Anakmudajohor Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

hazeq.rs

0

che_tomm

...try to be gentle...

3

wow_malaysia

0

iamshapiqq

7

realsaifulnadzrin

19 January 2018 Rohana Jalil-Terkenang- Inginku turut jejakmu Namun, Hanyalah bayangan Inginku, Mengadu tapi pada siapa yang sudi mendengar.

1

zul_zarieaf

Adidas Yeezy Sply350 Zebra . My New collection ! . 🔥unauthorized authentic sneakers . . Aku rasa ilmu yang sikit tuu lagi nampak mahal dari cakap -cakap kau yang kosong tuu ! . . #yeezysply #yeezyboost #sneakerhead #hypebeast #beastmode #anakmudajohor #adidasyeezy #ultraboost #streetwear #streetwearfashion

1

_m.aff

Perbanyakkanlah mengingat Pemutus segala kenikmatan . . . Yakni Kematian . . . . #anakmudajohor #iam_anakmelayu #igers

0

akhlazaini

0

nekonasty

3

amsykrshauki

0

amir.alif__

1

torianorico.official

1

krul.nizam

2

nova_ashar

- Bedanya kita dgn para sahabat nabi 😢😢 . . Emangny mau masuk surga cuma bisa nyantai2 aja di dunia ini ??? Ngaji aja jarang, sholat nanti2, sedekah pelit.. trus cita2 mau masuk surga ? Surga paling tinggi lagi ? Ya Allah~ ampunilah kami . . . Silahkan Repost, Semoga Bermanfaat😊😊😊 . . #hijrahsantun #riilhijrah #riiltv #riilsatnite #nafs8118 #berrielmakky #1minutebooster #pemudahijrah #pemuda #pemudapancasila #pemudaislam #pemudapemudi #anakmuda #anakmudabpp #anakmudajohor #jamannow #sedekah #pangkalpinang #belitung #IndonesiaBertauhid muslim

0

irfannafiz_

0

na1m152

4

murnibaharom

Lajunya waktu berlalu, aku harapkan engkau yang dulu. #puisiekspresi

1

nurshafff

1

zefyy.co

Bismillahirrahmanirrahim . 2 in 1 ( cleanser & treatment cream ). CLEANSER ( cuci muka 2x sehari ). TREATMENT CREAM ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ). 💙FUNGSI B SKINCARE💙 - menghilangkan jeragat, mengurangkan jerawat, mengurangkan parut, menaikkan seri muka, memutihkan kulit muka ke kulit asal, menghaluskan kulit, menegangkan kulit, anti-aging , mengurangkan minyak pada kulit, Mengecilkan liang pori, merawat jerawat bernanah, merawat tona kulit tidak sekata. 👑HARGA SKINCARE👑 - One Set - RM 69 _________________ LOOSE ITEM (RM39 setiap satu) Whatsapp/Call 📲 http://www.wasap.my/60104414028 Lelaki/Perempuan semua boleh pakai !!! #cucicucicantikglowing Follow Instagram :zefyy.co #cucicucicantikglowing 💋 #pasirgudangjohor #pasirgudangjohor #anakmelayu #onlineseller #alorsetar #alorsetargirl #johorbaru #onlinestore #makeupmurahmalaysia #makeupartist #makeup #trusted #trustedseller #jomcantik #anakmudajohor #anakmudaalorsetar #anakmudaberniaga #anakkedah #jombeli #makeupbyme #iphone #emas18k #emas #emasmurah #braces #emasmurni #iphonex #cantik #bskincare #sayapakaisayajual

2

zefyy.co

Bismillahirrahmanirrahim . 2 in 1 ( cleanser & treatment cream ). CLEANSER ( cuci muka 2x sehari ). TREATMENT CREAM ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ). 💙FUNGSI B SKINCARE💙 - menghilangkan jeragat, mengurangkan jerawat, mengurangkan parut, menaikkan seri muka, memutihkan kulit muka ke kulit asal, menghaluskan kulit, menegangkan kulit, anti-aging , mengurangkan minyak pada kulit, Mengecilkan liang pori, merawat jerawat bernanah, merawat tona kulit tidak sekata. 👑HARGA SKINCARE👑 - One Set - RM 69 _________________ LOOSE ITEM (RM39 setiap satu) Whatsapp/Call 📲 http://www.wasap.my/60104414028 Lelaki/Perempuan semua boleh pakai !!! #cucicucicantikglowing Follow Instagram :zefyy.co #cucicucicantikglowing 💋 #pasirgudangjohor #pasirgudangjohor #anakmelayu #onlineseller #alorsetar #alorsetargirl #johorbaru #onlinestore #makeupmurahmalaysia #makeupartist #makeup #trusted #trustedseller #jomcantik #anakmudajohor #anakmudaalorsetar #anakmudaberniaga #anakkedah #jombeli #makeupbyme #iphone #emas18k #emas #emasmurah #braces #emasmurni #iphonex #cantik #bskincare #sayapakaisayajual

0

apn.shmsdn

0

adibisnin

Sempena hari jumaat, Let's talk about jodoh. Kadang-kadang, Jodoh kita seperti Negeri Melaka. Banyak makanan/minuman sedap tapi x dapat beli sebab ramai orang. Banyak tempat2 menarik tapi penuh. Tempat x besar mana tapi banyak trafik light. Walaupun susah nak dapat tapi masih ramai yg suka Negeri Melaka. Semacam itulah Jodoh kita. Good luck👍 Tapi jodoh yang pasti kita semua akan dapat ialah KEMATIAN 😱. P/s: caption tak kene dengan gambar😃 . . . #Salam_jumaat #vsco #lightroom #anakmudajohor #instadaily #instagood #goodvibes #quotes

0

nazsyash

2

zefyy.co

Testimoni pengguna Bihan Skincare . Percaya ke belum ? Jom cantik sama sama ? Takan nak bagi orang lain je cantik ? Harga semua mampu milik sayang sayangku 💕 Boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . 💋 .👑HARGA SKINCARE👑 - One Set - RM 69 _________________ LOOSE ITEM (RM39 setiap satu) Whatsapp/Call 📲 http://www.wasap.my/60104414028 Lelaki/Perempuan semua boleh pakai !!! #cucicucicantikglowing Follow Instagram :zefyy.co #cucicucicantikglowing 💋 #pasirgudangjohor #pasirgudangjohor #anakmelayu #onlineseller #alorsetar #alorsetargirl #johorbaru #onlinestore #makeupmurahmalaysia #makeupartist #makeup #trusted #trustedseller #jomcantik #anakmudajohor #anakmudaalorsetar #anakmudaberniaga #anakkedah #jombeli #makeupbyme #iphone #emas18k #emas #emasmurah #braces #emasmurni #iphonex #cantik #bskincare #sayapakaisayajual

1

freezingpaw

3

srhbakhri_

Sooooo as the majorities want . [ 1st day ] - 12012018 -Pasal budget will be explained in the last post (4th day) . Stay tuned 💯. Kami bertolak from Kedah dalam pukul 8 pagi . So sampai ja dekat border which is Bukit Kayu Hitam , kami park kereta and naik van tour guide pergi immigration . Dekat sini kena tunggu lama lah jugak . Masa kami sampai haritu number baru start queue but dah ramai orang kat situ. So kami tunggu no kami dalam 500+ . Haha lama kan , padahal nak cop passport ja pun . Before tht , kita kena isi boarding pass (kot) , idk wth we call tht piece of paper . So after dah cop , maka bermulalah perjalanan kami ke aonang , krabi . Punya lah lama perjalanan tu sampai berapa kali bangun tidoq pun tak sampai lagi. Haha , then 1st stop kami kat gambaq gajah tu ha. Next , kami pi makan and solat jamak sesiap. Then teruskan lagi perjalanan and hujan pulak masa tu kat aonang. Sampai aonang , terus check in and rehat jap. Then pukul 7:30 get ready turun dinner . Btw , sini lewat sejam ( 1 hour behind ) from Msia . So 6:30pm dah masuk maghrib . So malam tu pergi makan steamboat and srsly seoul garden punya steamboat kalah weyy . Sedapnya allahu . Depa punya seafood the best ah ! 🌟 . After habis dinner , kami singgah pasar malam . Depa punya pasar malam every jumaat , sabtu dengan ahad . Haaa dekat sini barang dia murah gak , so kalau korang nak beli/belanja kannnn beli ja . No hesitation sebab nanti korang menyesal macam kami . Hihi . Street food dia pun best wey . Masa tengah jenjalan tu hujan pulak makin lebat , so kami pun balik ke hotel and tidur awal sebab esok tu nak pi island hoping so kena bangun awal . Thts the end for 1st day . Sebarang pertanyaan , boleh komen kat bawah . __________________________________________ #leggo #beautifuldestinations #beachvacay #wanderlust #travelogue #traveloutfit #travelgram #sawadeekrap #ikutcarakita #igfeedsmenarik_ #stevoxmag #vscocam #vscocam_my #vsco #bokeh #bokehlicious #bokehkillers #portrait #portraiture #streetphotography #stevoxmag #thesmart_igers #frame_sempoi #hasil_kita #igersportrec_ #anakmudajohor #exploretocreate #my_ig_lah #nature #naturephotography

3

bull.graphy

3

bull.graphy

1

bull.graphy

1

frissxv

1

amsykrshauki

0

jakiy_sw

1

nekonasty

19

thefzynt

9

wow_malaysia

2

nesanth_0615


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 162