demica_slimm on Instagram

KURUS SLIM CANTIK

👉Agen sah & cod kwasan s.alam & subang 👉Demica Sachet & Bengkung 👉Kurus dalam 2 minggu 👉Bakar lemak tampa berlapar 👉Produk Organic & Halal

http://www.wassap.my/019-3718208/demica

Report inappropriate content

Hai uolss..sis taknak cakap banyak, cukup dgn korang tengok sendiri banyak mana parcel keluar utk customer kesayangan yg taksabar nak kurus dgn #DemicaCoklat #DemicaMixberry & #DemicaBengkung . . Dah masuk 2019 ni Alhamdulillah makin ramai repeat order. Sbb apa?? Sbb Demica & Bengkung kita POWER 🔥 . Nak kurus dlm minggu ni jgk?? Klik link pada bio ig Atau DM SEKARANG nombor telefon korang, okay? . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod

0

. LENGAN MAKIN KECIL, PERUT MAKIN KEMPIS . BERAT TURUN 5KG . Alhamdulillah happy sangat sangat sis dpt testimoni #Demica ikhlas dr akak ni. Terima kasih akak sudi share perubahan ketara ni. Sis doakan akak capai target BULAN ni jgk! . . Korang mesti excited nak kurus dgn #Demica kan? Klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang

0

Selamat petang..bila cakap pasal tidur petang jgn korang tidur kat ofis plak. Hehe. Weekend ni boleh la rehat jap kan? Sebelum nk keluar exercise tu charge energy sekejap, baru tak lemau & toksin pn disingkirkan sepenuhnya. . Nak #Demica bantu buang toksin dlm badan korang? . Tekan je link biru kat ig atau DM nombor telefon korang okay 😉. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

2

COKLAT KURUS VIRAL‼️ . Minum air coklat pun boleh kurus?? Wowww biar betul?? Semua orang nak mcm ni😍. Apa kata korang tengok je testimoni yg dah kurus dgn #DemicaCoklat . Confirm lemak korang pun cair bila minum Demica ni. . Nak team sis bg PERSONAL COACHING sampai kurus utk setiap PEMBELIAN Demica?? . DM nombor telefon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod

1

1 KOTAK TURUN 8KG . DARI 60KG ➡️ 52KG . Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss 😍 Lemak² kat pipi, dagu, lengan & peha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal, ramai pulak puji makin selim. Senang je, korang just kena ikut apa yang #DemicaSquad guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE GUIDE?? . Jom klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod

0

Terima kasih akak syg sudi COD #demicacoklat dari #DemicaSquad . Tak sabar sgt nak share feedback dari akak plak lepas ni. . #Demica mengandungi raspberry ketone yg boleh melawaskan uols yg ada masalah susah nak membuang atau sembelit. Yg PALING PALING penting, WAJIB minum air kosong MINIMUM 3 liter sehari utk kesan optimum. . . Nak order Demica? Klik link pada bio ig SEKARANG ☘️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim #bazarpaknil #demicasquad

2

2 KOTAK BERJAYA TURUNKAN 22KG . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Nak dapatkan body letop?? Kita kena sentiasa jaga penampilan tak kira berapa pun usia kita 😉. . Jom kurus dengan #Demica ?? Klik link pada bio utk order! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #DemicaSquad #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod

1

MASALAH GEMUK AIR . Korang perasan bila korang angkat lengan, korang pegang bawah lengan rasa lembik lembik je lengan. Haaaa tu masalah GEMUK AIR sbb toksin terlebih dlm badan korang. . Nak buang toksin tanpa ada kesan cirit-birit?? Jom buang toksin ddgn #Demica . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

3 TIPS UNTUK CEPAT KURUS . 1. SETKAN MINDA UNTUK KURUS -Selepas anda buat keputusan untuk kurus, lakukannya dengan bersungguh-sungguh. Kalau hari ini kata nak kurus, hari ini juga lakukannya bukannya esok, lusa atau minggu depan. . 2. PELAJARI ILMU TENTANG KALORI -Pantau berat badan selalu. Ambil kalori yang diperlukan sahaja untuk setiap hari. Jika anda perlukan 1300 kcal sehari, jangan makan 2500 kcal untuk hari itu. . 3. MAKAN DALAM KUANTITI YANG KECIL -makan sikit-sikit tetapi banyak kali. -Simpan biskut dalam ‘handbag’ jika perlu. Pastikan ia mempunyai kandungan fiber yang tinggi. . . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

0

Terima kasih akak syg sudi COD #demicacoklat dari #DemicaSquad . Tak sabar sgt nak share feedback dari akak plak lepas ni. . #Demica mengandungi raspberry ketone yg boleh melawaskan uols yg ada masalah susah nak membuang atau sembelit. Yg PALING PALING penting, WAJIB minum air kosong MINIMUM 3 liter sehari utk kesan optimum. . . Nak order Demica? Klik link pada bio ig SEKARANG ☘️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim #bazarpaknil #demicasquad

0

1 KOTAK TURUN 9KG . DARI 101KG ➡️ 92KG . Ramai sangat tanya lelaki boleh consume Demica ke?? Ni salah satu bukti lelaki berjaya kurus dengan Demica . Haaa abang ni consume 1 sachet je sehari, tp power sgt Demica mampu bakar lemak kita tanpa kesan cirit birit atau memulas ✌🏻. . Kalau org lain boleh kurus takkan korang tak boleh kan?? Klik link pada bio IG SEKARANG utk order #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim

0

SAPE ADA MASALAH PERUT BUNCIT?? . Sape tahu pasal African Mango 🥭 African mango ni asal dari Africa tau kita import khas sbg salah satu bahan berkualiti dlm #Demica . . Fungsi african mango adalah untuk bakar lemak badan & tukarkan kepada tenaga. So lemak perut korang yg melekat lama lama akan disingkirkan melalui toksin. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy. . Korang nak kempiskan perut kan? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit 😅🙋🏻‍♀️ . Haaa jangan risau, pakai je #DemicaBengkung dengan selamat tanpa risaukan perut anda yang ke depan mengalahkan orang pregnant 🤣😝. . On tak Onzzz uolls?💃🏻 . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #bazarpaknil #bengkungbersalin #bengkungkerengga

0

7 HARI TURUN 7KG . Panas panas lagi sis dpt ni uolss..hari-hari ada je customer kesayangan share feedback berjaya kurus dgn #Demica . Alhamdulillah. . Garcenia cambogia yg terkandung dlm Demica mmg sangat sangat membantu dlm pembakaran lemak secara natural. Takde cirit-birit pn tau jgn risau ✌️. . Nak kurus dgn Demica? Jom order SEKARANG. Klik link pada bio ig❤️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim #bazarpaknil

1

Happy weekend guys! Dah makan tengah hari ke blm ? Ke memang jadual harini makan je dari pagi sampai ke malam? Mentang-mentang weekend, korang cheat day habis-habisan ye?😠 . Cakap nak kurus tapi hobi makan. Control makan tu okay, takde lah membazir je korang consume Demica. Make sure bawak sachet #Demica korang tu tiap kali keluar so after makan terus bancuh Demica dlm gelas confirm kenyang sampai malam. Mintak air kosong je uolsss save bajet 💰 . Tak tahu nak order #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?🍓🍫 Klik link pada bio ig, admin akan bantu korang buat pilihan yg tepat. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod

2