Demica Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

demica_byaniesa

ORANG KUAT BERPELUH NI SIHAT . Selalu kita dgr mcm ni kan? Kita bersenam pun utk keluarkan peluh. Bila peluh keluar, toksin yg kotor dlm badan pn disingkirkan sekali. Lepas toksin dah clean, #Demica pun senang nak berfungsi dlm badan utk bakar lemak..yeayyy . Mesti taksabar nak kurus dgn Demica kan? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica.amirahsyahmimi

Ramai yang tanya, Demica ni khas untuk siapa ya? . Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 Demica merupakan supplement kurus berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍. . Haaa so apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG atau Whatsapp 019-5952359 😘 . Sis akan pastikan korang capai berat idaman! . . #ds0123#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad

0

demica_rjwandaresources

Dropship diperlukan.. jom jana income dengan #teamrjwanda . . • tiada yuran kemasukkan • keuntungan sehingga 3k-5k sebulan • tidak perlukan modal • tidak perlu pegang stok • peluang ini terbuka kepada semua golongan Nak ubah cara hidup dgn #Demica kan? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

ain.demica

Selamat petang..bila cakap pasal tidur petang jgn korang tidur kat ofis plak. Hehe. Weekend ni boleh la rehat jap kan? Sebelum nk keluar exercise tu charge energy sekejap, baru tak lemau & toksin pn disingkirkan sepenuhnya. . Nak #Demica bantu buang toksin dlm badan korang? . Tekan je link biru kat ig atau DM nombor telefon korang okay 😉. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica.kelantan

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakb #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicabachok #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

demica_official

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakb #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicabachok #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.official

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakb #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicabachok #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.kurus

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakb #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicabachok #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.co

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakb #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicabachok #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

pinklady.originalhq

Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja. Perubahan ketara seawal pengambilan 2 biji capsule yang pertama!😍 . Dengan satu botol pinklady, banyak kelebihan yang korang boleh dapat. SEMUA DALAM SATU💃🏻 So , jangan ragu ragu untuk mengamalkan pinklady . Sebab ramai yang dah berpuas hati dan siap repeat order lagi tau🎈 Haa takkan korang nak tengok je orang lain cantik kan? . Jom order sekarang! Cara nak order, boleh dm atau klik link di bio📩 . #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #pinkladyhuluselangor #masalahberatbadan #masalahkeputihan #masalahjerawat #masalahpunggung #masalahpayudara #masalahjeragat #masalahkulit #masalahrambut #masalahmissv #masalahrambutgugur #masalahsenggugut #masalahkulitkering #masalahpayudarakecil #jamususukdara #demica #trudollyhq #puchong #kotadamansara #serikembangan #kajang #subangjaya

1

bodydream_original_sp

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

0

cocoslimming_original_hq

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

0

cocoslimming_original_hq

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

1

bodydream_original_sp

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

0

cocoslimming_original_hq

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

0

bodydream_original_sp

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) www.wasap.my/60163795680/bodydream . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

0

bodydream_yanko_seremban

Perut buncit? Sembelit?? Perut besar? Lelemak tepu banyak? Sukar turun berat badan ? Kolestrol tinggi?😱 . Anda2 wajib detox badan sekarang dengan fibermax. Dimana formula 100% semulajadi untuk detox badan anda cepat dan mudah. 1 sachet boleh kempiskan perut anda dalam masa 6 jam.😊 . . Berminat? Hubungi sis di no 0165059124 atau nak mudah korang klik link wassap di bio ig. . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamjohor codjohorbahru codsenai #bodydreammelaka codmelaka #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #bodydreamkelantan codpasirmas #bodydream_yanko_seremban

0

demicakl.my

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakotabharu #demicamurah #demicaoriginal

0

deelah.chantiq

Turun -5Kilos itu WAJIB‼️ _ akak2 abang² kat luar sane yang xde masa nak bersenam, tapi nak kurus dengan pantas & selamat, wajib try jamu 3S ni3.. khas untuk yang xde masa nak bersenam je tau ! 💊SECRET SUPER SLIMMING💊 _ FUNGSI : 🍩 Memecahkan lemak degil 🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan 🍦 Memerah toxin perah lemak 🍫 Mematikan selera makan 🍬 Meningkatkan tenaga badan 🍪 Aktif Fresh bertenaga 🍿 Menyokong process penurunan berat badan. paling cepat dan selamat 🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung. _ Harga: RM45sm / RM50 exc postage Postage: RM8sm / RM12ss _ Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘 _ #secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #3sbynanyqish

0

demica.kotabharu

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakotabharu #demicamurah #demicaoriginal

0

slimm_demica

SELUAR LONGGAR LEPAS MINUM DEMICA . BERAT DARI 98KG ⬇️ 89KG . . Alhamdulillah ni panas-panas lagi sis dpt dari #DemicaSquad . Akak ni jual #Demica akak ni consume jgk. Org takkan jual kalau tak menjadi. Tahniah akak! Terima kasih banyak-banyak sudi share feedback akak dah kecikkan peha ❤️. . . Sape lagi nak kecikkan peha mcm akak ni? Mesti nak pakai seluar size kecik kan? . DM nombor telefon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

leeyaanaabeauty

TURUN 7KG & INCH LOSS . DARI 73KG ➡️ 66KG . Alhamdulillah puas hati tengok perubahan size badan adik manis ni. Banyak inch loss sbb garcinia cambogia yg ada dlm #Demica dah tukarkan lemak adik ni kepada tenaga. Makin cun melecun uolsss dah kurus ni. . Kan sis selalu bagitahu #Demica mampu sedut lemak dlm badan atau usus kita. Lemak akan disingkirkan melalui air kecil atau peluh, takde cirit-birit don’t worry 😘. . Jom la kurus dengan #Demica! DM/Whatsapp Yana 011 4040 4747 atau Klik link pada bio SEKARANG❤️. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

0

demica_kurus_cantik

Selamat petang uolss😘😘 . Apa yg best sangat #Demica ni?? Sis share ni sbb ramai lagi tak tahu kan. Nak kurus dgn Demica kan? Faham dulu fungsi utama lepastu baru boleh order 😋. . Jom dptkan #bodygoals pada tahun 2019. Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #demicakedah #demicasihat

0

bodydream_originall_stokishq

FORMULA UNTUK BUAT ORANG MUKA TERKEJUT!. . . hehehe. Headline ganas sis bagi kay. Sis ni umur 20lbh.. Dulu gemuk sebab suka makan non stop..😔 Tanpa sedar pipi tembun badan besar🙈 . . Setelah beranikan diri cuba coco s, tetiba ja sis ni jadi famous person. Kiri kanan wusha line nak ngorat. Minum coco s 2 box ja 👉kurus dapat 👉kulit flawlesss.✔ 👉mengawal selera makan 👉 kenyang dalam tempoh yang lama Tersangat mudah korang nak kurus tanpa perlu berlapar dengan coco s ni 😊 . . Berminat? (klik link wassap di bio ig.) . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #bodydreamcocos #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar #bodydreamsungaipetani #bodydreamkemaman #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted

1

demicabeauty_slim

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

3

demicabeauty_slim

7 HARI TURUN 7KG . Panas panas lagi sis dpt ni uolss..hari-hari ada je customer kesayangan share feedback berjaya kurus dgn #Demica . Alhamdulillah. . Nak kurus dgn Demica? Jom order SEKARANG. Klik link pada bio ig❤️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

demicabeauty_kurus

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

demica_hq

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

syahmimibeauty_hq

TURUN 20KG DENGAN DEMICA . DARI SIZE XL kepada L . Alhamdulillah Fara dah TURUN 20KG lepas consume DEMICA! Ni memang killer testimoni #Demica . Sampai harini Fara consume Demica tau. Sape taknak kan bila dapat kecikkan peha, lengan & PALING PALING BEST baju lama dah boleh pakai 👏🏻👗👚. . Uols nak kan kurus dgn Demica? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

8

demica_kualalumpur

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakotabharu #demicamurah #demicaoriginal

2

ubatkurus.my

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakotabharu #demicamurah #demicaoriginal

0

demica_byaniesa

2 BULAN TURUN 14KG . Nak tips cepat kurus dgn #Demica ?? . 1️⃣Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. . So lepas makan terus consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk kesan kenyang lebih lama. . 2️⃣Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. . Jgn makan sampai tak larat nak bangun pulak tau. Demica mengandungi raspberry ketone utk bantu masalah pencernaan korang. So makanan korang mkn tak sempat jadi lemak!🙅‍♀️ . Sape lagi nak kurus dgn Demica?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_kurus_cantik

Sape kat sini TRAUMA digelar gemuk?? Sekarang dah kurus tapi asyik kena jaga makan je sbb risau berat naik mendadak? . Apa nak risau..#Demica kan hadooo..confirm lemak tak sempat melekat kat badan atau usus kita. Yg penting kena ambik 1 sachet Demica lepas makan secara KONSISTEN. . Nak sis bantu korang sampai kurus? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#demicakedah#demicasihat

0

demica.igshop

Kita semua mesti terfikir yg minum jus buah semuanya sihat kan? Tapi petua terbaik untuk minum jus buah adalah tanpa gula. Betul-betul menggunakan estrak buah tersebut. . So lunch harini apa kata korang order jus tembikai tanpa gula?😉 . . Nak tips kurus dlm 2 MINGGU dgn #Demica ?? DM sis SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica_kurus_cantik

3 KOTAK TURUN 21KG . DARI 85KG ➡️ 64KG . Wowww dasyat lahhh feedback dari adik niii. Sis bersyukur sangat-sangat dapat bantu korang yg ada masalah berat badan berlebihan. . Haihhh tak tergugat ke korang yg nak body selim melim?? Minum terus kurus! Bestkan??👏🏻 Jom kita kurus sama-sama alang-alang dah masuk 2019 ni. . Klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #testimoniDemica#demicakedah#demicacantik

0

demica.kedah

ISTERI CANTIK SUAMI SAYANG! 💑 . Wahai perempuan, lelaki mana yang x suka pada perempuan yang cantik? So kita yang perempuan ni haruslah jaga kecantikan luaran dan juga dalaman kita terutama untuk Encik Suami 🙊 . Kalau badan lemak keluar sana sini mesti Encik Suami tengok pon tak berselera. Bukan kata Encik Suami je x berselera, kita sendiri pon benci kalau badan lemak sana sini. Nak pakai baju apa pon tak lawa. Euwww! . Tapi jangan risau‼ Demica insyaAllah boleh membantu. Kita dah ade beribu testimoni berjaya. Konsisten consume #demica ni InsyaAllah badan uolls akan ramping, slim, melentiks meletops 🔥 Terkejut Encik Suami tengok lepas ni 💕

0

kuruscepat_

2 BULAN TURUN 14KG . Nak tips cepat kurus dgn #Demica ?? . 1️⃣Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. . So lepas makan terus consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk kesan kenyang lebih lama. . 2️⃣Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. . Jgn makan sampai tak larat nak bangun pulak tau. Demica mengandungi raspberry ketone utk bantu masalah pencernaan korang. So makanan korang mkn tak sempat jadi lemak!🙅‍♀️ . Sape lagi nak kurus dgn Demica?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demicabeauty_kurus

ORANG KUAT BERPELUH NI SIHAT . Selalu kita dgr mcm ni kan? Kita bersenam pun utk keluarkan peluh. Bila peluh keluar, toksin yg kotor dlm badan pn disingkirkan sekali. Lepas toksin dah clean, #Demica pun senang nak berfungsi dlm badan utk bakar lemak..yeayyy . Mesti taksabar nak kurus dgn Demica kan? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

bodydream_yanko_seremban

*2 BOX COCO S LOSS 10KG* . . Sebelum ni masih ragu2 nak cuba COCO S BODYDREAM. Bila dah cuba dah achive target sekarang dah jadi dropship paling berjaya sekali.😍 . . 2 box coco s ✔ peha mengecil ✔ lengan mengecil. ✔muka runcing ✔ muka flawless makin cerah awet muda ✔ berat badan turun ✔ perut kempis badan ringan. . . 1 produk tapi banyak sangat kebaikan yang dapat. COCO S BODYDREAM mmg disarankan kepada orang kencing manis dan darah tinggi. Serius memang best result sangat. Dapatkan sekarang dengan hanya . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman #bodydreampahang codkuantan #agentbodydreamwanted #bodydreamjohor Codpasirgudang

2

demicabeauty_slim

LENGAN MAKIN KECIL, PERUT MAKIN KEMPIS . BERAT TURUN 5KG . Alhamdulillah happy sangat sangat sis dpt testimoni #Demica ikhlas dr akak ni. Terima kasih akak sudi share perubahan ketara ni. Sis doakan akak capai target BULAN ni jgk! . . Korang mesti excited nak kurus dgn #Demica kan? Klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

bynurhidayahwanti

ANTARA SOALAN LAZIM TENTANG DEMICA Demica kalini 2X lebih berkesan utk perangkap lemak2 pada badan korang. Sangat sesuai utk awak yang mempunyai masalah seperti di bawah 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Paha besar 4)Lengan besar 5)Berat badan susah nak turun Rasa mixberry dan rasa coklat yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😍. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam, SETTLE! Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

1

demica_slimm

Selamat petang..hari kerja memang takde masa nak bersenam kan? At least korang spend masa time weekend utk bersenam. Setengah jam pun okay asalkan keluar peluh. Boleh? Nak cepat kurus make sure minum 1 sachet #Demica sebelum bersenam. Lemak semua lari!👏🏻 . . Nak dapatkan #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ? . Klik link pada bio ig atau DM nombor telefon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

bynurhidayahwanti

KEBAIKAN DEMICA Demica kalini 2X lebih berkesan utk perangkap lemak2 pada badan korang. Sangat sesuai utk awak yang mempunyai masalah seperti di bawah 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Paha besar 4)Lengan besar 5)Berat badan susah nak turun Rasa mixberry dan rasa coklat yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😍. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam, SETTLE! Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

1

bynurhidayahwanti

FUNGSI DEMICA Demica kalini 2X lebih berkesan utk perangkap lemak2 pada badan korang. Sangat sesuai utk awak yang mempunyai masalah seperti di bawah 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Paha besar 4)Lengan besar 5)Berat badan susah nak turun Rasa mixberry dan rasa coklat yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😍. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam, SETTLE! Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

2

bynurhidayahwanti

DEMICA MIXBERRY VS DEMICA COKLAT Now #demica dah ada perisa baru and packaging baru. So lepasni korang boleh lah pilih nak kurus dengan Demica Mixberry ataupun Demica Coklat. Perisa je lain, tapi kesannya sama2 daboommmmmsss tau. Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

0

bynurhidayahwanti

DEMICA MIXBERRY VS DEMICA COKLAT Now #demica dah ada perisa baru and packaging baru. So lepasni korang boleh lah pilih nak kurus dengan Demica Mixberry ataupun Demica Coklat. Perisa je lain, tapi kesannya sama2 daboommmmmsss tau. Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

1

demica.kelantan

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

bynurhidayahwanti

DEMICA MIXBERRY VS DEMICA COKLAT Now #demica dah ada perisa baru and packaging baru. So lepasni korang boleh lah pilih nak kurus dengan Demica Mixberry ataupun Demica Coklat. Perisa je lain, tapi kesannya sama2 daboommmmmsss tau. Korang nak Dayah bantu kurus dengan #demica ? Jum whatsapp Dayah cepat. Nak lagi mudah klik je terus link whatsapp kat BIO. Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #sayajual #demica #demicakluang #demicajb #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

2

demica.official

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

demicabyamirah_

ORANG KUAT BERPELUH NI SIHAT . Selalu kita dgr mcm ni kan? Kita bersenam pun utk keluarkan peluh. Bila peluh keluar, toksin yg kotor dlm badan pn disingkirkan sekali. Lepas toksin dah clean, #Demica pun senang nak berfungsi dlm badan utk bakar lemak..yeayyy . Mesti taksabar nak kurus dgn Demica kan? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

belek.demica.beauty.kb

ORANG KUAT BERPELUH NI SIHAT . Selalu kita dgr mcm ni kan? Kita bersenam pun utk keluarkan peluh. Bila peluh keluar, toksin yg kotor dlm badan pn disingkirkan sekali. Lepas toksin dah clean, #Demica pun senang nak berfungsi dlm badan utk bakar lemak..yeayyy . Mesti taksabar nak kurus dgn Demica kan? Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

syahmimibeautyhq

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

belek.demica.beauty.kb

1 KOTAK DAH TURUN 6KG . Wahhhh kemain happy customer kesayangan sis ni bila berjaya turunkan 6KG, berat turun dari 68KG ke 62KG. Sikittt lagi nak capai 60KG. Good luck‼️semoga cepat-cepat capai target tahun 2019 ni 👏🏻. . . Nak info lanjut pasal #Demica atau dah taksabar nak kurus dlm minggu ni jgk?? . Klik link pada bio ig Atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica_hq

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

syahmimibeauty_hq

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

9

eppy_wehh

Selamat petang.. Hari kerja memang takde mase nak bersenam kan? At least korang spend masa time weekend utk bersenam. Setengah jam pon okey asalkan keluar peluh. Okey? Nk cepat kurus makesure minum 1 sachet #Demica sebelum bersenam. Lemak semua lari! 💪🏻 . Nak dapatkan #Demicamixberry atau #Demicacoklat? . DM nombor telefon korang SEKARANG.! . #tipskurus#tipsdiet#infodiet#infokurus

0

nfznsyuhaza96

Selamat petang....hari kerja memang takde masa nak bersenam kan? At least korang spend masa time weekend utk bersenam. Setengah jam pun okay asalkan keluar peluh. Boleh? Nak cepat kurus make sure minum 1 sachet #Demica sebelum bersenam. Lemak semua lari!👏🏻 . . Nak dapatkan #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ? . Klik link pada bio ig atau DM nombor telefon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

superlemon.hq


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118