photosbylinda on Instagram

Linda Bergvall Stockholm

Mod: tree_captures, sky-captures

Report inappropriate content

Där står de prydligt uppradade och låtsas som ingenting. Men det skulle inte förvåna mig en sekund om de tyst räknar takten och drar igång en vild Riverdance när vi vänder oss om. . . .

146

November Sun ☀️ . . . .

54

The Island 💛 . . . (Edit 📱)

142

Novemberpromenad 🍂 . . . (Photo + edit 📱)

120

Sigtuna 😍🍂🍁 . . .

48

Där skuggorna dansar över prasslande löv 🍂 . . (Edit📱)

46

Heaven’s on Fire 🔥 . . . (Photo + edit 📱) #ShotoniPhone

219

Hösten har promenerat några steg framför mig. Här och där har hon lagt ut färgglada löv för mig att hitta. Ungefär som en snitslad bana eller tipsrunda där jag får samla på glittrande skatter. Jag låtsas att löven hon lämnat är små handskrivna brev med uppmuntrande ord. Lite som en nedtonad hejarklack. Det är hur som helst hennes omtänksamma sätt att säga farväl och på återseende 🍁❤️ . . . .

111

En novembersol som viskar mjuka ord. . . .

69

Friday 💛 . . . .

36

Misty Morning 💛 . . .

133

Det är här vid Medborgarplatsen de samlas. De tuffa cyklarna. Här hänger de lite nonchalant i novembersolen och skvallrar om vilken som är den bästa ringklockan och det smartaste låset. De skrattar och skämtar om människorna som trampar omkring på dem. Hur de ser ut och vart de ska. Om de brytt sig om att pumpa däcken eller om de har tagit fram sadelöverdraget i fårskinn ännu. De där människorna alltså. Så. Himla. Underliga. . . .

43

Än skimrar solstrålarna i vattnet. . . .

103

Face to Face . . .

40

Sigtuna 💛🍂 . . .

135