Bebejasunda Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

bebeja_sunda

Mie Golosor😄 Nyaeta mie aci warna koneng bentukna rada ageng' 😃 Emut jaman kr esde' jajan mie ieu teh sok di bungkusan ku daun cau kapungkur mh ditusukna teh ku tutusuk nyere😄 paling nikmat diemamna teh jenk goreng karoket, bala-bala, jenk tempe terus di banjur ku sambel kacang bari di purulukan ku sukro 😅🤣 . . Ngalaman teu dak jajan model kitu' harita jaman mun jajan jam istirahat di sakola esde😄 Mie ieu teh biasana mh ayana di daerah cianjur, sukabumi, bogor🤠 cing aya nu pernah ningali mie ieu di daerah lain😃 sugan kitu beda nami na😅 . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #kuliner #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #rebonyunda #nyunda

84

_oppa_chen_

#Repost @bebeja_sunda (@get_ ・・・ Ayun ambing🤸‍♂️ Nyaeta diayun-ayun ku samping👶🏻 . Kapungkur kr alit inget indung mun mepende sok ku samping aisan di gantungkn kana talang panto' sabari gagawe masak di dapur😥 . Kamelang kanu jd budak' tara lepas ningalikeun budak na wae bari gagawe teh da sieun hudang atau labuh budak na😭 Matak barudak mun tos ageung tong hilap kana jasa na' da teu ujug2 badag mnh teh🤠 . . . . Pernah mnh dipepende na samping aisan dak' Budak kampung mh da pasti apal🤠 Tonk era jadi budak kampung nya dak' kudu bangga🤸‍♂️🤠 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis#pasundan

0

ichsan.solihudin

Kuy, urang lenyepan syair lagu sunda ieu, meni waas sareng makna na mak..jleb.. @Regran_ed from @bebeja_sunda - Jang hirup teh teu gampang, teu cukup ku dipikiran bari kudu dilakonan 👍🏻 dangukeun barudak mun di papatahan teh😀😄 . . . . . @bebeja_sunda . . #bebejasunda . . #bodor #bodorsunda #sundanisme #orangsunda #papatahsunda #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #majalaya #nyunda #siliwangi #garut #tasikmalaya #dagelan #bebeja #susundaan #sundanis #indonesia #rebonyunda #caritasunda #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #urangsunda #orangsunda #pasundan #tanahpasundan #tatarsunda #nyunda

0

sundaken

0

nugaduh_nami

0

fahmitransisijiwa

Seorang sahabat itu yg bisa mengajak shabat nya dalam hal positif bukan ke hal yg negatif krna akan menjerumuskannya kedalam hal2 yg tidak masuk akal... . . . #bebejasunda (nu sakirana di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyundau

12

mlina743

@bebeja_sunda - Budak ayna mh lewih pinter ti kolot mrn nya😅😂 . . Baheula mh urg di ajar ngaji teh nurut w tungkul' da sieun di cepret ku sapu nyere😄 Budak ieu mh wanian siah dak kalakah budak na nu galak😂🤣😂😅 . Tapi gekgek euy bodor🤣 ngaji atuh ngaji ti tadi ngan hayo w alif alifan bae cnh🤣😂😂😂 . . Aya nu apal teu eta logat sunda na ti daerah mana cing tebak🤠😂🤣 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

bebeja_sunda

Budak ayna mh lewih pinter ti kolot mrn nya😅😂 . . Baheula mh urg di ajar ngaji teh nurut w tungkul' da sieun di cepret ku sapu nyere😄 Budak ieu mh wanian siah dak kalakah budak na nu galak😂🤣😂😅 . Tapi gekgek euy bodor🤣 ngaji atuh ngaji ti tadi ngan hayo w alif alifan bae cnh🤣😂😂😂 . . Aya nu apal teu eta logat sunda na ti daerah mana cing tebak🤠😂🤣 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

97

ilyas_a96

wilujeng wengi kasadayana Ayun ambing🤸‍♂️ Nyaeta diayun-ayun ku samping👶🏻 . Kapungkur kr alit inget indung mun mepende sok ku samping aisan di gantungkn kana talang panto' sabari gagawe masak di dapur😥 . Kamelang kanu jd budak' tara lepas ningalikeun budak na wae bari gagawe teh da sieun hudang atau labuh budak na😭 Matak barudak mun tos ageung tong hilap kana jasa na' da teu ujug2 badag mnh teh🤠 . . . . Pernah mnh dipepende na samping aisan dak' Budak kampung mh da pasti apal🤠 Tonk era jadi budak kampung nya dak' kudu bangga🤸‍♂️🤠 . .@bebeja_sunda . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

bebeja_sunda

Ayun ambing🤸‍♂️ Nyaeta diayun-ayun ku samping👶🏻 . Kapungkur kr alit inget indung mun mepende sok ku samping aisan di gantungkn kana talang panto' sabari gagawe masak di dapur😥 . Kamelang kanu jd budak' tara lepas ningalikeun budak na wae bari gagawe teh da sieun hudang atau labuh budak na😭 Matak barudak mun tos ageung tong hilap kana jasa na' da teu ujug2 badag mnh teh🤠 . . . . Pernah mnh dipepende na samping aisan dak' Budak kampung mh da pasti apal🤠 Tonk era jadi budak kampung nya dak' kudu bangga🤸‍♂️🤠 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #bandungjuara #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

92

veranovi33

🌲🌲 Tiis ceuli herang panon🙂🙂 . . #cianjur #explorcianjur #visitcianjur #cianjurupdate #bebejasunda

11

bebeja_sunda

Siki Kluwih🐒🤠 . . Di kampung mh naon w sagala diasakan'😄 . . Kapungkur mh emut kr alit teh sok di pangmesekeun hla cangka na ku c mamah'😭 da tara bisaan wae hese muka cangkangna teh kr budak mh😄 Katuangan batur ngobrol ngesi waktu kosong😢🤠 . . . Emut knh teu kna rasa na' sugan beda ngaran dileumbur maraneh mh dak🤠 . . . Budak ayna nyarahoeun mal nya siki kluwih🐒😆 . . . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

76

bebeja_sunda

Saha ieu teh🤠 Aya nu apal teu dak🕺🏻 Biduan ti kampung mana teh💃🏻😁😄🤠🕺🏻 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #jakarta #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

57

bebeja_sunda

Nembang sunda hela barudak🤠🕺🏻💃🏻🕺🏻 . . Tebak sabaraha taun kira2 umur nu nyanyi na💃🏻😅 . . . . .🎼🎼 @winajulianawijaya . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

46

riskarosmallia

Ulah salfok ngahuap guys🙄🙄😄 #nyunda#bobodoransunda#bahagiasederhana#urangsunda#rebonyunda#timbelsunda#jamannow#ngangin#karedokleunca#beleumpeda#hayumainyuk#videopopuler#tempathunting#sundapisan#saungsunda#sundanis#dagelanhumorzamannow#papatahsunda#bandung#jawabarat#tatarsunda#susundaan#dagelan#caritasunda#bebejasunda#bodorsunda

2

bebeja_sunda

Aya nu ngolebat na emutan Siga kica kica na tegalan eurih Najan sakedap nanging ninggal tapak Nu dipikameumeut na hate nu peurih . Aya nu ngulampreng na lamunan Siga haleuang pinuh ku kamelang Najan saliwat tapi ninggal kahayang Nu dipikadeudeuh na lawang panineungan . Aya nu ngaliwat na kahirupan diri Siga angin nu datang nyiliwuri Najan milipir tapi ninggal kanyeri Nu dipikasono na sapotong ati 🌹🥀🐒 . . . . Cung saha nu boga gebetan salembur euy 🙈😄😅 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

38

raditbudyman13

0

asep.miftah73

Kudu tanginas cicing di leumbur mh' ulah ngaringkuk wae na jero simbut dak😃😄😆 . . Baheula mh mun isuk2 teh sok nimba heula k sumur jank mandi' 😁😄 . . . . Mun maneh di leumbur biasana sok naon dak mun isuk2 teh😃🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon

3

kambuysquad24

Ngopi ulah poho ngaji Ngaji Oge ulah poho ngopi #sunda #banyolansunda #bebejasunda #tembangsunda #ngaji #maulidnabi

0

bebeja_sunda

Lampu centir🔥 Usum hujan mh kudu gra siap2 bsi pareum lampu barudak' Gra bersihan corongna, pariksa sumbu na, tuluy tingali minyakna bsi saat😄😂 . . . Garaduh knh lampu na teu euy😄🤠 . Tentram gusti mun hujan peting2 tuluy nyetel radio batre' dibaturan ku lampu centir bari ngariung ngobrol ngalor ngidul nungguan lampu hurung nepika kasarean k isukeuna t hurung knh😄😂🤣 . . Khusyu kna ibadah suasana kitu teh dak😭 . . Sok naon maraneh mun pareum lampu peting2 dak' jaman kiwari mh nu aya aral k PLN nya da hp lowbet cnh t bisa ngcas🤣😂 . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

86

bebeja_sunda

Gusti meuni reuncem eta c nyai' Kuat k apal dauih jumlah gram na oge😄 Siga na serab mun ulin kaluar imah tengah poe nyengereng teh😂🤣 . . Rupa2 nink nya tujuan jelema di kampung jaradi TKW na teh🤠 . . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

61

jutawandigital.id

Cara kerjanya gampang cuma promosi disosial media saja.BISNIS INI TIDAK MENGGANGGU JAM KERJA/SEKOLAH/KULIAH,bisa dijalankan kapan saja.TIPS dan TRIK sudah disediakan,jadi kamu tinggal ikuti arahan langsung dari kami. Semua kinerja menggunakan sosial media dari HP kamu saja, Mulai 👉 Membangun akun bisnis online 👉 Strategi promosi 👉 Sampai berpenghasilan 1-8 juta perhari. Detail bimbingan dan arahan via class line,setelah proses registrasi selesai. Akan di bimbing oleh 65 orang MASTER dan ELITEPRENEUR, jadi pasti bisa.Semua tutorial memakai VIDEO dibimbing sampai sukses berpenghasilan 1-8jt/hari seperti saya dan lain nya.#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

jutawandigital.id

Cara kerjanya gampang cuma promosi disosial media saja.BISNIS INI TIDAK MENGGANGGU JAM KERJA/SEKOLAH/KULIAH,bisa dijalankan kapan saja.TIPS dan TRIK sudah disediakan,jadi kamu tinggal ikuti arahan langsung dari kami. Semua kinerja menggunakan sosial media dari HP kamu saja, Mulai 👉 Membangun akun bisnis online 👉 Strategi promosi 👉 Sampai berpenghasilan 1-8 juta perhari. Detail bimbingan dan arahan via class line,setelah proses registrasi selesai. Akan di bimbing oleh 65 orang MASTER dan ELITEPRENEUR, jadi pasti bisa.Semua tutorial memakai VIDEO dibimbing sampai sukses berpenghasilan 1-8jt/hari seperti saya dan lain nya.#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

3

dirgham.official.education

KERJA APA DIKERJAIN ? 😁 . . MASUK LAGI BOSS 650.000 LAGI YA TGL TUA ATM GA PERNAH PUTUSSS BOSSS😎 Zoomm Zoommm Zoommm MASIH Kerja Ya Bos 😝 KASIHAN YA Nasib Karyawan BANGUN PAGI PULANG MALAM BAYARAN GA SEBERAPA GA MASUK KERJA DIPOTONG 😕🤣 MENDING MULAI START BUSINESS DARI NOL DI ONLINE, SEKARANG BELUM TERLAMBAT!! SUKSES ITU KETIKA KAMU DAPAT HASIL LEBIH BANYAK DARIPADA KERJAMU😆 SIAP SUKSES BARENG SYA& SIAP SYA DIDIK PROFIT TANPA BATAS ? KETIK "FIX TRANSFER"#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

2

dirgham.official.education

KERJA APA DIKERJAIN ? 😁 . . MASUK LAGI BOSS 650.000 LAGI YA TGL TUA ATM GA PERNAH PUTUSSS BOSSS😎 Zoomm Zoommm Zoommm MASIH Kerja Ya Bos 😝 KASIHAN YA Nasib Karyawan BANGUN PAGI PULANG MALAM BAYARAN GA SEBERAPA GA MASUK KERJA DIPOTONG 😕🤣 MENDING MULAI START BUSINESS DARI NOL DI ONLINE, SEKARANG BELUM TERLAMBAT!! SUKSES ITU KETIKA KAMU DAPAT HASIL LEBIH BANYAK DARIPADA KERJAMU😆 SIAP SUKSES BARENG SYA& SIAP SYA DIDIK PROFIT TANPA BATAS ? KETIK "FIX TRANSFER"#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

1

dirgham.official.education

KERJA APA DIKERJAIN ? 😁 . . MASUK LAGI BOSS 650.000 LAGI YA TGL TUA ATM GA PERNAH PUTUSSS BOSSS😎 Zoomm Zoommm Zoommm MASIH Kerja Ya Bos 😝 KASIHAN YA Nasib Karyawan BANGUN PAGI PULANG MALAM BAYARAN GA SEBERAPA GA MASUK KERJA DIPOTONG 😕🤣 MENDING MULAI START BUSINESS DARI NOL DI ONLINE, SEKARANG BELUM TERLAMBAT!! SUKSES ITU KETIKA KAMU DAPAT HASIL LEBIH BANYAK DARIPADA KERJAMU😆 SIAP SUKSES BARENG SYA& SIAP SYA DIDIK PROFIT TANPA BATAS ? KETIK "FIX TRANSFER"#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

1

sman24bandung

@Regran_ed from @bebeja_sunda - Hujan kasorenakeun... ngagiring kasono nepi ka tungtung hate sora karacakna siga haleuang katresna kawening kuring nu meh karahaan ka salira . . Hujan kasorenakeun... ngagebah lamunan nu pinuh ku jirim salira. tampiasna nyingraykeun pangacian yen ubar sono kuring teh ngan ukur salira Ngan ukur salira...... . . . . Hayu barudak urang huhujanan🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🤠😄 Tong galau wae akh😅 . . Gae rek cerik g barudak ari kr huhujanan mh da moal k tingali cirambay na😅🤣 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

2

bebeja_sunda

Dituang haneut knh' Meuni kacida nikmat na' 👍🏻😄 Sanes coklat ieu mh nya barudak😄 . . ieu teh nami na goreng dodol 🤠 . . Tingali meni melting cnh ceuk budak ayna mh😂🤠 . . Coklatna urang sunda ieu mh🤠😂🤣 . Gs hese ayna mh dak milarian nu jualan goreng dodol teh' ari t nyieun sorangan mh moal inget sigana pernah aya gorengan ieu😂😄 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

40

rahmatsobana

@Regran_ed from @bebeja_sunda - Kudu tanginas cicing di leumbur mh' ulah ngaringkuk wae na jero simbut dak😃😄😆 . . Baheula mh mun isuk2 teh sok nimba heula k sumur jank mandi' 😁😄 . . . . Mun maneh di leumbur biasana sok naon dak mun isuk2 teh😃🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon

1

dirgham.official.education

APAPUN PROFESI ANDA 😎 . . . Jangan Jadi Hambatan Untuk Menjadi Orang Sukses karena Sukses Butuh TINDAKAN . Kalo Anda Cuma Diam Gak Akan Ada Perubahan Bos Coba Untuk PINTAR Ambil PELUANG . PROMO TODAY KETIK SIAP REGISTRASI KHUSUS YG SERIUS KITA LAYANI#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

1

dirgham.official.education

APAPUN PROFESI ANDA 😎 . . . Jangan Jadi Hambatan Untuk Menjadi Orang Sukses karena Sukses Butuh TINDAKAN . Kalo Anda Cuma Diam Gak Akan Ada Perubahan Bos Coba Untuk PINTAR Ambil PELUANG . PROMO TODAY KETIK SIAP REGISTRASI KHUSUS YG SERIUS KITA LAYANI#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

1

dirgham.official.education

APAPUN PROFESI ANDA 😎 . . . Jangan Jadi Hambatan Untuk Menjadi Orang Sukses karena Sukses Butuh TINDAKAN . Kalo Anda Cuma Diam Gak Akan Ada Perubahan Bos Coba Untuk PINTAR Ambil PELUANG . PROMO TODAY KETIK SIAP REGISTRASI KHUSUS YG SERIUS KITA LAYANI#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

2

bebeja_sunda

Neutep langit semu nyeri'.😢 . Tuh diditu di tungtung gunung pang luhurnna anjeun ngagero dareuda marengan rebun nu juuh ku ci ibun rek tumamprak tumarima Aya harepan nu ngambang na lamunan Aya kamelang nu ngalangkang dina impian mun pareng poe datang anjeun oge datang nembongan tuh diditu di tengah langit jomantara Anjeun imut ngagupayan mapatkeun jampe pangharepan nu ampir laas kahujanan tu diditu di tungtung langit pang luhurna anjeung anteng ngariceupan rek miang hamo pamitan ninggalkeun mangsa nu angger na lamunan😭😭 . . . Hayu jang gra hudang' 🤠 Panon poe gs mulai nembongkeun ca'angna👨‍🌾 . . . Sok mun di lembur poe minggu isuk siga kie genahna naon nya🤠👨‍🌾 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #indramayu #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #cirebon #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #pelabuhanratu #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

20

jawirtriandi

@Regran_ed from @bebeja_sunda - Kudu tanginas cicing di leumbur mh' ulah ngaringkuk wae na jero simbut dak😃😄😆 . . Baheula mh mun isuk2 teh sok nimba heula k sumur jank mandi' 😁😄 . . . . Mun maneh di leumbur biasana sok naon dak mun isuk2 teh😃🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon

3

repost.ig2019

4

fajri_____07

#Repost @bebeja_sunda (@get_repost) ・・・ SAH! UMK 2019 Jabar Disahkan, Karawang Tertinggi dan Kota Banjar Terkecil . Pemerintah Provinsi Jawa Barat resmi menetapkan besaran UMK 2019 untuk 27 kabupaten/kota, Rabu (21/11/2018). UMK Kabupaten Karawang menjadi paling tinggi sebesar Rp4.234.010,27 dan Kota Banjar terkecil Rp1.688.217,52 . Berikut daftar besaran UMK 2018 di 27 kabupaten/kota di Jawa Barat : 1. Kabupaten Karawang Rp 4.234.010,27 2. Kota Bekasi Rp 4.229.756,61 3. Kabupaten Bekasi Rp 4.146.126,18 4. Kota Depok Rp 3.872.551,72 5. Kota Bogor Rp 3.842.785,54 6. Kabupaten Bogor Rp 3.763.405,88 7. Kabupaten Purwakarta Rp 3.722.299,94 8. Kota Bandung Rp 3.339.580,61 9. Kabupaten Bandung Barat Rp2.898.744,63 10. Kabupaten Sumedang Rp2.893.074,72 11. Kabupaten Bandung Rp2.893.074, 71 12. Kota Cimahi Rp2.893.074,71 13. Kabupaten Sukabumi Rp2.791.016,23 14. Kabupaten Subang Rp2.732.899,70 15. Kabupaten Cianjur Rp2.336.004,97 16. Kota Sukabumi Rp2.331.752,50 17. Kabupaten Indramayu Rp2.117.713,61 18. Kota Tasikmalaya Rp2.086.529,61 19. Kabupaten Tasikmalaya Rp2.075.189,31 20. Kota Cirebon Rp2.045.422,24 21. Kabupaten Cirebon Rp2.024.160,07 22. Kabupaten Garut Rp1.807.285,69 23. Kabupaten Majalengka Rp1.791.693,26 24. Kabupaten Kuningan Rp1.734.994,34 25. Kabupaten Ciamis Rp1.733.162,42 26. Kabupaten Pangandaran Rp1.714.673,33 27. Kota Banjar Rp1.688.217,52 . . . . Tong ningali ageung alit na nya bageur' Nu penting mh berkah. Tong hilap sedekah na sareng seur2 bersyukur ka gusti allah🙏🏻 . . Kanggo nu ngahonor sing sabar nya' mudah-mudahan aya rezeki tinu sanes' Insyallah rezeki mh mal kmn, tos aya suratan takdirna nu penting mh usaha 🤠 . . Anu keur ngumara' Nitip sing baleneur tur jalujur nya' tong hilap k leumbur gra uwih tingalian kolot. 🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bogor #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #depok #padalarang #garut #tasikmalaya #bandungbarat #indramayu #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #subang #ciamis #pasundan

7

bebeja_sunda

SAH! UMK 2019 Jabar Disahkan, Karawang Tertinggi dan Kota Banjar Terkecil . Pemerintah Provinsi Jawa Barat resmi menetapkan besaran UMK 2019 untuk 27 kabupaten/kota, Rabu (21/11/2018). UMK Kabupaten Karawang menjadi paling tinggi sebesar Rp4.234.010,27 dan Kota Banjar terkecil Rp1.688.217,52 . Berikut daftar besaran UMK 2019 di 27 kabupaten/kota di Jawa Barat : 1. Kabupaten Karawang Rp 4.234.010,27 2. Kota Bekasi Rp 4.229.756,61 3. Kabupaten Bekasi Rp 4.146.126,18 4. Kota Depok Rp 3.872.551,72 5. Kota Bogor Rp 3.842.785,54 6. Kabupaten Bogor Rp 3.763.405,88 7. Kabupaten Purwakarta Rp 3.722.299,94 8. Kota Bandung Rp 3.339.580,61 9. Kabupaten Bandung Barat Rp2.898.744,63 10. Kabupaten Sumedang Rp2.893.074,72 11. Kabupaten Bandung Rp2.893.074, 71 12. Kota Cimahi Rp2.893.074,71 13. Kabupaten Sukabumi Rp2.791.016,23 14. Kabupaten Subang Rp2.732.899,70 15. Kabupaten Cianjur Rp2.336.004,97 16. Kota Sukabumi Rp2.331.752,50 17. Kabupaten Indramayu Rp2.117.713,61 18. Kota Tasikmalaya Rp2.086.529,61 19. Kabupaten Tasikmalaya Rp2.075.189,31 20. Kota Cirebon Rp2.045.422,24 21. Kabupaten Cirebon Rp2.024.160,07 22. Kabupaten Garut Rp1.807.285,69 23. Kabupaten Majalengka Rp1.791.693,26 24. Kabupaten Kuningan Rp1.734.994,34 25. Kabupaten Ciamis Rp1.733.162,42 26. Kabupaten Pangandaran Rp1.714.673,33 27. Kota Banjar Rp1.688.217,52 . . . . Tong ningali ageung alit na nya bageur' Nu penting mh berkah. Tong hilap sedekah na sareng seur2 bersyukur ka gusti allah🙏🏻 . . Kanggo nu ngahonor sing sabar nya' mudah-mudahan aya rezeki tinu sanes' Insyallah rezeki mh mal kmn, tos aya suratan takdirna nu penting mh usaha 🤠 . . Anu keur ngumara' Nitip sing baleneur tur jalujur nya' tong hilap k leumbur gra uwih tingalian kolot. 🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bogor #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #depok #padalarang #garut #tasikmalaya #bandungbarat #indramayu #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #subang #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon #cimahi

125

anitsunda

#Repost @bebeja_sunda with @get_repost ・・・ Hujan kasorenakeun... ngagiring kasono nepi ka tungtung hate sora karacakna siga haleuang katresna kawening kuring nu meh karahaan ka salira . . Hujan kasorenakeun... ngagebah lamunan nu pinuh ku jirim salira. tampiasna nyingraykeun pangacian yen ubar sono kuring teh ngan ukur salira Ngan ukur salira...... . . . . Hayu barudak urang huhujanan #bobotoh #jawabarat #perantauan #indonesia #bebejasunda #infojabar #persib #pasundan #nyunda #instagood #instavideo #instamusic #viral

7

bebeja_sunda

Kudu tanginas cicing di leumbur mh' ulah ngaringkuk wae na jero simbut dak😃😄😆 . . Baheula mh mun isuk2 teh sok nimba heula k sumur jank mandi' 😁😄 . . . . Mun maneh di leumbur biasana sok naon dak mun isuk2 teh😃🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon

512

bebeja_sunda

Budak sholeh dibawa ulin k imah jurig mh hese uey moal mempan😂 Tp ujung2 na mh jd sieunen' atuh da jurig na ngalied ngadeketan wae' dasar setan😂🤣😅 . . Inget kapungkur gusti' mun balik ngaji peting2 ngaliwat kebon atw tangkal badag teh sok babacaan ayat kursi da keu'eung😱🤠😆 . . Pernah jail oge padahal mh' babarengan nyingsieunan budak aww nu blik ngaji' 😁😆😄 . . . . Ngalaman teu dak nyingsieunan peting2 make sarung nyumput tukangen tangkal jenk semak2😄😆🤠 . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

48

sundabagja

- Kami mah masih di ajar,di ajar keur jaga, ngajarkeun anak jeung incu kana budaya sunda. (Abaikeun anu lehoan 😂😂) . . . . . . . . . . 🎥 ti @dian_mardiansyaah . . #rebonyunda #budayasunda #bebejasunda #karindingan #ngamumulebudayasunda #sundabagja #budaksunda #bandunginframe #bandunghits #balepala #ciparay_id

19

dian_mardiansyaah

Kami mah masih di ajar,di ajar keur jaga, ngajarkeun anak jeung incu kana budaya sunda. (Abaikeun anu lehoan 😂😂) #rebonyunda #budayasunda #bebejasunda #karindingan #ngamumulebudayasunda #sundabagja #budaksunda #paribasasunda #bandunginframe #bandunghits #balepala #ciparay_id

2

rak.767

Hujan kasorenakeun... ngagiring kasono nepi ka tungtung hate sora karacakna siga haleuang katresna kawening kuring nu meh karahaan ka salira . . Hujan kasorenakeun... ngagebah lamunan nu pinuh ku jirim salira. tampiasna nyingraykeun pangacian yen ubar sono kuring teh ngan ukur salira Ngan ukur salira...... . . . . Hayu barudak urang huhujanan🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🤠😄 Tong galau wae akh😅 . . Gae rek cerik g barudak ari kr huhujanan mh da moal k tingali cirambay na😅🤣 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

dirgham.official.education

0

dirgham.official.education

0

dirgham.official.education

1

dirgham.official.education

0

dirgham.official.education

1

dirgham.official.education

0

dirgham.official.education

2

dirgham.official.education

TERJEBAK 😫 999.573 masuk lagi.. Sudah 3juta hari ini bos . . Terjebak Di Zona Nyaman Membuat Anda Tidak Berkembang . Waktu Dengan Keluarga Sempit , Gajih Segitu gitu aj Kebutuhan Semakin Betambah . Kalo Ingin Sukses COBA KELUAR Dari Zona Nyaman Anda Sudah Saatnya Anda Berpikir Cerdas Untuk Mulai Berbisnis . CARILAH Bisnis yang Berjangka Seumur Hidup Dengan Potensi 90% profit Masuk Kantong 🤓 . CUMA DISINI 👇 www.digitalnesia.online#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

dirgham.official.education

TERJEBAK 😫 999.573 masuk lagi.. Sudah 3juta hari ini bos . . Terjebak Di Zona Nyaman Membuat Anda Tidak Berkembang . Waktu Dengan Keluarga Sempit , Gajih Segitu gitu aj Kebutuhan Semakin Betambah . Kalo Ingin Sukses COBA KELUAR Dari Zona Nyaman Anda Sudah Saatnya Anda Berpikir Cerdas Untuk Mulai Berbisnis . CARILAH Bisnis yang Berjangka Seumur Hidup Dengan Potensi 90% profit Masuk Kantong 🤓 . CUMA DISINI 👇 www.digitalnesia.online#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

dirgham.official.education

BARU CEK HP MASUK 1.470.000 JUTA 😆 BELOM SEHARI TEMBUS 2.200.000 JUTA KALO DIBILANG GANGGU SEKOLAH ATAU KERJAMU GAK SAMA SKALI YA BOS 1JAM SEHARI AJA BISA KERJAIN BISNIS ONLINE UDAH BAGUS BANGET 😆 FLEXIBLE GAK ADA TARGET!!! BUKAN DIGAJI TAPI KAMU JADI BOS!!! MASIH BETAH JADI KARYAWAN?? HATI" LOH SEMUA UDAH PAKE TEKNOLOGI CANGGIH, BISA" LAPANGAN PEKERJAAN BERKURANG MAKIN HARI KALAU KAMU GAK PUNYA BISNIS GA PUNYA PIKIRAN MAJU & KREATIF, KAMU KETINGGALAN BOS 😆😅#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

1

dirgham.official.education

BARU CEK HP MASUK 1.470.000 JUTA 😆 BELOM SEHARI TEMBUS 2.200.000 JUTA KALO DIBILANG GANGGU SEKOLAH ATAU KERJAMU GAK SAMA SKALI YA BOS 1JAM SEHARI AJA BISA KERJAIN BISNIS ONLINE UDAH BAGUS BANGET 😆 FLEXIBLE GAK ADA TARGET!!! BUKAN DIGAJI TAPI KAMU JADI BOS!!! MASIH BETAH JADI KARYAWAN?? HATI" LOH SEMUA UDAH PAKE TEKNOLOGI CANGGIH, BISA" LAPANGAN PEKERJAAN BERKURANG MAKIN HARI KALAU KAMU GAK PUNYA BISNIS GA PUNYA PIKIRAN MAJU & KREATIF, KAMU KETINGGALAN BOS 😆😅#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

dirgham.official.education

BARU CEK HP MASUK 1.470.000 JUTA 😆 BELOM SEHARI TEMBUS 2.200.000 JUTA KALO DIBILANG GANGGU SEKOLAH ATAU KERJAMU GAK SAMA SKALI YA BOS 1JAM SEHARI AJA BISA KERJAIN BISNIS ONLINE UDAH BAGUS BANGET 😆 FLEXIBLE GAK ADA TARGET!!! BUKAN DIGAJI TAPI KAMU JADI BOS!!! MASIH BETAH JADI KARYAWAN?? HATI" LOH SEMUA UDAH PAKE TEKNOLOGI CANGGIH, BISA" LAPANGAN PEKERJAAN BERKURANG MAKIN HARI KALAU KAMU GAK PUNYA BISNIS GA PUNYA PIKIRAN MAJU & KREATIF, KAMU KETINGGALAN BOS 😆😅#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

dirgham.official.education

ALLAHUAKBAR.. PAGI2 SAMBIL NGOPI CEK ATM DI REFILL LAGI DUIT 729.000💵😆 157 HARI Rp 378.149.000,00 ASIK GA BOS SETIAP Hari Hujan Duit. KM MSH MIKIR KERJA IKUT ORANG LEBIH ENAK ? SALAH BESAR! KETIKA KAMU GABISA KELUAR DRI ZONA NYAMAN BERARTI KAMU DALAM BAHAYA BAHAYA GABISA MOVEON LHO😂 Apakah km punya nyali untuk memulai memiliki bisnis online dgn Income 2-8 Jt/hari? Ketik "FIX REGISTRASI" YG SIAP SYA DIDIK LANGSUNG. AMBIL LANGKAH SUKSESMU SEKARANG JUGA!#majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

0

bebeja_sunda

Tong ngelay' 😃 Hayu urg ngarujak dak'😄 . . . Rujak lalaban sehat ieu mh mantap jiwa👍🏻😁 . . . Di akang mh nami na daun antanan eta teh' di keuem hla ku cai beas dikumbah sing bersih memeh di emem na teh tuluy dicoelkn kna sambel👍🏻😁😄😃 . . . Aya nu reseup ngarujak antanan dieu 😄 . . . Nu beda ngaran sebutkeun daerah na sugan salembur sadulur😃🤠 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon #nyunda

170

bebeja_sunda

Kincir cai' 🤠 Apal teu barudak eta fungsi na jank naon'👨‍🌾 . . . Lain komedi puter eta mh awas lain kaulinan' 🏃🏻‍♂️ aya manfaat na eta mh dak' 😄 Lain dijieun ngan saukur jank tempat selfy hungkul siga ayna' lain eta mh barudak😄 . . Fungsina teh nyaeta jank naekeun cai ti wahangan k sawah/kebon nu aya di luhur' 👨‍🌾 Pinternya kolot baheula mh' 🤠😃 . Di leumbur maraneh aya knh nu model kitu teu barudak🤠 😄 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon #nyunda

54

bebeja_sunda

Hujan kasorenakeun... ngagiring kasono nepi ka tungtung hate sora karacakna siga haleuang katresna kawening kuring nu meh karahaan ka salira . . Hujan kasorenakeun... ngagebah lamunan nu pinuh ku jirim salira. tampiasna nyingraykeun pangacian yen ubar sono kuring teh ngan ukur salira Ngan ukur salira...... . . . . Hayu barudak urang huhujanan🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🤠😄 Tong galau wae akh😅 . . Gae rek cerik g barudak ari kr huhujanan mh da moal k tingali cirambay na😅🤣 . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #majalengka #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #bogor #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

254

banjarwangi.in.the.lens

Wilujeng sonten wargi. . . .nuju usum naon yeuh di daerah wargi. .tos usum macul can. .? Mimin mah gaduh sawah sataplek ge acan di pacul. .ka bangkaran acan aya cai da hujan na lup lep keneh. .!! eeh nha jadi curhat ieu teh nya. .wkwkwkk. . . .hatur nuhun ah kang @yogap1255 view n mantaaap. .di antos view nu sanes na. .hehee . . Loc: Kp.ci hampelas. .Banjarwangi #banjarwangiinthelens #bebejasunda #capturegarut #melonggarut #penikmatgarut #inimahgarsel #inimahgarut #ieugarut

0

sunda.reumis

Vidio teh @gegekatalinga Selaku pemaen kecapi na. . "karatag pahlawan" . "isuk" cedeumm.. D barengan kecapi suling aduuhh..... Suasana na asa kumaha kitu nya #kecapisuling #kecapisunda #tradisisunda #kaseniansunda #infobandung #pajajaran #ngamumule #viral #explorejawabarat #jawabarat #sukabumiupdate #sukabumiexplore #ciamis #cikidang #ciandam #bebejasunda #tradisisunda #degungan #bogor

2

bebeja_sunda

Aron' Nyaeta sangu sesa nu gs lila/koneng/basi tuluy dikumbah, dipoekeun na nyiru', mun tos garing tuluy di goreng, mun tos asak dipurulukan ku masako/roiko, mecin jenk uyah😄😅 . . . . Kadaharan jelema teu boga meren eta teh', da kmh daui lain ku koret tp ngahemat mrn caritana mh ngamfaatkeun sagala nu aya di imah tong nepiken aya katuangan nu kapiceun' da karasa mrn milarian artos teh hese komo bari dilembur mh 😥😥😭😭😭 . . . Matak sok sedih abdi mh mun ningali batur miceun2 sangu kitu teh da' 😭 tong diturutan nya barudak nu kitu mh komo maraneh nu hirup dikota🤠 . . Aya nu ngalaman kos abdi kitu barudak' apal teu aron teh naon' tos pernah nyobian can😄😅 . . . . . . . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #bodor #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #majalengka #nyunda #padalarang #garut #tasikmalaya #dagelan #subang #karawang #perantauan #indonesia #kuningan #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #ciamis #pasundan #pangandaran #cirebon #nyunda

104

flowers_cityfootballmerch

2

infobanyuresmi

Cenah ceuk beja baheula aya nagara, sancang pakuan pajajaran katelahna. prabu siliwangi nu jadi rajajana sakti mandraguna... . . . . Sumangga nyondong nu tiasa nuluykeun lirik tembangna baraya sunda nyunda... 😆😆😁 . . Lagu : Yayan Jatnika - Sancang  Vokal : pangersa kang @yayan.jatnika . . @hade_pamake #sunda #sundanyunda #tembangsunda #lagusunda #yayanjatnika #sancang #sundabagja #sundanukuring #kuringnyunda #bebejasunda #budaksunda #forumbarayasunda #sundasajampesapamake

2

ka_fadli

Di kampung upami bade ngalangkung teh sok kieu adab na kapungkur mh' . . Nyaeta nunduk bari nurunkeun lengeun sabelah bari seri saetik' terus nyebut punten. 😁😄👍🏻 . . Tah eta disebat na "handap ngencah" salasahiji adab budaya sunda nu luhur nilai na.. . . Komo kasaluhureun mh kudu someah' ulah sok culangung nya barudak🤠 . . Sugan w barudak ayna bisa karitu knh😀👍🏻 . . Kade nyebut punten teh ulah pas liwat kuburan hungkul nya barudak😄😅🤣 . . Abi mh da kapungkur sok era'an dak😅😄 jd mun aya nu kr ngariung kitu teh' sok tara di liwatan' kajeun taink muter w lewat tukang😄😅🤣😂 . . . . . . . . . . #bebejasunda (nu sakirana gadung video di lembur tanah sunda) . . #bodor #cikarang #banten #bekasi #banjar #tasikmalaya #bobotoh #jawabarat #sukabumi #bandung #cianjur #majalaya #nyunda #bogor #garut #tasikmalaya #dagelan #tasik #karawang #perantauan #indonesia #rebonyunda #sumedang #bebejasunda #purwakarta  #infojabar #persib #urangsunda #pasundan #pangandaran #lembang #nyunda

2

pitra_sm

==DITEUREUY ZAMAN== Sawah upluk-aplak salin jinis robah wanda ngajirim jadi kebon beusi beton pabrik industri Sawah sakotak di tutugan dua gunung di sisi dua lamping dimurah-mareh -Man Suparman- . . . . . . . . . #orangsunda #bandung #tasikmalaya #sukabumi #jawabarat #banten #garut #cianjur #indonesia #saturday #bebejasunda

2

ryanhafid

0

ryanhafid

Bantarkalong #rynhf #bebejasunda

5