syahmimibeautyhq on Instagram

KURUS•LANGSING•CANTIK•DETOX

. !!Kurus Dalam 2 Minggu !!Pakar Kurus Anda !!SELAMAT & HALAL . NAK KURUS? klik link⬇

https://linktr.ee/syahmimibeautyhq

Report inappropriate content

4 PENYAKIT GEMUK . 1. STRESS 2. MALAS BERSUKAN 3. BANYAK ALASAN 4. NAFSU . Nak kurus tp ada 4 masalah ni?? Jangan risau, #DemicaSquad boleh bantu uols utk kurus. Tp lepasni takleh bagi alasan dah, kena TEKAD dgn MISI KURUS 2019. . Apa tunggu lagi? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

NAK PAKAI DRESS TAPI PERUT BUNCIT?? . Alamakkk tak cantiknyaa pakai baju bila perut terkeluar berlipat-lipat 😱. Laki perempuan mesti mengalami masalah perut buncit kan, lagi-lagi bila makan tak jaga, ais tak pantang. Jangan risau, korang pakai je #DemicaBengkung confirm hilang masalah tu ❤️. . Korang yg nak kahwin mesti nak nampak letops kan time majlis? Jom lah order #DemicaBengkung. . DM nombor fon korang SEKARANG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

DIABETES PENYAKIT MEMBUNUH . Ingin bebas Dari Diabetes? Pastikan korang jaga pemakanan manis atau berlemak utk setiap hari, sentiasa timbang berat badan serta kira BMI. Mencegah lebih baik dari merawat. Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari utk melancarkan proses pembuangan toksin. . Nak follow tips kurus dgn selamat? Join group Facebook “KURUS DALAM 2 MINGGU” . Klik je link pada bio okay 👌🏻. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

10 HARI MINUM TURUN 2KG . BAJU & SELUAR LAMA MUAT BALIK . Yeayyy Kak Ain nak repeat order #Demica lepas berjaya turun 2KG. Sebelum ni Kak Ain cakap susah sangattt nak turun walaupun 1KG even macam² dah tips kurus yg Kak Ain dah follow. Alhamdulillah dgn #Demica impian utk kurus dah jadi kenyataan🎊💪🏻. . Sape lagi nak dptkan body size S?? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

COKLAT KURUS VIRAL🔥 . Alhamdulillah makin hari makin ramai gemarkan #DemicaCoklat yg boleh turunkan berat korang sekurang-kurangnya 2KG utk 1box. Biasa-biasa utk 1box yg 30sachet customer sis akan turun 2KG-5KG. Yg penting kena konsisten & follow tips yg team sis bagi. . Nak dapatkan #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry ? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

SAPE ADA MASALAH PERUT BUNCIT?? . Jangan risau, penyelesaian shortcut hanyalah pakai #DemicaBengkung ! Lemak terkeluar tu terus lenyap & korang boleh pakai baju dgn selesa even pakai bengkung sekalipun. . Mesti nak perut kempis mcm anak dara 16tahun?? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

1

LELAKI PUN BOLEH KURUS DENGAN DEMICA . 1 KOTAK TURUN 4KG . DARI 62KG ➡️ 58KG . . Wah wahhh happy sangat² dapat bantu adik ni turunkan berat. Tu baru sekotak, kalau korang nak turun banyak lagi kena konsisten tau. Jangan nak skip, nak kurus kena disiplin 🤗. . Ada lagi abang kakak atau adik nak #DemicaSquad guide sampai kurus?? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

14 SACHET TURUN 5KG . Wowww aura postif sis share utk uols yg nak kurus dgn #Demica . Bila kita tengok org dah kurus, mesti kita pun rasa semangat utk kurus jgk kan? Harini sis share feedback akak ni, esok lusa siapa tahu sis share feedback korang plak.🥰 . Nak turun sekurang-kurangnya 2KG dlm minggu ni jgk??? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

Korang kerap rasa semput, penat, malas nak bergerak disebabkan MASALAH BERAT BADAN?? . Jangan risau, #DemicaSquad sedia untuk nyahkan lemak tepu dalam badan korang. Hanya perlu bancuh 1 sachet #Demica & minum selepas breakfast, selepas lunch atau sebelum bersenam. Boom!! Settle masalah 😎. . Bila kita selim melim bukan badan je sihat, tapi keyakinan diri pun makin tinggi 💕. . Kalau nak body letopss jom whatsapp sis laju². Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

Salam Jumaat..PAGI🔥 . Minyak zaitun salah 1 makanan sunnah. Bukan hanya tinggi khasiat utk kesihatan, tp sgt sesuai utk korang yg nak kurus. Bahan yg ada dlm minyak zaitun akan mengurangkan kolesterol so dpt cegah kita dari obesiti. . Nak lebih tips kurus SECARA PERCUMA? Join group Facebook “KURUS DALAM 2 MINGGU” . Klik je link pada bio okay 👌🏻. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

ORANG KUAT BERPELUH NI SIHAT . Selalu kita dgr mcm ni kan? Kita bersenam pun utk keluarkan peluh. Bila peluh keluar, toksin yg kotor dlm badan pn disingkirkan sekali. Lepas toksin dah clean, #Demica pun senang nak berfungsi dlm badan utk bakar lemak..yeayyy . Mesti taksabar nak kurus dgn Demica kan? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

1 KOTAK DAH TURUN 6KG . Wahhhh kemain happy customer kesayangan sis ni bila berjaya turunkan 6KG, berat turun dari 68KG ke 62KG. Sikittt lagi nak capai 60KG. Good luck‼️semoga cepat-cepat capai target tahun 2019 ni 👏🏻. . . Nak info lanjut pasal #Demica atau dah taksabar nak kurus dlm minggu ni jgk?? . Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

BODY LENTIK BAK ANAK DARA 16TAHUN . Sape je taknak body ramping mcm ni kan?? Apa rahsia Mokepah ni? Of course la rajin bersenam & pakai #DemicaBengkung meletops sgt🔥. Selesa je pakai takde rasa sakit belakang ke apa, yg PALING PALING penting lemak perut terus tersorok. . Ada yg nak dapatkan #DemicaBengkung ? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0