Artismalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

crushshopping

Branded Glares ₹. 699 {Including Shipping}😀😘😎😀🤣😉😋 🔹Celebrities Fashion Trend 🔸For Men 🔹7a High quality 👌 🔸Free Shipping🚚 🔹 Brand box📦 🔸To order {Limited Stocks}☑ 🔹Whatsapp 8655122152 📱 Or DM #shopping #luxurious #honeymoon #bollywood #bridalshoot #weddings #indianwedding #indianbride #makeup #delhiwedding #designerwear #jewelry #weddingjewelry #weddingphotographer #makeupartist #desiwedding #desibride #southasianbride #southindianbride #royal #punjabiwedding #throwback #tvhomeshopping #migonline #artismalaysia #migfilem #migdrama #duniasinema #campakbelakang #dhadakfilm

0

tienspeninggii

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @tienspeninggii @tienspeninggii @tienspeninggii . For more information please contact : . . 📱 Whatsap : +60166211409 . . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

0

myscents_official

Gdnight uolls 😘 . Jangan lupa nak pegi kerja or kelas besok pakai perfumes from MyScents haa baru wangi hari hari uolls nanti😍😍😍 . Grab yours now🔥🔥 . Rm49.90/each 💕 FREE POSTAGE 💕 . For inquiries/purchasing, do contact: 01161946974 #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents

0

myscents_official

Perfume does something very special; it provides an instant confidence boost with one simple pritz. But finding your signature perfume can prove somewhat challenging with the abundance of fragrances to choose from. . Here’s what we got for you 😘😘😘 . SMELL HEAVENLY WITH MYSCENTS . MyScents is a new launching perfumes which you can grab yours with only RM49.90 and FREE POSTAGE !! . LOVING ❤️ SHARING ❤️ DARING ❤️ CARING ❤️ MyScents is fresh, clean, youthful and perfect for every day !! It always turns your mood on for the day !! . Experience those different days with our different aromatic scents 🖤 BE MORE CONFIDENT WITH OUR MYSCENTS 💪🏻💪🏻 . SUITABLE FOR MEN AND WOMEN 💑 . For inquiries/purchasing, do contact: 01161946974 #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents

0

myscents_official

Hey students out there ! Sering berpeluh tiap kali pergi kelas ? Perfume yg dipakai sekarang taktahan lama ? Ada kawan tegur badan korang berbau ? Tiada lelaki yg mendekati korang ? . Why not uolls cuba perfumes terbaru MyScents 😘 . Ada empat aroma yang berbeza yang menepati citarasa masing-masing 😎 . Mahal ? Nope. Hanya dengan RM49.90 and FREE POSTAGE, you guys boleh jadi lebih wangi dari sekarang !! . Everyone needs perfume because perfume, are a girl’s bestfriend 🖤 . For enquiries/purchasing, do contact: 01161946974 #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents

0

ctiey_beauty

PURE FACE MASK POWER SOAP JELLYS 💸Price : RM17 SM 📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss 📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550. . Pure Face Mask Power Soap oleh Jellys Pure Face Mask Power Soap terbuat dari 7 bahan berkhasiat yang menjadi menjadi satu 7in1,  menggabungkan ekstrak Witch Hazel,  Tea Tree Oil, Vitamin C, Aloe Vera, Madu, Ginseng dan Lemon . Busanya yang lembut membuat kulit lembut untuk dari dalam.Terbukti bisa membersihkan kulit.Menyerap kotoran, mengurangi jerawat, memelihara dan melembabkan kulit.Kulit tampak berseri dan bercahaya secara alami sejak pertama kali. MANFAAT  PURE FACE MASK POWER SOAP 💛 Bersihkan kulit dengan detoksifikasi kulit 💛 Menghilangkan  kelebihan minyak di wajah 💛 Kurangi radang kulit, jerawat dan bintik hitam 💛 melembabkan kulit. 💛 Membantu menghaluskan kulit secara alami 💛 Membantu memperlambat keriput, mengembalikan dan mengkondisikan kulit yang sehat 💛Melindungi kulit dari polusi 💛Membantu mengencangkan pori-pori, menyembuhkan kulit, menyesuaikan pori-pori secara perlahan dangkal 💛Mengurangi pembentukan minyak di bawah kulit 💛Menstimulasi  pembentukan Elastin dan Collagen di bawah kulit untuk mengencangkan kulit 💛Meninggalkan kulit halus, lembut dan lembab. 💛Membasmi jerawat karena kotoran, tumpukan minyak, maupun bakteri 💛Mengembalikan kecerahan dan rona alami kulit sejak pemakaian pertama 💛MENCERAHKAN BEKAS LUKA dan jerawat pada kulit wajah 💛Menghambat pigmentasi dan kemunculan flek flek hitam di kulit wajah 💛Mengembalikan aura cerah kulit dan mengembalikan KULIT GOSONG akibat matahari 💛Meratakan warna wajah yg kusam dan tidak rata Cara pakai Gunakan setiap kali mandi atau cuci muka. Kemudian langsung bilas ♡ tidak menyebabkan kulit kering ♡ tidak ketergantungan ♡ hasil dlm 2-4minggu pemakaian rutin ♡ hasil permanen ♡ tidak ada efek samping . #puresoapbyjellys #sabunpurejelly #puresoapthailand #puresoapmurah #puresoapmalaysia #puresoapjellyoriginal #fruitaminsoap #sabunfruitamin #sabunpewiit #wonderwhitesoap #produkthailand #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmalaysia #glutacaps500mgplus #olicandy #satinskinzbotanical #placentawhite #muabellaz #artismalaysia #fatzura #belofa #pembekalprodukmilo

0

ctiey_beauty

PURE FACE MASK POWER SOAP JELLYS 💸Price : RM17 SM 📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss 📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550. . Pure Face Mask Power Soap oleh Jellys Pure Face Mask Power Soap terbuat dari 7 bahan berkhasiat yang menjadi menjadi satu 7in1,  menggabungkan ekstrak Witch Hazel,  Tea Tree Oil, Vitamin C, Aloe Vera, Madu, Ginseng dan Lemon . Busanya yang lembut membuat kulit lembut untuk dari dalam.Terbukti bisa membersihkan kulit.Menyerap kotoran, mengurangi jerawat, memelihara dan melembabkan kulit.Kulit tampak berseri dan bercahaya secara alami sejak pertama kali. MANFAAT  PURE FACE MASK POWER SOAP 💛 Bersihkan kulit dengan detoksifikasi kulit 💛 Menghilangkan  kelebihan minyak di wajah 💛 Kurangi radang kulit, jerawat dan bintik hitam 💛 melembabkan kulit. 💛 Membantu menghaluskan kulit secara alami 💛 Membantu memperlambat keriput, mengembalikan dan mengkondisikan kulit yang sehat 💛Melindungi kulit dari polusi 💛Membantu mengencangkan pori-pori, menyembuhkan kulit, menyesuaikan pori-pori secara perlahan dangkal 💛Mengurangi pembentukan minyak di bawah kulit 💛Menstimulasi  pembentukan Elastin dan Collagen di bawah kulit untuk mengencangkan kulit 💛Meninggalkan kulit halus, lembut dan lembab. 💛Membasmi jerawat karena kotoran, tumpukan minyak, maupun bakteri 💛Mengembalikan kecerahan dan rona alami kulit sejak pemakaian pertama 💛MENCERAHKAN BEKAS LUKA dan jerawat pada kulit wajah 💛Menghambat pigmentasi dan kemunculan flek flek hitam di kulit wajah 💛Mengembalikan aura cerah kulit dan mengembalikan KULIT GOSONG akibat matahari 💛Meratakan warna wajah yg kusam dan tidak rata Cara pakai Gunakan setiap kali mandi atau cuci muka. Kemudian langsung bilas ♡ tidak menyebabkan kulit kering ♡ tidak ketergantungan ♡ hasil dlm 2-4minggu pemakaian rutin ♡ hasil permanen ♡ tidak ada efek samping . #puresoapbyjellys #sabunpurejelly #puresoapthailand #puresoapmurah #puresoapmalaysia #puresoapjellyoriginal #fruitaminsoap #sabunfruitamin #sabunpewiit #wonderwhitesoap #produkthailand #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmalaysia #glutacaps500mgplus #olicandy #satinskinzbotanical #placentawhite #muabellaz #artismalaysia #fatzura #belofa #pembekalprodukmilo

0

ctiey_beauty

PURE FACE MASK POWER SOAP JELLYS 💸Price : RM17 SM 📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss 📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550. . Pure Face Mask Power Soap oleh Jellys Pure Face Mask Power Soap terbuat dari 7 bahan berkhasiat yang menjadi menjadi satu 7in1,  menggabungkan ekstrak Witch Hazel,  Tea Tree Oil, Vitamin C, Aloe Vera, Madu, Ginseng dan Lemon . Busanya yang lembut membuat kulit lembut untuk dari dalam.Terbukti bisa membersihkan kulit.Menyerap kotoran, mengurangi jerawat, memelihara dan melembabkan kulit.Kulit tampak berseri dan bercahaya secara alami sejak pertama kali. MANFAAT  PURE FACE MASK POWER SOAP 💛 Bersihkan kulit dengan detoksifikasi kulit 💛 Menghilangkan  kelebihan minyak di wajah 💛 Kurangi radang kulit, jerawat dan bintik hitam 💛 melembabkan kulit. 💛 Membantu menghaluskan kulit secara alami 💛 Membantu memperlambat keriput, mengembalikan dan mengkondisikan kulit yang sehat 💛Melindungi kulit dari polusi 💛Membantu mengencangkan pori-pori, menyembuhkan kulit, menyesuaikan pori-pori secara perlahan dangkal 💛Mengurangi pembentukan minyak di bawah kulit 💛Menstimulasi  pembentukan Elastin dan Collagen di bawah kulit untuk mengencangkan kulit 💛Meninggalkan kulit halus, lembut dan lembab. 💛Membasmi jerawat karena kotoran, tumpukan minyak, maupun bakteri 💛Mengembalikan kecerahan dan rona alami kulit sejak pemakaian pertama 💛MENCERAHKAN BEKAS LUKA dan jerawat pada kulit wajah 💛Menghambat pigmentasi dan kemunculan flek flek hitam di kulit wajah 💛Mengembalikan aura cerah kulit dan mengembalikan KULIT GOSONG akibat matahari 💛Meratakan warna wajah yg kusam dan tidak rata Cara pakai Gunakan setiap kali mandi atau cuci muka. Kemudian langsung bilas ♡ tidak menyebabkan kulit kering ♡ tidak ketergantungan ♡ hasil dlm 2-4minggu pemakaian rutin ♡ hasil permanen ♡ tidak ada efek samping . #puresoapbyjellys #sabunpurejelly #puresoapthailand #puresoapmurah #puresoapmalaysia #puresoapjellyoriginal #fruitaminsoap #sabunfruitamin #sabunpewiit #wonderwhitesoap #produkthailand #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmalaysia #glutacaps500mgplus #olicandy #satinskinzbotanical #placentawhite #muabellaz #artismalaysia #fatzura #belofa #pembekalprodukmilo

0

mbzbeauty

Thank u pretty girl for wearing lipmatte in code HUSNA 😍 She looks so effortless beautiful! Nmpak ayuu je! This look sgtlah sesuai utk time raya haji nnt kay girls! 😍😍😍 . . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 29.90/each for ALL COLORS 😍. Buy 4 pieces & above FREE POSTAGE 💯 For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents #MyShineFaceMist

1

mbzbeauty

Awhhhh😍😍😍. Comelnye @nurahfizah with code HUSNA💄. Nampak HOT sangat 😍👸 It really gives u HOT & CHARMING look👠💋. . . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 29.90/each for ALL COLORS 😍. Buy 4 pieces & above FREE POSTAGE 💯 For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents #MyShineFaceMist

1

mbzbeauty

Awhhhh😍😍😍😍. Thank u pretty girl for wearing code MADEENA💄 ADORABLY💕. Nampak SWEET, CUTE & NATURAL BEAUTY gittew💃🏻. . The color is really soft and sweet, sesuai sangat for daily use. Comecome grab urs now guyss📲📲📲. . . Grab Yours now ! The price is really affordable: RM 29.90/each for ALL COLORS 😍. Buy 4 pieces & above FREE POSTAGE 💯 For enquires/purchasing, please contact: 01161946974 . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents #MyShineFaceMist

1

bags_and_beauty_malaysia

0

ctfairuzcollections

Last day ya hari ni... Sempat lagi ni utk oder dan buat payment utk freepostage jika beli 2 psg dan ke ats utk sm dn diskaun postage 50% utk ss.. Whtsapp cepat.. Corak baru masuk tu cantik2 tau.. Ramai yg dah beli tu.. Jangan lepaskan peluang ya.. Whtsapp saya.. 017-4008659 #kurungcotton #kurungmurah #kurungmoden #bazaarpaknil #sayajualbaju #resepiyatiekitchen #sentiasabersyukur #alhamdulillah #suriamalaysia #artismalaysia #instaseleb #igshoponline #sayajualmurah #semerahcintahumairah #cintabukankristal #sayajual #uitm #kurungsale #englishcotton #ctfairuzcollections

0

bags_and_beauty_malaysia

0

ctfairuzcollections

MEGA SALE MEGA SALE📣📣📣 RM 65 RM 65 KURUNG DHIA COTTON👇👇👇 Baju Kurung Moden •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• MATERIAL : english cotton •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✅ Kain % English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. 🔑 warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ kain cotton yg mudah dijaga 🌸dijamin berkualiti KURUNG DHIA COTTON PRODUCT: 🏵 BAJU KURUNG MODERN DESIGN : modern( bukan jenis potongan ketat) JENIS KAIN : Kain selisih depan ( kain pakai) Rm 65 Pos rm7sm/10ss Whtsapp 017-4008659 #dhiacotton #kurungcottonmurah #resepiyatiekitchen #suriamalaysia #instaseleb #minikurung #bajumuslimah #ajimaura #kurungviral #uitm #sentiasabersyukur #sayajualbaju #semerahcintaumairah #artismalaysia #yangterindah #kurungdhiacotton #bajukurung #raya2018 #bajusedondon #instafamous #ootd #instashopmurah #kurungmoden #kurungcotton #kurungraya #kurungmurah #koleksibajuraya2018 #kurungsale #ctfairuzcollections #kurungdhiacottonsale

1

allurakualaterengganu

Assalamualaikum semua allura lovers. Esok insyaallah Ira balik kampung di Sik, Kedah. Mana yg nk cod area sana blh wasap ira direct ye😉 Wasap ira utk oder 011-57565618 COD SIK, BALING, BATU 5, JENIANG, GULAU, BELANTEK #merdekasales #allurapurevitaminc

1

imageforall

Cantiknya @sitinordiana 😍😍😍 #artismalaysia

0

thebillboardkl

Thanks @fizaabdhalim dan #selamatharijadi ... terima kasih kerana sudi datang ke #thebillboardkl ... dapat surprise dari rakan2 ... semoga anda di panjang kan usia dan dimurahkan rezeki ... ikhlas dari kami #thebillboardklcrew ... #birthday #kek #watdacake #jjcm #fizaelite #damansara #makanviral #artismalaysia

0

saya.dave

TIDO LEWAT DAN TERPAKSA KEJA SYIF MALAM, PUNCA BERAT NAIK DAN SUSAH NAK KURUS.. . Selalunya terjdi pd yg keja syif dan suka tidur lewat, kitaran waktu tidur yg mmg out ..mengubah biologi badan. Rosakkan sistem dlman bdn cth metabolisma, pencernaan, keseimbangan Hormon, kardiovaskular dan sistem imun. 50% peluang kena penyakit kronik. . Cuma kt sini..Org yg ada masalah hormon ni mmg susah sikit berat nk turun. Mmg kena byk bersabar dan konsisten. Pemakanan yg seimbang mmg membantu sgt² pastu cuba bina tabiat tidur awal. . . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #seluarbesar #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #carakurus #janganbencicintaku #gemokdontcare #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #makanansihat #kurussihat #hajat #hajatkurus #jomkurus #hajatchallenge #bajubesar #nur #bakarlemak #artismalaysia #nakfakta  #naksihat #pipipao

1

anneabdullah_fc

2

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ Excluding POSTAGE 💕 . 🌬RM50/pcs . . 💐 Spray mist glitter birdnest 60 ml . KEBAIKKAN SPRAY MIST BIRDNEST 🌬 ✅ Menyegarkan kulit muka . ✅ Kulit muka akan bertambah glowing . ✅ Menjadikan tekstur kulit muka lembut dan keemasan (glowing) . ✅ Spray selepas makeup agar wajah menjadi lembut dan makeup akan tahan lebih lama . - - - Ws +60149077466 segera ! - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

0

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ Excluding POSTAGE 💕 . 🌬RM50/pcs . . 💐 Spray mist glitter birdnest 60 ml . KEBAIKKAN SPRAY MIST BIRDNEST 🌬 ✅ Menyegarkan kulit muka . ✅ Kulit muka akan bertambah glowing . ✅ Menjadikan tekstur kulit muka lembut dan keemasan (glowing) . ✅ Spray selepas makeup agar wajah menjadi lembut dan makeup akan tahan lebih lama . - - - Ws +60149077466 segera ! - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

1

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ Excluding POSTAGE 💕 . 🌬RM50/pcs . . 💐 Spray mist glitter birdnest 60 ml . KEBAIKKAN SPRAY MIST BIRDNEST 🌬 ✅ Menyegarkan kulit muka . ✅ Kulit muka akan bertambah glowing . ✅ Menjadikan tekstur kulit muka lembut dan keemasan (glowing) . ✅ Spray selepas makeup agar wajah menjadi lembut dan makeup akan tahan lebih lama . - - - Ws +60149077466 segera ! - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

0

anneabdullah08

YUMMY FOR IFTAR TODAY WITH FAMILY MAY ALLAH BLESS US AND ALL MUSLIM IN THIS WORLD @anneabdullah_fc #anneabdullah #artismalaysia #actresslife #actress

4

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ - Excluding POSTAGE 💕 - 🌬RM70/pcs - - 💐Aqua kojic birdnest 50 ml Kebaikkan Aqua kojic birdnest ☘️ - ✅ Untuk kulit wajah selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan ✅ Bertindak megecilkan liang pori terbuka dengan membersihkan pori tersumbat secara lembut ✅ Menyegarkan,melembabkan dan tidak meregang dan merengsakan kulit wajah . ✅Mengandungi enzim organik yang membantu pertumbuhan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menjadikan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri . ✅Jeragat , parut , kulit kusam dan bekas bekas jerawat juga dapt dipulihkan Ws +60149077466 segera ! - - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

0

bags_and_beauty_malaysia

0

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ - Excluding POSTAGE 💕 - 🌬RM70/pcs - - 💐Aqua kojic birdnest 50 ml Kebaikkan Aqua kojic birdnest ☘️ - ✅ Untuk kulit wajah selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan ✅ Bertindak megecilkan liang pori terbuka dengan membersihkan pori tersumbat secara lembut ✅ Menyegarkan,melembabkan dan tidak meregang dan merengsakan kulit wajah . ✅Mengandungi enzim organik yang membantu pertumbuhan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menjadikan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri . ✅Jeragat , parut , kulit kusam dan bekas bekas jerawat juga dapt dipulihkan Ws +60149077466 segera ! - - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

0

infinitybeauty_official

💯 PROMOSI GEMPAK ✨ - Excluding POSTAGE 💕 - 🌬RM70/pcs - - 💐Aqua kojic birdnest 50 ml Kebaikkan Aqua kojic birdnest ☘️ - ✅ Untuk kulit wajah selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan ✅ Bertindak megecilkan liang pori terbuka dengan membersihkan pori tersumbat secara lembut ✅ Menyegarkan,melembabkan dan tidak meregang dan merengsakan kulit wajah . ✅Mengandungi enzim organik yang membantu pertumbuhan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menjadikan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri . ✅Jeragat , parut , kulit kusam dan bekas bekas jerawat juga dapt dipulihkan Ws +60149077466 segera ! - - #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #produkmalaysia #onlineshopping #kedah #skincare #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #beauty #sayajual #produkcantik #RebeautyWhiteCare #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicantik #skincaremalaysia #terlajaklaris

0

syahidah_official

2

myfarstore

0

myfarstore

0

myfarstore

0

myfarstore

0

myfarstore

0

myfarstore

1

ryanersmy

STAY TUNED GUYS 😘 • • • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Follow Ig @ryandeedat #Ryandeedat #MrRyanD #Salimah #Propa #artismalaysia #ryanersmy #ofclfanpageofRyanDeedat • • • Jom vote Lagu Baru Nak Up utk CartaEra40 ( klik kat link utk VOTE) & request lagu #SamaSama by Fariha ft Ryan Deedat byk2 kat Radio 📻 fav uols tau.. ❤❤❤❤ @era.je @hotfm976 @bestlah.my @suriamalaysia @catsfm @artismalaysia @malaysia @hitsutusan @hlive @astrogempak

1

teamfattzuratilljannah

. Setuju sgt2!!!!buat la apa pun tetap cantik 😍😍😍😍 . Regrann from @reallove_ff - : Setuju !! 🙋🏻🙋🏻😍😍@Regrann from @dunia_sinema - Kan? Siapa setuju? Sebab tu @fattahaminz shayanggg 😍 - Dunia Sinema, Saluran 128, UnifiTV, peneraju industri filem, imaginasi tanpa henti! @dunia_sinema #duniasinema #unifitv @lakumallofficial @metrowealth @migonline #duniasinema #lakumall #setiapmasabernilai #tvhomeshopping #artismalaysia #tiktok #migonline #trending #viral - #regrann

3

neesabeautyhq

BYE BYE KULIT GELAP . Dulu selalu kena ejek muka jer cerah tapi tangan gelap...kulit tak sekata! Tapi sekarang kawan2 dah mula puji bila tengok perubahan kulit wajah dan tangan.....makin cerah sekata! . Wow!! Cerahnyer diaaa...... 😃😃😃 Dia pakai apa ye? . Dia cuma consume SKINLOVERS sahaja dah dapat kulit cantik mulus..awak bila lagi? . Nak neesa bantu masalah kulit korang ?jom whatsap neesa 0179708986 Atau klik bio diatas😘 . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement

1

zaraastore_2

Jam paling hensem 😎 ⌚️ GSHOCK . 💶 RM60 FREE POS SM / SS ADD RM5 . . ✅ DIGITAL . ✅ GRED 2A . ✅ FREE TIN GSHOCK / GIFTBOX . ✅ 2 BLN WARRANTY ENJIN . . . 📱 WHATSAPP 0175477845 . #sayajual #sayajualmurah #kedah #igshopmalaysia #malaysia #selangor #johor #politeknikMalaysia #kedahan #bazaarpaknil #artismalaysia #igshopmalaysia #perak #kedah #perlis #penang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #terengganu #kelantan #pahang #sabah #sarawak

1

khaibahar94_akim5_

Terima kasih @kbfc_hongkong Untuk hari ini. Dn kepada yg dah hadir dari jauh @khaibaharempire @kbspore,syg u all sngat2!! 😢 #Repost @amellhia94 • • • 😍😗 @khaibahar94 @kbfc_hongkong #khaibahar #khaibahar94 #artismalaysia #meletop #2018malaysia

0

fantaxfanti

RepostBy @reallove_ff: ": Setuju !! 🙋🏻🙋🏻😍😍@Regrann from @dunia_sinema - Kan? Siapa setuju? Sebab tu @fattahaminz shayanggg 😍 - Dunia Sinema, Saluran 128, UnifiTV, peneraju industri filem, imaginasi tanpa henti! @dunia_sinema #duniasinema #unifitv @lakumallofficial @metrowealth @migonline #duniasinema #lakumall #setiapmasabernilai #tvhomeshopping #artismalaysia #tiktok #migonline #trending #viral" (via #InstaRepost @AppsKottage)

0

faadiahm

Ehem..ehem...tak kan tengok je...meh pantas2 order...👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻... eh sebelum lupa order sehari sebelum ye 😘😘😘 #Repost @tauhubegedilibunda with @get_repost ・・・ Siapa tak kenal dengan pelawak terhebat ni taukejambu !! Dia order 3 pack terus @tauhubegedilibunda untuk makan sebelum Live Super Spontan.. Terima kasih toqq. Jgn lupa toqq cari kami utk order lagi okay? . . Yang lain tak kan pandang je.. Kalau tauke dh mkn, lu orang tak terliur ke dgn sambal kicap pedas.. Pergghhh padu toqq!! Ada 3 flavour. Daging Ayam & Kentang. Kita open order setiap hari. Whatsapp cepat2 okay. . . #tauhubegedil #tauhubegedilibunda #tauhubegedilviral #jrmkitchen #taukejambu #superspontan #artismalaysia #review #bukanpaidreview #foodporn #foodie #foodhunting #makanan #upm #putrajaya #malaysia #johorean #padu #sayajual #niasempirefood #masak #damansara #lawak #foodblogger #blogger #maharajalawak

1

pinkypinky.hq

18

crushshopping

Branded Glares ₹. 699 {Including Shipping}😀😘😎😀🤣😉😋 🔹Celebrities Fashion Trend 🔸For Men 🔹7a High quality 👌 🔸Free Shipping🚚 🔹 Brand box📦 🔸To order {Limited Stocks}☑ 🔹Whatsapp 8655122152 📱 Or DM #shopping #luxurious #honeymoon #bollywood #bridalshoot #weddings #indianwedding #indianbride #makeup #delhiwedding #designerwear #jewelry #weddingjewelry #weddingphotographer #makeupartist #desiwedding #desibride #southasianbride #southindianbride #royal #punjabiwedding #throwback #tvhomeshopping #migonline #artismalaysia #migfilem #migdrama #duniasinema #campakbelakang #dhadakfilm

1

ctfairuzcollections

🔥🔥VALERIE 1.0 🔥🔥 ✅ Material : Exclusive Como crepe ✅ Nursing & Wudhuk Friendly ✅ Warna : - BLACK- NAVY - MAROON- EMERALD ✅ Size XS - XXL .⏱Readystock! Whtsapp 017-4008658 RM116 🚛 Pos RM8 sm / RM11 ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazaarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #sayajualbaju #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #bajumuslimah #bajusedondon #repost #yangterindah #meletop #ootd #instashopmurah #ctdk #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #terapiinstagram #artismalaysia #kebarung #kebaya

0

davidvgolden

Thank you so much syinta @sitibadriahh for the video. Really awesome to join your collaboration. Well, i just like to sing when im having a good or bad mood. Just woke up actually. What a busy day coming soon. • • • • • • #collaboration #musically #malaysia #transition #transitioner #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #indonesia #jakarta #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts

2

szaleha8532

Gmbr2 @alvinchong123 & @emma_maembongofficial sekitar telefilm Michael Ang...jom sokong tahniah dpt berlakon dgn Alvin & Emma 👍🏻👍🏻👍🏻 . #Repost @m.syahmi_official • • • • • Hye guys wait n see we all acting in TeLedrama in coming soon with @alvinchong123 @emma_maembongofficial now in the making n behind the scene 🎬🕺 #thenizers #meletop #behindthescene #artismalaysia 🎬🕺 . @alvinators_official @emanizers #alvinchong

0

ard.donivia

Lejen2 from band Cromok. Thanks for having me. Sempoi2 je masing2. Walaupun hardcore tapi warak masing2 😂✊✊ #cromok #Donivia #artismalaysia

2

crushshopping

Branded Glares ₹. 699 {Including Shipping}😀😘😎😀🤣😉😋 🔹Celebrities Fashion Trend 🔸For Men 🔹7a High quality 👌 🔸Free Shipping🚚 🔹 Brand box📦 🔸To order {Limited Stocks}☑ 🔹Whatsapp 8655122152 📱 Or DM #shopping #luxurious #honeymoon #bollywood #bridalshoot #weddings #indianwedding #indianbride #makeup #delhiwedding #designerwear #jewelry #weddingjewelry #weddingphotographer #makeupartist #desiwedding #desibride #southasianbride #southindianbride #royal #punjabiwedding #throwback #tvhomeshopping #migonline #artismalaysia #migfilem #migdrama #duniasinema #campakbelakang #dhadakfilm

2

hitsutusan

Naskhah arahan @khalidmamat ini bukti penonton tempatan dahagakan ‘hiburan kosong’ sebagai penawar kelesuan. . ✍🏿: @deegunrahman . Klik link di bio @hitsutusan atau insta story untuk baca artikel penuh. . #hitsutusan #utusanmalaysia #artismalaysia #filemmalaysia #hantukaklimah #astroshaw

1

affzfry

10

cantik_kurus_sihat_bertenga_

0

ctfairuzcollections

================= *ORKED KURUNG* ⚜Sesuai untuk orang yg bertubuh KURUS mahupun GEMPAL. ⚜Memberi sedikit potongan badan di bahagian atas untuk EFFECT SLIM ⚜PENTING! Dapat sembunyi bahagian punggung si pemakai. ⚜Mempunyai zip sorok dibahagian belakang baju menjadikan ia lebih kemas dan terletak cantik dibadan ⚜Si pemakai akan kelihatan Yakin, Cantik & Selesa ketika menggayakan Kurung Orked _*MATERIAL_* Cotton German ⚜Bertekstur tidak tebal dan tidak nipis ⚜Tidak jarang ⚜Mudah digosok. ⚜Tidak mengecut selepas di basuha ⚜Terletak cantik dibadan ⚜Tidak panas dan selesa ⚜Tahan lasak, tak mudah renyuk ⚜Warna tak pudar ⚜ Kain lipat hadapan atau selisih depan. Mudah dan selesa untuk melangkah ⚜Pinggang separa getah Whtsapp 017-4008659 nc RETAIL : RM149 INTRO PRICE : RM140 Freepos . P/S : Jom GRAB sekarang SEBELUM harga kembali kepada harga normal! #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #sayajualbaju #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #bajumuslimah #bajusedondon #repost #ootd #instashopmurah #ctdk #ctfairuzcollections #suriamalaysia #semerahcintaumairah #blousemurah #terapiinstagram #igshoponline #kebarung #kebaya #artismalaysia #cintabukankristal

2

spesialist_payudara_id

Payudara tetap Kencang walaupun sehabis Menyusui ? Payudara Anda Kendor sehabis Menyusui ? Tahukah Anda . Saat Wanita melahirkan dan menyusui Payudara mereka Kendor karna 3 hal . Yaitu 1. Tidak menurunkan Berat Badannya segera 2. Mengira dengan Makan yg Banyak maka Nutrisi ASI tercukupi untuk Anaknya 3. Malas Olahraga terutama Olahraga bagian Dada Padahal dengan mereka tidak mengabaikan 3 hal di atas . Payudara mereka akan kembali Kencang dan Indah bahkan sehabis menyusui ? Tidak Percaya ? Coba perhatikan para Artis yg segera menurunkan Berat Badannya dengan Sehat dan Berolahraga sehabis Menyusui 😊 Mau tau cara lebih gampang ? Konsultasikan segera yuk 😊 Whatsapp : 0895411756664 Line : @zkn9479j (gunakan '@') #bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari

3

cantik_kurus_sihat_bertenga_

1

cantik_kurus_sihat_bertenga_

2

ctfairuzcollections

V I V Y 💎💎💎💎 ✅ Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+ ✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg. ✅ ZIP DEPAN (BF FRIENDLY) 😉 ✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai ✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✅ Terdapat 15 Warna HOT. ✅ Saiz XS S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. Whtsapp 017-4008659. Nc Sales aidiladha.. Rm 125sm/rm130ss 📌EXTRA SIZE 3XXL & 4XXL ADD RM10 #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #yangterindah #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #bajumuslimah #bajusedondon #repost #meletop #ootd #instashopmurah #ctdk #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #kurungviral #bazaronlinemalaysia #sayajualbaju #kebaya #artismalaysia

1

inrayus.ynrre

*WaWa Serum Skin Booster* ☑melembabkan kulit ☑sekata kan kulit ☑kecut kan jerawat ☑memudarkan parut jerawat ☑mencerah kan kulit ☑ renew cell kulit dalam masa 23hari ☑mengecil kan pori-pori dgn gabungan delima seed, vitamin E & gold powder semesti nya wawaserum adalah pilihan serum terbaik anda😘😘 100% natural ingredients ❌mercury ❌hydroquinone ✅Notified cosmetic under KKM (NOT180801815K) Jika anda berminat boleh klik link ws ni utk order http://www.wasap.my/601163240792 *RM 69.00* exclude postage postage : RM8 semenanjung RM12 sabah/sarawak #wawaserum #serumbywawazainal #artismalaysia #serum #skinbooster #kecutjerawat #bebasjerawat #jomdropnerrys #nerrys

0

kedai_sihat.ubattinggimy03

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @official.kedai_ubattiggimy @official.kedai_ubattiggimy @official.kedai_ubattiggimy . For more information please contact : . . 📱 Whatsap : 0102663808 📱 official. :01131084984 .📱WeChat: ubattinggisihatmalay . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

0

feilongterritory

6

kedai_sihat.ubattinggimy03

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇 @official.kedai_ubattiggimy @official.kedai_ubattiggimy @official.kedai_ubattiggimy . For more information please contact : . . 📱 Whatsap : 0102663808 📱 official. :01131084984 .📱WeChat: ubattinggisihatmalay . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

0

zihansiti

0

crushshopping

Branded Glares ₹. 699 {Including Shipping}😀😘😎😀🤣😉😋 🔹Celebrities Fashion Trend 🔸For Men 🔹7a High quality 👌 🔸Free Shipping🚚 🔹 Brand box📦 🔸To order {Limited Stocks}☑ 🔹Whatsapp 8655122152 📱 Or DM #shopping #luxurious #honeymoon #bollywood #bridalshoot #weddings #indianwedding #indianbride #makeup #delhiwedding #designerwear #jewelry #weddingjewelry #weddingphotographer #makeupartist #desiwedding #desibride #southasianbride #southindianbride #royal #punjabiwedding #throwback #tvhomeshopping #migonline #artismalaysia #migfilem #migdrama #duniasinema #campakbelakang #dhadakfilm

0

myscents_official

Perfume yang korang pakai sekarang taktahan lama ? Kelas sampai petang tapi tengahari badan dah berbau sbb berpeluh ? 😱😱😱 . Why not if uolls cuba pakai perfumes from MyScents 😎 dijamin tahan lama sepanjang hari dengan empat aroma yang berbeza untuk menepati pelbagai citarasa 😍😍😍 . Sebelum pergi kerja, kelas or dating tu, sembur dulu MyScents tau baru hari yang anda lalui lebih meyakinkan gituu. JADI LEBIH YAKIN DENGAN MYSCENTS ! . DENGAN HANYA RM49.90 SEBOTOL DAN FREE POSTAGE, UOLLS DAH BOLEH GRAB SATU BOTOL MYSCENTS HAA MURAHNYAA 😍😱😍😱😍😱 . Order sekarang dgn whatsapp ke 01161946974 👌🏻👌🏻 #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #makeupartis #muakl #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumCleanserScrub #MyprettyHairScalpSerumSpray #Myscents

1

myshine_official

😱WOW, PRODUK NOMBOR 1 UNTUK KULIT REMAJA & DEWASA😱. By @mbzbeauty 🔥. . Kebaikan MYSHINE & MYSHINE FOR MEN set combo: 1) Face cleanser tanpa bilas : Buang kotoran pada muka, kuman2 penyebab jerawat dan kulit2 mati. Memutihkan kulit wajah. 2) Face scrub : Hilangkan whitehead, blackhead & jerawat2 pasir di muka. Tutup pori2 muka dan licinkan muka. Buang kulit2 mati parut di wajah. 3) Face serum : Hilangkan parut jerawat, jerawat dh tak tumbuh di muka. Glowingkan muka dalam masa 3 hari. Natural beauty shining face. . . ((Promotion set COMBO MYSHINE FOR MEN for ONLY RM 100.00 free postage😱😍)) . Sesuai untuk semua jenis kulit👌🏻. . Grab Yours now ! The price is really affordable: 😍. For enquires/purchasing, please contact us +601161946974📲📲📲. . . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumScrubCleanser #MyprettyHairScalpSerumSpray

0

myshine_official

😱WOW, PRODUK NOMBOR 1 UNTUK KULIT REMAJA & DEWASA😱. By @mbzbeauty 🔥. . Kebaikan MYSHINE & MYSHINE FOR MEN set combo: 1) Face cleanser tanpa bilas : Buang kotoran pada muka, kuman2 penyebab jerawat dan kulit2 mati. Memutihkan kulit wajah. 2) Face scrub : Hilangkan whitehead, blackhead & jerawat2 pasir di muka. Tutup pori2 muka dan licinkan muka. Buang kulit2 mati parut di wajah. 3) Face serum : Hilangkan parut jerawat, jerawat dh tak tumbuh di muka. Glowingkan muka dalam masa 3 hari. Natural beauty shining face. . . ((Promotion set COMBO MYSHINE FOR MEN for ONLY RM 100.00 free postage😱😍)) . Sesuai untuk semua jenis kulit👌🏻. . Grab Yours now ! The price is really affordable: 😍. For enquires/purchasing, please contact us +601161946974📲📲📲. . . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumScrubCleanser #MyprettyHairScalpSerumSpray

0

myshine_official

😱WOW, PRODUK NOMBOR 1 UNTUK KULIT REMAJA & DEWASA😱. By @mbzbeauty 🔥. . Kebaikan MYSHINE & MYSHINE FOR MEN set combo: 1) Face cleanser tanpa bilas : Buang kotoran pada muka, kuman2 penyebab jerawat dan kulit2 mati. Memutihkan kulit wajah. 2) Face scrub : Hilangkan whitehead, blackhead & jerawat2 pasir di muka. Tutup pori2 muka dan licinkan muka. Buang kulit2 mati parut di wajah. 3) Face serum : Hilangkan parut jerawat, jerawat dh tak tumbuh di muka. Glowingkan muka dalam masa 3 hari. Natural beauty shining face. . . ((Promotion set COMBO MYSHINE FOR MEN for ONLY RM 100.00 free postage😱😍)) . Sesuai untuk semua jenis kulit👌🏻. . Grab Yours now ! The price is really affordable: 😍. For enquires/purchasing, please contact us +601161946974📲📲📲. . . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumScrubCleanser #MyprettyHairScalpSerumSpray

1

dillaahmad_fc

4

islah99_

Im try to be the best person in your heart 😘💕.... But i was never given a chance 😔💔 . . . . #OOTDFashion #Malaysia #ModelMalaysia #ArtisMalaysia #BakalMenantuMakAwak🙈 #JustForYou #JustForFun#MalaysianFashion

0

dillaahmad_fc

0

reallove_ff

: Setuju !! 🙋🏻🙋🏻😍😍@Regrann from @dunia_sinema - Kan? Siapa setuju? Sebab tu @fattahaminz shayanggg 😍 - Dunia Sinema, Saluran 128, UnifiTV, peneraju industri filem, imaginasi tanpa henti! @dunia_sinema #duniasinema #unifitv @lakumallofficial @metrowealth @migonline #duniasinema #lakumall #setiapmasabernilai #tvhomeshopping #artismalaysia #tiktok #migonline #trending #viral

2

saya.dave

KHAS UNTUK YG NAK TURUN BERAT BADAN TAPI SUSAH NAK MAKAN SAYUR. . Nasi cauliflower ni bukan nasi tapi dr cauliflower yg dh hancurkan/kisar. Cauliflower ni bagus sbb boost detosifikasi, tinggi vitamin K & C, dan antioksida yg awesome. Lgi awesome testur rasa mcm nasi tpi rendah kalori . Cara penyediaan: -Cincang cauliflower 1 cup(tk perlu 100g) sehingga hancur, -panaskan pan, letak sesudu olive oil, tambah bawang putih dan bawang merah yg dh dicincang. Masukkan cauliflower, tambah sikit garam, chili flakes, black pepper, dan cili padi(kalo suka pedas). -masukkan telur sebijik Gaul sehingga masak. Siap.. . Kalori tak lebih drpd 250kcal. Bole makan dgn ayam/ikan bakar. . Menu khas disediakan utk setiap coachee season 37 ni. Dan teknik makan diluar juga diajar kpd coachee yg busy keja dan study. Kan best, tak perlu nk fikir nak makan apa, apa yg takleh makan. Tapi bonus turun berat badan. . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #seluarbesar #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #carakurus #janganbencicintaku #gemokdontcare #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #makanansihat #kurussihat #hajat #hajatkurus #jomkurus #hajatchallenge #bajubesar #nur #bakarlemak #artismalaysia #nakfakta  #naksihat #pipipao

1

montcabanaparfum.my

0

penapisaircuckookl

Jazz vs Prince Top Anda nak air panas?? Air sejuk??? Air suam??? Semuanya boleh dapat disini. Bawah dari RM100 anda mampu miliki penapis air yang berkualiti tinggi JIMAT RM265 FREE Pendaftaran FREE Pemasangan Jom DM/WHATSAPP SEKARANG http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my #cuckoowaterfilter #cuckoomalaysia #penapisair #promosi #murah #shahalam #kesihatan #melaka #kelantan #thisismalaysia #produkkecantikan #letscantik #terlajaklaris #artismalaysia #jiwa #raya2018 #jangancakapakaktakpayung #inikalilah #jombeli #sayajual #usahawancuckoo #usahatanggakejayaan #usahawanmuda

0

penapisaircuckookl

IRIS Top vs Icon Anda nak air panas?? Air sejuk??? Air suam??? Semuanya boleh dapat disini. Bawah dari RM100 anda mampu miliki penapis air yang berkualiti tinggi JIMAT RM265 FREE Pendaftaran FREE Pemasangan Jom DM/WHATSAPP SEKARANG http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my #cuckoowaterfilter #cuckoomalaysia #penapisair #promosi #murah #shahalam #kesihatan #melaka #kelantan #thisismalaysia #produkkecantikan #letscantik #terlajaklaris #artismalaysia #jiwa #raya2018 #jangancakapakaktakpayung #inikalilah #jombeli #sayajual #usahawancuckoo #usahatanggakejayaan #usahawanmuda

0

penapisaircuckookl

King Top vs Fusion Top Anda nak air panas?? Air sejuk??? Air suam??? Semuanya boleh dapat disini. Bawah dari RM100 anda mampu miliki penapis air yang berkualiti tinggi JIMAT RM265 FREE Pendaftaran FREE Pemasangan Jom DM/WHATSAPP SEKARANG http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my http://airbersihbaru.wasap.my #cuckoowaterfilter #cuckoomalaysia #penapisair #promosi #murah #shahalam #kesihatan #melaka #kelantan #thisismalaysia #produkkecantikan #letscantik #terlajaklaris #artismalaysia #jiwa #raya2018 #jangancakapakaktakpayung #inikalilah #jombeli #sayajual #usahawancuckoo #usahatanggakejayaan #usahawanmuda

0

radhi.khalid


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 152