incikdetox.ampang on Instagram

DETOX TEA VIRAL

🍵SLIMMING DETOX TEA RM15 🍵KAKICHANTIQ TEA RM25 🍵SET KOMBO SERENDAH RM40 COD AREA AMPANG DS01-282MED 📲 WHATSAPPS : 018-2327685

Report inappropriate content

Percaya tak sebenarnya ramai di antara kita yang perutnya buncit adalah disebabkan kerak usus... 😳😳😳 . Dan... Percaya tak kerak usus boleh mencecah 10-14kg...😳😳😳 . Percayalah... Bila kita amalkan detox... Kerak2 usus akan tersingkir secara perlahan . Dan percayalah, badan rasa ringan selepas itu... Rasa best lepas membuang... Lebih bertenaga, kulit kurang kusam, dan mood lebih ceria . Dan percayalah, dengan hanya rm40, anda mampu membuang kerak usus . Badan rasa ringan dan aras nombor pada penimbang semakin menurun apabila anda berdiri diatasnya...😆😆😆 . . 📲 Whatsapp 0182327685 📲 Whatsapp 0182327685 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta

1

Makan macam-macam tapi sistem percernaan tidak berfungsi dengan baik, hasilnya toksin berkumpul dalam tubuh. Bayangkan jika berada lama dalam tubuh, toksin atau racun inilah yang merosakkan fungsi sel dalam badan. _ Antara tanda-tandanya adalah : 1. Sering rasa letih Walau pun cukup tidur tapi uols tetap rasa mengantuk dan kurang bertenaga. _ 2. Berat badan sukar turun Sudah bersenam sudah, makan pun dikawal tapi berat badan tak juga kurang. _ 3. Mulut berbau Walau pun sudah memberus gigi, berkumur dan makan gula-gula getah tapi mulut masih berbau. Bau mulut memang ada kaitan dengan masalah pencernaan yang mengganggu proses penyingkiran toksin dari tubuh. _ 4. Sembelit Usus menyingkirkan banyak racun setiap hari dari tubuh kita. Tapi ketika sembelit, tubuh menyimpan semua racun tersebut, yang akan memberi kesan negatif pada kesihatan. Sembelit ini akan menyebabkan sakit kepala, lenguh badan dan keletihan. _ 5. Daya ingatan dan tumpuan yang lemah Selain itu uols juga kerap rasa cemas. _ 6. Alahan dan masalah sinus Ini kerana sistem imun yang lemah. Boleh jadi juga uols jadi sensitif kepada bau terutama wangian. _ 7. Masalah kulit Jerawat, ruam, dan masalah kulit lainnya mungkin menandakan tubuh uols banyak toksin. Awas juga jika mata bengkak atau mengalami psoriasis. Ia boleh jadi tanda bahawa kandungan racun dalam tubuh sudah terlalu banyak. .. Solusi daripada masalah di atas ialah teh detox daripada medina desire.. Teh detox ini bukan sahaja nak menghilangkan masalah berat badan tapi membantu badan kita untuk membuang toksin2 supaya badan kite sihat. Banyak feedback dari customer menyatakan apabila minum teh detox daripada Medina Desire, badan akan terasa ringan. so apa lagi jom order set combo 😘😘 .. BUKAN UNTUK KURUS JE TAPI UNTUK SIHAT JUGA😊 . 📮 Postage RM 8 SM, RM 12 SS . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp incik wafi di 0182327685 / dm . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah

2

LOST INCI ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018 2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamsyazwina #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart

0

BUKAN NAK CAKAP APA LA TEH KITE NI MMG MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN TAW SO LEPAS NI PADA YANG SUSAH MEMBUANG TU JGN RISAU MMG MUDAH ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018 2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamnurul #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq

0

0

RAMAI YANG DAH TEGUR NAMPAK PERUBAHAN PADA BADAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamnurul

9

BADAN RINGAN DAN SAKIT KEPALA KURANG ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 018-2327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamnurul #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq

1

0

MELAWASKAN PEMBUANGAN DAN MENURUNKAN BERAT BADAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah

2

BUKAN BERAT JE BOLEH TURUN TAPI JERAGAT PADA KULIOT MUKA PON HILANG ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah

4

TEH SEDAP DAN BADAN JADI RINGAN ! . . Harga murah produk asli 100% organik da yang paling penting berkesan dengan cepat !! . . Jom cepat whatsapp 0182327685 atau klik link whatsapp kt profile untuk dapatkan perlbagai jenis promosi yang terlajak best !! . . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah

2

0