Demica Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

demica_slimm

Morninggg uolsss.. 😘 Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #demicashahalam #codshahalam #codsubang

1

demica_kurus.bynita

Morninggg uolsss.. 😘 Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #demicashahalam #codshahalam #codsubang

0

demica_detoks

Yeayyy permulaan consume dah turun 2KG . Excited sangat dapat share dgn uols WIN customer yg berjaya turunkan berat. Uols takkan nak tengok je org lain berjaya kurus dgn #Demica ?? . Jom turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm minggu ni jgk! Klik link pada bio ig SEKARANG ❤️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

shaklee_norfatihah

Ramai ibu mencari set menyusu shaklee untuk tambahkan susu badan. . Kebaikkan set menyusu shaklee ini adalah vitamin yang disediakan bukan sahaja untuk penyusuan semata - mata tetapi untuk kesihatan badan si ibu. . Melengkapkan nutrient penting yang membantu penghasilan susu badan,sekaligus menghasilkan susu yang banyak dan berkhasiat untuk anak syurga kita. . ✔ALFALFA- Detoks tubuh badan dan perut ,membuang lemak dan melancarkan pembuangan najis sebagai membantu merangsang pengeluaran susu badan ,memekatkan susu ibu , meningkatkan kesihatan ibu ,memperbaiki masalah kewanitaan. . ✔ESP - Membekalkan tenaga berpanjangan,mencantikkan kulit,membantu merangsangkan pengeluaran susu badan,kalorinya tidak terlalu rendah seperti cinch shake dan sesuai diambil untuk ibu yang sedang menyusukan anak serta membantu mengurangkan rasa lapar . . BERMINAT?? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ORDER HERE : FATIHAH 0189465910. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

1

demica.dyqallysa

TURUN 5KG LEPAS CONSUME DEMICA . DARI 49KG ➡️ 55KG . Wowww makin gorgeous bila makin selim melim ni kan. Nak bergaya pun lagi senang pilih pakaian sbb dah boleh follow fashion skrg tanpa ada masalah pilih size 😉. Tahniah dear! . Nak lagi cepat kesan turun berat? Perahkan air lemon 🍋 ke dalam jus #Demica , fuhhh rasa pn fresh! . Klik link pada bio ig utk info lanjut. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

1

demica.dyqallysa

Sis nak share feedback adik gorgeous ni consume #Demica. Sape cakap susah nak turun dgn Demica?? . Okay first uols jgn anggap minum 1 kotak setiap org dah boleh turun berkilo kilo. Mungkin tindak balas badan uols lambat sikit walaupun tak turun tapi ada INCH LOSS, iaitu ukur lilit badan uols berkurang jadi makin kecil. . Apa yg penting jgn duk gatal nak stop consume selagi belum capai BMI ideal! Faham?😉 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

1

demica.dyqallysa

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

4

demica.dyqallysa

1 BOX LOSE 3KG, PEHA KECIL . DARI 63KG ➡️ 60KG . Wowww tengok akak syantik ni berjaya kurangkan lemak pada peha. Nak kurus senang je, uols kena ada semangat yg tinggi utk diet & kalau suka bersenam lagi bagus 👏🏻. Macam akak ni rajin g gym tau..semoga berjaya capai target 🎯. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

0

kurus_detox.slimming

3 KOTAK TURUN 21KG . DARI 85KG ➡️ 64KG . Wowww dasyat lahhh feedback dari adik niii. Sis bersyukur sangat² dapat bantu korang yg ada masalah berat badan berlebihan. . Haihhh tergugat tak korang yg nak body selim melim?? Minum² terus kurus! Bestkan??👏🏻 Jom kita kurus sama².😉 . Klik link pada bio utk dapatkan #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

foreverdellie_

You full of vibe it’s contagious 🦂 #demica’s pajama’sbirthdayparty2018💋

1

lentikdaraoriginal

. . . COD sampai ke tempat kerja, jangan kata abam tak payung‼️ . Siapa kata rakyat Malaysia malas kerja, tengok stokis² abam ni ramai je yang buat 2-3 kerja. . Kalau korang betul² komited, tak banyak alasan tak ada masa dan sebagainya, korang memang boleh buat bisnes Lentik Dara ni. Dan abam 200% akan bantu, guide & support korang. . So, ada berani sertai team jualan Lentik Dara hari ini⁉️ . #JustDuit #EjenDiperlukan #StokisDiperlukan #LentikDaraAdvance #TeamLentikDaraMazim . . .

5

lurvellin_secret

3 KOTAK TURUN 21KG . DARI 85KG ➡️ 64KG . Wowww dasyat lahhh feedback dari adik niii. Sis bersyukur sangat² dapat bantu korang yg ada masalah berat badan berlebihan. . Haihhh tergugat tak korang yg nak body selim melim?? Minum² terus kurus! Bestkan??👏🏻 Jom kita kurus sama².😉 . Klik link pada bio utk dapatkan #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadanjom #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

demica.melakamuar

1

lurvellin_secret

1

demica.melakamuar

1

demica.melakamuar

1

lurvellin_secret

0

demica2sureglow

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG! . Hai korang sape dah ada #Demica & #DemicaBengkung ?? . Tak rugi tau korang dapatkan #Demica & #DemicaBengkung , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut: . •Motor (Ego Solaris)🛵 •Cincin emas 916 ✨ •Wang tunai💰 . So apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG💙

0

demica.melakamuar

0

lurvellin_secret

0

syahmimi_hq

Demica ・・・ 3 KOTAK TURUN 21KG . DARI 85KG ➡️ 64KG . Wowww dasyat lahhh feedback dari adik niii. Sis bersyukur sangat² dapat bantu korang yg ada masalah berat badan berlebihan. . Haihhh tergugat tak korang yg nak body selim melim?? Minum² terus kurus! Bestkan??👏🏻 Jom kita kurus sama².😉 . Klik link pada bio utk dapatkan #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

4

demica.melakamuar

3 KOTAK TURUN 21KG . DARI 85KG ➡️ 64KG . Wowww dasyat lahhh feedback dari adik niii. Sis bersyukur sangat² dapat bantu korang yg ada masalah berat badan berlebihan. . Haihhh tergugat tak korang yg nak body selim melim?? Minum² terus kurus! Bestkan??👏🏻 Jom kita kurus sama².😉 . Klik link pada bio utk dapatkan #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadanjom #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

demica.melakamuar

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, takperlu diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Sebarang pertanyaan atau order boleh terus klik link pada bio ig. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

1

demica.melakamuar

1

demica.melakamuar

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak sistur linn bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig atau blh whatapps 018-2220648 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadanjom #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

lurvellin_secret

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak sistur linn bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig atau blh whatapps 018-2220648 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadanjom #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

fyfy_house_of_beauty

2

demica_wandashopeholic

ALAMAK APA DEMICA DAH BUAT PADA ADIK NI??? . Baca kat atas ni feedback ikhlas dari adik yg excited dapat kurus! Alhamdulillah sis pn terlebih excited nak bantu lagi ramai utk turunkan berat badan uols ❤️. . . Klik link pada bio ig SEKARANG utk pertanyaan lanjut. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demicabeauty.co

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

cocoslimming.bodydream

Kalau sebelum ni macam mokcik2, sekarang dan persis wanita gojes. Kulit makin cerah flawless. Berat turun 15kg!. Tanpa perlu berpantang dan berlapar!. Bestnyaa akak ni kan. Dah kurus shantek. Korang bila lagi ? 😂😂😂 . . Berminat?korang contact sis ❤️klik bio ig . . #detox #fibermax #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #pinklady #chocofit #lemonex #kurus #bodydreamkedah codlangkawi codsungaipetani codalorsetar codyan codbaling #bodydreamperlis codseluruhperlis #bodydreamkualalumpur codseluruhkualalumpur #bodydreamselangor codbatucaves codgombak codsubang codklang codkapar codshahalam #bodydreampenang codpenaga codbutterworth codjuru #bodydreamjohor codjohorbahru codsenai #bodydreammelaka codmelaka #bodydreamnegerisembilan codseremban codseremban2 #bodydreamperak codtaiping codlumut #bodydreamterengganu codkemaman

1

demica_byefa

BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 7 HARI LOSS 4KG💥 1 BOX LOSS 12KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu Demica🤔 . Produk yg 2X lebih efektif utk membuang toksin dalam badan secara natural, serta perangkap lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻. . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 15-30 minit selepas breakfast/lunch/dinner. . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume. . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit sebab Demica membuang toksin dalam badan melalui air kecil & peluh. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 Klik link pada bio ig SEKARANG 🎉. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica_byefa

1 BOX HILANG 5KG . DARI 75KG➡️60KG . Woww nampak peha makin kecil! Sangat sangat ketara inch loss pada peha akak ni lepas minum #Demica 😍🔥. Sikitt lagi nak capai target 🎯. . Uols yg nak kecikkan peha dlm 2 minggu cepat cepat dapatkan #Demica . . Klik link pada bio ig SEKARANG! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

kuruscepat_

1 KOTAK TURUN 14KG . DARI 112KG➡️98KG . Wow! Terima kasih dear percayakan #Demica & sudi share feedback. Jgn stop utk usaha sampai berjaya dapat berat ideal. Bila dah kurus peha dah tak bergesel. Nak bergerak pun senang je tak semput dah 😍. . . Nak dapatkan Demica dgn HARGA PROMOSI ? Klik link pada bio ig SEKARANG. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeautyy_

TURUN 4KG & INCH LOSS . DARI 73KG ➡️ 69KG . Alhamdulillah puas hati tengok perubahan size badan adik manis ni. Makin cun melecun uolsss dah kurus ni. Walaupun hanya turun 4KG, tp adik ni banyak inch loss. . Kan sis selalu bagitahu #Demica mampu sedut & perangkap lemak dlm badan atau usus kita. Lemak akan disingkirkan melalui air kecil atau peluh, takde cirit-birit don’t worry 😘. . Jom la kurus dengan #Demica! Klik link pada bio now❤️. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #AG0009 #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes

0

syahmimibeautyy_

Hai korang..sape tak pernah buat detox kat rumah?? Nak kurus tapi tak detox badan? Alamakk patutlah consume macam² produk tapi tak berkesan 😭. . Make sure korang ikut cadangan detox sis tau sambil consume #Demica . Nanti share feedback dgn sis ya ☺️👍🏻. . Klik link pada bio sekarang! . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #AG0009 #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes

0

fyfy_house_of_beauty

4

demica.official

TURUN 20KG DENGAN DEMICA, MACAM MIMPI!! . Alhamdulillah tahniah!!! Bestnyaaa hari hari terima feedback power dari kesayangan yg setia consume #Demica . Esok lusa uols pula share feedback kan kan?🔥😍 . Apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demcakotabharu #Demicakb #demicakelantan #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeautyy

TURUN 20KG DENGAN DEMICA, MACAM MIMPI!! . Alhamdulillah tahniah!!! Bestnyaaa hari hari terima feedback power dari kesayangan yg setia consume #Demica . Esok lusa uols pula share feedback kan kan?🔥😍 . Apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demcakotabharu #Demicakb #demicakelantan #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

ain.demica

1 BOX LOSE 3KG, PEHA KECIL . DARI 63KG ➡️ 60KG . Wowww tengok akak syantik ni berjaya kurangkan lemak pada peha. Nak kurus senang je, uols kena ada semangat yg tinggi utk diet & kalau suka bersenam lagi bagus 👏🏻. Macam akak ni rajin g gym tau..semoga berjaya capai target 🎯. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizemurah #seremban #senawang #seremban2 #seremban3 #kualapilah #nilai #portdickson #demicaseremban

3

demica.co

TURUN 20KG DENGAN DEMICA, MACAM MIMPI!! . Alhamdulillah tahniah!!! Bestnyaaa hari hari terima feedback power dari kesayangan yg setia consume #Demica . Esok lusa uols pula share feedback kan kan?🔥😍 . Apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demcakotabharu #Demicakb #demicakelantan #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demica.hq

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demica_hq

Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demicakl.my

1 BOX LOSE 3KG, PEHA KECIL . DARI 63KG ➡️ 60KG . Wowww tengok akak syantik ni berjaya kurangkan lemak pada peha. Nak kurus senang je, uols kena ada semangat yg tinggi utk diet & kalau suka bersenam lagi bagus 👏🏻. Macam akak ni rajin g gym tau..semoga berjaya capai target 🎯. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demicakb

1 BOX LOSE 3KG, PEHA KECIL . DARI 63KG ➡️ 60KG . Wowww tengok akak syantik ni berjaya kurangkan lemak pada peha. Nak kurus senang je, uols kena ada semangat yg tinggi utk diet & kalau suka bersenam lagi bagus 👏🏻. Macam akak ni rajin g gym tau..semoga berjaya capai target 🎯. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_by.ziana

1 BOX LOSE 3KG, PEHA KECIL . DARI 63KG ➡️ 60KG . Wowww tengok akak syantik ni berjaya kurangkan lemak pada peha. Nak kurus senang je, uols kena ada semangat yg tinggi utk diet & kalau suka bersenam lagi bagus 👏🏻. Macam akak ni rajin g gym tau..semoga berjaya capai target 🎯. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

layril.my

Hai semua 👭. Okay utk yg nak kurus tu Aril nk mintak korg baca sampai habis.👇🏻 Ni antara sebab perlu kurus: . (+) Mudah bergerak dengan aktif- Solat lebih khusyuk. Tak perlu lg nak habiskan cpt2. Siap boleh buat solat sunat lagi. . (+) Kesihatan diri- Elakkan dikategorikan sebagai penghidap penyakit 3 serangkai yang merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia. . (+) Jimat duit petrol – Muatan kereta jadi lebih ringan. Tak perlu dah tekan minyak kuat2 bawa penumpang gemuk. . Nak kurus tak?? Aril nak bantu korang ni. Whatsapp Aril. Klik link pada bio sekarang 💥. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.melakamuar

1

lurvellin_secret

2

demica.melakamuar

Sape nak selim melim tanpa diet ketat ? Untuk kekal ramping dan bertenaga tak boleh skip tau Demica. Taknak dah peha bergesel, sakit wey!😅 . Uols nak ke orang panggil bambam, gendut, si paha besar, si perut boroi?? . Kalau taknak jom cepat2 Whatsapp sis. Sis akan guide korang sampai dapat berat badan ideal 💖. . Klik link pada bio IG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

lurvellin_secret

Sape nak selim melim tanpa diet ketat ? Untuk kekal ramping dan bertenaga tak boleh skip tau Demica. Taknak dah peha bergesel, sakit wey!😅 . Uols nak ke orang panggil bambam, gendut, si paha besar, si perut boroi?? . Kalau taknak jom cepat2 Whatsapp sis. Sis akan guide korang sampai dapat berat badan ideal 💖. . Klik link pada bio IG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

1

demica_kurus.bynita

TURUN 5KG LEPAS CONSUME DEMICA . DARI 49KG ➡️ 55KG . Wowww makin gorgeous bila makin selim melim ni kan. Nak bergaya pun lagi senang pilih pakaian sbb dah boleh follow fashion skrg tanpa ada masalah pilih size 😉. Tahniah dear! . Nak lagi cepat kesan turun berat? Perahkan air lemon 🍋 ke dalam jus #Demica , fuhhh rasa pn fresh! . Klik link pada bio ig utk info lanjut. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang

2

demica.melakamuar

JOM sistur Linn BANTU TURUNKAN BERAT BADAN 2KG SEMINGGU . Mula mula kita target sikit dulu, lama lama korang takkan sedar berat korang dah turun sampai berjaya capai target 🎯😍. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

lurvellin_secret

JOM sistur Linn BANTU TURUNKAN BERAT BADAN 2KG SEMINGGU . Mula mula kita target sikit dulu, lama lama korang takkan sedar berat korang dah turun sampai berjaya capai target 🎯😍. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

demica.melakamuar

1 BULAN TURUN 7KG . SEBELUM 65KG SELEPAS 58KG . Wahhhh percaya ke idokkk?? Betul² macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!💖 . Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah diperangkap & disingkirkan mestilah badan rasa selesa. . Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ? Klik link pada bio SEKARANG! Atau whatapps 018-2220648 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

0

lurvellin_secret

1 BULAN TURUN 7KG . SEBELUM 65KG SELEPAS 58KG . Wahhhh percaya ke idokkk?? Betul² macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!💖 . Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah diperangkap & disingkirkan mestilah badan rasa selesa. . Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ? Klik link pada bio SEKARANG! Atau whatapps 018-2220648 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar

1