dtrim_original_kurus on Instagram

kurus

💖 Slimming capsule 📫 Postage Monday - Friday before 2pm 📱 Whtsapp 0195262924

http://www.wasap.my/60195262924

Report inappropriate content

PANAS PANAS PANAS !!! . Pergh lepas slim ni dah mcm anak dara. Customer ni loss 30kg dgn dtrim😍 . Kurus seawal seminggu💪🏼

0

SERIOUS nampak 5 tahun lebih muda bila dh KURUS ni😎 . Customer dtrim ni loss 14kg dgn dtrim !

0

Yeay ! Best giler hari2 tgk penimbang ni asyik turun je berat 😎 . "Sy loss 5kg lps ambil sebotol dtrim. Nk repeat lg dtrim" -Faizah, Selangor- . Tahniah my customer💪🏻

0

Seriouslahhh ! Customer ni dulu 110kg. Skg 53kg ja lps ambil dtrim😱😱😱 . Sape yg berat 100kg ke ats tu, jgn putus asa. Kena konsisten mcm customer ni, mmg boleh dpt berat idaman awak💪🏼 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah #kurusselamat #tipskurus

0

Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu 🍟🍝🍕🍗🍚🍜 . 💗KEISTIMEWAAN DTRIM. ✔Bakar lemak degil ✔Penurunan PANTAS ✔Tak Perlu BERSENAM & DIET ✔Halal ✔Bahan2 natural ✔100% selamat . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

0

Akhirnya turun juga berat ! Customer ni dulu 108kg. Skg 95kg ja lps ambil dtrim😳😳😳 . Sape yg berat 100kg ke ats tu, jgn putus asa. Kena konsisten mcm customer ni, mmg boleh dpt berat idaman awak💪🏼 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah #kurusselamat #tipskurus

1

"Aku yg dulu bukanlah yg sekarang.." . Fuh..slim sgt dh skg & loss 15 kg dgn 2botol dtrim je awak ! 😱 . Kurus seawal seminggu💪🏻

0

Fuhh pakat nak KURUS tahun 2019 ni !😍 . Dena dah poskan dtrim utk trip pagi tadi. Sape nak join pos utk trip petang ni, meh wsp dena . Kurus seawal seminggu💪🏻

0

Alamak ! Terpaksa stop ambil dtrim sbb dah KURUS kerengga🤐 . "Sy loss 20kg dgn 2botol dtrim sahaja" -Customer, Selangor- . Kurus seawal seminggu💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

1

Ye faham. Mmg lepas beranak, susah nk turunkan berat kan. Nk exercise lg la tak sempat sbb penat jaga anak2🤕 . Tak sangka lps cuba dtrim, peha & lengan mengecil, perut buncit hilang ! Dahsat😱 . "Akak loss 10kg lepas ambil dtrim" -customer dtrim, kl-

0

OMG ! Betol2 berkesan UBAT KURUS DTRIM ni !😨 . "Sis, berat saya turun 8kg walau tak habis lagi sebotol dtrim, perut dah kempis" -Safikah, johor- . Senang je nak kurus, dtrim kan ada. Kurus seawal seminggu 💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

0

Waww kurus sepantas kilat ! Customer ni 10kg loss dlm masa 2 minggu je acik2 akak2 😯 . "Happy sgt sis. Sy loss 10kg lepas 2minggu mkn dtrim" -Sarra, Skudai- . Dtrim mmg power. Dijamin murah tp kesan best gila 😘 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

0

Waww kurus sepantas kilat ! Customer ni 10kg loss dlm masa 2 minggu je acik2 akak2 😯 . "Happy sgt sis. Sy loss 10kg lepas 2minggu mkn dtrim" -Sarra, Skudai- . Dtrim mmg power. Dijamin murah tp kesan best gila 😘 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

1

Tak diet pon customer ni dh berjaya turunkan berat berkilo-kilo. Wow !😍 . " 2 botol sy loss 13kg & perut dah kurang buncit " -Syahir, Selangor- . Dtrim mmg berkesan turunkan berat dgn cepat yeay. Penat la bawak badan besar2 ni, jom kita kurus btol2 kali ni💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

1

SERIOUS saya dah terlajak kurus melidi tanpa diet & exercise, sampai terpaksa stop makan pil ajaib ni😍 . 💗KEISTIMEWAAN DTRIM. ✔Bakar lemak degil ✔Penurunan PANTAS ✔Tak Perlu BERSENAM & DIET ✔Halal ✔Bahan2 natural ✔100% selamat . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

0

Syoknyaaa. Sebelum ni harem tak kurus walau dh diet & exercise😂😂😂 . Tp dgn dtrim cepat giler dh kurus chuols. Loss 6kg terusss😆 . "Baru 2minggu, berat saya dh turun dari 76kg jd 70kg. Nanti nk repeat order lg" -Natasya, Johor- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

1

Setel pos utk pagi ni ❤️ . Mmg laku keras dtrim ni. Sape nk join pos petang ni, cepat2 sbb dah tak banyak tinggal. Yg penting kita bg 🆓🆓🆓 POSTAGE . Kurus seawal seminggu💪🏻

0