Um Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

juliamazetti

#um sorvetinho

0

the_100.gal

The betrayal 😭😭😭 This is so sad Yh save the human race what about the horses huh what about there existence 😂😭😭😭❤️ . . . #diyoza #lexa #clarkegriffin #bellamyblake #anya #raven #murphy #bestshowever #echo #becho #clexa #bellarke #sub4sub #like4likes #octaviablake #blame #eliminationgame #edit #edits #the100 #the100edit #the100edits #love #UK #instagood #instagram #instagood #netflix #um #binge

0

danyellediass88

#um dos melhores vídeos já visto#Gosto dela.

0

pikayusoff_

#throwback #susuncantik2dalamalbum Assalamualaikum dan hai dari kami Twin icecream homemade 🍦Job kesepuluh 17.2.2018 🍦Majlis perkahwinan🤵👰 🍦Dewan MPT Kamunting,Perak (pakej remaja) Terima kasih sudi menempah kami. Sebarang tempahan katering, boleh whatsapp, Bagi warga TAIPING/IPOH/PENANG dan sekitar! Aiskrim kami 100% homemade TANPA BAHAN PENGAWET! TANPA TEPUNG! TANPA TELUR! Rasa SUSU yang penuh CREAM😍 Whatsapp untuk tempahan www.wasap.my/60165034591 www.wasap.my/60165034591 www.wasap.my/60165034591 #kateringtih #kateringTIH #taiping #ipoh #penang #halal #follow #instasuperstargeng #instalike #igseller #ipta #igonline #instashop #bazaarpaknil #usm #uia #uitm #ukm #umt #um #uum #upsi #murah #original#inimalaysiakita #instafamous

2

twinicecreamhomemade

#throwback #susuncantik2dalamalbum Assalamualaikum dan hai dari kami Twin icecream homemade 🍦Job kesepuluh 17.2.2018 🍦Majlis perkahwinan🤵👰 🍦Dewan MPT Kamunting,Perak (pakej remaja) Terima kasih sudi menempah kami. Sebarang tempahan katering, boleh whatsapp, Bagi warga TAIPING/IPOH/PENANG dan sekitar! Aiskrim kami 100% homemade TANPA BAHAN PENGAWET! TANPA TEPUNG! TANPA TELUR! Rasa SUSU yang penuh CREAM😍 Whatsapp untuk tempahan www.wasap.my/60165034591 www.wasap.my/60165034591 www.wasap.my/60165034591 #kateringtih #kateringTIH #taiping #ipoh #penang #halal #follow #instasuperstargeng #instalike #igseller #ipta #igonline #instashop #bazaarpaknil #usm #uia #uitm #ukm #umt #um #uum #upsi #murah #original#inimalaysiakita #instafamous

0

divinaaloma

#####Um#### bom#### ####dia####

0

alinepaixao26

Consegue imaginar....? #um #dia #se #deus #quiser 🙏🏻 #amor #familia #bomdia

0

tabitaskincare_beauty_original

Salam sygs2 ..😚😚 . ==================== INFO FUNCTION 💎💎💎 ==================== . Meh sis bg info sikit function each dlm tiap skincare bg yg xtahu / baru nak try ye. 1 set uolss akn dpt Facial soap + Smooth lotion (toner) + Day cream + Night cream + Ibu putih 8g 😊 . . Desi Damayanti cv Tabita jgn lupa pkai ye sygsssss..baru betul2 flawless tau ! Pakai Desi Damayanti cv Tabita mmg licin muka bak telur dikupas tau !! our precious products !!! Beribu testimoni !!😍😍 . . DESI DAMAYANTI CV TABITA skincare adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: . • Menghilangkan Jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah • Pigmentasi atau warna kulit tidak rata • Menghilangkan Noda bekas jerawat • Memutihkan Kulit • Memberbaiki Kulit Kusam • Mencerahkan warna kulit • Meremajakan Kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. . Khusus untuk perawatan wajah. Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. . 100% original Tabita Skincare dr ibu desy damayanti!!! 100% original SA BEAUTY product !!! . Set yg kita jual ade 4 jenis ye dear..Set Trial / Set Big Trial / Set Regular & Set Exclusive..all set FREE IBU PUTIH SA BEAUTY 8g ye ! Selain tu kite jual jugak Ibu Putih SA BEAUTY 50g / Ibu Strawbery SA BEAUTY 50g .. . . SEMUA SET SAMA KANDUGAN FORMULA BEZA CUMA AMOUNT g/ml & TAHAN BAPE LAMA SHJ..IKUT BUDGET AWK YE DEAR.. . Semua ni my fav skincare !!kalau da pakai Tabita better pakai skali dgn ibu putih SA BEAUTY ni..sgt2 BEST dear..lg rajin pakai..lg cannnnntikk kulit awk2 tau..bg yg 1st try /takut2 lg nak cuba tu jgn risau sis akn guide awk ye smpi In Sya Allah kulit putih gebush licin cmtu ..kita sama2 cuba ye.. . . ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 . tq sygs..😚😚😚 #tabita #tabitaskincare #desidamayanti #desidamayantiskincare #borongtabita #borongwelcomed #stockistwelcomed #pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless #neelofa

0

hughesmarcela

Fin de clases #MDC #UM

0

s__o__h__

Old empty chairs are not empty in reality; memories always sit there! #googlepixel #chair #um

2

jannahcosmetics_sya

Hey girls, go checkout this cute combo deal. RM 80 ( np : RM 89) . With cute #sofy & #phia (big ang small) makeup sponge and magnolia foundation (40%serum 60%foundation) really worth it. Most important non-comedogenic. Won't clog pores and medium coverage suitable for everyday makeup and look natural beauty 💥. . * Kombinasi 60% foundation dan 40% serum, berfungsi seperti magic yang akan menampakkan rupa kemasan yang sempurna pada kulit wajah. * Vitamin E bertindak sebagai antioksidan yang membantu melindungi kulit daripada kesan radikal yang merosakkan. * Vitamin C - memudahkan kekeringan & meningkatkan daya tahan kulit. * Minyak Argan - membantu menyuburkan, melindungi dan memelihara kusyen kulit. * Sel stem Magnolia. * SPF35 - untuk melindungi kulit daripada tekstur yang tidak rata, kesan parut dan lindungi dari sinar UV. * sebagai bedak asas yang tidak menyumbat liang-liang roma. Baik untuk kulit yang mempunyai jerawat, kulit berminyak, kulit sensitif. * Silky, ringan, dan bertindak seperti bedak asas yang tidak berminyak. * Menyerap dengan pantas. * Mudah blend di muka. Dan... Tahan digunakan selama 3bulan dan lebih. Bergantung pada kekerapan penggunaan. Dap dap dah cantik flawless😍. LESS IS MORE~ . . #jannahcosmeticslipmatte #ipta #magnoliafoundation #foundationmurah#Foundation #uum #lipmattemalaysia #cosmetics #dropship #boosterwhitening #jannahcosmetics #duck #duckcosmetics #boosterfoundation #foundationserum #neelofahijab #ubatputih #supplimentpalingmujarab#um #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kosmetikmurah #saphora#uitm#usm#utp

0

menezeshairstyle

#um#penteado#que#veio#pra#ficar#boa#escolha#

0

plannerhut4u

0

emmadesignkl

2

marvel.licous

ughhhhh assessments • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #venommovie #venom #eddiebrock #symbrock #idek #um #riot #tatortots

0

doubledi.mua

0

pj.health.beauty.center

#ZdraveNavike Vulkansko kamenje u sebi nosi veliki elektromagnetski potencijal zemlje i u svojoj biti masaža vulkanskim kamenjem prvenstveno predstavlja energetski tretman. Dopunite potrošenu energiju i pripremite se za novi dan. Pozovite nas 📲 069 479 0501 #pj #PesicJovana #masaza #beograd #spa #mir #energija #zdravlje #oaza #opustanje #relaks #relax #leđa #ramena #um #misli #masazabeograd #terapeut

0

qayris

💋aira dress💋 . 🌹Material :cotton sejuk . 🌹price :Rm45 free postage sem /add rm7 for ss (dRess only ) Jacket : S M L XL Rm60 free postage sem /add rm7 for ss . 🌸free size XS to XL ,2XL ,3XL 🌸165CM BELOW 🌸strechable 🌸dress santai . . Whatsapp 017 969 5529 untuk order . #bajumurah #blousemurahmalaysia #blousemurah #palazzomurah #designletops #skinnyjeansmurah #blousecantikmurah #blouseplain #bazarpaknil #igshopmurah #igshopmalaysia #bootcutjeansmurahmalaysia #usm #uthm #um #ump #uitm #uum #umt #ukm #upm #bajutshirt # #bajublousemurah #blouse4pcsrm100 #blouseplain #blousecorak #blouse3pcsrm100 #blouse2pcsrm100 #jeansmurah #palazzocorakbunga #skinnypants

1

qayris

💋aira dress💋 . 🌹Material :cotton sejuk . 🌹price :Rm45 free postage sem /add rm7 for ss (dRess only ) Jacket : S M L XL Rm60 free postage sem /add rm7 for ss . 🌸free size XS to XL ,2XL ,3XL 🌸165CM BELOW 🌸strechable 🌸dress santai . . Whatsapp 017 969 5529 untuk order . #bajumurah #blousemurahmalaysia #blousemurah #palazzomurah #designletops #skinnyjeansmurah #blousecantikmurah #blouseplain #bazarpaknil #igshopmurah #igshopmalaysia #bootcutjeansmurahmalaysia #usm #uthm #um #ump #uitm #uum #umt #ukm #upm #bajutshirt # #bajublousemurah #blouse4pcsrm100 #blouseplain #blousecorak #blouse3pcsrm100 #blouse2pcsrm100 #jeansmurah #palazzocorakbunga #skinnypants

1

celsonplatina_official

#O#SILENCIO#Ė#UM#TEXTO#FACIL#DE#SER#LIDO#ERRADO👌 @celsonplatina_officialhomemdacarabina🔥🔫 #DOMINGOVAMBAZARDOMINGÃODOMEUMAMBO#🏃‍♂️🔥🔥🔥

0

chocojar_krunch_pantaidalam

Hi...open oder stock mggu depan okey!!! BOLEH WS SEKARANG UNTUK BOOKING .. jgn tnya hari ni xada ka, hari ni xboleh cod ka??? MEMANG DAH SOLD OUT Okeyyyy.. . . ws tekan link di bio . . #chocojarKL #chocojarpantaidalam #chocojarmurah#pantaidalam #kualalumpur #lrtuniversiti #lrtmasjidjamek #makananringanmurah #lrtbankrakyatbangsar #lrtkerinchi #lrtabdullahhukum #nusentral #bangsar #chocojarmurah #makananmurah #chocojarpantaidalam #chocojardataranmerdeka #viral #universitimalaya #students #ukm #um #students #makananringanmurah

0

pfiumfadau

@mhd.proyectosocial !!! Avanzan los módulos de nuestros alumnos en @tigremunicipio en el marco del Programa Académico de Asistencia Federal (PAAF! )! ________________________________________________________En la UM FADAU nuestros alumnos se reciben proyectando, gestionando y construyendo una obra de arquitectura que sirva a las necesidades de una comunidad postergada de nuestro país ! #paaf!#umfadau #um #umfadauarquitectura #pfi umfadau #sustentavel #sustentable #compromisosocial #educación #arquitectura #arquitecturaargentina #greenarquitecture #programaacademicodeasistenciafederal #provinciadebuenosaires #morón @unimoron.edu.ar

1

tian_you_jia_xiao

0

thalita6696

#Amizade #a #gente #não #escolhe, #simplesmente #um #bem #precioso #enviado #por #Deus.. Quanto mais brigas e discussão, mais importância e relevância na cumplicidade.. As brigas nem sempre são sinais vitais de ódio e sim de carinho, brigamos porque gostamos, protegemos e queremos o bem, puxar a orelha da amiga nos momentos que precisa é essencial porque de nada valeria a amizade se fosse tudo concordância, isso seria coleguismo. E disso o mundo já ta cheio para oferecer. Prefiro a amizade Ciumenta pois nela eu sei que posso contar. Uma amizade quando é perfeita demais, boa demais da pra desconfiar que por trás ha algo.. não digo que não exista, não entendam mal, mas amiga que é amiga puxa a orelha sim, mesmo a outra ficando emburrada por meses kkk Obrigada por tudo e pelas brigas, conselhos, puxões de orelhas, e afins pois elas só fortalecem a nossa amizade. #Familia😍❤❤❤💙#Irmas 😜🤗

0

putri.maelly

"Untuk memperoleh pengetahuan seseorang harus belajar; tetapi untuk memperoleh kebijaksanaan seseorang harus mengamati" - Marylin vos Savant - Mengamati hasil karya kreatifitas para dosen tentang teknologi pembalajaran membuat kita terbuka dengan teknologi canggih yang lebih memudahkan kita untuk menuntut ilmu. Terimakasih Universitas Negeri Malang telah mengadakan Gelar Inovasi Karya @inobelum #InovasiPembelajaranFEUM #lp3me #um #inobelum

0

thebeautyhacks.skincare

HARGA AFTER LESS! . Atas permintaan ramai pengguna setia kami ini julung kali kami adakan sales macam ni tau. So rebutlah peluang sekarang. Jangan harap next time. Mungkin dah tiada offer begini. Kami sangat kawal harga kami.hehe . Dan berikut adalah harga² after less. Sah tawaran sehingga 30/11/18 sahaja. . Klik link di bio to order@pertanyaan #bodycare #beautycare #viral #naturalskincare #trending #skincare #tbhbangi #organic #cintatiadaganti #upm #tbhsemenyih #usm #uitm #um #kusam #tbh #kulitcerah #splittvseries #facialscrub #facial #facescrub #breakout #maharajalawakmega2018 #skincaretips #skincareroutine #isteribukanuntukdisewa #skincarerules #isteridalamsangkar #ootd #thebeautyhacks

0

kami_la_bajurko

#travel#mit#dir#um#die#welt#freudschaft

0

miamibusinessschool

We like to bring the movers and shakers to MBS! 😊 Thanks for the great pic @miamibizdean! 📸 . . .

2

sarah_gomes5

#Um amorziin♥

0

sifkmkt

Karnival Universiti Kolej Matrikulasi Kelantan akan bermula esok 22 Nov 2018 sehingga 23 Nov 2018.. selamat memilih Universiti masing-masing untuk anak-anak pelajar. Plan your future . Goodluck! @sifkmkt @officialjppkmkt @instasaf_kmkt . . #sifkmkt📚 #futureplan #usm #ukm #upnm #widad #usim #kmkt #uitm #umt #unimas #uum #uniten #unikl #msu #upm #ump #um #uniperdana #unimap #utem #unisza #ptptn #unimap #CityU #oversea #mesir #medic

0

taniacogo

#Luca!! #um homenzinho lindo!🤗

0

terapija.brze.transformacije

Stop nasilju nad ženama!#croatia #universe #svemir #um #mind #conciousnessrising #masteryourmind#life #conciousness #subconscious#misli#light #svjetlo #biram #choose#life #zivot#rijeka#rijekacity#selfesteem #selfconfidence #ljubav#pinkpen #pinkparlaonica

1

candyhousecasadodoces

Tatuí capital dos doces!🍰🍪🍩🍬🍫🌰 Temos variedades de doces produzidos aqui mesmo!!👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳👨🏻‍🌾👩🏻‍🌾 E melhor de tudo apenas R$1,00!!🤩🤗🤩😍

1

thebeautyhacks.skincare

11.11 FLASH SALES! DISKAUN 11% cepat uolssss! . Btw pada yang belum tahu pasal produk kami nak introduce korang antara produk yang meletop iaitu lipscrub lolypop ini . Why meletop? Sebab u takkan dapat cari lipscrub bagi effect 2 in 1 as scrub at the same time pelembab bibir. Haaa. Biasanya skrub yang uols jumpa skrub gula kasar kan? Dah la kasar after skrub kering pula. But if u try this lipscrub u dah tak perlu bilas dengan air pun lepas skrub. Dah la gula sangat halus tak menyakitkan bila di skrub. After skrub sapu tisu dan u akan dapat efect lembut je bibir . Bak kata salah seorang pengguna lipscrub yang bernama Jaja Azmiani . "dalam beberapa bulan dah guna lipscrub by tbh my experience 1)kalau bibir kering jadi smooth je. 2)Pastu dia melembapkan juga ada sesetengah scrub bibir tu da scrub dia jadi kering so kena letak pelembap tapi yang ni tak yah bilas pun da boleh jadi pelembap. Kira macam 2 in 1,scrub + balm gitew 3) kurangkan gelap sekitar bibir"- . Haa. Itu feedback jujur seorang pengguna lipscrub yang berpuas hati menggunakan lipscrub ini so nak tahu kan KEBAIKAN LIPSCRUB LOLYPOP ni? . 1)Melembapkan bibir yang kering 2)Menghaluskan kulit bibir 3)Bibir kelihatan merah secara semulajadi 4)Memudarkan lingkaran gelap 5)Menggelupaskan kulit mati dan kering 6)Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir . Klik link wasap di bio to order. Cepat order harga diskaun tau sehingga 30/11/18 . #shahalam #um #jeragat #jerawat #ukm #beautyguru #bazaarpaknil #tbhpost #sayajualonline #sayajualmurah #tbhkajang #sayajual #onlinebusiness #beauty #lipscrub #lipbalm #putih #parut #scars #acne #aesthetic #facials #mencariqiblat #splittvseries #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #cintatiadaganti #isteridalamsangkar #maharajalawakmega2018 #mentor7

0

kurung_cotton_viral

0

i.amel10

In pursuit of knowledge #PhDLife #ICE2018 #UM

0

kurung_cotton_viral

1

kurung_cotton_viral

0

kurung_cotton_viral

0

kurung_cotton_viral

0

kurung_cotton_viral

0

rinizrdgmail.com5074

Kuyy buruan datang ke acara ini @inobelum nggak bakal nyesel sumpah 😆😆 karena yang pasti disana banyak keseruan", dan ini nggak ada ditempat lain 😍 Ada peluncuran produk atau karya inovasi dari UM untuk pendidikan dengan bentuk teknologi ... Pokoknya kalau penasaran langsung aja datang ke sana, dimana lagi kalau bukan di Graha Cakrawala UM, dan kalau nggak datang pastinya nyesal buangetttt.. Ini GRATIS lohh teman"...😁😁 Jika pengen tau langsung aja cek di @inobelum ...😍😄😄 #um #lp3um #inobelum

1

kurung_cotton_viral

0

oreopromoter

🚨TONIGHT at ROCKWELL🚨 📋🍾GUEST LIST/RSVP FOR TABLE/BOTTLES Info 📲+1(786)-975-4251 ◽Come party in my VIP table 💃 🍾🍸Complementary drinks and entrance for girls the all night! Info 📲+1(786)-975-4251 @miamipromoters @doreosystem @oreomiami @oreopromoter #e11even #rockwellclub #Mokaimiami #Mokaipromoter #livmiami #storymiami #rockwellclub #miamibeach #wallmiami #rockwellmiami #miamipromoter #rockwellpromoter #southbeachmiami #miamiparties #efmiami #FIU #slsmiami #nikkibeach #mokaiclub #UM #bachelorette #bachelorparty #miaminightlife #southbeachmiami #southbeachclubs #livpromoter #mrjonesmiami #delanoclub #miamiclubs #miamipromoter#miamibeachparties

1

aishahbeautyclub

1

klselangor.agent_sarasells.sb

Durian crepe yg menggoda jiwa raga. Bukan durian sebarang durian. Ini durian D24 haaa. Diselaputi special cream yg lazat berkrim. Alahhhai...... RM10 sahajaaaa Tunggu apaaaa lagiii.. Lai3..pm akak. Klik bio link di atas nun. 😉😉😉 #akakbaik #akakperamah #sayajualkek #brownies #cheesetart #cheesecake #pgm #cookies #deliverykek #mamasab #keksedap #kekkawin #kekbirthday #mcm2ada #surprise #ttdi #damansara #bandarutama #bangi #upm #um #ukm #uniten #iukl #selangor #hartamas #sgpenchala #kekmurah #kektunang #kekhantaran

0

herbal.tinggi_dokter02

JANGAN RAGU-RAGU JANGAN WAS-WAS, GUNA KAN HI-CAL1™ DENGAN SENANG HATI DAN POSITIVE DAN TINGGI BADAN SEMAKIN TINGGI SEMAKIN BERTAMBAH,SEMOGA USAHA KITA SEMUA DIPERMUDAHKAN-NYA ✔ HI-CAL1 ™(High Calcium) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. Scientifically Researched & Proven Height Formula : ✔ CUBA HI-CAL1 ™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK, ATAU WANG DIKEMBALIKAN SELEPAS 12 BULAN(365hari) * dengan terma & syarat ✔ NUTRISI SEMULAJADI , ✔ 100BERKESAN ✔ 100SELAMAT ✔ 100-HALAL *Bergantung pada metabolisma contact @herbal.tinggi_dokter @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 ws +601136699033 #tshirtkelab #kualalumpur #kelantan #um #printtshirt #tshirtkosongmurah #instashop #politeknik #tshirtcetak #coach #sayajualbaranganlelaki #shopaholic #luxurybrands #hombrereadystock #authentic #igbiz #instabuy #igersmalaysia #visitmyig #hombrebyum #sale #coachmalaysia #brandeditems #mensfashion #bagaholic #igerskl #inspirasi #asiabiggestlosser #instagram #instalike

0

umclickdiario

0

mariaflorstore45

#bolsas #minne #um carinho por elas 🌹♥️

0

blackbeard_apparels

0

honeybeedoughnutsmiami

0

fernanda_tear

Kit cozinha#1 pano de prato+ 1toalhinha para fogão#Um charme😍#TearMineiro#DecoraçãoRústica🌵#💰35,00

0

manuelesantos2000

A paisagem ja e linda uma modelo dessa com esse vestido lacre combinação pft❤😍😍😍👗 #moda#diva#linda#vestido#inspiracão#moda#evangélica#ccb#divina#bella#um#amor❤

0

zamanruchiyat

Genggam lah apa yang kamu inginkan yang kamu cita citakan jangan sampai genggaman mu itu lepas ok... #Tugas AIK #UM Bandung

0

hanis_exclusive

. ❤ READY STOCK SHOES ❤ Can be pre ordered (12-16 WD) HE395 Duo Color Rome Strap Wedgy Color : Beige/Yellow/Pink Heel height : 13cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39 Price : Rm60 sm/ Rm65 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #Hanis_Exclusive #sayajual #Trustedseller #Guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #uum #ukm #um #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #Bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

0

hanis_exclusive

. ❤ READY STOCK SHOES ❤ Can be pre ordered (12-16 WD) HE395 Duo Color Rome Strap Wedgy Color : Beige/Yellow/Pink Heel height : 13cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39 Price : Rm60 sm/ Rm65 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #Hanis_Exclusive #sayajual #Trustedseller #Guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #uum #ukm #um #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #Bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

0

hanis_exclusive

. ❤ READY STOCK SHOES ❤ Can be pre ordered (12-16 WD) HE395 Duo Color Rome Strap Wedgy Color : Beige/Yellow/Pink Heel height : 13cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39 Price : Rm60 sm/ Rm65 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #Hanis_Exclusive #sayajual #Trustedseller #Guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #uum #ukm #um #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #Bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

0

dambem_

3

umclickdiario

1

umclickdiario

1

umclickdiario

1

umclickdiario

1

umclickdiario

📸 〰️ | #113 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

2

umclickdiario

📸 〰️ | #112 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

1

umclickdiario

📸 〰️ | #111 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

0

umclickdiario

📸 〰️ | #108 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

1

umclickdiario

📸 〰️ | #107 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

2

umclickdiario

📸 〰️ | #106 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario 〰️ @vinicooking #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

2

umclickdiario

📸 〰️ | #105 | 🍀😎 〰️ 🌀 〰️ Um Click Diário💥 〰️ 🌎 〰️ @umclickdiario 〰️ @vinicooking #fotografia #um #click #diario #photography #photographer #photoshoot #fotografo #mundo #viagem #usa🇺🇸 #brasil🇧🇷 #sul #america #connecticut #newyorkcity #ilovenewyork #image #umclickdiario

3