kembara_bouqet on Instagram

KEMBARA SIS

FollowπŸ”™.. πŸ’― trusted seller.. COD Alor Star, Jitra, Polimas, City Plaza..πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦ #kembarameal #kembarajitra #kembarapolimas #deliverysuprise #suprise

https://www.facebook.com/Kembara-Sis-1062622133912972/

Report inappropriate content

Done delivery bouquet..πŸ€—πŸ€—πŸ€— Congratulations Kak Ekin.. Happy Graduation Day!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Jom order bouquet untk org yg trsyg.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

2

Done delivery bouquet..πŸ€—πŸ€—πŸ€— Congratulations.. Happy Graduation Day!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Jom order bouquet untk org yg trsyg.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

Done delivery bouquet..πŸ€—πŸ€—πŸ€— Congratulations Kak Nur Syakila.. Happy Graduation Day!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Jom order bouquet untk org yg trsyg.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

2

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

SPECIAL FOR GRADUATION!!! πŸŽ“ πŸŽ“ πŸŽ“ Hampa excited tak kalau dapat hadiah konvo macam ni?? Mestilah excited!!! 😱😱😱 Jom kita pakat2 jadi Mat Romeo atau Minah Juliet.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kita bagi bunga kat orang yang tersayang.. Memang tak menyesal kalau order dekat @kembara_bouqet ni dan like page kami..Tip top.. Zup zap zup zap smpai terus.. πŸ˜†πŸ˜† Harga promosi: RM35 RM40 RM50 RM65 RM80 (mengikut permintaan customer) PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #alorstar #polimas #cityplaza #bouquetbajet #bouquetmurah #surprise #surprisedelivery #reviewmurah #trustedseller #reviewig #konvo #birthday #chocbouquet

0

Mai2.. Kami ad dekat stadium Suka Menanti ni.. Sapa2 nak kembara meals boleh dpatkan dekat sini.. Org2 alor star mai cepat sebelum habis.. πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Tak yah guna api, guna air kosong je untuk panaskan makanan. Yang penting senang nak bawa gi oversea, or hiking. Dorang tengah bagi promo harga tu. Harga berbaloi dan yang penting sedap πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

Tq @kayrarzl_ bagi feedback pasal Kembara meals.. Nnti repeat order lgi ya... πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Masuk hutan, nampak air terjun, guna air terjun jeeee untuk panaskan makanan ! Wowwww πŸ”₯😳😱 . . Nampak tak sebab kenapa anda WAJIB bawa KEMBARA setiap kali nak buat aktiviti outdoor or travelling? Sebab SANGAT MUDAH untuk anda menikmati hidangan panas2 bila2 masa di mana jua tauuu πŸ˜‰πŸ˜Ž . . Menarik takkk ? Kalau menarik, taglah member outdoor & travel anda dan bagitahu mereka, next trip wajib bawa KEMBARA 😜 . . πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

NASI & RENDANG TRAVEL BOLEH PANAS SENDIRI HANYA DENGAN AIR SEJUK ! πŸ’§πŸ’¦πŸ”₯ . . β€œSedap dohhhh ! Makan nasi panas-panas lepas main air sungai sejuk-sejuk, sedap gilaaaa !” - @sitiawe (Pharmacist & Social Media Influencer) . . KEMBARA, Real Food for your Real Adventures ! . . πŸ’― HALAL JAKIM πŸ”₯ Boleh panas sendiri tanpa api (sangat2 mudah) 2️⃣ Tahan 2 tahun 🚫 Tanpa sebarang bahan pengawet 🍚 Nasi basmathi (panjang2) πŸ– Daging batang pinang (mampat) πŸ— Ayam 100% dada πŸ˜‹ InshaAllah sedap (lihat feedback #kembaramealbuddies) . . πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

0

Subhanallah indahnyaaa dunia ciptaan Allah kannnn 😍🀩 . . Mesti seronok dapat makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 sambil menikmati pemandangan yg indah macam ni 🀀🀀🀀 . . Admin tahu, dah nak masuk hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kan ? Pastikan bawa KEMBARA dlm 2-3 pek sorang supaya anda tak kelaparan sbb dah tak lalu makan makanan di luar negara πŸ™ŠπŸ˜ͺπŸ€— . . πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

Masuk hutan, nampak air terjun, guna air terjun jeeee untuk panaskan makanan ! Wowwww πŸ”₯😳😱 . . Nampak tak sebab kenapa anda WAJIB bawa KEMBARA setiap kali nak buat aktiviti outdoor or travelling? Sebab SANGAT MUDAH untuk anda menikmati hidangan panas2 bila2 masa di mana jua tauuu πŸ˜‰πŸ˜Ž . . Menarik takkk ? Kalau menarik, taglah member outdoor & travel anda dan bagitahu mereka, next trip wajib bawa KEMBARA 😜 . . πŸ’ΈPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . πŸ“² PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

#kembaramealbuddies 😎 Suka pergi hiking ? Anda dah prepare ration anda ke belum ? 🀨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 πŸ˜’ Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! πŸŽ£β›°πŸ§—πŸ»β€β™‚πŸš΅πŸ»β€β™‚πŸ‚β›Ί β€œKEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” πŸ”₯ πŸ’ΈPrice: RM 18.50 /each πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM13 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 Instagram : @kembara_bouqet #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

Hot New!!!!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ New Hot Item from 'kembara sis'...😱😱 KEMBARA ROLL yg x brapa nk roll..ni pic cnth yee😁😁..kmi jual stu balang penuh :- PEANUT N NUTELLA ( Rm10 ).... NUTELLA🍫/PEANUTπŸ₯œ ONLY ( Rm10)... NO FLAVOUR (Rm7)...☺☺ KEMBARA ROLL ni pon dh smpai puncak gunung keriang tau uolss..😘 Pm if interestedπŸ˜‰ www.wasap.my/60136184861 www.wasap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #makansedap #foodchallenge #lovefood #kuihsepit #chocolate #peanut #noflavour

0

Wow!!! Kembara Meals masuk tv tu😱😱😱😱😱..esk pgi2 kita tengok dekat ntv7.. Dari pkul 8 pagi hingga 9 pagi.. Jom order Kembara Meals sementara stok masih ada.. PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

Jom order bouquet.. Tunggu apa lagi kakak² dan abg² yg nak graduate, kita tempah siap² bouquet.. Spa cepat dya dapat.. Order 2 hari or sehari sebelum konvo.. Mana tahu sapa² yg bertuah dapat freegift dari @kembara_bouqet kan.. Hihihi PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #jitra #polimas #alorstar #cityplaza #bouquetmurah #chocbouquet #chocolate #flowers #konvo #graduation #specialday #happy #cry #

0

KEMBARA, Meals For Your Adventures β›·πŸŠπŸ»β€β™‚πŸ§—πŸ»β€β™€πŸš΄πŸ»β€β™‚β›°πŸ•πŸŽ£ . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan πŸ’― bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 πŸ€€πŸ˜‹ . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda πŸ€— πŸ’ΈPrice: RM 18.50 /each πŸ“¦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

3