nads.wardrobe on Instagram

BLOUSE | KURUNG | DRESS

💥Survey design baru? 😎Jgn scroll jika tak bersedia tgk design2 meletops 🔛Dropship wanted 👛2nd shop @elegantmuslimahoutfit 🌹Owner @nadiahnordin91

http://t.me/nadswardrobe

Report inappropriate content

🛍KURUNG HANINA🛍 . . 🌸material Top Pearl Skin 🌸5 warna yang menawan 🌸design mini kurung . . 🌸cutting princes loose dan berdutt belakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah . . 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL . . 🌸ada zip depan baju untuk BF . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian PROSES 3-5 HARI BEKERJA RM115SM/120SS . . 🔴2XL 3XL add RM10 . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🛍KURUNG HANINA🛍 . . 🌸material Top Pearl Skin 🌸5 warna yang menawan 🌸design mini kurung . . 🌸cutting princes loose dan berdutt belakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah . . 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL . . 🌸ada zip depan baju untuk BF . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian PROSES 3-5 HARI BEKERJA RM115SM/120SS . . 🔴2XL 3XL add RM10 . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🛍KURUNG HANINA🛍 . . 🌸material Top Pearl Skin 🌸5 warna yang menawan 🌸design mini kurung . . 🌸cutting princes loose dan berdutt belakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah . . 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL . . 🌸ada zip depan baju untuk BF . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian PROSES 3-5 HARI BEKERJA RM115SM/120SS . . 🔴2XL 3XL add RM10 . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🛍KURUNG HANINA🛍 . . 🌸material Top Pearl Skin 🌸5 warna yang menawan 🌸design mini kurung . . 🌸cutting princes loose dan berdutt belakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah . . 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL . . 🌸ada zip depan baju untuk BF . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian PROSES 3-5 HARI BEKERJA RM115SM/120SS . . 🔴2XL 3XL add RM10 . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

KURUNG HANINA - CARTA SAIZ

0

🛍KURUNG HANINA🛍 . . 🌸material Top Pearl Skin 🌸5 warna yang menawan 🌸design mini kurung . . 🌸cutting princes loose dan berdutt belakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah . . 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL . . 🌸ada zip depan baju untuk BF . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian PROSES 3-5 HARI BEKERJA RM115SM/120SS . . 🔴2XL 3XL add RM10 . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴NEW ARRIVAL LIMITED 100 PCS SAHAJA READY STOCK🔴 Okey songket sudah, batik sudah. Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat, bila pakai lembut sahaja kainnya ❤️ Baru sahaja dilancarkan hari ini dan stock ni hanya ada 100 pasang SAHAJA. Habis sahaja 100 pasang, terus SOLD OUT kami tak restock dah okey Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa. Bila iron lagilah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya. Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju (kain dan baju). Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing-masing puas hati dengan materialnya. Ada sampai repeat order 😍 Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock untuk 100 yang TERAWAL sahaja Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantik kan. Adik adik yang nak konvo nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia. Memang kami reka khas untuk korang semua ni 😎 Dan... yang ada kenduri Kahwin blom ada baju lagi JOM grab sekarang sebelum SOLD OUT! Ada 5 pilihan warna semuanya & saiz dari 36 hingga 48 HARGA NORMAL PRICE RM169 ❌ tapi... BEST BUY OFFER RM139 SAHAJA ✔️ (EXC POST) Postage RM9SM/12SS . . 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

ELLEN PLEATED BLOUSE still on promo tau hingga Rabu ini sahaja. RM65 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 😇

0

Agreed? 💪💪💪😇😇😇 . . Silakan share. Jangan lupa follow : @nads.wardrobe @nads.wardrobe @nads.wardrobe . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe . . #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #ame2018 #raya2018 #tunic #ramadhan #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #gemagegarvaganza #kitaok #kebaya #rayasedondon #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

Assalamualaikum & morning 💖 Allah SWT sentiasa bersama kita. Kamu paling dekat kepada-Nya ketika kamu sujud, jadi tambahlah doa-doanya di dalamnya! . . Silakan share. Jangan lupa follow : @nads.wardrobe @nads.wardrobe @nads.wardrobe . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe . . #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #ame2018 #raya2018 #tunic #ramadhan #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #gemagegarvaganza #kitaok #kebaya #rayasedondon #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #lawakmalaysia

0

🔴SALE RM89 FREE POST🔴 . . 🔷KURUNG KHADEEJA🔷 Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA . . 💄Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. 💄Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. 💄Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan 💄Lightly iron. Jimat masa. 💄Kembang di bahagian tangan kelihatan lebih exclusive. 💄Nursing friendly. Zip sorok di bahagian dada. 💄Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. 💄10 pilihan warna yang buat uolsss rambang mata! 💄Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . 🔴SALE RM89🔴 . . 💌FREE POST SM/SS 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #asvengers #as250 #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #asagent

0

🔴SALE RM89 FREE POST🔴 . . 🔷KURUNG KHADEEJA🔷 Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA . . 💄Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. 💄Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. 💄Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan 💄Lightly iron. Jimat masa. 💄Kembang di bahagian tangan kelihatan lebih exclusive. 💄Nursing friendly. Zip sorok di bahagian dada. 💄Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. 💄10 pilihan warna yang buat uolsss rambang mata! 💄Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . 🔴SALE RM89🔴 . . 💌FREE POST SM/SS 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #asvengers #as250 #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #asagent

0

🔴SALE RM89 FREE POST🔴 . . 🔷KURUNG KHADEEJA🔷 Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA . . 💄Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. 💄Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. 💄Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan 💄Lightly iron. Jimat masa. 💄Kembang di bahagian tangan kelihatan lebih exclusive. 💄Nursing friendly. Zip sorok di bahagian dada. 💄Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. 💄10 pilihan warna yang buat uolsss rambang mata! 💄Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . 🔴SALE RM89🔴 . . 💌FREE POST SM/SS 💌SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/nadswardrobe #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #asvengers #as250 #aurainstabatch16 #kurungpahang #nadswardrobe #asagent

0