kembara_bouqet on Instagram

KEMBARA SIS

Follow🔙.. 💯 trusted seller.. COD Alor Star, Jitra, Polimas, City Plaza..📦📦📦 #kembarameal #kembarajitra #kembarapolimas #deliverysuprise #suprise

https://www.facebook.com/Kembara-Sis-1062622133912972/

Report inappropriate content

@kembara_bouqet nak buat free gift?? Biar betul?? Apa lagi jom order kembara meals dan bouquet banyak².. Sapa2 yg bertuah akan dapat free gift.. 🤗🤗🤗🤗

1

0

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

#SurpriseGift We make #specialdelivery for ur loved one!.. Nak send FLOWERS or GIFT untuk orang tersayang ??.. Jimat masa & mudah Mana tahu sapa² yg bertuah dapat freegift dari kami kan.. Hihihi PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers #konvo #graduation #specialday #happy #cry

0

Feedback customer buat video.. Apa lagi jom order.. Jom2..

1

0

2

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

Jom order bouquet.. Tunggu apa lagi kakak² dan abg² yg nak graduate, kita tempah siap² bouquet.. Spa cepat dya dapat.. Order 2 hari or sehari sebelum konvo.. Mana tahu sapa² yg bertuah dapat freegift dari @kembara_bouqet kan.. Hihihi PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers #konvo #graduation #specialday #happy #cry #

3

0

Hai semua... Jom kita tempah bouquet sebelum Hari Konvo.. Mai tengok kot² ada yg berkenan boleh tempah.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers

0

Jom order cepat!!! Sapa² yg ada adik, kakak or abg yg nk konvo xmau ka tngok depa happy?? Mesti la nak kan.. Jom cepat.. Kita nak tempah awal².. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers

0

Jom order cepat!!! Sapa² yg ada adik, kakak or abg yg nk konvo xmau ka tngok depa happy?? Mesti la nak kan.. Jom cepat.. Kita nak tempah awal².. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers

0

0

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0