gerabakiphone on Instagram

KUTU IPHONE

HARGA PROMOSI? RAJINKAN DIRI TGK STORY ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ iphone original 100% ๐Ÿ’ refurbished / myset ๐Ÿ’ boleh pos & cod ๐Ÿ’ harga dijamin murah ! ๐Ÿ’ Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60136141576

Report inappropriate content

KUTU IPHONE 6!! BOLEH UPGRADE GB, 6+, 6S, 6S+, 7.. START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

0

KUTU IPHONE 7+!! BOLEH UPGRADE GB YE. START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

0

KUTU IPHONE X,XS,XSMAX SATU GROUP YE. CAMPUR. BULANAN JE LAIN2!! MYSET!! START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

0

Iphone xr.. Ada yang berminat ke?

1

That feeling ๐Ÿ˜„ yes or no???

0

Cantikk sangat niii ๐Ÿ˜ฃ

0

Sedar la diri sikit. Sampai pecah dibuatnye

0

Siapa pernah lalui zaman ni? Maksudnya korang dah tua ๐Ÿ˜„

0

Macam betull je ๐Ÿ˜†

0

KUTU IPHONE 6!! BOLEH UPGRADE GB, 6+, 6S, 6S+, 7.. START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

3

KUTU IPHONE 7+!! BOLEH UPGRADE GB YE. START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

0

0

Xs vs xs max โ™ฅ๏ธ

1

Iphone 7plus ๐Ÿ˜

0

Perasan tak?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2

KUTU IPHONE 7+!! BOLEH UPGRADE GB YE. START BILA PENUH!! . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

1

KUTU IPHONE X!! MYSET!! START BILA PENUH!! BOLEH UPGRADE GB, XS, XS MAX YE . Whatsapp 0136141576 @ click link kat bio ๐Ÿ˜Š . โ–ถ deposit akan dipulangkan bila sampai giliran โ–ถ deposit *wajib* dibayar supaya sis tahu awak serious nak join โ–ถ tak ada deposit dikira cancel join โ–ถ tarik diri duit tidak akan dikembalikan #kutuiphone #kutuiphonemurah #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #kutuiphone6plus #kutuiphone6s #kutuiphone6splus #kutuiphone7 #kutuiphone7plus #kutuiphone8 #kutuiphone8plus #kutuiphonex #iphonemurah #iphoneoriginal #kutugadget #kutubajet #kutubudget

3