predioushijab on Instagram

HANDSOCK HARGA TERMURAH 😍

Official shoppe by KHAIRUL UMMAH πŸ˜ŠπŸ’› πŸ‘°πŸ» Tudung Bawal Predious πŸ’…πŸ» Handsock Mayya πŸ’…πŸ» Handsock Lulu KLIK LINK UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN πŸ‘‡πŸ»

http://www.wasap.my/60132044552

Report inappropriate content

alhamdulillah baru je release sehari, dah banyakkk tau warna sold out 😭 siap ada yang suruh restock lagi. insyaallah kami cuba sedapa upaya memberi servis yang terbaik untuk kalian. terima kasih tauu support @predioushijab 😘 PROMOTION 8 PASANG FREE POSTAGE MASIH ONN TAU 😍

3

cantikkkann warna warna baru handsock mayya 😍 kenapa kitorang tambah warna baru? sebab kesian admin, selalu kena marah kenapa warna warna handsock mayya ni cepat sangat habis. maafkan kami πŸ˜£πŸ™πŸ» kalini memang dah restock banyak banyak 🀀 insyallah cukup untuk awak-awak semua grab. tapi kami tak janji jugak tau. kena cepat cepat grab baru lah sempat dengan warna kesayangan korang 😍 PROMOTION 8 PASANG FREE POSTAGE MASIH BERLANGSUNG TAU πŸ€—

2

Alhamdulillah Handsock Mayya kembali lagi 😍😍 . 🌸 kain mosscrepe 🌸 panjang hingga ke siku 🌸 sangat selesa feeling aircond gitu 🌸 tahan lasak 🌸 tak mudah melorot 🌸 lebih 20 pilihan warna Sepasang RM10 😘 Promotion 8 pasang RM80 free postage πŸ˜ŠπŸŽ‰ warna mungkin agak berbeza dengan yang sebenar kerana faktor pencahayaan ☺ untuk order, boleh klik je link di bio untuk fast respond πŸ™Š

1

parcel ke kelantan, admin pos petang tu tapi esoknya terus dapat 😨 terima kasih abang posmen hehe awal betul hantarkan handsock πŸ˜‡ alhamdulillah 17 pasang adik ni borong. semua nya okay alhamdulillah πŸ‘ terima kasih yee support @predioushijab 🧑

0

kemas je kan model @predioushijab ni pakai handsock mayya πŸ˜‡ RM10 jee, kualiti tak sepadan dengan harga. selesa sangat. nak outing jalan jalan dengan kawan ke family ke confirm selesa 😍 sape yang dah pakai handsock mayya ni angkat tangan sikit πŸ™‹πŸ»β€β™‚πŸ™‹πŸ»β€β™‚

3

thanks adik @nana_smurf24 , lepas COD je tadi terus pakai 🀭 balik balik COD, bukak wsapp terus naik nama adik ni. senyum sorang admin jadinya, kemain eksaited dia πŸ˜‚ terima kasih percayakan @predioushijab 😘 nanti nak repeat inform je okayy 🌹

1

ramai komen nape cepat sangat habis stock πŸ˜‚ tngk laa sorang borong berapa pasang πŸ˜‚ ni haa last customer yang habiskan semua stock handsock 🀣 alhamdulillah terima kasih semua sebab bagi kepercayaan kepada @predioushijab 🌹 nanti dh restock lagi kami habaq mai naa 😍

0

ni antara belakang tabir nk ambil gambar katalog stock handsock mayya kali ini πŸ˜‚ beriya kucing ni datang nak main kt handsock tu. geram dengan ropol warna warni tu kutt 😍 tapi jangan risau. admin xbagi dia sentuh pun sebab takut kuku dia tercakar kt handsock tu 😿 so kucing tu pun behave je kt situ πŸ˜‚ . alhamdulillah last stock untuk postage dah pun selesai. 😁 tapi ramai pm admin nk suruh restock lagi hm nak restock ke tak eh πŸ‘€

0

Ramai yang minta kami restock Handsock Mayya ni. Memang hot seller betul 😍😍 🌸 kain mosscrepe 🌸 panjang hingga ke siku 🌸 sangat selesa feeling aircond gitu 🌸 tahan lasak 🌸 tak mudah melorot Sepasang RM10 tapi ramai yang grab banyak banyak terus, maka kami bagi tawaran menarik . Promotion 6 pasang RM60 free postage πŸ˜ŠπŸŽ‰ warna mungkin agak berbeza dengan yang sebenar kerana faktor pencahayaan ☺ tunggu apa lagi. Tekan je link di bio untuk order ye πŸ€— #handsockmayya #handsockmurah #handsockrm10

4

terima kasih @anisamirah_aai dah kumpul koleksi @predioushijab sampai 6 helai dah 😍 tu pun repeat lagi. Alhamdulillah πŸ˜‡ harga tak sampai RM20 pun. follow kami selalu ye baru tak terlepas promosi yang menarik dari kami 😊 boleh tekan link di bio je untuk pertanyaan dan order.

0

"Alhamdulillah ritu dah pakai tudung tuuu time hang ngan kwn2 ...srssss seronokkk pakaiii dari pagi sampai petang steady jeeee tudung srs .. ptg tu mesti bnyk amik gmbr en tgok2 elok je tudung bila nak telek2 muka sebelum amik gmbr πŸ˜‚ niceeee @predioushijab nihh... Sebab saya jenis yg jarang pakai bawal sbb awning je πŸ˜‚ hehehe lepasni insyaAllah nak repeat order 😚" suka betul @arhm_sknh dengan tudung dari kami πŸ˜† terima kasih sebab support kami ye 🌸 Sale Merdeka Raya masih available. sehingga 30 Ogos 2018 😊 Boleh tekan link di bio sahaja πŸŽ‰

1

atas permintaan ramai 😱 tudung bawal @predioushijab kini boleh request diamond kasi liplap liplap gituuu 😝 dan bestnya, hanya tambah RM3 sahaja tauu πŸ˜ŠπŸ’• tunggu apa lagi, jom grab sementara SALE MERDEKA RAYA masih berlangsung πŸ˜ƒ

2

SALE SALE β€Ό PROMOSI MERDEKA RAYA 🌸 Beli 3 helai bawal @predioushijab dengan harga RM60. Postage RM2 sahaja 😱 Beli 5 helai bawal @predioushijab dengan harga RM100 free postage dan dapat free gift pulak tu 😍 Sehingga 30 Ogos tau. Sale akan tamat secara automatik jika tudung bawal juga kehabisan stok 😊 Boleh klik link di bio untuk latest stock dan order 🌻

4