mfmirafilzah on Instagram

MIRA FILZAH

Hustle and heart will set you apart. โœจ ๐Ÿ’Œ Work: mirafilzahmanagement@gmail.com . . #mfaroundtheglobe ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐ ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ช ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ผ ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Report inappropriate content

7

Donโ€™t cry Mekmok @aretea! ๐Ÿค— . . Thank you for accompanying me throughout my film shooting! Love you big time! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง. . #spreadlovenothate #MiraFilzah

150

@moraessential Berry Face Mist. Spray2 terus segar dan cantik! ๐Ÿ˜ www.moraessential.com . #MiraFilzah #mfmirafilzah #moraessential #ilovemora #skincare #facemist

73

Sasha and Fizah on set. ๐Ÿ’– #risethemovie #inikalilah

270

Who needs filter apps when you have beautiful lighting in the morning! โ˜€๏ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง Good morning sunshine! ๐Ÿ’– Iโ€™m off to work! ๐ŸŒˆโœจ๐ŸŽฅ #risethemovie #inikalilah

249

Face scrub favourite Mira. Muka jadi fresh dan lembuttt je lepas guna Tekstur nya memang tak kasar tau. Sesuai untuk kulit jenis normal mahupun sensitif. Joms sama sama cantik dengan Milky Almond Scrub @moraessential ni. Sekarang tengah ada promo Scrubbing Month tau, cepat cepat grab di www.moraessential.com โค๏ธ . #MiraFilzah #mfmirafilzah #moraessential #ilovemora #morascrubbingmonth

82

Making full use of my own sweet time before shooting starts tomorrow! ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . #hustleandheart #MiraFilzah

279

Terima kasih kerana bersama Mira sepanjang 3 tahun ini. Mira dpt lihat, ada yg dtg, ada yg pergi dan ada pula masih setia bersama. โค๏ธ Apa apa pun, Mira tak ada hard feelings pada mana mana pihak langsung. ๐Ÿ˜Š Mira percaya, as time goes by, commitment kita meningkat dan sebagainya, ada yg kahwin ada yg sambung belajar jauh, jd keputusan di tangan masing masing. Siapa lah Mira utk menghalangnya. Walaupun begitu, hubungan silaturrahim kita tak akn pernah putus, dan jgn pernah putus ya? Kak @hananarichie, selaku presiden pertama Miracle FC (dulu) haa Mira masih lagi stalk dia, hehe wish Raya dan sebagainya. Kenangan bersama dia masih segar dlm ingatan Mira. Mira masih ingat lagi, dia ckp dia nk bertunang tp sebenarnya ada surprise birthday Mira! First surprise dpd Miracle FC. Apa shj terjadi, bila hati ikhlas, hubungan itu juga jd lebih ikhlas. Mira mungkin tak dpt nk puaskan hati awak semua. Mira minta maaf dpd hujung rambut sampai hujung kaki, kalau ada terkasar bahasa tersilap kata, mungkin ada yg kak Mira janji nk buat video, tak buat buat ke. Ampunnn! ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜‚ Apa yg Mira mahukan hanyalah sokongan, sokong lah kerjaya Mira sentiasa. Mira akn sentiasa usaha sebaiknya utk kerja dgn baik, dan menjadi lebih baik. Soal lain, doa sahaja lah yg terbaik. Peminat adalah satu rahmat bg Mira. Awk bukan โ€œpeminatโ€ tetapi sahabat utk Mira. Mira bersyukur punyai sahabat seramai ini yg sentiasa menyokong Mira, berada di belakang Mira, dan buat Mira bahagia. Mira tahu, kehadiran Mira seorang shj tak mampu nk balas jasa awk semua. Apa yg Mira mampu hanya kirimkan doa buat awk semua. Selamat Ulang Tahun ke 3, kesayangan. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . Tak lupa juga, @firdaus.yasin selaku Presiden @miraclegacy_ dan kekuatan Angah, Mak Abah. Terima kasih. โค๏ธ

188

Selamat Ulang Tahun yg ke 3 kesayangan ๐Ÿ’– @miraclegacy_ . . #throwback Syoknya Raya Bersama Mira Filzah . Organizer : @miraclegacy X @officialgengtingtongmf Venue : @colosseummalaysia Theme : Traditional . Emcee : @firdaus.yasin Official video : @alifetimeprojext @earghh @irfanibrahim23 Official photo : @faridmnoor . Photobooth : @bigbox.photobooth Doorgift : @thecleansprayz Backdrop : @flexisprint Cake : @dtailor_collection_ Deco : @syahmimukti Blogger : @denaihatinetwork . The Crew : @rossharon @iam_as72 @dtailor_collection @shiramukti @khuziey @therealme_ifah . #SyoknyaRayaBersamaMF #MiraclegacyTurns3 #MiraFilzah

127

Amin. โค๏ธ

255

Gonna come back again. Thank you ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ผ! . . @farhadiana ๐Ÿ‘ญ #MiraFilzah #jomsalamtaiwan #taiwan #traveltaiwan #timefortaiwan_my @timefortaiwan_my ๐Ÿ“ธ @hasifikri

170

Cherish these moments. Tomorrow theyโ€™ll be memories. ๐Ÿ’– . . ๐Ÿ‘œ @robinmay_tw

225