Blouseterkini Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

palazo_blouse_murah

New Arrival & Offer Giler2 . Blouse Extra Size💃 . Rm18 rm18 Postage rm8sm rm12ss . Ukuran extra Bahu 17_18 Dada 50_52 . . Berminat blh trus order.. Xperlu cek stok Sediakn backup ketika order . . . 📲 Nak order sila whatsapp 0197492810 #palazoblousemurah #palazoplussize #tshirtmurah #palazoprinted #blouseterkini #palazzopants #palazomurah #palazocantik #palazotulang #palazoplussize #palazoprinted #palazolaici #palazoplussizemurah #setblousedanpalazo #setblousemurah #setblousepalazomurah #setpalazoviral #setpalazoblousecantik #jeansmurah#kemejacantik#blouselabuh #blousebigsize #blouseterkini #blouseplussize #leggingmurah #palazopleatmurah #setpalazoblousemurah #cardiganmurah #jeansmurah #setpalazoblouseplussize

0

palazo_blouse_murah

NEW ARRIVAL . SET MIX & MATCH BLOUSE🌸🌸 . . RM38 POSTAGE RM10SM 14SS . UKURAN FREE SIZE Bahu 14_15 Dada 40 . LOOSE BLOUSE SHJ RM25 PANTS SHJ RM23 POSTAGE RM8SM 12SS . . NK ORDER TERUS SUBMIT..XPERLU CEK STOK..STOK TERHAD SAPA CEPAT DIA DAPAT . ⬇️ . ⬇️ . . . 📲 Sebarang pertanyaan atau detail boleh whatsapp 0197492810 #palazoblousemurah #palazzopants #palazomurah #palazocantik #palazotulang #palazoplussize #palazoprinted #palazolaici #palazoplussizemurah #setblousedanpalazo #setblousemurah #setblousepalazomurah #setpalazoviral #setpalazoblousecantik #jeansmurah#kemejacantik #blouselabuh #blousebigsize #blouseterkini #cardiganmurah #leggingmurah #pantsmurahsangat

0

aiyana.collection

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

aiyana.collection

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

aiyana.collection

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

aiyana.collection

[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak #ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . #JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . 💜HARGA : RM120 . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . #blouseraya #blousefreesize #blouselabuh #blousemalaysia #blousekerja #blouseterkini #blousemodern #blousemodern #blousepanjang #blousesimple #blousebigsize #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #pakaianwanita #jessicasuit

0

palazo_blouse_murah

0

palazo_blouse_murah

NEW ARRIVAL . SET BLOUSE WITH PALAZO🌺🌺 . RM45 POSTAGE RM10SM/14SS . UKURAN BLOUSE FREE SIZE BAHU 14_15 DADA 38_40 . PALAZO FIT TO M - L Pinggang full getah Pinggul fit 43 Labuh 4O . LOOSE BLOUSE SHJ RM28 PALAZO SHJ RM25 POSTAGE RM8SM 12SS . Nak order blh trus submit.. Stok laku keras CEPAT2 SEBELUM HBS . . . 📲 Nak order whatsapp 0197492810 #palazoblousemurah #palazoplussize #tshirtmurah #palazoprinted #blouseterkini #palazzopants #palazomurah #palazocantik #palazotulang #palazoplussize #palazoprinted #palazolaici #palazoplussizemurah #setblousedanpalazo #setblousemurah #setblousepalazomurah #setpalazoviral #setpalazoblousecantik #jeansmurah#kemejacantik#blouselabuh #blousebigsize #blouseterkini #blouseplussize #leggingmurah #palazopleatmurah #setpalazoblousemurah #cardiganmurah #jeansmurah #setpalazoblouseplussize

0

jamnah_abdul_halim

Zalikha Blouse Batik #ZalikhaBlouseBatik RM89 free pos Size : S M L XL Material : Cotton Batik ✅ tak panas ✅ tak jarang ✅ tak tebal,tak nipis ✅ selesa di pakai ✅ tidak mudah renyuk Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci) Detail : TOP ✅ Wudhu Friendly ✅ Breast Feeding ✅ Side Pocket Gambar sedikit terang dari asal atas faktor pencahayaan studio #blouse #blousecottonbatik #blousecotton #cottonblouse #blousemuslimah #blouselawa #blouseterkini #blouseterbaru #blousecantik #blousecantik #blousemodern #blousekerja #blouselabuh #blousewanita

0

palazo_blouse_murah

0

qaaleahq

SET PALAZO & BLOUSE Harga: RM75 MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE FREE SIZE (FIT TILL XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 40" ARMPIT 18" SLEEVE 20" LENGTH 26" PALAZO WAIST 30" HIP 44" LENGTH 39"

1

sitimarnee


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118