lazybag.murahh on Instagram

EliteStore

🚚 Pemborong dan Pembekal πŸ’Œ Postage 1 Malaysia πŸ‘¨β€ Agent Diperlukan πŸͺ All Readystock πŸ‘‡Malas save num? Click terus πŸ‘‡

http://www.wasap.my/601111440664/Lazybag

Report inappropriate content

Happy je dpt bring atas lazybag sbb boleh bring kt mna mna je. Yg lgi penting sng dipasang dn tutup tk perlu pam ap pn. Kibas masuk angin trus boleh guna. Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo . 😍

6

Gentle best gile ada lazybag ni kt mna mna je korg boleh lepak baring.. sumpah tk rugi klu korg beli sbb mmg berguna pn. jom dptkan segera dgn hrga promo.. 😊😊😍😍 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚑️0137363910 ⚑️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

. PROMOSI 50% PROMOSI 50% β€’ Promosi penghabisan stock. Jom rebutkan peluang ini untuk dpatakn lazybag dgn separuh harga.. waaa murahnyaaa 😱 ap tunggu lgi jom tekan link di bio untuk dptkan harga promosi 50% . β€’. . Untuk Fast Respond whatsapp⚑️0137363910 ⚑️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

Biar gambar berbicara, nak sofa angin mmg terus pm laju2, tggu2 takut habis

4

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

2

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

0

Lazybag @ Sofa Angin Anda kaki travel? Suka tgok sunrise atau sunset, mmg menenangkan. Suka berkelah? Lagi best tgok pemandangan indah. Lagi best kalau ada LAZYBAG santai badan tak sakit, Wajib ada satu, sebab apa? βœ”οΈ Ringan dan Mudah dibawa βœ”οΈ Material Nylon yg tahan Lasak βœ”οΈ Boleh digunakan di darat dan di air βœ”οΈ Boleh tampung 270kg Murah dan berkualiti tak dpt kat tempat lain sbb saya direct kepada supplier 😎 Whatsapp - 01111440664 - nak lazybag

1

Santai betul dpt baring mcm ni

1