Anakmudajohor Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

azam.photography

0

aphotosoul

1

mdizzuddinzakaria

0

pquememe

2

haziqhermy

0

nescafekurangmanis

0

nescafekurangmanis

0

nescafekurangmanis

1

750shot

11

_zgraphy

3

suf.xyan

We all have regrets. #shotoniphone

2

mdizzuddinzakaria

KRITERIA EMAS PELABURAN TERBAIK: JAMINAN BELI BALIK. BILA BILA MASA KITA NAK JUAL BALIK. . . Ini syarat paling penting apabila nak jual emas tu nanti. Sebelum membeli, kenal pasti dahulu syarat yang diletakkan oleh pengeluar untuk beli balik emas tu nanti. Ada pengeluar yang letakkan syarat kena bagi resit belian asal untuk dapat harga lebih tinggi. Ada pengeluar yang letakkan syarat, kondisi emas itu mesti kekal cantik sebagaimana asal tanpa sebarang kerosakan pada pembalut plastik (seal) ataupun pada emas itu sendiri. Kalau ada kecacatan, mereka tak akan beli balik, ataupun ataupun mereka hanya beli balik dengan potongan harga yang banyak! Kalau pengeluar asal tak beli balik, kita terpaksa jual ke mana-mana kedai emas dengan spread 25% hingga 40%! Aduh… Menangis la… Emas Pamp Suise tak boleh dibuka seal. Kalau buka, kedai emas akan tolak spread 25%! Kebanyakkan emas pelaburan yang dijual di bank dan kedai emas biasanya berseal. Public Gold jamin beli semula emas walaupun sarung plastik (seal) tu dibuka dengan spread cuma 10%. Emas lain biasanya 25%. . Banyak juga kes pengeluar jamin beli balik emas tu tetapi bila nak jual balik dalam dalam jumlah yang besar, pengeluar tidak mampu membeli! Mereka tak cukup modal. Maksudnya walaupun pengeluar tu jamin beli balik semua emas mereka, kita mesti semak juga kekukuhan syarikat tu sendiri. Kalau tak nanti janji hanya tinggal janji. . (Kredit: www.mohdzulkifli.com) . . . #duitraya #nakpesan #nakkongsi #tipsbisnes #eusahawan #sifufbads #azizanosman #like4likes #anakmudajohor #kewangan #publicgold #1gram1bulan #barangkemas #hargaemas #emasmurah #akaunemasGAP #pelaburanemas #simpanemas #emasfizikal #emasbudget #emas24k #emasmampumilik #goldbar #emaspublicgold #tipskewangan l #ipreview @preview.app

0

raxyziq

14

irfannnizam

12

itssafg

. Taken at 0910 and I wish a happy yet cheerful morning for those who are working or at school eventhough it is Monday. Cheer up! . . . #vscocam #beautyinmalaysia #igermalaysia #shotonredmi3s #mobilegraphymy #anakmudajohor

0

nazmiramli_

0

mikhail_shafiq

7

akidaqwa

0

whoiseddylah

5

muhamadsyzwan

Happy Birthday To MeπŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸ°πŸŽ‚πŸ€—Β° #ikutcarakita ShotBy @SamsungS9plus β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ #wow_malaysia #ig_malaysia_Β  #ig_asia_ #igersmalaya #gf_malaysia #twt_insta #igersoftheday #inspiration_photography #visualoflife #vscoauthentic #ig_myshot #igworldclub #bestnatureshot #igfeedsmenarik_ #vscocam #vsco_hub #vscofilter #vscocam_my #walkertectics #AnakMudaJohor #phonegraphy #crazy2look #instagram #projek_tempatan #full_phoneography #capturestreets #storyofthestreet #mobilegraphymy

9

me_streetfx

12

iamshi_98

3

__kuntum

Shot guna phone yang akan bertukar milik tak lama lagi @kieyyyy_ . Dia cakap gambar phone ni tak cantik. Rasanya dah cukup okay. πŸ˜…β€’ β€’ β€’ #tonechasermyΒ  #visualoflife Β  #fantastic_igers Β  #anakmudajohor #igersmalaya #thefilmdiaries Β  #vscocam_my #awangmalaya #sicktone Β  #vsart_my #my_ig_lahΒ  #my_gengguaΒ  #wow_menΒ  #igfeedsmenarik_Β  #igersmyΒ  #igerstona #projekaok #ig_malaysia_Β  #liveshotvisual #frame_sempoi Β  #thecreatorclass #my_ig_lah Β  #malaysianigΒ  #thesmart_igersΒ  #cunbruh #igersepmu #visualabuse #gila_shoot #igersmalaysia #igerssubang #nikon

6

ilhamizzuddin

12

whoiseddylah

5

apitnxm

/// When you’ve found Krabby Patty in Sabah. - Cara makan, tuang kesemua cheese biar melimpah ruah seperti melimpah ruahnya kasih sayang saya. #muntahhijausana

4

hannazamri

21

nxzrx97

| Portraiture In frame : @dhiyanatasha Location : Sg.Wang Plaza

6

arifrafee

Relax and enjoy life. #xiaomiphotography #shotonminote3

4

_muhdzameer

12

fahm1fuad

4

asrulafyz

0

mohdammarramly

0

jakiy_sw

0

hanya.seseorang

1

imam_lookman

β€’ Sunday sun-rays 🌀 . . #lensaluqman

3

mdizzuddinzakaria

Salah satu sebab "Gold Saver" tukar sebahagian simpanan jangka masa panjang mereka kepada emas adalah ingin selamatkan kekayaan dari bencana kewangan. . . . Nak Bermula Simpan Emas Fizikal di Bawah Bimbingan Saya? πŸ˜€ . . Ini Kelebihan anda akan dapat; . βœ” PERCUMA E-Book Review Tentang Emas. βœ” PERCUMA Group Support PREMIUM Emas. βœ” PERCUMA sesi Personal Coaching. . . Klik link pada Bio untuk maklumat lanjut. . . . #duitraya #nakpesan #nakkongsi #tipsbisnes #eusahawan #sifufbads #azizanosman #like4likes #anakmudajohor #kewangan #publicgold #1gram1bulan #barangkemas #hargaemas #emasmurah #akaunemasGAP #pelaburanemas #simpanemas #emasfizikal #emasbudget #emas24k #emasmampumilik #goldbar #emaspublicgold #tipskewangan #ipreview @preview.app

1

nekonasty

5

izzl.official

2

kakpaten

0

almifzal

2

frissxv

7

_afxm

16

i.diel

Sometimes we need to be rebel #samsunggalaxys4

2

kal0330

1

krul.nizam

1

nikadeyy

Feed me with your thoughts

2

hzrinrzak

Nobody has a perfect life. Everybody has their own problems. Some people just know how to deal with it in a better way. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Inframe @dhi4khan #ikutcarakita #anakmudajohor #potraitphotography . . . . #nikonphotography #nikon #photography #explore #fotografia #nikonasia #nikonmalaysia #models #urbanfashion #urbanstreet #igersportrec_ #igersmy #igersmalaysia #potraitexplore #womenportrait

3

nescafekurangmanis

2

nescafekurangmanis

0

nescafekurangmanis

0

zulharis_gh

Telah kuredah daerah cinta yg lahir dari wadah yg alpa, tiada tenang kutemui hanya kecewa menyelubungi. 🎼 #VisualsOfPenang

3

eijadd_

0

hanya.seseorang

5

irfannafiz_

0

arilroffie

2/3 #jomstreetmy Men in this town . β €β €β €β €β €β €β €β €β € #ikutcarakita #vscocam_my #anakmudajohor ———————————————————– . β €35MM F2 R - X-T10β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β € . β €β €β €β €β €β €β €β €β € . #Wearethestreet #weekly_feature #uncalculated #urbanandstreet #lensculturestreets #ourstreetdays #vzcomood #depthobsessed #instagood #streetactivity #streetdreamsmag #ig_street #urbanandstreet #postthepeople #streetphotography #street_vision #street_perfection #all_shots #allshots_ #bleachmyfilm #instagoodmyphoto #fujifeed #fujifilm_xseries

3

arifrafee

Live your life and enjoy the moment.

9

bull.graphy

0

bull.graphy

2

fizihaha

Never care what others say, not living for them.

1

a.rahman_53

Thanks for today. Kebetulan harini harijadi Irfan, so kita sambut sekali.Pibeday ma mejor amiga. Semua dah besar skrg ade yg 19 ada yg 20. Hopefully semua dapat capai kejayaan and berjaya nnti. Harap2 tahun depan ada lagi event2 mcmni. . . . #vsco #vscofilter #lightroom #lightroomedits #anakmudajohor #jamuanraya2k18 #beingmamakisawesome

1

_opitt

// Naughty angel 😈 Lemme' burn you with my love πŸ”₯. . @nrlzaraa

20

pquememe

1

mikhail_shafiq

3

syfqrhmt

2

aimm.gadget

1

muhamadsyzwan

Alhamdulilah SelesaiΒ° Congrats CousinπŸ‘ photoBy @sitinurfarah_ #ikutcarakita β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ #wow_malaysia #ig_malaysia_Β  #ig_asia_ #igersmalaya #gf_malaysia #twt_insta #igersoftheday #inspiration_photography #visualoflife #vscoauthentic #ig_myshot #igworldclub #bestnatureshot #igfeedsmenarik_ #vscocam #vsco_hub #vscofilter #vscocam_my #walkertectics #AnakMudaJohor #phonegraphy #crazy2look #projek_tempatan #full_phoneography #capturestreets #storyofthestreet #mobilegraphymy

2

rhmsyh

0

whoiseddylah

9

_hakim_adzkh

FRIENDS IS LIKE A FLOWERS 🌸 THEY FILL THE WORLD WITH BEAUTY. -πŸ“Έ : @sabiminoordin -edit : @_hakim_adzkh Terima kasih @sabiminoordin kerana sudi menyumbangkan sekeping dua gambar. - - - -inspired by @epulhawis (foto si kidal) #visualambassadors #thegoodquote #earth_shotz #naturephotography #naturelovers #instagood #art #instagram

5

azrysarifhudin_

4

kal0330

7

mdizzuddinzakaria

πŸ“£ WoW! Berita baik. πŸ“£ Harga GAP (Gold Accumulation Program) hari ini cuma RM175/gram. Antara harga yang terendah untuk tahun 2018 ni. πŸ˜€ . . β˜‘οΈ 100% Emas Fizikal β˜‘οΈ Shariah Compliant β˜‘οΈ Emas 999.9 (24K) β˜‘οΈ Kos Simpan dan Insurans percuma β˜‘οΈ Pembelian secara online 24/7 . . Dengan Public Gold semua orang boleh memiliki aset Fizikal yang sangat mudah untuk dicairkan. . Sebarang pertanyaan boleh call/WA/DM . Authorised Public Gold Dealer Muhammad Izzuddin PG00121735 | πŸ“± 010-8043628 . . #duitraya #nakpesan #nakkongsi #tipsbisnes #eusahawan #sifufbads #azizanosman #like4likes #anakmudajohor #kewangan #publicgold #1gram1bulan #barangkemas #hargaemas #emasmurah #akaunemasGAP #pelaburanemas #simpanemas #emasfizikal #emasbudget #emas24k #emasmampumilik #goldbar #emaspublicgold #tipskewangan #ipreview @preview.app

0

_m.aff

~ Dual Tone ~ . . . . . . #anakmudajohor

1

irfanmeor

6

shahrulcheyunus

2

aimm.gadget

0

murnibaharom

One photo. No words.

1