kembara_bouqet on Instagram

KEMBARA SIS

Follow๐Ÿ”™.. ๐Ÿ’ฏ trusted seller.. COD Alor Star, Jitra, Polimas, City Plaza..๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ #kembarameal #kembarajitra #kembarapolimas #deliverysuprise #suprise

https://www.facebook.com/Kembara-Sis-1062622133912972/

Report inappropriate content

Done delivery..sorry guys baru update.. SPECIAL FOR GRADUATION!!! ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

SPECIAL FOR GRADUATION!!! ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

Done delivery bouquet..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Congratulations.. Happy Graduation Day!!! ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ Jom order bouquet untk org yg trsyg.. PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

Done delivery bouquet..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Congratulations Kak Nur Syakila.. Happy Graduation Day!!! ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ Jom order bouquet untk org yg trsyg.. PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

2

SPECIAL FOR GRADUATION!!! ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

Mai2.. Kami ad dekat stadium Suka Menanti ni.. Sapa2 nak kembara meals boleh dpatkan dekat sini.. Org2 alor star mai cepat sebelum habis.. ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Tak yah guna api, guna air kosong je untuk panaskan makanan. Yang penting senang nak bawa gi oversea, or hiking. Dorang tengah bagi promo harga tu. Harga berbaloi dan yang penting sedap ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

Tq @kayrarzl_ bagi feedback pasal Kembara meals.. Nnti repeat order lgi ya... ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Masuk hutan, nampak air terjun, guna air terjun jeeee untuk panaskan makanan ! Wowwww ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ . . Nampak tak sebab kenapa anda WAJIB bawa KEMBARA setiap kali nak buat aktiviti outdoor or travelling? Sebab SANGAT MUDAH untuk anda menikmati hidangan panas2 bila2 masa di mana jua tauuu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Ž . . Menarik takkk ? Kalau menarik, taglah member outdoor & travel anda dan bagitahu mereka, next trip wajib bawa KEMBARA ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

NASI & RENDANG TRAVEL BOLEH PANAS SENDIRI HANYA DENGAN AIR SEJUK ! ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ฆ๐Ÿ”ฅ . . โ€œSedap dohhhh ! Makan nasi panas-panas lepas main air sungai sejuk-sejuk, sedap gilaaaa !โ€ - @sitiawe (Pharmacist & Social Media Influencer) . . KEMBARA, Real Food for your Real Adventures ! . . ๐Ÿ’ฏ HALAL JAKIM ๐Ÿ”ฅ Boleh panas sendiri tanpa api (sangat2 mudah) 2๏ธโƒฃ Tahan 2 tahun ๐Ÿšซ Tanpa sebarang bahan pengawet ๐Ÿš Nasi basmathi (panjang2) ๐Ÿ– Daging batang pinang (mampat) ๐Ÿ— Ayam 100% dada ๐Ÿ˜‹ InshaAllah sedap (lihat feedback #kembaramealbuddies) . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

0

Subhanallah indahnyaaa dunia ciptaan Allah kannnn ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ . . Mesti seronok dapat makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 sambil menikmati pemandangan yg indah macam ni ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . . Admin tahu, dah nak masuk hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kan ? Pastikan bawa KEMBARA dlm 2-3 pek sorang supaya anda tak kelaparan sbb dah tak lalu makan makanan di luar negara ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜ช๐Ÿค— . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Masuk hutan, nampak air terjun, guna air terjun jeeee untuk panaskan makanan ! Wowwww ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ . . Nampak tak sebab kenapa anda WAJIB bawa KEMBARA setiap kali nak buat aktiviti outdoor or travelling? Sebab SANGAT MUDAH untuk anda menikmati hidangan panas2 bila2 masa di mana jua tauuu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Ž . . Menarik takkk ? Kalau menarik, taglah member outdoor & travel anda dan bagitahu mereka, next trip wajib bawa KEMBARA ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . ๐Ÿ“ฒ PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

#kembaramealbuddies ๐Ÿ˜Ž Suka pergi hiking ? Anda dah prepare ration anda ke belum ? ๐Ÿคจ Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 ๐Ÿ˜’ Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut ๐Ÿ˜Œ Letโ€™s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! ๐ŸŽฃโ›ฐ๐Ÿง—๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿšต๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ‚โ›บ โ€œKEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ธPrice: RM 18.50 /each ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM13 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 Instagram : @kembara_bouqet #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

Hot New!!!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ New Hot Item from 'kembara sis'...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ KEMBARA ROLL yg x brapa nk roll..ni pic cnth yee๐Ÿ˜๐Ÿ˜..kmi jual stu balang penuh :- PEANUT N NUTELLA ( Rm10 ).... NUTELLA๐Ÿซ/PEANUT๐Ÿฅœ ONLY ( Rm10)... NO FLAVOUR (Rm7)...โ˜บโ˜บ KEMBARA ROLL ni pon dh smpai puncak gunung keriang tau uolss..๐Ÿ˜˜ Pm if interested๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60136184861 www.wasap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #makansedap #foodchallenge #lovefood #kuihsepit #chocolate #peanut #noflavour

0