Ayatsentap Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

video_sedih_4i97

1

akakabanghatitisu

Repost from @akakhatitisu 🌸 Sapa yang gedik and kasar tu? β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #ayatsedih #ayatsentap #ayatbroken #ayatdeep #ayatbest #atukpesan #nenekpesan #abangnaktegur #akakhatitisu

0

grausamkeit___

6

af_dakdok

2

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

0

grausamkeit___

3

encik_moveon

0

_therealaiman._

Throwback tadi pagi...tarining Walaupun badan sakit,tapi training buat kitorang happy...wkwkkwkw #ayatjiwang #ayatsentap

0

encik_moveon

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

0

video_sedih_4i97

1

video_sedih_4i97

2

funnyremixboyz_

Time kita dalam mula sayang gilaΒ² dekat dia , time tulah dia nak berubah 😭 tag your love πŸ’Ÿ ______________________________________________ β€’ Like ❀️ Komen πŸ’¬ Tag 🎐 Share πŸ“€ β€’ ❌❌❌ IGNORE TAG ❌❌❌ @videodjremix_Β @videojiwangg_ @videojiwangggg_Β @video_jiwang @videojiwang____Β @video_pasrahΒ @fxzvideo_ @fxrx_jiwangΒ @lawak.jiwang @sedih_huwaaΒ  #videodjΒ  #videobroken #videosentapΒ  #videosedihΒ  #videojiwang #videoremixΒ  #videolaguΒ  #videopasrahΒ  #ayatmoveon #ayatsentapΒ  #ayatsedihΒ  #ayatpasrahΒ  #ayatcair #ayatcintaΒ  #assalamualaikum #paidreviewΒ  #paidreviewmalaysia

10

ayat_untuk_anda

.(Tag orang yang tersayangπŸ’ž).. βœ…Follow @ayat_untuk_anda. βœ…tag si dia/orang tersayangπŸ‘‡πŸ» . βœ…Jangan lupa follow/share/like😘. . #ayatuntukanda #lelakivsperempuan #igbudaknakal #nakpickupline #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar #sweetke #seribusatucerita #atukpesan #ayatsentap #musically #mudahterhibur #nakfakta #hatikecai #sayangawakketatketat #nakbebel #apaapajerr #sabar .

0

theshaq._

Senyum selalu... 😊 . Ingat @theshaq._ ingat (Ayat Hiburan Sekmung) . Visit profile shaq for more 😘 Jangan lupa follow @theshaq._ βœ” Turn on post notifications Click #ayathiburansekmung πŸ‘ˆ kasi viral πŸ”₯ Tag | Komen | Like | Share ✨ . #nakbebel #nakpesan #ayat #ayatayatcinta2 #ayatmanis #ayatpower #ayatpickupline #nakfakta #ayatdeep #deep #ayatsentap #naksentap #lawak #lawakhambar #lawakterkini #viral #igersmalaysia #lawak #igersmalaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #ikutcarakita #neelofa #mudahterhibur #kipidap #igshop #sisjual #puashati

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

0

emyl.__

1

kimsoloofficial

Apabila datang kesusahan dan kepayahan, di situlah nyata kawan dan lawan. . β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ #ayatsentap #motivasi #ootd #ootdmalaysia #outfitoftheday #streetstyle #streetwear #streetfashion #streetphotography #kakijalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #malaysiantravellers #hipster #instamalaysia #igmalaysia #instadaily #picoftheday #bangunansultanabdulsamad #art #kualalumpur #negaraku #malaysia

2

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

0

remixdjvideo_

2

remixdjvideo_

1

remixdjvideo_

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

2

lagujiwang.io

11

remixdjvideo_

1

remixdjvideo_

0

remixdjvideo_

2

remixdjvideo_

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

1

hxry_jiwang

0

hxry_jiwang

0

hxry_jiwang

2

hxry_jiwang

0

hxry_jiwang

1

hxry_jiwang

0

hxry_jiwang

1

hxry_jiwang

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

2

thegadiskanta

1

thehaikal

Berapa ramai yang boleh terima teguran daripada orang lain? πŸ˜‡ Banyak sebeb kenapa seseorang tak nak terima teguran.. Ego.. Rse betul..kaya.. Dan lain lain.. 'Apa kata fikir macam ni, teguran manusia tu sebenarnya teguran daripada Allah.' InsyaAllah lebih mudah untuk terima πŸ˜‡ Awk tu.. Boleh terima teguran tak? πŸ˜‡ #thehaikalquote #ayatsentap

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

4

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

6

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

4

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . πŸ’ Merawat jerawat & jeragat πŸ’ Mencerahkan kulit πŸ’ Mengandungi vit C & E πŸ’ Mengecilkan liang pori πŸ’ Melembabkan kulit πŸ’ Menghaluskan kulit πŸ’ menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing πŸ’ Merawat kulit kusam πŸ’ Merawat Sunburn πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Lulus KKM πŸ’ Anti oksidan yang tinggi πŸ’ Muka menjadi awet muda πŸ’ Merawat pigmentasi πŸ’ Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #lawakjiwang #meletop #spm #nakbebel #moveon #rindu #katamotivasi #ayatsentap #nakpesan #lawaksiyot #lawakmalaysia #lawakterkini #mudahterhibur #atukpesan #ikutcarakita #jentikhati #sentapjentikhati #paidreviewmurah #jentikhati #twitterjentikhati

2

akakabanghatitisu

0

akakabanghatitisu

0

akakabanghatitisu

0

akakabanghatitisu

0

budaknakal.a

Kalau dah sayang πŸ˜ƒ . Tag bf/gf anda😈 . Follow @budaknakal.a kalau nak quotes lagiii. . #quotes #quotes❀️ #ayatsedih #ayatdeep #ayatmotivatedirisendiri #sadquotes #malaysiaquotes #ayatcinta #ayatsentap #ayatmanis #ayatku

18

ayat_untuk_anda

.(Tag orang yang tersayangπŸ’ž).. βœ…Follow @ayat_untuk_anda. βœ…tag si dia/orang tersayangπŸ‘‡πŸ» . βœ…Jangan lupa follow/share/like😘. . #ayatuntukanda #lelakivsperempuan #igbudaknakal #nakpickupline #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar #sweetke #seribusatucerita #atukpesan #ayatsentap #musically #mudahterhibur #nakfakta #hatikecai #sayangawakketatketat #nakbebel #apaapajerr #sabar .

4

ika_.19

4

blind_loove

Niat saya memng nak buat macam tu.,tpi takut tak sempat tua je dah kene bedok ngn mmber.,, πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ . . . #ayatsentap #janganmarah

0

jiwanggmeh_

68

jiwanggmeh_

31

jiwanggmeh_

19

jiwanggmeh_

45

jiwanggmeh_

28

af_dakdok

3

covermalaysia

4

crueldad___

8

grausamkeit___

2

grausamkeit___

3

yaayayana9

Tak Kira lh kau setia mcm mna pn,and then kau bg la effort gila2.if dia dh Bosn dgn kauπŸ˜ͺ,they will still leave and break your heart 😌❀️.so be strong πŸ‘β€οΈ #aweksekolah #budaksekolah #love #friends #ayatsentap #kiniviralmalaysia #bosan #sjejer #xsukexyahtgk

0

ig_budakpencuri

RumahπŸ™‚ Follow @ig_budakpencuri Tag kawan πŸ‘‡ ________________________________ #igbudakpencuri #himpunanbahanlawak #lawakhambar #lawakkeder #ayatsentap #santapanharian #kertascerita

0

remixdjvideo_

3

remixdjvideo_

1

crueldad___

2

tinta__kalam

#ayatcinta #ayatjiwang #ayatsentap #ayatsedih #ayatbroken #lagubroken #lagujiwang #lagusedih #lagucinta #videobroken #videocinta #videosentap #videosedih #videojiwang #cintamonyet🐡 #missyouπŸ’ #MoveOn #syangπŸ˜ŒπŸ’œ #sad #rindu #cinta #sayang #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’― #sayangkamuπŸ˜ŒπŸ™ŒπŸ’―

0

crueldad___

5

remixdjvideo_

0

remixdjvideo_

2

video_sedih_4i97

12

video_sedih_4i97

15

mr.seriously__

Simpan jlah srng2 dripada jd bhan umpatan org lain..btul kan? Follow @mr.seriously #sentap #ayatsentap #nakcakap #nakbebel #nakbagitahu #tarbiahsentap #seriously #atukpesan #seriously

0

akakabanghatitisu

1

bisakata

4

bisakata

0

bisakata

0

emyl.__

0

lagujiwang.io

86