 #drkofficial @drk_nadia (0165209404) . FB PAGES - DDKK INSTAGRAM - datodrkk DDKK

4

freee give away musim ke 5 ❤️ like,komen,repost,follow ig @datodrkk 🍎

16

FREEE IPHONE X SETIAP BULAN ‼️‼️‼️ untuk agen agen dan dropship yang sampai target sale setiap bulan. semua boleh join. whasap admin agen @drk_sham @drk_yaya @drk_eyna ❤️❤️❤️

9

no rasmi admin admin online saya 😍😍❤️

5

#drkno5 boleh rawat kulit tidak sekata. whasap admin admin online saya sekarang.

4

alhamdulillah.. luahan hati agen johor @erinyennn ... hidup semakin baik berbanding dengan dulu.. alhamdulillah.. seronok hidup saya dapat bantu orang lain hidup dgn lebih baik lagi. teruskan big why anda kenapa anda nak hidup berjaya. jgn lupa family kita sgt sgt menharapkan kita hidup berjaya. 😍😘👍sanggupkah anda tengok family kita hidup susah???

5

saya asal orang susah. budak miskin kg pek machang kelantan. ayah ibu buta huruf . petani sawah padi. saya terpaksa kerja kuat untuk berjaya. pelbagai kerja saya buat ,dari tukang cuci pinggan mangkuk, cuci tandas sehinggalah buruh kasar binaan bangunan. penat bukan kepalang. sakit habis satu badan. tapi itu lah adat dunia. nak berjaya kenalah usaha. saya tempuhi berjuta juta halangan untuk mengecap kejayaan. pelbagai pahit maung suka duka luka berdarah sudah saya lalui. bukan senang nak senang. hanya yang jiwa kental sahaja mampu mengecap kejayaan. siapa kat sini asal orang susah mcm saya??? kita geng 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️‼️‼️

13