beauty_with_huda Hasil memang da boom tau. Sebab tu kebanyakan customer repeat order. Kiranya sehari tanpa aqua eye balm ni rasa tak lengkap. Macam Huda sendiri konsisten bulan 7 tahun lepas dan masuk botol ketiga dah.

Yang pasti eyebag dan dark circle meang malu nak bertapak lama di mata.

Promo rm40
Pos sm rm8, ss rm12

Whatsapp 0107997046

3

Hasil memang da boom tau. Sebab tu kebanyakan customer repeat order. Kiranya sehari tanpa aqua eye balm ni rasa tak lengkap. Macam Huda sendiri konsisten bulan 7 tahun lepas dan masuk botol ketiga dah. Yang pasti eyebag dan dark circle meang malu nak bertapak lama di mata. Promo rm40 Pos sm rm8, ss rm12 Whatsapp 0107997046