nesto_nicega on Instagram

Nađa Petrović

Autentično egzistiram. Čuvam u fotografijama svoje doživljaje događaja. MAS filozofije Niš Ok kao osoba

Report inappropriate content

Here and now.

3

Nije se rimovalo s cestom, I guess, ali, Slažem, osmeh ulepšava mnogo više od ulice 💗

0

U inat snegu koji pada danas kada je prvi dan proleća. Volela bih da sam ovde i da je sunčano i da srećna pevušim Vivaldija. Proleće, dajem ti još jednu šansu da dođeš, ali da nisi maskirano u zimu. Slika je nastala negde na Sitoniji, ne sećam se gde. #tb

0

🌸

0

Pesma za gospođu ili gospodičnu koja me je danas osuđivačkim tonom ispravila da se kaže kruh, a ne hleb. Stoga mi je pala na pamet ova pesma Zane, gde u jednom stihu vlak kasni, a u drugom voz juri u noći. I vlak i voz stižu na istu stanicu, do tada, neka se svako od nas potrudi da se popne u voz koji vodi do jednakosti, humanosti, i prijateljstva. Nemojte u ove što kasne na stanicu osnovne ljudske pristojnosti. Ili što jure na stanicu praznoglavog nacionalizma. Ustalom, nebitno da li je kruh ili hleb, bitno je da ga svi, kažem, svi imaju dovoljno. Što se ono kaže my two cents on this, ili prikladnije dvije lipe. :)

2

Nije Ajfelov, nego Cibonin, ali je toranj. :)

0

Google pretraga: "turska kafa Zagreb" je dala rezultate. Štaviše, u komšiluku je. ☕

0

🌒

3

Take me to your river I wanna go. Take me to your river I wanna know. 🎼 Repost: @dimitramilan

0

Ne bih rekla da je ovo politićki korektno, ali oke. :) Zanimljivo je kako glupost uspeva da transcendira nacionalističke pretenzije, ali isti politički, ekonomski i socijalni problemi ne uspevaju. Imam dražeg Afričkog diktatora od Tuđmana, ali moram se složiti, nema lepšeg ciganina od Ljube Aličića.

0

You never know.

0

Don't take my sunshine away.

3

Hello, Zagreb. Please, be kind to me.

1

Oduševio me poklon ! @_dovlardaa 😳💚😘

3

Totalno G stajl, milioni, milijarde, make it rain, hoću da trošim tvoje pare po Bahamima, gili, gili ako me voliš, voli me do zadnjeg dinara i te fore :) Ono što promećujem je da je Tesla vredeo više ili s obzirom na sutuaciju - manje, hm? :)

2

Petak veče provodim igrajući se sa Dunjom :)

3

Ponasna sam na svoje frizerske sposobnosti :)

0

All the single ladies All the single ladies Oh oh oh oh oh oh 👸👯👸👯

0