demica_slimm on Instagram

KURUS SLIM CANTIK

๐Ÿ‘‰Agen sah & cod kwasan s.alam & subang ๐Ÿ‘‰Demica Sachet & Bengkung ๐Ÿ‘‰Kurus dalam 2 minggu ๐Ÿ‘‰Bakar lemak tampa berlapar ๐Ÿ‘‰Produk Organic & Halal

http://www.wassap.my/019-3718208/demica

Report inappropriate content

1 BULAN TURUN 7KG . SEBELUM 65KG SELEPAS 58KG . Wahhhh percaya ke idokkk?? Betulยฒ macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!๐Ÿ’– . Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah diperangkap & disingkirkan mestilah badan rasa selesa. . Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ? Klik link pada bio SEKARANG! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #ubatviral #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang

1

NAK KURUS DALAM MINGGU NI JUGAK?๐Ÿ”ฅ . #Demica merupakan penyelesaian kepada sesiapa yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan. . Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan & berperisa mixberry yg sangat menyelerakan.๐Ÿ‡๐Ÿ . Jom dapatkan #Demica . Klik link pada bio ig SEKARANG๐Ÿ’™ . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang

1

Hai uolss ๐Ÿ˜€. Sis nak share feedback adik gorgeous ni consume #Demica. Sape cakap susah nak turun dgn Demica?? . Okay first uols jgn anggap minum 1 kotak setiap org dah boleh turun berkilo kilo. Mungkin tindak balas badan uols lambat sikit walaupun tak turun tapi ada INCH LOSS, iaitu ukur lilit badan uols berkurang jadi makin kecil. . Apa yg penting jgn duk gatal nak stop consume selagi belum capai BMI ideal! Faham?๐Ÿ˜‰ . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang

0

Selamat petang uolsss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜... Ubi kentang biasanya digoreng tapi dah namanya goreng memangla kita kena elakkan sepanjang proses diet. So tukar dgn cara bakar atau rebus, boleh?๐Ÿ‘๐Ÿป . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus @RepostIt_app

0

Salam Maulidur Rasul.. . . โ€Žุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . Maksudnya Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarganya.

1

TURUN 25KG DGN DEMICA . DARI 95KG โžก๏ธ 70KG . Wowwww adik manis share feedback! Alhamdulillah sekarang confident level dah tahap maksimum. Pakai apa mesti cunsss sebab senang nak pilih size. Congrats!๐Ÿคฉ . Jom dapatkan #Demica & kurus dalam minggu ni jgk! Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #ubatviral #slim #slimming #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang

0

Malam uolss.. Jom main game ni. Cepat komen 3 PERKATAAN PERTAMA yg uols jumpa. . Tag rakan uols sekali ๐Ÿ˜‰

0

Hai korang ๐Ÿ’• ..jom bersenam guna Stay Ball ni. Sebelum bersenam consume 1 sachet #Demica utk maksimumkan proses pembakaran lemak. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #kurus #demicashahalam #demicasubang

1

2 KOTAK TURUN 5KG . Alhamdulillah sikittt lagi nak capai target! Keep it up Donโ€™t give up!๐Ÿ’ช๐Ÿป Penangan #Demica mmg power. Uols jom lah grab Demica, dah kurus nanti bakal mak mertua pun sayangg ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿฅฐ. . Klik link pada bio ig utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang

0

Alamak ๐Ÿ™Š hehe jgn risau, #Demica boleh bantu masalah uols. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

Morninggg uolsss.. ๐Ÿ˜˜ Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon ๐Ÿ‹โค๏ธ. Lemak tepu habis cair ๐Ÿ˜. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #demicashahalam #codshahalam #codsubang

2

1

Hai uolss..dinner nanti makan apa? Sis nak pesan sikit pasal gunakan minyak masak berulang kali. Please ambik serius hal ni. Lama-lama boleh menyebabkan penyakit jantung & strok. . Nak #Demica bantu utk perangkap lemak badan uols? Klik link pada bio ig SEKARANG! . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

1

Yeayyy permulaan consume dah turun 2KG . Excited sangat dapat share dgn uols WIN customer yg berjaya turunkan berat. Uols takkan nak tengok je org lain berjaya kurus dgn #Demica ?? . Jom turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm minggu ni jgk! Klik link pada bio ig SEKARANG โค๏ธ. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #codshahalam #codsubang #demicashahalam #demicasubang

1

Selamat petang uolss. Cakap pasal guna minyak masak berulang kali mmg ramai yg buat mcm ni. Tak bermaksud sekali guna dah kena buang minyak tu. Tapi jgn la recycle minyak sampai dah hitam pun masih tak buang ๐Ÿ˜…. . Nak jimat pun berpada-pada jgn sampai jejaskan kesihatan diri. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0