Artismalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

zariahzamaludin

Alhamdulillah bulan puasa Surprise delivery tetap berjalan seperti biasa... Siang sorg, mlm sorg utk di Surprise kn...ramai2 x terkejar ms coz MommyZa niaga bazar...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿซ Yeayyy da hantar mlm ni kt putrajaya untuk cik #Hasliza... Sempena pujuk sbb merajuk kot ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿซ๐Ÿ’ . . Sampai lokasi orgnya xde p bangi sampai tertido jap dlm keta, balik dr bazar terus kesini. alhamdulillah dah hantar...nti mesti tahu la pengirim nya siapa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿ’ . . Siapa lg tgh merajuk or birthday or anniversary mei ni nk buat Surprise esok jomm whtsp 01121209470 . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

0

zariahzamaludin

Alhamdulillah bulan puasa Surprise delivery tetap berjalan seperti biasa... Siang sorg, mlm sorg utk di Surprise kn...ramai2 x terkejar ms coz MommyZa niaga bazar...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿซ Yeayyy da hantar mlm ni kt putrajaya untuk cik #Hasliza... Sempena pujuk sbb merajuk kot ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿซ๐Ÿ’ . . Sampai lokasi orgnya xde p bangi sampai tertido jap dlm keta, balik dr bazar terus kesini. alhamdulillah dah hantar...nti mesti tahu la pengirim nya siapa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿ’ . . Siapa lg tgh merajuk or birthday or anniversary mei ni nk buat Surprise esok jomm whtsp 01121209470 . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

0

asampedasmuar

Alhamdulillah, terima kasih yang datang! Full house harini! Mereka dah cuba menu โ€œRAMADHAN SPECIALโ€ kami ni. Anda bila lagi?? . . . Gambar kedua tu adalah Ibu kepada @shahilaamzah, seorang yang sangat humble & peramah betul! Tentulah @mamazie68 terima kasih banyak kerana datang berbuka di sini bersama family.. & dia pun dah cuba menu โ€œRAMADHAN SPECIALโ€ kami ni. Sedap katanya, Alhamdulillah.. so apa tunggu lagi? Cepat-cepat booking no telefon ada di bio kami. #asampedasmuar #berbukapuasa #artismalaysia #pv12danaukota #asampedasmuaristimewa #foodwarsasia2

0

kimyongsun90

0

secretofbeautyhq

MESTI... APE ITU MESTI ??? NAK TAHU TOLONG BACA JAP APE YG NAK DI KONGSI..!! . . . Kita kongsi sedikit tentang LOGO MESTI yang ada kt belakang kotak JUS KEMPIS . . . Korang pernah x tengok logo ( MESTI ) sebelum nie..pernah kan..? Tahu x ape tu MESTI..MESTI adalah singkatan dpd perkataan "makanan selamat tanggungjawab industri" ...program ini dijalankan oleh kementerian kesihatan malaysia(KKM)...secara mudahnya jika anda nmpk sesuatu produk ada logo MESTI, produk berkenaan sudah mendapat pengiktirafan dari kementerian Kesihatan. . . . Objektif utama *MESTI* semestinya untuk setiap pemprosesan makanan mengikut prosedur penyediaan makanan yg betul serta menjadikan aspek kebersihan perkara paling penting dlm proses penyediaan makanan..Jadi sekiranya pengusaha makanan sudah ada *MESTI* produk berkenaan sudah lulus untuk membawa produk mereka ke peringkat ANTARABANGSA..!! . . . Selain itu,sijil *MESTI* yang dikeluarkan oleh KKM ini diiktiraf oleh agensi2 kerajaan lain dan menjadi keperluan untuk pensijilan Halal Malaysia oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). . . . So kt sini,nk nyatakan kalau xde logo MESTI tu bukannya produk awk xbagus..cumanya MESTI ni dh jadi benchmark mengatakn produk PKS tersebut telah diaudit oleh KKM dan amalan pengilangan menepati piawaian kebersihan KKM sendiri..bukan senang nk dapat sijil *MESTI* nie.. . . . Dekat bawah kami sediakan gmbr kotak belakang JUS KEMPIS ..nmpk kan yg kami bulat tu..haa logo tu la yg kami cakap tu .. . . . Jelas x semua...? . . . Semoga sedikit info memberi manfaat untuk korang semua..๐Ÿ˜Š . . . #JUSKEMPIS #KEMPISTESTIMONI #SAYAJUAL #SAYAJUALJUS #JUSKEMPIS #JUSPUTIH #JUSSIHAT #JUSKURUS #SUPPLEMENTKURUS #KURUSDENGANSELAMAT #KURUSDENGANCEPAT #NAKKURUS #NAKTIPSKURUS #NAKCANTIK #NAKKURUSCEPAT #SKINCARE #COMEL #CANTIK #PUTIH #SOB #ARTISMALAYSIA #PUTIHGEBU #JusKempis #JusDetoxViral

0

xolovebloosom

1

fariena_hijab

Cantik sgt @asyalliee menggayakan raya collection PRIMAVALET! Whatsap +601127026786 utk order . #primavalet #asyalliee #bajuraya #kurungmoden #artismalaysia #raya2018

0

official.pagecelebrity

0

otomentaro86

Sape berminat... Cari sendia dia ye..hahahaha #otomentaro #PropaRangers #LFProduction #artismalaysia #jakel #jangankecam

0

rscucumberkuantan

Q : Selain timun, apa lagi bahan bahan rs cucumber ni ?? . . A : Rs cucumber adalah produk yang berasaskan bahan bahan organik tanpa bahan kimia berbahaya termasuk perwarna. . . Selain dari timun bahan kedua yang di masukan kedalam produk ini, adalah rose oil. Rose oil boleh membantu mengawal radang pada jerawat. Mempercepatkan lagi proses pengecutan jerawat dan juga sangat anti jerawat. . . Di sebabkan itu, dengan menggunakan rs cucumber. Jerawat biasa boleh kecut dalam 1 malam sahaja. . Jom klik link di bio untuk orderโ˜บ๏ธ #jerawathilang #parutjerawathilang #alorakarkuantan #sabunjerawat #serumorganik #r #rscucumber #rscucumbersoap #rscucumberlover #rscucumberpromo #rscucumberkuantan #rscucumberkuantan #teamon #artismalaysia #artismalaysia #agentrscucumber #artistsoninstagram #serum #serumorganik #serum #serum #serumwajah #serumparut #sabuntimun #serumtimun #happylifestyleโค๏ธ #dropshiprscucumber #agentrscucumber #serumorganik

0

yourtriper

Enjoy Singapore Free & Easy Fly-N-Stay with your family 3 Nights /4 Days Inclusions Flight Hotel Transfers City Tour Sightseeings Breakfast @ just Rs 43470 per person on twin sharing click to know more http://booking.triper.in/package-details.php?pkgId=19063&cCode=1 #travelbloggers #singapore #beautifulmatters #ebx #butik #model #musicallyindo #musicallymalaysia #indonesia #jakarta #malaysia #viral #awek #keren #artismalaysia #garuda #coffeeprince #indo #msu #korean #brunei #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #qawwali #sufi #sufis #sufism

1

ir.farhan88

Assalamualaikum... Dah nak tido yer....jom layan Kamar Hati skit...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ..pas tu boleh terus lena...๐Ÿ’•๐Ÿ’• Tb last week Syafiq Farhain dlm @poptvexpressntv7 .. Selamat meneruskan perjuangan Ramadhan... . . . . . . . #syafiqfarhain #kamarhati #kamarhatisyafiqfarhain #artismalaysia #lagubaru2018 #lagumelayu #sffc #vocal #malaysong

0

fariena_hijab

0

agentawankl_byelizad

SARIMAH KURUNG MODEN . Size : S - XL . Sarimah Cape #awanklbyelizad . Mana satu pilihan hati korang ? Biru air atau nude colour ? . Yang penting design ni akan membuatkan si pemakai nampak sweet! Simple & santekkkk !!! . Mmg bagi harga kasih syg sbb boss kate JANJI KORANG HAPPY DAN MELETOPPP DIHARI RAYA!! . Boleh wassap kami mana yg nak order Sarimah Cape ni minggu ni.. stock TERBARU , baruu sampai! Panas lit lit gitewww wassap . . Tekan LINK whatsapp di bio / 011-1797 0692 . #awanklbyelizad #bajuraya2018 #raya2018 #hargamurah #janjikoranghappy #awankl #collectionraya #bajukurungmoden #elizadsharifuddin #bajuraya #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #bazaarpaknil #teamrayaelizad #collectionbajurayabyelizad #igshop #artismalaysia #ootd #malaysia #malaysiaonline #instashop #visitmyig #jombeli #collectionbajuraya #bazaarmalaysia #onlinebazaar

1

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

mahkota_ideabiz

0

hazrihazail

#cintafatamorgana #tv3malaysia #dramasangat #dramamelayu #heromalaysia #hazrihazail #syazuwanhassan !! #artismalaysia !!,โœจ๐ŸŽฌ๐Ÿ“น๐Ÿ“ท๐Ÿ˜๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ’ค Habis dah #cintafatamorgana ! Puah hati tak si gila ni dan kena tangkap?, puas hati tak akhirnya #Rifdad korang bersatu? Apepun, harap semua terhibur Maafkan segala kekurangan sepanjang #cintafatamorgana bersiaran ye. Yg support dri awal smpai habis, thank you!!! Mulai hari ni, Huzair.insaf okey. Janji!๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ˜˜ โœจโœจ๐Ÿ“ท๐Ÿ“นโ–ซโ–ซโ–ซโœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

seloxxclothing

Saiz S/M/L/XL ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿปโ—๏ธโ—๏ธ SELOXX T-T-SHIRT MALAYSIA ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Ready Stock ๐Ÿค™๐Ÿป ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Ready Stock ๐Ÿค™๐Ÿป . Buy 1 from any design for RM60 & you get FREE POSTAGE ๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป . Normal price RM100 Now Rm60 only for this promotion. Let's GRAB. What you waiting for?? For purchase. Scshot item and Whatsapp to www.wasap.my/6019-9972672/Call 013-5640456 Please share this post to your friend ๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป #bajumurah #streetstyle #streetwear #bajucouplemurah #unisex #newarival #t-shirt #mensfashion #womensfashion #johor #pulaupinang #sabah #serawak #kedah #kelantan #kualalumpur #trustedseller #joybuyerjeryangsembangkatkomen #rotikaya #artismalaysia #artistsoninstagram #trustedseller #akupakaikauyangpanas #bajuraya #bajuraya2018 #bajustreetwear #sneakers #streetwear #bajuraya #style

0

iz.kiki

๐Ÿ˜ฑCANTIKNYAA @syafiqahaina pakai semua warna lipmatteee niii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Gorgeous sgt! Yg lain bila lagi nk gorgeous mcm ni? โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Give out a really HOT, ADORABLE, AYU & SWEET to those who wear it๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•. . ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. Be confident with our Aloe Vera Based LipCream ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘„. . The price is only :- RM 29.90 (postage sm&ss rm5) . . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜. . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . . It can be long lasting but texture die sangat lembut so makes it easy to remove. Mesra wudhu' gittew๐Ÿ’๐Ÿผ. . . . Serious sweet sangat color. So natural and perfect. All students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ. . . . Grab Yours now ! The price is really affordable! . For enquires/purchasing, please contact us : 01111610268 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #lipsmatte #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #msumalaysia #msu #RareLipsMatte #RareLipsColor #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous - #regrann

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

fariena_hijab

0

supportersmuna

Hi assalamualaikum.. Sorry admin busy.. Now admin free..๐Ÿ˜„Harini artis @fmcmusic ada shooting untuk raya #rayaonxon so waiting okay.. ๐Ÿ˜‰ cantik ladies2 ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #munashahira #munasupporters #sayangsangattttt #mvtakdircinta #takdircinta #artismalaysia #youtube #channel #fmcmusic #sentiasasupportmuna #terimakasih #sokongananda #sangatkamihargai #weloveyou

0

schazle_shoppee

๐Ÿ‘„LOLA COLLECTION๐Ÿ‘„ . . ::FREE from Animal Cruelty:: . . Najeeb Azami who is famous with his "less is more" signature, has come out with his first batch of Najeeb Azami Perfecting Lipmatte "Lola Collection". Comes in 5 amazing colours with its fabulous yet mesmerizing texture. You will definitely love it. . . PRICE : RM53 (exclude postage) $20 Singapore & Brunei . . WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 WHATSAPP 013.377.9907 . . #najeebazamiperfectingcushion #najeebazamiperfectingpowder #najeebazamiperfectinglipmatte #lipmatte #lipstick #hudabeauty #makeuptutorial #neelofa #artismalaysia

0

jasminhamidjh

Tadaaa... Masa kami untuk beraksi.. Ini bukan lori ice walaupun sejuknya macam dalam peti ais tapi inilah kontena untuk para pemain di siapkan sebelum masuk gelanggang.. Baru rasa macam Artis Hollywood bila di siapkan di tempat khas tanpa sebarang gangguan.. Tak adalah artis bersiap di tepi jalan dan sebagainya.. Barulah HEBAT! Filem comedy 'BIKIN FILEM ' Credit ๐Ÿ“ท@schaalyahya Hebat Bukan? #artismalaysia #work #loveloveloveโค #behindthescenes #moviemaking #syukurselalu #malaysia

5

fariena_hijab

0

mbzbeauty

Awhhhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 'BEST, RINGAN GILE, LOVELOVELOVE๐Ÿ’•' Thank u cutie girl @nrshlee_ for the lovely feedback๐Ÿ˜˜. She looks soo ADORABLE & SWEET DOLL LOOK with mixing code MADEENA+HUSNA๐Ÿ’„. . Cantik sangat color dia, sesuai for all ladies out there. Cepat grab urs now guyss๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹. . . (((For ONLY RM29.90 guys๐Ÿ˜ฑ))) . (((And postage for ONLY RM5 ke SELURUH MALAYSIA๐Ÿ˜ฑ))) . We're an AFFORDABLE LIPMATTECREAM WITH THE HIGHQUALITY TEXTURE๐Ÿ‘ . . . Serious sweet sangat color. So natural and perfect. All students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ. . . . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 29.90/each for ALL COLORS ๐Ÿ˜. Buy 4 pieces & above FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฏ For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerum #MyprettyHairScalpSerumSpray

0

fariena_hijab

0

fariena_hijab

0

fariena_hijab

0

fariena_hijab

0

fariena_hijab

0

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

1

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

1

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

2

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

1

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

1

mbzbeauty

Awhhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 'BEST GILE PAKAI๐Ÿ’•' Thank u to this handsome boy @akiddos for the lovely feedback๐Ÿ˜˜. . . ๐Ÿ’•MY Shine | MY Shine For Men Serum๐Ÿ’•. Di formulasikan khas untuk yang berjerawat, berjeragat and muka berminyak untuk nampak LICIN & NATURAL GLOW FACE๐Ÿ˜˜. . Consist of 5 main ingredients : - Argan oil - VIT E & VIT C - Whitening Collagen - Birdnest Collage What's soo special bout us๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”??! . - Bila dah start pakai, confirm rasa taknak pakai makeup sebab dah NATURAL BEAUTY GLOWING face๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โœ…. - Yang mana muka breakout, boleh hilangkan parut- parut jerawatโœ…. - Anti-agingโœ… - Act as makeup baseโœ… - Merawat BIBIR KERING MEREKAHโœ…. - And banyak lagi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜. . * P/S : MY Shine For Men, sesuai sangat untuk lelaki yang rasa muka berminyak ke ape ke, sebab it makes ur face more glowing and licin instead of oily face๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโœ…. . . ((For ONLY RM 39.90 free postage๐Ÿ˜ฑ)) . Sesuai untuk semua jenis kulit๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 39.90/each ๐Ÿ˜. For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerum #MyprettyHairScalpSerumSpray

0

hot.boobieslp

PILIHAN SEORANG RATU... Dengan mandian istimewa Wonder Bloom, anda pasti terasa dibelai seperti seorang ratu. Diolah dari bahan-bahan terpilih untuk memberikan kesan paling efektif pada aset tubuh anda, Wonder Bloom bukan sabun biasa...Ianya sabun pilihan seorang ratu seperti anda... . #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

2

neesabeautyhq

Sape yang nak kulit cantik putih tapi belum consume whitenning supplement #neesabeauty? . . . " Happy tak sudah ambil produk nie, Dahla putih,cerah... Gebu pulak tue... Jerawat jeragat semua hilang, tak pasalยฒ bertambah cantik. GLOWING PULAK TUUU... Tak perlu lagi pakai mekap tebal ! " . . Itu belum termasuk testimonial yg ada dlm simpanan kami. Kami akan share utk anda . Kelebihan : . . โญ Merawat masalah kulit kusam . โญ Menghapuskan jerawat dari dalam kulit . โญ Menghilangkan jeragat. . โญ Menghilangkan parut dan merawat masalah pori pori . โญ Menghilangkan bintik-bintik hitam. . โญ Memutihkan & mencerahkan kulit . โญ Menjadikn wajah pinkish dan glowing. . . ๐Ÿ’˜ SkinLovers RM50.00 ๐Ÿ“ฎ POSTAGE RM8sm/rm12 Ws-0179708986 Ws-0179708986 . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganu

0

jasminhamidjh

Hi ouls ๐Ÿ˜˜ . . Kami cousin dalam filem comedy 'Bikin Filem '... @schaalyahya Arahan En #yoephitler @jalenar_e_j_a_b Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #work #malaysia #hebatbukan #comedy

3

mbzbeauty

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ‘„. Comel jek dia pakai our MADEENA lipcream. Ala-ala innocent look gittew๐Ÿ’๐Ÿผ. . Thanks to our cutie lady @amrkhrnzkfli for wearing our sweet nude color MADEENA. . . Guys, we're selling a really NATURAL LIPCREAM COLOR. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . Serious sweet sangat color. So natural and perfect. All students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ. . . . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 29.90/each ๐Ÿ’ฏ Buy 4,FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฏ For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerum #MyprettyHairScalpSerumSpray

0

firdaus_adnan13

1

blackout.justica

JUSTICA THE ROSES NUMBER 1 Aroma Justica The Roses number One menampilkan kepada anda aroma asli ektrak Bunga Rose sebenar. Diramuankan bersama daunan hijau Bunga Rose segar dan diadun dengan setiap kelopak Rose yang asli. . . Hanya 1000pcs dikeluarkan bagi edisi Number One ini, didatangkan juga bersama number siri disetiap kotak dan botol bagi memastikan hanya anda 1000 orang yang memilikinya. . . Dapatkan dengan rangkaian berhampiran anda segera. The Roses, From Petals Of Diamond . . Miliki hari ini? ๐Ÿ“ฒ 017-584 2893 . . #tuesday #haveblast #havegreatday #jommewangi #semangat #kerja #menjemputrezeki #bersih #kemas #wangi #lelaki #perempuan #hensem #cantik #bergaya #fesyen #artismalaysia #muslimah #model #hijabista #gadismelayu #anakmuda #igers #like #follow #malaysia #2k18

0

jasminhamidjh

Hi ouls ๐Ÿ˜˜ . . Salon @ridzokumura adalah salon favourite saya dan menjadi pilihan ramai celebrity Malaysia sebab kualiti ,service dan harga mampu milik... Ada di sediakan bilik muslimah juga OK.. Love love, love.. . . @ridzokumura @ridzokumura @ridzokumura . . Hebat Bukan? #artismalaysia #rambut #rambutsehat #hairstyle2018 #haircolour #hairtutorial #hairtreatment #hargamampumilik #subangjaya #johorbaru #kualalumpurmalaysia

18

zu_syazwana_sandalstore

1

crushshopping

Launch Branded Michael Kors Watches โ‚น. 1100๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜€๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ”นCelebrities Fashion Trend ๐Ÿ”ธFor Her ๐Ÿ‘ฐ ๐Ÿ”น Original Model {Working chronograph}๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ”ธFree Shipping๐Ÿšš ๐Ÿ”น Free Brandbox๐Ÿ“ฆ ๐Ÿ”ธTo order {Limited Stocks}โ˜‘ ๐Ÿ”นWhatsapp 8655122152 ๐Ÿ“ฑ Or DM #shopping #luxurious #honeymoon #bollywood #bridalshoot #weddings #indianwedding #indianbride #makeup #delhiwedding #designerwear #jewelry #weddingjewelry #weddingphotographer #makeupartist #desiwedding #desibride #southasianbride #southindianbride #royal #punjabiwedding #throwback #tvhomeshopping #migonline #artismalaysia #migfilem #migdrama #duniasinema #campakbelakang #malaysia

0

bags_and_beauty_malaysia

P E R H A T I A N 3x installment (ETA August) still available Payment term: End May End June End July Receive bag by 10/8/2018 Perfect for Raya Haji Ocassion 100% Original - with box, dustbag and original receipt Purchased from Paris 2 slots left For serious buyer only Please wa: www.wasap.my/+60176932475 Check out our album for more info โค๏ธ #sayajual #igshopmurah #personalshoppermalaysia #psmalaysia #trustedpersonalshopper #trustedpersonalshopperbrunei #trustedpersonalshoppermalaysia #aidilfitri2018 #psstellamella #artismalaysia #artismalaysiaberniaga #originalhandbagmalaysia #shoppermalaysia #personalshoppersingapore #personalshopperkl #personalshoppermy

1

bags_and_beauty_malaysia

P E R H A T I A N 3x installment (ETA August) still available Payment term: End May End June End July Receive bag by 10/8/2018 Perfect for Raya Haji Ocassion 100% Original - with box, dustbag and original receipt Purchased from Paris 2 slots left For serious buyer only Please wa: www.wasap.my/+60176932475 Check out our album for more info โค๏ธ #sayajual #igshopmurah #personalshoppermalaysia #psmalaysia #trustedpersonalshopper #trustedpersonalshopperbrunei #trustedpersonalshoppermalaysia #aidilfitri2018 #psstellamella #artismalaysia #artismalaysiaberniaga #originalhandbagmalaysia #shoppermalaysia #personalshoppersingapore #personalshopperkl #personalshoppermy

0

bags_and_beauty_malaysia

P E R H A T I A N 3x installment (ETA August) still available Payment term: End May End June End July Receive bag by 10/8/2018 Perfect for Raya Haji Ocassion 100% Original - with box, dustbag and original receipt Purchased from Paris 2 slots left For serious buyer only Please wa: www.wasap.my/+60176932475 Check out our album for more info โค๏ธ #sayajual #igshopmurah #personalshoppermalaysia #psmalaysia #trustedpersonalshopper #trustedpersonalshopperbrunei #trustedpersonalshoppermalaysia #aidilfitri2018 #psstellamella #artismalaysia #artismalaysiaberniaga #originalhandbagmalaysia #shoppermalaysia #personalshoppersingapore #personalshopperkl #personalshoppermy

0

pilhormon_wanita_maknyah_murah

Kami mencari anak dara, isteri, ibu berpantang, wanita berumur yang ada masalah PAYUDARA KECIL, KENDUR... PUNGGUNG LEPER... KULIT KUSAM GELAP... MISS vagina kering longgar... Dan pelbagai lagi masalah dalaman serta luaran. . . . Kami ada JAMU YOUNG GOLD yang dapat merawat, memulih, memperbaiki masalah tersebut. JYG bukan lagi baru bagi dunia jamu kerana keberkesanan nya menjaga dalaman serta luaran wanita dengan sempurna. . . โฉโฉโฉ "1 JAMU 1001 KHASIAT" . . Jangan tunggu lagi sms atau WhatsApp hotline akak di 014-5326212 . . KLIK:- www.wasap.my/60145326212 โฉ FREE POS... FREE GIFT... FREE GUIDE. #jamuyounggold #kapsulhormon #jamuviral #jamususukdara #jsd #dherbs #skincaremalaysia #produkkecantikkan #prelovedmalaysia #kcollymurah #kcolly #artismalaysia #instafamousmalaysia #nursajat02 #nursajat #kingcoco #setberpantang #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarmalaysia #kedaionlinemurah #kedaiig #sayajualmurah #sayajual #sayajualjamu #boosterwhiteningmalaysia #noradanish #zizanrazak #ubatpayudara #fattzura

0

agentawankl_byelizad

SALOMA KURUNG MODEN : MAROON . Size : S - XL . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Menawann ! Dari jauh dah nampak meletop! Awwww x mahal pun! Siap boleh borong utk adik bradik! . Berminat utk buat " PREORDER " boleh whatsApp kami dgn segera . WhatsApp : 011-1797 0692 / Tekan jee link Whatsapp dekat bio . . #awanklbyelizad #bajuraya2018 #raya2018 #hargamurah #janjikoranghappy #awankl #collectionraya #bajukurungmoden #elizadsharifuddin #bajuraya #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #bazaarpaknil #teamrayaelizad #collectionbajurayabyelizad #igshop #artismalaysia #ootd #malaysia #malaysiaonline #instashop #visitmyig #jombeli #collectionbajuraya #bazaarmalaysia #onlinebazaar

0

masmahat_empire

0

ctiey_beauty

SANE NANG PLUS BY YACHAN ๐Ÿ’ธPrice : RM17 SM ๐Ÿ“ฎ Add pos rm8 sm/ rm10 ss ๐Ÿ“ฒ Berminat boleh whatsapp 0182488550. . BEST SELLING IN THAILAND . SANE NANG PLUS BY YACHAN ( Breast ) ๐Ÿ’WOMEN ONLY > Net Weight 10 cap's ( 1 pack ) . ๐Ÿ“Œubat-ubatan tradisional dan herbal 100% berjenama dari Grandmother Monday ๐Ÿ‘ต . ๐Ÿ€ Ekstrak herba Thailand Formula Double x2๐ŸŒฐ . ๐ŸŒธBreast Herb dengan hormon yang diekstrak daripada herba. Tiada bahan-bahan kimia adalah 100% semula jadi. . โšก Ladyboys boleh makan โšก. . .- Saiz peningkatan payudara mengembali keanjalan dan cekang. .- Mengurang payudara kendur,kecil atau langsung tidak berbentuk herbal ini menggesa dada kembali penuh. .- Membolehkan bahagian vagina ketat. .- Mengurangkan keputihan yg berlebihan dan berbau yg tidak menyenangkan. .- Mengurangkan sakit senggugut semasa haid atau atau haid yg tidak teratur. .- Hormon dan Vagina wanita kembali kuat. .- Untuk meningkatkan kelembapan air dlm badan. .- Bantuan bercahaya kepada kulit dan kulit yang berseri mengurangkan kedutan kulit. . ๐ŸHerbal Breast Ginny Monday telah dikaji sebagai tonik perubatan yang hormon wanita mempunyai keputusan yang sangat baik dari pengguna-pengguna. CARA PENGAMBILAN. .Makan 1-2 table sebelum tidur setiap malam bersama air suam. .- Pengambilan berterusan perubahan lebih jelas meningkat hasilnya. . .๐Ÿ„Tips: makan dengan perut kosong adalah sangat baik. .- Dan minum banyak air dalam usaha untuk diserap sepenuhnya. โœ…FDA DAN GMP G29/2552 โœ…HERBAL 100% . . #payudaramontok #bikiniiboomz #bunnyboom #jamusurutayu #bazarpaknil #artismalaysia #jamumakdara #produkthailand #produkkecantikan #sanenang #jamuperapat #awekcendol #sanenangplusbyyachan #produkkecantikanmurah #bramurah #bramalaysia #putihgebu #breastfeeding #pemborongkosmetik #pembekalprodukjenamasendiri #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist

0

zaraastore_2

1

abang_ash

0

jasminhamidjh

Tuan Pengarah kami En #yoephitler tengah bagi penerangan kepada para pemain 'Bikin Filem '.. @schaalyahya D. O. P @rajamukhriz @jalenar_e_j_a_b Hebat Bukan? #artismalaysia #work #behindthescenes #hebatbukan #moviemaking #syukurselalu

0

hannahonline

Every human being has a 5-SECOND WINDOW. (Swipe left for video & turn up the volume) - We have a 5-second window in which we can move from IDEA to ACTION before our brain kicks into full gear and sabotages any CHANGE of behaviour. - Because remember, our brain is wired to stop us fr doing things that are uncomfortable, uncertain or scary. - Itโ€™s our job to learn how to move fr those IDEAS that could CHANGE EVERYTHING, into acting on them. - If we understand the power of a 5-SECOND DECISION, & if we understand that we ALWAYS have a choice - to go from AUTOPILOT to DECISION MAKER; Everything in our life will change. - We will be a different negotiator, we will be different in sales, we will be unstoppable in the gym. - Because we will realise the amount of garbage we put in the way of our hopes, our dreams, our potential, our confidence, our courage. - - [Clip fr @motivationalvideosofficial] - - Side note: โ€”โ€”โ€”โ€”- Picking todayโ€™s Winner for our Ice-cream date, fr yr comments on this post, by running a random Comment picker on INSTA STORIES. In 60mins. - Love you. - #HannahTan #OnlineFamily #Giveaway 3 of 4 - 22/5/18 [11.26pm update]: Congratulations Winner 3 of 4::: @juliacliffton!โค๏ธ - - Shot by @kl_aesthetic Red suit from @duchessandco

144

jsdbymamamia

Bila guna sabun anggun pesona ni a.k.a anggun pesona soap abis semua daki tertanggal macam dalam gambar tu๐Ÿ‘† Best ke best? . Mestilah best kan?๐Ÿ˜† Daki degil tu buat kulit badan jadi kasar,kusam dan gelap Pori pori mudah tersumbat dan mengakibatkan kerak kerak kehitaman terutama dibahagian ketiak . Dengan menggunakan sabun anggun pesona ni banyak masaalah kulit dapat diselesaikan๐Ÿ‘‡ โœ…daki degil โœ…jerawat badan โœ…hitam celah peha dan ketiak โœ…bau badan โœ…panau โœ…kurap โœ…ekzema โœ…kulit kasar โœ…kulit gelap โœ…tumit kaki merekah โœ…strechmark โœ…kudis buta โœ…parut โœ…kulit gatal โœ…kulit kering . Hasil yang ketara ๐Ÿ’žKulit halus dan lembut ๐Ÿ’žCerah sekata . Berminat nak berspa hanya dirumah? Dengan hanya seketul sabun anggun pesona๐Ÿ˜‰ Wassap 010 5138676 @jsdbymamamia ๐Ÿ‘†dm . . #mamamia #stokisjsd #perak #anggunpesonasoap #sabunbadan #kusam #kulitkering #ekzema #panau #kurap #strechmarks #lembut #cerah #shoppingonline #bazaronline #usahawanonline #bazarpaknil #malaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainstabatch12 #aurainsta #neelofa #artismalaysia #instafamous #jamususukdara #terlajaklaris #trustedshop #trustedseller #visitmyig

0

alluraofficialterengganu

- Salam Terawih semua ๐Ÿ˜Š ๐Ÿค— ๐Ÿ’Malam ni Kakmai nak share feedback pengguna freshie soap . Nampak beza nya kan kulit yg dulu jerawat di bhg muka dan tepi bibir alhamdulillah dh kecut dn xda..kulit plk nampak lbh cerah dan anjal sihat . Inilah sbbnya kenapa sabun ni high repeat order sbb raamaii yg jatuh cinta lps guna...best sgt utk yg nak cepat2 kecutkan jerawat dn hlgkan minyak di muka ๐Ÿ‘ . Korang ak cuba? Meh whtsapp laju2 HOTLINE Kakmai di 0199131006 atau klik link whtsapp pd bio ig Kakmai sekarang utk reply yg pantas ๐Ÿ’• ๐Ÿ˜ . Ps: Esok ada postage jom selit order skali ๐ŸŽ๐Ÿ˜Š Belian 2 ketul HANYA RM80 sahaja sempena minggu gaji ni๐Ÿ˜ . #sabunmuka #kulitlicin #alluraofficialterengganu

2

jasminhamidjh

Bulan Ramadan bukan halangan untuk bekerja. Saya suka bekerja di bulan Ramadan...begitu juga dengan tenaga kerja di belakang tabir, bertungkus lumus untuk pembikinan 'Bikin Filem '.. Arahan En #yoephitler D. O. P @rajamukhriz Tqvm @jalenar_e_j_a_b Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #work #hebatbukan #rezekidariallah #hebatbukan

1

mangkinprestij

Alololoooo cute nya Intan dengan baby chomel tu! ๐Ÿ˜ Shooting apa tu? Walaupun baby takde mood nak ambik gambar, tetap chomel!!! @migonline @lakumall_ @metrowealth #duniasinema #lakumall #lakumallofficial #setiapmasabernilai #artismalaysia #migonline #migdrama #migfilem #malaysia #trending

0

mbzbeauty.fea

Awhhh๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜. โ€œTAK PERLU PAKAI LIP BALMโ€ She looks soo SWEET & NATURAL PERFECT with code MADEENA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Weโ€™re an affordable LipCream with a high quality Matte Cream ๐Ÿ˜˜ . Serious sweet sangat color. So natural and perfect. All students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now! The price is really affordable! RM29.90/each for ALL COLORS ๐Ÿ˜. Buy 4 pieces & above FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฏ . For enquires/purchasing, please contact us: 0177700848 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #lipsmatte #mesrawudhuk #mua #makeupartist #muakl #rarelipsmatte #rarelipscolor #produkkecantikkan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #highqualitylipmattecream #uitm #intafamousmalaysia

0

rscucumberkuantan

FREE FACE BRUSH ?? WOW !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Ada yg tanya sis. Kat mana nak beli face brush ni. Sis pun habaq la terus terang. . . Kat Watson ada jual tapi harganya RM20. If uols nak free dan jimat duit RM20 uols tu haa senang jee. Uols boleh dapatkan 1 set RS Cucumber. . . Ni senarai Harga sebenar: Sabun RM30 Serum RM35 Face brush RM20 . . Tapi sis bagi total semua ni RM50 je. Untung ke untung sangat? Kalau untung sangat meh dapatkan dgn sis sekarangg! Siapa cepat bertindak dia mmg bijak ๐Ÿ˜˜ . Jom klik link di bio dan dapatkan sekarang set terlajak laris ni โ˜บ๏ธ #artismalaysia #sabunjerawat #serumorganik #serum #kuantanpahang #rscucumber #rscucumbersoap #rscucumberlover #rscucumberpromo #rscucumberkuantan #rscucumberkuantan #rscucumberkuantan #teamon #preloved #parutjerawathilang #jerawathilang #jeragathilang #dropshiprscucumber #agentrscucumber #alorakarkuantan #kuantan #serumwajah #sabunjerawat #serumorganik #serumparut #sabuntimun #serumtimun

0

jasminhamidjh

5

akucakapjer

0

rashidahumairahrk

KURTA ALFATEH . fast selling item -limited stock . ๐Ÿ”—Available Size S,M,L,XL,XXL . Material : Cotton Silk Grade AA ๐Ÿ”—Lembut, Mudah Iron, Tak Mudah Renyuk ๐Ÿ”—Ringkas, Kemas dan Tak Jarang . ๐Ÿ”—Casual Wear - Sesuai Digayakan pd Hari Raya, Kerja, Any Formal Occassion ๐Ÿ”—13 Warna Macho + Tampan ๐Ÿ”—Butang Khas Import dr Oversea Utk Menampakkan Kelainan dan RARE ๐Ÿ”—Design Neck Cekak Musang ๐Ÿ”—Cutting Slim Fit ๐Ÿ”—2 Poket Exclusive Jenis Sembunyi di Baju ๐Ÿ”—Ada Belahan di Kanan Kiri Bawah Baju . ๐Ÿ“Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Faktor Kecerahan Pd Paparan Monitor Screen Hp Anda. . ๐ŸŒนRM95sm/100ss๐ŸŒน FREE POSโค๏ธFREE BUTANG . ๐Ÿ“Œ POSTAGE BERMULA PD 31/5-3/6. PLS TAKE NOTED โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ“ŒSILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN๐Ÿ“Œ . berminat? click link ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/60134807386/alfateh . โ—๏ธig: click link whatsapp kt pRofile ig sy . #kurtalelakimurah # #kurta # #bajumelayubudakmurah # #bajumelayubudak # #kurtakids # #kurtamoden #bajumelayu2018 # #dropshipdiperlukan # #bajurayaanaklelaki # #dropshipneeded # #dropshipbaju # #agentbaju # #agentbajumurah # #rashidahumairahrk # #rcollections # #pengapitlelaki # #kurtaplain # #bajupengapitlelaki # #sayajualmurah # #kurtalelaki # #bajuraya2018 # #bajuraya # #bajurayalelaki2018 # #sedondon # #kurtacuttingloose # #artismalaysia #syafiqkyle

0

jasminhamidjh

Hi ouls ๐Ÿ˜˜ . . Saya tengah tengok betapa canggihnya kamera filem sekarang sebab dulu punya camera lain sikit.. Tiba -tiba muncul Tuan Pengarah #yoephitler ,pengarah filem 'Bikin Filem '..nervous jap. D. O. P @rajamukhriz Hebat Bukan? #artismalaysia #moviemaking #behindthescenes #rezekidariallah #alhamdulillah #comedy #malaysia

5

rscucumberkuantan

KEBAIKAN & KELEBIHAN RS CUCUMBER SOAP & SERUM ๐Ÿฅ’ . . ๐Ÿฅ’KELEBIHAN CUCUMBER SOAP -Membantu membersihkan wajah jauh dari dalam dan merawat sel kulit mati -Membantu mengecilkan pori-pori terbuka -Membantu mengurangi garis halus, bintik hitam dan juga tanda penuan lain -Membantu merawat masalah kulit berminyak dan kusam -Membantu menyegarkan wajah serta menghaluskan kulit . . ๐Ÿฅ’ KELEBIHAN SERUM CUCUMBER . -Membantu bertindak merawat jerawat & parut jerawat -Membantu menyembuhkan kulit terbakar akibat sunburn -Membantu melembapkan kulit wajah, kulit lebih lembut dan tegang -Membantu mengecilkan pori-pori terbuka -Membantu mencerahkan wajah, meremajakan kulit (Awet muda) -Membantu meratakan tona kulit yg tidak sekata . . Haa best ke tak best Sabun dan Serum Timun ni??? ๐Ÿ˜ . Jom klik link di bio untuk grab it now โ˜บ๏ธ #artismalaysia #sabunjerawat #serumorganik #serum #kuantanpahang #rscucumber #rscucumbersoap #rscucumberlover #rscucumberpromo #rscucumber.kuantan_ #teamon #preloved #parutjerawathilang #agentrscucumber #alorakarkuantan #artistsoninstagram #serumwajah #sabunjerawat #serumorganik #serumparut #sabuntimun #serumtimun #dropshiprscucumber #happylifestyleโค๏ธ #kuantan #malaysia #posmalaysia #rscucumberkuantan #rscucumberkuantan

1

rashidahumairahrk

KURTA ALFATEH . fast selling item -limited stock . ๐Ÿ”—Available Size S,M,L,XL,XXL . Material : Cotton Silk Grade AA ๐Ÿ”—Lembut, Mudah Iron, Tak Mudah Renyuk ๐Ÿ”—Ringkas, Kemas dan Tak Jarang . ๐Ÿ”—Casual Wear - Sesuai Digayakan pd Hari Raya, Kerja, Any Formal Occassion ๐Ÿ”—13 Warna Macho + Tampan ๐Ÿ”—Butang Khas Import dr Oversea Utk Menampakkan Kelainan dan RARE ๐Ÿ”—Design Neck Cekak Musang ๐Ÿ”—Cutting Slim Fit ๐Ÿ”—2 Poket Exclusive Jenis Sembunyi di Baju ๐Ÿ”—Ada Belahan di Kanan Kiri Bawah Baju . ๐Ÿ“Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Faktor Kecerahan Pd Paparan Monitor Screen Hp Anda. . ๐ŸŒนRM95sm/100ss๐ŸŒน FREE POSโค๏ธFREE BUTANG . ๐Ÿ“Œ POSTAGE BERMULA PD 31/5-3/6. PLS TAKE NOTED โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ“ŒSILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN๐Ÿ“Œ . berminat? click link ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/60134807386/alfateh . โ—๏ธig: click link whatsapp kt pRofile ig sy . #kurtalelakimurah # #kurta # #bajumelayubudakmurah # #bajumelayubudak # #kurtakids # #kurtamoden #bajumelayu2018 # #dropshipdiperlukan # #bajurayaanaklelaki # #dropshipneeded # #dropshipbaju # #agentbaju # #agentbajumurah # #rashidahumairahrk # #rcollections # #pengapitlelaki # #kurtaplain # #bajupengapitlelaki # #sayajualmurah # #kurtalelaki # #bajuraya2018 # #bajuraya # #bajurayalelaki2018 # #sedondon # #kurtacuttingloose # #artismalaysia #syafiqkyle

0