Demicabengkung Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

demica.dyqallysa

Apa yg best dgn #DemicaBengkung?? . Jom tengok tutorial ni. Sis jamin uols akan berpuas hati sangat² pakai #DemicaBengkung ni 👍🏻💃🏻. . Jom lah kita sama² langsing! Takkan asyik puji orang lain je kurus, diri sendiri bila?🤔 . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

0

demica.dyqallysa

Sape yang sesuai pakai ni?? -Anak dara 😍 -Ibu dara 😁 -Nenek dara ☺️ -Ibu berpantang -Unisex (Lelaki & Perempuan) . Size?? S hingga XXL. . . Klik link pada bio ig SEKARANG utk order #DemicaBengkung . . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

0

syahmimibeautyy_

Pernah tengok lelaki pakai bengkung?? Nah video khas untuk korang yang tak pernah tengok lelaki pakai bengkung. Bukan perempuan je perut buncit, lelaki pun ramai je yang perut maju ke depan 🤭. . So uolls dah dapatkan #DemicaBengkung dan #Demica belum? Dapatkan sekarang! 😘❤️ . #DemiCantik ramai dan berjaya kurus ramping dengan #Demica dan #DemicaBengkung 🐜 . Klik link pada bio utk terus Whatsapp admin. . #Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #AG0009 #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes

0

demicabeauty.co

Apa yg best dgn #DemicaBengkung?? . Jom tengok tutorial ni. Sis jamin uols akan berpuas hati sangat² pakai #DemicaBengkung ni 👍🏻💃🏻. . Jom lah kita sama² langsing! Takkan asyik puji orang lain je kurus, diri sendiri bila?🤔 . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

2

demica_tien

Apa yg best dgn #DemicaBengkung?? . Jom tengok tutorial ni. Sis jamin uols akan berpuas hati sangat² pakai #DemicaBengkung ni 👍🏻💃🏻. . Jom lah kita sama² langsing! Takkan asyik puji orang lain je kurus, diri sendiri bila?🤔 . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

demica_hq

Apa yg best dgn #DemicaBengkung?? . Jom tengok tutorial ni. Sis jamin uols akan berpuas hati sangat² pakai #DemicaBengkung ni 👍🏻💃🏻. . Jom lah kita sama² langsing! Takkan asyik puji orang lain je kurus, diri sendiri bila?🤔 . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

demica.hq

Apa yg best dgn #DemicaBengkung?? . Jom tengok tutorial ni. Sis jamin uols akan berpuas hati sangat² pakai #DemicaBengkung ni 👍🏻💃🏻. . Jom lah kita sama² langsing! Takkan asyik puji orang lain je kurus, diri sendiri bila?🤔 . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

1

pinklady_atieykah

🔥BODY DAH ADA SHAPE , LENTIK GEBU 🔥 . Customer sangat berpuas hati selepas mencuba #pinkladybodyperfection dulu dah bermacam supplement untuk gemukkan badan dicuba namun semua HAMPA😣 . Setelah cuba #pinkladybodyperfection badan yang dulu kurus melidi dah cantik berisi❗😊 . PinkLady Body Perfection... . Selalu kena ejek dek kawan². "TV FLAT SCREEN". Kita tahu mereka cuma bergurau. Tapi gurauan itu cukup mencederakan emosi kita. . Bagi mereka rasa terasa dengan gurauan kawan tu dan teringin nak jadi "TV DULU²", kami sangat rekemenkan #PinkLady sebagai suplimen. . Rata² consumer pinklady sangat² berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi. . Dengan pinklady, apa yang mereka perolehi:- . - Payudara yang besar, anjal. - Kulit yang halus, gebu. - Masalah parut jerawat yang hilang. - Lebatkan kembali rambut. - Punggung yang montok. - Dan lain² lagi. . All in One. Produk terbaik ketika ini dipasaran. Trending kepada wanita² yang utamakan kecantikan diluar sana . Whatsapp - 01136681746 Instagram - @pinklady_atieykah . ❗ANSURAN DAN DEPOSIT DITERIMA ❗COD DAN KUTU AVAILABLE . #SquadPinkLady #PinkLadyTeam #teamemilia#teamemilia#teamemiliaarnida #teamemilia #pinkladymalaysia #pinkladykualalumpur #pinkladyjohor #hushhushlovepotion #bombshell #fillerinjection #pilpembesarpayudara #breastenlargement #breastfeeding #breastlotion #fattahanasfans #igersmalaysia #supplementwanita #pilhomeopathy #vitcinjection #breastinjection #ubatkulitputihgebu #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatsenggugut #ubatkurus #demicabengkung #aurorasxpremium

0

slimm_demica

DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing #Demica & #DemicaBengkung utk customer kesayangan.☺️ . Thank you semua yg percayakan produk Syahmimi Beauty. Kalau nak kurus atau maintain berat badan sekarang cepat Whatsapp sis tau! . Nak kurus dengan cara selamat?? . Klik link pada bio ig SEKARANG 💙.

0

slimm_demica

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG! . Hai korang sape dah ada #Demica & #DemicaBengkung ?? . Tak rugi tau korang dapatkan #Demica & #DemicaBengkung , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut: . •Motor (Ego Solaris)🛵 •Cincin emas 916 ✨ •Wang tunai💰 . So apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG💙 . .

0

demica_slimm

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica_bysyahmimibeauty

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica.is.here

0

demica.is.here

🔥🔥🔥🔥🔥 Bukan senang nak kurus tapi dengan #demica insyaAllah boleh Jom try. Klik link di bio untuk order #demicaubatkurus #demicabengkung #demica #demicamalaysia #demicasupplement

0

demica.inthehouse

Sape yang sesuai pakai ni?? -Anak dara 😍 -Ibu dara 😁 -Nenek dara ☺️ -Ibu berpantang -Unisex (Lelaki & Perempuan) . Size?? S hingga XXL. . . Klik link pada bio ig SEKARANG utk order #DemicaBengkung . . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

demica.kurusofficial

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung untuk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

kurusdemica_beautty

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung untuk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

syahmimibeauty_demicajohor

Lemak-lemak yang terkumpul boleh menjadikan perut korang buncit & menggeleber 😱. . Alamakkk macam mana nak selesaikan masalah perut buncit & menggeleber korang? #DemicaBengkung kan ada ..🤗😉 . Jom Whatsapp sis tk info lanjut. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

syahmimibeauty_demicajohor

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . . Malu kan kan? Untuk selesaikan segala masalah lemak lemak yang bermaharajalela dekat perut uolls, boleh dapatkan #DemicaBengkung now!! Baru la perut kempisss macam anak dara 💃🏻💃🏻 . . Body like kerengga diet uolls. Apa yang best bengkung ni ada 16tulang so bila pakai body mantop macam anak dara umur 16tahun 😝 . . Lagiiiii best bila pakai #DemicaBengkung ni tak rasa apa, sangat selesa so boleh buat tidur malam 👍🏻 . 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus

0

syahmimibeauty_demicajohor

0

syahmimibeauty_demicajohor

0

demica_byaniesa

Sape yang sesuai pakai ni?? -Anak dara 😍 -Ibu dara 😁 -Nenek dara ☺️ -Ibu berpantang -Unisex (Lelaki & Perempuan) . Size?? S hingga XXL. . . Klik link pada bio ig SEKARANG utk order #DemicaBengkung . . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

syahmimibeauty_demicajohor

Rasanya majoriti wanita idamkan pinggang ramping bak kerengga 🐜 . Haaa nak tengok result kenalah rajin usaha. Kalau exercise pun malas tapi nak kurus langsing, sampai bila azam kurus takkan tercapai. . Ajak encik somi sekali exercise, kasi perut kempis sambil pakai #DemicaBengkung ❤️.

0

demica_slim.byhani

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica.is.here

Memang terbukti berkesan 🔥🔥🔥 10kg total weight loss #demicaubatkurus #demicabengkung #demica #demicamalaysia #demicasupplement

0

demica.is.here

Alamak!! Dari testimoni2 dari pelanggan2 #demica ia memang berkesan Tunggu apa lagi. Jom order hanya tekan link di bio #demicaubatkurus #demicabengkung #demica #demicamalaysia #demicasupplement

0

syahmimibeauty_demicajohor

Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit 😅🙋🏻‍♀️ . . Haaa jangan risau, raya ni korang boleh raya dengan selamat tanpa risaukan perut yang kedepan mengalahkan orang pregnant 🤣😝 . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝. . Nak cuba #DemicaBengkung ? 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

Selamat petang! Ni sis nak share senaman utk kasi perut flat naturally selain dari pakai #DemicaBengkung ✌🏻😘. . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

syahmimibeauty_demicajohor

Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit 😅🙋🏻‍♀️ . . Haaa jangan risau, raya ni korang boleh raya dengan selamat tanpa risaukan perut yang kedepan mengalahkan orang pregnant 🤣😝 . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝. . Nak cuba #DemicaBengkung ? 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

Selamat tengah hari peminat #Demica & #DemicaBengkung 😍 . Sape dah dapatkan #DemicaBengkung ? Dah boleh sorokkan perut yg menggeleber?👍🏻 Raya sakan laa korang lagi 3 hari. . Nak dapatkan info lanjut mengenai #DemicaBengkung ? 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung

0

demica_qurusqebu

Netizen ni nak kena orang cantik dulu ke baru nak puji? . Siapa lagi nak kurus macam gadis tiktok ni?? Jom consume #Demica dan #DemicaBengkung. . Jom tekan link kt atas sekarang!! . #kurussihat #demicantik #produkkurus #ubatkurus#demicaqurusqebu #demi #demica #demikurus #demicantik #demicabengkung #codkelantan #codareakelantan

0

syahmimibeauty_dzc21

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG! . Hai korang sape dah ada #Demica & #DemicaBengkung ?? . Tak rugi tau korang dapatkan #Demica & #DemicaBengkung , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut: . •Motor (Ego Solaris)🛵 •Cincin emas 916 ✨ •Wang tunai💰 . So apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG💙 . .

0

demica_melaka.seremban

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #tipsdiet #tipskurus #infodiet #infokurus

3

syahmimibeauty_dzc21

DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing #Demica & #DemicaBengkung utk customer kesayangan.☺️ . Thank you semua yg percayakan produk Syahmimi Beauty. Kalau nak kurus atau maintain berat badan sekarang cepat Whatsapp sis tau! . Nak kurus dengan cara selamat?? . Whatsapp 📲013-644 2844 👍Atau klik link di bio SEKARANG 💙.

0

syahmimibeauty_dzc21

Selamat petang uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demicakb

Sape yang sesuai pakai ni?? -Anak dara 😍 -Ibu dara 😁 -Nenek dara ☺️ -Ibu berpantang -Unisex (Lelaki & Perempuan) . Size?? S hingga XXL. . . Klik link pada bio ig SEKARANG utk order #DemicaBengkung . . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

syahmimibeauty_demicajohor

🔥2 KOTAK HILANG 13KG🔥 . DARI 72KG ➡️ 59KG . Alhamdulillah power betul #Demica ni! Sis teruja sgt bila dapat feedback ikhlas dari adik ni..tahniah!😍 Adik ni cakap sikitt je lagi dia nak dapat berat idaman 💪🏻👏🏻 Chayok2! Lepas ni confirm boleh pakai baju letops 💃🏻. . Sape lagi nak kurus dengan #Demica atau #DemicaBengkung ? . 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

🔥DEMICA BOLEH RAWAT GASTRIK🔥 . Alhamdulillah feedback panas-panas lagi! Sape cakap orang ada gastrik takleh consume #Demica ? Haaa silap besar tu. hehe . Jgn risau, #Demica mampu tahan lapar & bagi efek kenyang yg lama even kita makan sedikit je. Boleh puasa dengan tenang & kurus sekali!😍 . Sape lagi nak cuba #Demica atau #DemicaBengkung ?? . Whatsapp admin now! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

DONE POST ✅ . Alhamdulillah rezeki. Ramai sangat2 nak kurus dengan #Demica & #DemicaBengkung lagi-lagi sekarang ramai nak sarung kebaya raya. Mestilah kena control nafsu makan lagipun sekarang tengah puasa. Kalau tak, raya ni silap2 naik 2-3kg 🤣😅😩. . #TeamDemica nak bagi 7 BONUS FREE utk setiap pembelian #Demica & #DemicaBengkung . . Berminat?? 📎 click link di bio ig SEKARANG !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeautyy_

Hai korang. Mesti masih ramai tertanya-apa apa specialnya bengkung kami? Ni saya share fungsi #DemicaBengkung utk korang. . Kalau nak order cepat Whatsapp admin tau. (Klik link pada bio) . #Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #AG0009 #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes

0

demica.is.here

😱😱😱😱😱 8kg? Dengan 1 box je? Padu beb!! #demicaubatkurus #demicabengkung #demica #demicamalaysia #demicasupplement

0

demica.is.here

Sape yang bole pakai #demicabengkung ni? Haaa semua boleh uolls Nak pakai time bersenam pun boleh 1 box:RM89.90 Postage:RM10.00 Jom order #demicabengkung

0

pinkladyhq.original

Bila hormon badan dah cantik dan stabil _ Bila berat badan dah turun macamana yang kita nak _ Bila kita terrrrlebih makan, berat badan tetap maintan. _ Bila dah CONSUME PINKLADY ORIGINAL, tiada ISTILAH YOYO(turun naik kilogram) yer pasal berat badan awak tu. Sukeeee sangat yang ni. _ BEST KE BEST? _ Cepat-cepat yer WA 011.32444.600 atau tekan link di bio. _ _ _ _ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybangi #pinkladykualalumpur #pinkladyselangor #pinkladyjohorbahru #pinkladyshahalam #pinkladyperak #pinkladyterengganu #pinkladysabah #pinkladysarawak #pinkladybrunei #pinkladysingapore #kurustanpadiet #produksuamiisteri #bconfident #mamadil #demica #demicabengkung #korsetplussizemalaysia #ubatgemukmalaysia #kevinzahri #coachdiet #kurustanpadiet #ubatkurusberkesan #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #testimonipinklady #timjelitaosem

2

demica.melaka

2 BULAN TURUN 31KG🔥🔥🔥 . DARI 93KG➡️62KG . Dalam masa 2 bulan adik ni konsisten consume #Demica akhirnya berjaya capai target! Fuhhh serius padu betul sampai berjaya turun 31KG 😍 Tahniah dear! . Uols tak sabar lettuww nak kurus dgn #Demica kan kan?💙 Haaaa korang..sape nak order #Demica & #DemicaBengkung lagi? Boleh wasap admin yaaa . By POST boleh By COD pon boleh (melaka) 👩‍❤️‍💋‍👩. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 .Nak order??😘Whatsapp 📲601113013530/click link on bio.😉 . #teamliyanasyf #coddemicamelaka #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

curvycorset.hq

SAUNA EFFECT XTREME POWER BELT🔥 Lelaki dan wanita boleh pakai . Berpeluh seakan bersauna sebab menggunakan material neoprene . Boleh meransang peluh 4x ganda dan pantas MEMBAKAR LEMAK ! . . So bagi uol yang risau perut buncit atau lemak berlebihan pada bahagian pinggang WAJIB try XPB ni ok . Kualiti tiptop ! Bukan yang murah2 uol jumpa tu . Kualiti macam ni orang jual Rm100++ tapi sis jual PROMO PRICE Rm70 (np Rm80) 😱 . . Harga sangat mampu milik bila dibandingkan dengan kualiti. Senang je nak pakai zap zapp terus siap ! Tak perlu cangkuk Whatsapp ukuran terus ok 📲0136888831

2

demica.kurus_

Selamat pagi uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica.kuruss_

Selamat pagi uols! Sape ada mslh lemak berlebihan pada perut? Selain bersenam uols boleh je pakai #DemicaBengkung utk sorok lemak tu. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

0

demica_qurusqebu

Jujur Mimi cakap Mimi ni sepesis yang besar bawah, kategori gemuk macam buah pear. Besar bawah, tapi lama lama besar atas bawah macam buah apple 😝 . Dulu mana kenal #Demica kenal gym je, so banyak habiskan masa pergi gym tapi tula tak kurus kurus 🤣 . Sekarang busy takde masa nak pergi gym just ambil masa untuk consume #Demica je ❤️ . Ada yang cakap dah cantik je dulu takde la gemuk sangat. Kurus ke gemuk depends pada target masing2, target Mimi nak 45-47Kg tu je. Lebih dari tu Mimi tak selesa, nak pakai seluar rasa bergesel sebab peha Mimi memang mudah besar. Lemak suka berkumpul part tu 😪 . Jujur ku akui lemak lemak jahat suka berkumpul di Peha, lengan, dagu dan perut tapi sekarang tak lagi thank you DEMICA 🌸 . So siapa nak cuba Demica? Meh la dapatkan sekarang sebab sekarang tengah ada PROMO tau! Ha ni la masanya korang boleh grab banyak banyak buat stok sis. Maintain berat badan gitewww 😘 Watssup 010.4064700 @ Jom tekan link sekarang !! . #kurussihat kurussihat #demi #demica #demikurus #demicantik #demicabengkung #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #jomkurus #demicaqurusqebu

0

demica_beauty

Assalamualaikum... Selamat pagii semua... . JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG! . Hai korang sape dah ada #Demica & #DemicaBengkung ?? . Tak rugi tau korang dapatkan #Demica & #DemicaBengkung , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut: . •Motor (Ego Solaris)🛵 •Cincin emas 916 ✨ •Wang tunai💰 . So apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG💙 . . - #DemicaSNY

0

demica.kurusofficial

Nahhhh khas utk uols yg nak body lentik macam anak dara 16 tahun, apa tunggu lagiii Jom grab SEKARANG! . Klik link pada bio ig utk order ❤️. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

2

kurusdemica_beautty

Nahhhh khas utk uols yg nak body lentik macam anak dara 16 tahun, apa tunggu lagiii Jom grab SEKARANG! . Klik link pada bio ig utk order ❤️. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

sure_trim_kurus_berkesan

0

yesyoucanhealthy

LOOSE WEIGHT THE RIGHT WAY! ALL NATURAL.

1

yesyoucanhealthy

Only $26.99 over 900 positive feedback. Tag someone who needs this.

1