kawankita_official on Instagram

KAWAN KITA BUDAK MOTO

@roy_prm founder @kawankita_official KAWAN KITA GENG KITA follow #kawankita_official tekan link ws ni 👇🏻👇🏻👇🏻

https://linktr.ee/kawankita_official

Report inappropriate content

Innalillahiwarrajiun...Seorang Pelumba CP 150 Malaysian Cub Prix Iaitu Hafiz Nor Azman Disahkan Meninggal Dunia selepas terlibat kemalangan pada last lap CP150 MCP Penawar Petang ini selepas berlanggar dgn Afif amran rakan pasukan dlm Petronas CKJ...Sama2 kita sedekahkan Alfatihah . . . cc @Y15zrMalaya_0fficial

31

ko dah balun moto tok wan, ko xnk ngaku ko buat spin ye.. 🤣🤣🤣 . . tag 3 kawan korang tonton video ni. follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013 #pelesitrayaumalaysia #kawankita #kawankita_official

12

haha jangan korang try pulak buat macam ni. . . tag 3 kawan korang tonton video ni. follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013 #pelesitrayaumalaysia #kawankita #kawankita_official

114

mantap sering2 bunyi wei.. . . cc @ezqandarspark

12

tag kawan korang y jenis tanak modal tapi nak syok sama2. 🤣🤣🤣

4

kau2 2strok pun start kena berdiri. 😅😅😅 . . tag 3 kawan korang tonton video ni. follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013 #pelesitrayaumalaysia #kawankita #kawankita_official

22

2

4