dtrim_original_kurus on Instagram

kurus

💖 Slimming capsule 📫 Postage Monday - Friday before 2pm 📱 Whtsapp 0195262924

http://www.wasap.my/60195262924

Report inappropriate content

0

. 🌼 DAYCREAM JANNA LAWWA ready stock . 😚KELEBIHAN : . 📣kekal berseri & mendapat kulit yang sgt halussssss, licin, gebu 📣anti penuaan 📣merawat kulit rosak 📣anti oksidan 📣menutup cela pada wajah 📣kulit menjadi licin dan flawless 📣mempunyai spf 60+ yg dapat menghalang sunburn dengan sangat berkesan 📣menyekatakan tona kulit 📣boleh dijadikan makeup base 📣mengawal pelepasan minyak di muka 📣mendapat efek kulit pinkish ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ProdukJannaLawwaMurah #skincarejannalawwamurah #jannalawamurah #patiibuputihjanalawamurah #daycreamyjannalawwwamurah #nightcreamyjannalawamurah #pipjannalawwamurah #pipmurah #icecreamsoapMurah #produkjannalawwa #jannalawwaproduct #skincarejannalawwa #Jannalawwaskincare #patiibuputihbyjannalawwa #patiibuputihjannalawwa #Jannalawwa #PatiIbuPutihJannalawwamurah #PIPJannalawwaMurah #PIPJannalawwa #daycreamyjannalawwwa #daycreamjannalawwa #daycreamyjannalawwwamurah #daycreamjannalawwamurah #DaycreamyPatiIbuPutihJannalawwa

1

. 🌼 READY STOCK NIGHT CREAMY JANNA LAWWA . ✔ Whitening, pinkish ✔ Menghilangkan parut & jeragat ✔ Mengurangkan garis-garis halus. ✔ Menambah ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa. ✔ Merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat, bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka ✔Memutihkan dengan sgt berkesan . 💙CARA PENGGUNAAN NIGHT CREAMY . Sapukan pada keseluruhan wajah. Urut sehingga meresap Boleh di campur bersama krim pati putih janna lawwa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #jannalawwa #jannalawwanightcream #bazaarpaknil #jannalawwadaycreamymurah #jannalawwanightcreamy #jannalawwanightcreammurah #nightcreamibuputihbyjannalawwa #nightcreamybyjannalawwa #nightcreamjannalawwa #nightcreamjannalawwamurah #jannalawwamurah #jannalawwashoppe #jannalawwatestimoni #nightcreamjannalawwamurah #visitmyig #igshop #igshopmalaysia #jannalawwasabah #jannalawwasarawak #jannalawwapenang

0

0

Jannalawwa items ready stock💙 . 💙PATI IBU PUTIH 35g 💙PATI IBU PUTIH 20g 💙DAYCREAM 💙NIGHT CREAM 💙BODYLICIOUS MULBERRY 💙ICS SWEET CANDY 💙ICS BANANA 💙ICS APPLE 💙ICS SUGAR PINK 💙BUBBLELAWWA FACIAL WASH 💙POPS GLUTAMIN 💙SCRUB CHOCOLATE 💙SCRUB BERRY 💙SKINBRANDED COOL NATURAL 💙SKINBRANDED HOTPINK 💙SKINTINTED 💙JAMU 💙LADYPINK 💙JANJI TEMU 💙ACNEKILLER 💙KOJIC SERUM 💙SUNBLOCK ❌TONER ❌BODYLICIOUS BANANA ❌COMBAT ❌WATERDROP ❌LIP SERUM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #jannalawwa #jannalawwamurah #jannalawwaoriginal #jannalawwamurahoriginal #ibuputihjannalawwa #patiibuputihjannalawwa #jannalawwaproduk #jannalawwaskincare #testimonijannalawwa #jannalawwatestimoni #testimoniibuputih #skintinted #skinbranded #daycreamjannalawwa #nightcreamjannalawwa #tonerjannalawwa #icecreamsoapjannalawwa #icecreamtubejannalawwa #pipjannalawwa #parut #softfeetcreamjannalawwa #patiibuputih #skinvitamintonerjannalawwa #jannalawwamurahori #jannalawwaoriginal #babypip #jannalawwaoffer #jannalawwadiskaun #jannalawwasale #ibuputih #patiibuputih #bubblelawwajannalawwa

0

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu 🍟🍝🍕🍗🍚🍜 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

0

Salam jumaat 😁

0

Alamak ! Terpaksa stop ambil dtrim sbb dah KURUS kerengga🤐 . "Sy loss 20kg dgn 2botol dtrim sahaja" -Customer, Selangor- . Kurus seawal seminggu💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan

0

Meletops ! Anak dah 4 tapi badan solid mcm anak dara lps ambil dtrim. Siap loss 16kg lagi. Fuhh😍 . Kurus seawal seminggu💪🏻

0

KURUS tanpa exercise ! 🤐 . Perghh dari chubby kini badan jadi KURUS KERENGGA. Customer ni siap loss 10kg lg dgn dtrim😍 . Kurus seawal seminggu 💪🏻

0

Sape nak loss 20kg mcm customer ni? . "Dulu 63kg. Lps ambil dtrim jd 42kg. Nk order lg sebotol" -Azerra, Kajang- . Terkejut kwn2 bila dh kurus kerengga dgn dtrim😎

0

0

Waww kurus sepantas kilat ! Customer ni 10kg loss dlm masa 2 minggu je acik2 akak2 😯 . "Happy sgt sis. Sy loss 10kg lepas 2minggu mkn dtrim" -Sarra, Skudai- . Dtrim mmg power. Dijamin murah tp kesan best gila 😘 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimobesitysolution #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #ubatkurusdtrim #dtrimborong #dtrimcom #coddtrim #dtrimcod #dtrimmurah #ubatkurus #kurus #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimmalaysia #produkkurus #ubatkurus #gemok #gemuk #tipskurus #cindella #cindellamurah #pilkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kuruscepat #turunberat

0

OMG ! Betol2 berkesan UBAT KURUS DTRIM ni !😨 . "Sis, berat saya turun 8kg walau tak habis lagi sebotol dtrim, perut dah kempis" -Safikah, johor- . Senang je nak kurus, dtrim kan ada. Kurus seawal seminggu 💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

0

0

0

0