Asintairin Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

humunizer

Eeeyy im bacc with some new contents!!!! Current been playing Grand Chase Dimensional Chaser oh my old fandom finally rise again I love GC so so so much since the PC version came out and even after it closed all servers (RIP) And theres a mobile version now!!! Also the story has been updated from the PC version im happy hajdkslfkslkx My chaser soul is revived again thank #grandchase #gc #grandchasedimensionalchaser #gcdc #art #digitalart #lassisolet #rufuswilde #rufuslass #elesissieghart #ronanerudon #aerknardsieghart #lireeryuell #armeglenstid #asintairin #jinkaien #leyvoncrimsonriver #dioburningcanyon #amyaruha #edelfrost #veigasterre

8

michelle_olivia_herman

Ngga usah ngegas woy >:( Left side art by:me Kara kicking connor: credit to the original owner 🙇 #grandchase #detroitbecomehuman #connor #rk800 #grandchasereborn #kara #alice #karaandalice #kick #enmy #asintairin #android #dbh #dbhconnor #dbhalice #dbhkara

0

fefeyeaah

Nge tes aja ~ coba feature baru '-')/ Swipe ➡ cuma 2 lembar :'v (Untuk yang sudah pernah baca,boleh diabaikan) >.< . . . #drawing #manga #blackandwhite #doujinshi #grandchase #gameonline #asinxrin #rin #rinagnesia #azin #asintairin #azintairin #jinkaien #lass #lassisolet #animeboy #animegirl

26

fefeyeaah

Azin Tairin request by : @johnsonlibra32 sorry baru selesai @__@ masih ada antrian 2 lagi...gak selesai2 :'v gyaaaa . . . #drawing #fanart #grandchase #gameonline #asintairin #azin #azintairin #watercolourpencils #animeboy #longlivethechase

26

fefeyeaah

I'm confused... post a doujinshi or not... saya takut kalau terjadi kesalahpahaman dan menghebohkan dunia persilatan :"v #drawing #fanart #grandchase #gameonline #asintairin #azintairin #azin #watercolourpencils #manga #animeboy

6

fefeyeaah

Lagi pada bikin tema independence day ya... apalah dayaku yg gak punya waktu buat bikin ;-; *curhat *abaikan *slap . . . #drawing #sketch #wip #doodle #fanart #grandchase #gameonline #asintairin #azin #azintairin #animeboy

0

fefeyeaah

Saya memang emak yang jahil :v *yang sabar ya nak wkwk xD #drawing #blackandwhite #fanart #azin #asintairin #grandchase #gameonline #manga #animeboy

3

fefeyeaah

0

fefeyeaah

5

fefeyeaah

2

fefeyeaah


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 151