intanshue.jannahcosmetics on Instagram

Nak Cantik Natural?

By Jannah Kismi #teamintanshue FREE GIFT SETIAP BELIAN!!! 💖💖💖 🚀Open for Dropship Klik👇

https://linktr.ee/intanshueofficial

Report inappropriate content

0

0

0

0

3

0

0

0

0

0

0

Siapa macam Intan yang selalu rasa wajah macam kering, kusam, nak pulak tengah cuaca panas? Semenjak guna Face Mist Prep+Prime JC ni memang dah tak risau. Sembur je bila rasa wajah tak selesa. Boleh guna sebelum dan selepas makeup jugak tau. Makeup lebih cantik dan tahan lama. - #jc #jannahcosmetics #TeamIntanShue #jcstars #dropshipwanted #kosmetik #kosmetikmurah #mua #muamalaysia #jannahcosmeticsputrajaya #jannahcosmeticsbangi #jannahcosmeticscyberjaya #jannahcosmeticskajang #datoaliffsyukri #jannahkissmi #jannahcosmeticfoundation #jcfoundation #foundationmurah #foundationoriginal #fullcoveragefoundation #fullcoverage #foundationoriginal #originalfoundation #foundation #makeupsponge #spongemakeup #beautyblender

0

Color pink lembut yang nice sangat. Bila pakai nampak ayu dan manis. Tak percaya beli dan try😉 - 🌸tekstur matte, ringan dan lembut 🌸mengandungi kolagen dan minyak zaitun untuk melindungi bibir 🌸senang dipakai, hanya sekali sapuan untuk seluruh bibir 🌸tahan lama dan tidak merekah - Nak tahu lebih lanjut? Nak jadi Dropship TeamIntanShue? 📲DM / whatsapp 0132910840 / klik link di bio @intanshue.jannahcosmetics - #jc #jannahcosmetics #TeamIntanShue #jcstars #dropshipwanted #kosmetikmurah #mua #muamalaysia #jannahcosmeticsputrajaya #jannahcosmeticsbangi #jannahcosmeticscyberjaya #jannahcosmeticskajang #datoaliffsyukri #jannahkissmi #primer #primermakeup #makeupprimer #prepandprime #jannahcosmeticsprimer #jannahcosmeticfoundation #jcfoundation #foundationmurah #foundationoriginal #fullcoveragefoundation #foundationoriginal #originalfoundation #foundation #mattelipcream #nudelipcream #loosepowder #mineralpowder

0

Repost By @jannahcosmetics : I've already read all your comments last Tuesday. I'm glad that Lia, Sofy and Phia and others made new friends and made you guys happy! There are so many things that i am thankful for as we are near the end of this 2018 year. Can't help but get all emotional for your support. 🌸 - With a happy heart, i would love to ask you, what do you want for this month? Year end sale perhaps? 😍 - Say YESSS guys! - #jc #jannahcosmetics #TeamIntanShue #jcstars #dropshipwanted #kosmetik #kosmetikmurah #mua #muamalaysia #jannahcosmeticsputrajaya #jannahcosmeticsbangi #jannahcosmeticscyberjaya #jannahcosmeticskajang #jannahkissmi #jannahcosmeticfoundation #jcfoundation #foundationmurah #foundationoriginal #fullcoveragefoundation #fullcoverage #foundationoriginal #originalfoundation #foundation #makeupsponge #spongemakeup #beautyblender #yes #yearendsale

2

Now dah tak risau lagi muka nampak oily sebab Perfect Setting Loose Powder dicipta khas untuk menyerap lebihan minyak di wajah. Flawless sepanjang hari walaupun ketika cuaca panas terik. Dap dap je bila perlu untuk touchup🥰 - Sangat istimewa: • Menyerap serta mengawal minyak. • Hilangkan garis di muka, berpunca dari kulit yang semakin berusia. • Mengelakan smudge, kadang kadang pakai make up kemudian tetiba terlanggar dengan tangan dan smudge foundation di muka. • Mineral color dan ia universal, semua jenis kulit boleh pakai. • Boleh digunakan untuk touch up makeup. • Bedak yang halus, rasa smooth je di wajah. - Bagaimana nak mengawalnya dengan loose powder? Dengan bahan istimewa aloe vera yang sesuai untuk semua jenis kulit. . Nak tahu lebih lanjut? Nak jadi Dropship TeamIntanShue? 📲DM / whatsapp 0132910840 / klik link di bio @intanshue.jannahcosmetics - #jc #jannahcosmetics #TeamIntanShue #jcstars #dropshipwanted #kosmetikmurah #mua #muamalaysia #jannahcosmeticsputrajaya #jannahcosmeticsbangi #jannahcosmeticscyberjaya #jannahcosmeticskajang #datoaliffsyukri #jannahkissmi #primer #primermakeup #makeupprimer #prepandprime #jannahcosmeticsprimer #jannahcosmeticfoundation #jcfoundation #foundationmurah #foundationoriginal #fullcoveragefoundation #foundationoriginal #originalfoundation #foundation #mattelipcream #nudelipcream #loosepowder #mineralpowder

1