Bacth01 Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

han.thunder.9

Gud luck guys for our last paper tomorrow #spm2018 #bacth01 Do all the best😤😤

0

afiq_saifulqullah

Menjadi kenangan kite bersme😊...InshaAllah korg tidk dilupakan.Koii doakan korg berjaya dn diberkati didunia dan akhirat🤗.membe yang baik sentiasa ketika sush dn seng.. #bacth01 #spm2018 #kenangan

7

mieyo_2206

Novel Yang Kami Pelajari Sudah Tamat #PerjalananHidupSudahBermula #spm2018🎓 #bacth01 #smkc

0

afrinaamins

06:05..Bye school im gonnaaa mish everyone and everything thank you 5 bijak for 2017 and 2018, its not goodbye that hurts but the flashback that follows :) wishing all of spm2018 candidates good luck and all the best .. 💕 #bacth01

5

tasha_eirah

6/12/2018 Alhamdulillah Laungan wehdah menandakan SPM sudah berakhir😊 Doakan kejayaan kami😍 #spm'18 #mmpm #albirunian's #haura #9A #islamicstudies #bacth01 #freedom

2

yangarage_

#Repost @_piescao (@get_repost) ・・・ Tamat sudah zaman persekolahan 👋 #BACTH01. #pantangmundurkecualioprasi

0

officialzikri

3

nisajaim_

❤️🙆🏻‍♀️ #spmdone #spm2018 #legacyzeroone #bacth01

7

mohdnursyahmi_

Seronok ya campak2 kertas🌚💦 #classmate #bacth01 #spm2018

4

eykaasaidi

No more school kid 💛 13•11•2018 - 05•12•2018 #24papers10sub #spm18 #bacth01

12

iqbal_official01

Thanks sebab sentiasa ade di zaman persekolahan aq..Hope jgn ade sesiapa yg putuskan silaturrahim kita sebagai sahabat😇..semoga ALLAH permudahkan urusan kita di alam pekerjaan 👐👍#GOODLUCKMYTEAM#bacth01💖 #spm2018 #kulaijohor#sahabat#spm #bacth01#selamattinggal#alampekerjaan#calonspm#bekaspelajar#masihmuda#pemainmobilelegend#mobilelegends#budakbaik#lepakmamak Created by:Afif ajwad💪

9

brembo_9

Merdeka #freedom #bacth01 #dunia kejam

2

itsdanieall

Wit wit wit @jenterapejuang @jentera_duaroda #jenterapadu #jentera_fly #jentera_kapcai1 #kakimotor #lawak #gymmotivation#sukanpermotoran #jiwapermotoran#budak_video_official#jentera125zr#spm2018 #bacth01 #budaktiktok #lawakhambar#kanjo #yamaha #honda #barunakup #haha

2

akilimaku

0

14nzmdn_

Thank u all..smua kenangan manis,pahit,tawar,masin,pedas yg kite tempuhh..huhuh🤣... I will miss u all❤️🙈😭😭😭.... I hope you are all successful in the world and akhirat...💪.. Berakhirlah dunia persekolahan...bermulalah dunia perkerjaa 😭🙈😹😹 Don't forget me.. Kite jumpe mase result ahh😌😌😌😹😹🙈 Sorrylaa malaih tag😓 #bacth01 #spm #dakspm2018 #freespm #darahmanis #spmdahhabis #spm2k18 #spm #intelek #smkpusing

16

_kecikker

Abyes dahhhh kolah 😍 #spm2k18#bacth01

0

kechikk7039

Tamat sudah sebagai calon Spm2018👌Lpsni xde dh nk pakai baju sklh bagai masa tuk kerja lak😂Pape pun semoga berjaya di dunia dan akhirat..😊Ada rezeki jumpa lgi...🇲🇾🇲🇾 #spm2018#bacth01#terbaikbossku#kami❌racist

0

madnzri_

2

ayuyahya_

3.12.18📖this picture will be a memories after our five years together and after this we will no longer see 😌 ... every picture we have memories of ❣️and remember me at the beginning we met in 2014 during this school time I also see the various misconduct of all friends and friends 👯‍♂️who support me🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️bubye geng waya waya 🖤semua👋🏻😁 #bacth01 #schooloff

28

hasrul_haqim01

1

rempit_united

Done SPM bosskur 🤟 . . #smkgp #spm2018 #bacth01

129

zuel_hazwan

Pangkor with my family💕💕💕 #SPM #bacth01 @zuelshazani

0

httpeylaaa

; Bye school 🙋🍃 #bacth01 #spm2018 #spm #batch01

2

_mioo77

Last Pic dgn Member Aku niyhh😭..Ada rezeki Kita jumpa lain nohh💪🏼..Tong laa habis exam riniyhh..Aku esk😭😭 #budkpenangkolahkedah #byebyebosskur #bacth01

0

asraffsinclair

2

muhdhafiz302

freedom#dakdakspm2018#bacth01#dak ii rider#helang_hitam#mappa#yakyakyeay#sukasukajer👑

0

azrul_2001

Tamat lah zaman persekolahan 🔥jaman now🍁 @azrul_2001 #tenangisgood🍁 #bacth01

0

fina_og_

Kitorang nk hbis exam dah #bacth01 #bacthorioles #bacthsporting

2

mhdsyhmyz_

Ade nmpk tk semalm?? SPM DONE BROO!!

12

mat_rakin

Tamat sudah bacth 01 #bacth01

0

nsrul._

kawan yg akan kekal smpai bila ii adalah kawan yg skolah menengah sama dgn kita 😃lepasni buat haluan masing ii la noh , Allah dah tetapkan rezeki tu masing ii 🤗 I will remember these memories forever 😘🌈@ft.hrieyyy_ @_pikkal @fidowskii_ @fakhrula72 @hazimpky_ @_.afiqikmal @_muhamadnajmi @paannn96_ @duyannn_ @amekazmir @hzq.muiz @izzat1437 @polongofficial_ @official_afiffshukeri @aimaannnhaziq_ @_iipan @nsrullnizam sorry yg mna xtag tu #bacth01

6

dyanasukri_

82

n.fdylah13

Tamat sudah zaman persekolah... #bacth01

0

dahliahh_

1

ydaealias_

RINDU LAST YEAR 😂 FREEDOM 💯 SMK TAMAN MEDAN VS SMK PETALING 😂💕💯 #bacth01#kroni#125zrmalaysia#lc500#jenterapejuang#jenterapejuanghighway#jenteraspeed_#kapcaijahat#kapcaimalaya#matmotor#matmotorbukanmatrempit#rempitmalaya#smktamanmedan#smkpetaling#kenangansekolah

13

kroni_satusuku_115z

0

nazrinsuhaimi_

Peace to earth and the smile for you🙌 #bacth01

darwisy_roslan

5

its.aily

okey gmbaq elok kit takpa kott nohhh😁.habiss dah paper spm🎉so tamat sudah zaman persekolahan🏫.pasnii semua buat hal masingg tatau bila nak jumpa lagi cam nii😞. *membosskurr✨💕🌈 #spm2018 #batch01 #bacth01 #merdeka #membosskur #siskur #markautara #gadisnakal #budaksekolah #budaknakal #muah #iloveyou #sahabat #kedah

3

mhmd.hkimz

Merdekaaa 🤙 Onar aa ae 🤦‍♂️🔥 #SPM #bacth01

1

syhr_md

29.11.2018 #bacth01

3

farislens

SPMSETTLE✅ #bacth01

1

epullmok_jer

Perjuangan selame sebulan DH tamat😎😎 #bacth01#spm18💪

2

hazrulefendy_

Spm 2k18 done✅ #bacth01

3

gadis_panda25

Persahabatan terjalin telah ditentukan Ilahi..perpisahan telah tertulis sejak azali..pertemuan dan perpisahan tidak dapat dipisahkan tp ia perlu diingatkan tak usah mengenagkan yang lepas..pandang lah kehadapan untuk mengubah masa depan.. -terus bangkit dak ii smuti❤ #spm_candidates #spm_ #smutian_senior #4papers_left #bacth01 #keep_calm #keep_fighting -love u all because of Allah❤ n till jannah🌸

0

asraffsinclair

okay guys..laps ni smua bwak haluan msing ii🙁so lpas ni kita xtau dpt jmpe lg ke x😯hope korang jge diri k..pape pon result kluar nnti kite jmpe blik👌 #budaksekolah #under18 #photography #budakjahat #igbudaknakal #espiyem2k18 #bacth01

2

asraffsinclair

lastday skolah..sedih rse nye nk brpisah😭pape pon truskn perjuangan yg msih blom selasai lg👌hope kite bacth yg akn mnaik kn nme skolah thun ni😋lpas ni kite akn brpisah utk mnntukn haluan masing ii😓hope bile kite jmpe nnti..kite dpt buat mcm ni lg 👌 #bacth01 #under18 #budaksekolah #yespiyem2018 #history #photography

4

afq.rebek_

Design terbaek wat mase ni bagi aq ") #SPM2018 #bacth01 @afq.rebek_

2

_chxhnxbilxh

Goodluck gusy utk esok mne yg x ada gmbr tu sorry sbb slh korang sape sruh x trun..😂😂😂😂 #spm #matematikspm #goodluck #bacth01

0

_nieysa01

2

nraamiera_

takut nak jejakkan kaki dalam dewan tapi demi membanggekan parents .. takut tu semua hilang .. Do the best myself and friends 💞 #Kawasanlaranganpeperiksaansedangdijalankan!!🚫 #spm2018 #bacth01

3

_xchik

Good luck guys #bacth01

1

pul_naz

0

aimnmzl._

Bila dah terbang tinggi ingat jangan lupa yang di bawah 😉 Goodluck espiyemm geng💪All the best 🙌🎉 kenangan kite kat skola memang x dpt dilupakan 🌸semoga kite semua jdi orang yg berjaya 😇 #bacth01 #smksuper

0

syzakecikk_

Esk dh spm❤...goodluck fo dearself #dothebest #bacth01

1

frh.izaty_

Gudluck spm guy's..🌹 #graduationday🎓 #bacth01

4