Abbasyislamicdesign Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

holabags

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

pandorapuresilver925

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Tingginya ego kau? Taknk sujud pada Pencipta 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

holabags

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Sebelum marah itu fikirlah. Kamu punya batas, jangan sampai neraka pun kamu tak takut. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

gelang.malaysia.murahh

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Tingginya ego kau? Taknk sujud pada Pencipta 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

gula.stoberi.oren

. #Assalammualaikum ... Sobahul khair😊 Aamin Ya Rabbal Alamin. . Salam jumaat yang barokah . Andai diri kecewa, tabah lah wahai diri. Tiada semua kekal didunia. Seseorang itu diuji atas batas kemampuannya. Jadikan perasaan dilukai itu sebagai pengajaran dalam kehidupan. Kita sudah cuba yang terbaik, tetapi ini yang ia berikan. Sabar, ketetapan itu sudah ditakdirkan pada diri. Berdoa supaya dirinya dalam keadaan baik. Redha atas ketentuannya. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign . Salam ukhwah @Ubat.period.stoberi @Gula.sado.oren . _______________________________________________

3

holabags

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Kebahagiaan yang paling kita nanti-nantikan. Sentiasa diberi hidayah oleh Allah. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

gelang.malaysia.murah

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Tingginya ego kau? Taknk sujud pada Pencipta 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

1

theedakwah.co

“Dari sekian banyak penyakit yang di derita manusia moden sekarang ini, salah satunya adalah banyak bicara. Mereka suka bicara apa saja tapi pembicaraannya tidak memberi manfaat dalam kehidupan ini maupun kelak.” [Habib Taufiq bin Abdul Qadir As-Seggaf] . . #kalamulama #kallafah #abuhanifah #abbasyislamicdesign #tazkirahpagi #tareem #motivasi #habibumaralhafiz #habibalizaenalabidin

0

hafizan_hussin

Salam jumaat sahabat2.... Regrann from @abbasy_islamicdesign - Jangan pernah berhenti untuk melakukan kebaikan. Pahala itu tidak nampak, jika ia nampak berlumba-lumba manusia akan melakukan. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann

0

solehah.scarff

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Assalammualaikum, Sobahul khair 😊 Aamin Ya Rabbal Alamin. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

1

abbasycollection.kl.johor

“Sometimes the people with the worst past create the best future.” (Umar Ibn Al Khattab) . Assalamualaikum and good morning dunya! . #AhlanYaRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

cikrapunzels_92

5

hudmyhud.abbasydesign

😇 . jom try tshirt dakwah kami that always in High Quality & Limited🌻 . FOR MORE DETAILS whatsapp 0134123539🌻 . THANK YOU😊 . #modestfashion #simpleisdifferent #abbasycollection #abbasyislamicdesign #abbasydesign #specialprice #freegift #teamabbasy #abbasy #team #tshirt #dakwah #muslim #muslimah #sirfazlyent530 #uitmarau #student

0

ikhfah_bookstore

0

pipicomel

Hari2 cakap mcm ni.. haha .. #tagdirisendirigak 😝😋🤣 Regrann from @abbasy_islamicdesign - Pernah tak dengar kawan-kawan kita kata esok nak diet, tapi tak diet-diet? 😂 Tag lah dia. Admin tag diri admin jelah 😭 . P/s : Gigih kan kucing ni buat Sit-Up? Haha #Abbasy #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign - #regrann

9

abbasy_islamicdesign

Tingginya ego kau? Taknk sujud pada Pencipta 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

4

hadifayyadh_novel

Regrann from @abbasy_islamicdesign - Tegurlah walaupun pahit. Atleast kamu dah tegur. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann

0

rikifebriansyah17

Masih ingat yang dilakukan spongebob kepada patrick ketika hidung patrick membuat ricuh warga bikini bottom? Dia tidak membenci patrick, tapi hidungnya #Repost from @abbasy_islamicdesign ・・・ Tegurlah walaupun pahit. Atleast kamu dah tegur. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

islamicbook_center

@Regrann from @abbasy_islamicdesign - Tegurlah walaupun pahit. Atleast kamu dah tegur. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann

0

abbasy_islamicdesign

Tegurlah walaupun pahit. Atleast kamu dah tegur. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

5

abbasy_islamicdesign

Sebelum marah itu fikirlah. Kamu punya batas, jangan sampai neraka pun kamu tak takut. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

3

abbasy_islamicdesign

Pernah tak dengar kawan-kawan kita kata esok nak diet, tapi tak diet-diet? 😂 Tag lah dia. Admin tag diri admin jelah 😭 . P/s : Gigih kan kucing ni buat Sit-Up? Haha #Abbasy #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

148

al_jannah01

#repost @abbasy_islamicdesign • • • “Jika ingin melihat kehebatan akhlak seseorang lihatlah di sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca dan membencinya.” . #22HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

ikhfah_bookstore

0

weareakhdan

0

akhdanfanpage_

Regrann from @weareakhdan - #Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kan Kan Kan. Tak semua boleh terima diri kita 100% , Sayang awk! 😍 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann

0

abu.hanifahh

Makhluk yang Paling Membingungkan adalah "Manusia" . Kerana dia "Mengorbankan Kesihatannya" hanya "Demi wang", Lalu dia "Mengorbankan wangnya" demi "Kesihatan". . Lalu dia Sangat Khuatir dengan Masa Depannya, Sampai dia Tidak Menikmati Masa Kini. . Akhirnya dia "Tidak Hidup di Masa Depan atau pun di Masa Kini"; dia "Hidup Seakan-akan Tidak Akan Mati", lalu dia "Mati" tanpa "Benar-benar Menikmati" apa itu "Hidup". . Bersyukurlah apa yang selama ini kita dapati dan kita nikmati. . Kerana kita tidak akan tahu, apa yang akan terjadi hari esok. . Ketika lahir dua tangan kita kosong. . ketika meninggal kedua tangan kita juga kosong. . Waktu datang dan waktu pergi kita tidak membawa apa-apa. . Jangan sombong karena kaya dan berkedudukan. . Jangan sedih kerana miskin dan hina. . Bukankah kita semua hanyalah tamu dan semua milik kita hanyalah pinjaman. . TETAPLAH RENDAH HATI seberapapun tinggi kedudukan kita. . TETAPLAH PERCAYA DIRI seberapapun kekurangan kita. . Kerana kita hadir tidak membawa apa-apa dan kembali juga tidak membawa apa-apa. . Hanya pahala kebajikan atau dosa kejahatan yang dapat kita bawa. . Setiap mata yang tertutup belum bererti ia tidur. . Setiap mata terbuka belum bererti ia melihat. . #abuhanifah #alhamdulillah #dakwahituseni #harinidahingatmati #muhasabah #muhasabahdiri #muhasabahbersama #muhasabahiman #ikutcarakita #fatehteam #pesanpadahati #thedaiegraphy #kebaikan #peringatan #peringatanbersama #kallafah #abbasyislamicdesign #cahayaislam

2

agamakuislamid

Jangan bersedih terlalu lama, sabar. Ada keindahan selepas ujian. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign . . Follow @agamakuislamid Follow @agamakuislamid . .

0

jummmmm_

Hijrahlah wahai sahabat #abbasyislamicdesign #dakwah

0

abbasy_islamicdesign

Jangan bersedih terlalu lama, sabar. Ada keindahan selepas ujian. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

6

abuhnfhhh

26 April 2018, 2:50PM. . ﺍﺟﺘﻤﻊ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺗﻔﺮﻕ ﻋﻠﻴﻪ . "Bertemu kerana Allah, dan berpisah juga kerana Allah". . Telah tertulis di luh mahfuz akan setiap langkah perjalanan hidup kita. . Dengan siapa kita kenal. . Dengan siapa kita berkawan. . Bila kita jumpa jodoh. . Bila ajal kita tiba. . Semuanya tertulis di luh mahfuz. . Jadi usah risau akan perjalanan hidupmu, . kerana semuanya indah-indah belaka. . Kita hanya merancang. . Tetapi, Allah sebaik-baik perancang. . Just in case you want to blame the fate. . Remember, Allah knows the best . . . Peringatan, gambar ini tiada kaitan bersama dengan mana mana Adun berbaju melayu biru, atau berkot coklat. . #abuhanifah #alhamdulillah #dakwahituseni #harinidahingatmati #muhasabah #muhasabahdiri #muhasabahbersama #muhasabahiman #ikutcarakita #fatehteam #pesanpadahati #thedaiegraphy #kebaikan #peringatan #peringatanbersama #kallafah #abbasyislamicdesign #cahayaislam

1

gelang.malaysia.murahh

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

gelang.malaysia.murah

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

1

agamakuislamid

Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign . . Follow @agamakuislamid Follow @agamakuislamid . .

0

abbasy_islamic_design

“Jika ingin melihat kehebatan akhlak seseorang lihatlah di sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca dan membencinya.” . #22HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

pandorapuresilver925

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

hudmyhud.abbasydesign

0

serbuk.inai.daun.asli

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

1

ikhfah_bookstore

0

ikhfah_bookstore

0

eyla_la

Regrann from @abbasy_islamicdesign - “Jika ingin melihat kehebatan akhlak seseorang lihatlah di sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca dan membencinya.” . #22HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann X lama dah nak puasa...

0

abdulrazak9757

“Jika ingin melihat kehebatan akhlak seseorang lihatlah di sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca dan membencinya.” . #22HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

patonah19_winkwhite

Pesanan Ustaz Kyrel AlGayauwi. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

solehah.scarff

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Assalammualaikum, Sobahul khair 😊 Aamin Ya Rabbal Alamin. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

memwatchesbn

Selamat pagi semuanya 😊 . . #Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Jangan pernah rasa diri kita sudah tiada dosa, Bahkan kita ni tidak sesekali mulia 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

eynashariff

#Repost @abbasy_islamicdesign (@get_repost) ・・・ Assalammualaikum, Sobahul khair 😊 Aamin Ya Rabbal Alamin. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

2

abbasy_islamicdesign

“Jika ingin melihat kehebatan akhlak seseorang lihatlah di sewaktu berurusan dengan orang yang mencerca dan membencinya.” . #22HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

3

hudmyhud.abbasydesign

0

hudmyhud.abbasydesign

0

hudmyhud.abbasydesign

0

hudmyhud.abbasydesign

0

tehkurus.my

HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat. Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus. Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro. Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya. Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna. Cara Penggunaan : 1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : tinggistore_my 📱Whatsapp : +6014-980 9546 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #missuniverse #missuniverso #roadtomissuniverse #model #modeling #abbasyislamicdesign #allah #selamat #ohmalaysiaku #malayvines #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #kualalumpur #kl #animallover #salamjumaat #skinheadmalaysia #selangor #pahang #shahalam #kedah #putrajaya #terengganu #negerisembilan #perlis

1

abbasy_islamicdesign

Geli hati Admin 😂 Awat comel betul tak boleh sebut aiskim! Korang boleh ke? 🤣 #Abbasy #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

54

ikhfah_bookstore

0

abbasy_islamicdesign

Kita tak tahu hal dia sibuk nak join, tak pasal-pasal dah dapat dosa fitnah. Doakan je. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

4

abbasy_islamicdesign

Salam Maghrib. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

9

weareakhdan

#Repost @abbasy_islamicdesign with @get_repost ・・・ Kan Kan Kan. Tak semua boleh terima diri kita 100% , Sayang awk! 😍 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

duniamuslimahid

Jangan pernah rasa diri kita sudah tiada dosa, Bahkan kita ni tidak sesekali mulia 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign . . Follow @duniamuslimahid Follow @duniamuslimahid . .

0

duniamuslimahid

Sangat sweet! 😍 Sangat terbaik lirik yang bermanfaat 👌🏻 . Credit @mrbie_ #Abbasy #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign . . Follow @duniamuslimahid Follow @duniamuslimahid . .

1

abbasy_islamicdesign

Sangat sweet! 😍 Sangat terbaik lirik yang bermanfaat 👌🏻 . Credit @mrbie_ #Abbasy #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

27

abbasy_islamicdesign

Kebahagiaan yang paling kita nanti-nantikan. Sentiasa diberi hidayah oleh Allah. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

6

abbasy_islamicdesign

Jangan pernah rasa diri kita sudah tiada dosa, Bahkan kita ni tidak sesekali mulia 😔 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

6

cinta_sunah_dan_alquran

Jihad melawan HAWA NAFSU merupakan jihad untuk membersihkan jiwa daripada hawa nafsu dan sifat yang keji. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

2

zeeosmanofficial

RepostBy @chairule_1196: "Regrann - HAFALIN YAA.... YANG BELUM HAFAL NASAB BAGINDA NABI KITA MUHAMMAD 😇😇 . . Nasab Baginda Nabi Muhammad SAW - Habib Ahmad Tuban Assegaf . #pecinta_habibmunzir #Cocombee #LeCocombee #Abbasy #AbbasyIslamicDesign #Dakwah #Rasulullah #Islam #PrayforAllMuslim" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

1

agustin.haqq

Regrann from @abbasy_islamicdesign - You’re so special to me! Thankyou for everything 🙈❤️ . Nak video diatas boleh join Telegram Abbasy | https://t.me/abbasyislamic (click je link bio Abbasy) #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

0

abbasy_islamicdesign

Jihad melawan HAWA NAFSU merupakan jihad untuk membersihkan jiwa daripada hawa nafsu dan sifat yang keji. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

4