detoxtea_byaisyah Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics.
.
Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆
-
Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul!
.
Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40
= 2 SET COMBO 👉🏻 RM80
= 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75
.
= LOSYEN MARYAM 👉 RM35
(harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss)
.
#kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆 - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Comments (1)

strongmanzavell

strongmanzavell, 25 days ago

Apa Khabar