detoxtea_byaisyah 2 HARI LOSS 5KGā™„
-
Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni
.
Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa šŸ˜€ = 1 SET COMBO šŸ‘‰šŸ» RM40
= 2 SET COMBO šŸ‘‰šŸ» RM80
= 1 SET SUPER COMBO šŸ‘‰šŸ» RM75
.
= LOSYEN MARYAM šŸ‘‰ RM35
(harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss)
.
#kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

2 HARI LOSS 5KGā™„ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa šŸ˜€ = 1 SET COMBO šŸ‘‰šŸ» RM40 = 2 SET COMBO šŸ‘‰šŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO šŸ‘‰šŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM šŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza