mummy_shop_online on Instagram

Set Berpantang - Magic Blue

Meyediakan pilihan keperluan berpantang & bayi 🍓 Mamaherbs 👢Stokin Berpantang 🌻Radio Al-Quran 🐳PENGHAPUS BAU BADAN Ssm KT0344112-A 📱012-9372804

http://www.wasap.my/60129372804

Report inappropriate content

Satu-satunya High-Class shower gel yang mampu membantu merawat, menyubur dan melembutkan kulit bak sutera. Pergh! Kelas uolls! Ada lagi. Dengan bahan utamanya air mawar asli dan ekstrak daun bidara yang ada macam-macam khasiat. 🍀melembapkan kulit 🌹anti bakteria dan anti penuaan 🍀menyembuhkan luka 🌹mencerahkan kulit 🍀dot...dot...dot.. Uishhh... apa yang dot dot dot tu? Banyak lagi tau sebenarnya kelebihan dan khasiat yang ada dalam 1 botol shower gel ni. Nak tau lagi tak? Wajib dapatkan sebotol dulu shower gel ni. Pakai dan rasai sendiri kelebihannya. Memang superb! Psssttt.... hanya ada pada MagicBlue Shower Gel tau!😍 Harga mur mur je rm 29 free postage Boleh Wasup Mummy NA 012-9372804 @ direct je tekan kat bio #magicBlueDeodorant #magicblue #showergel

0


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118