Blusher Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

tracylavinevents

0

mua_sapna

0

pipipink_booster_official

Jum cuba pipipink blusher . . Ws 012-7845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number . . #like4like #love #sayajual #murah #sayajual #cantik #blusher #blushermurah #pipipink #pipipinkmurah #pipipinklovers

0

prettyimport

#MakeupRevolution บลัชออน รุ่น Blushing Hearts Triple Baked #Blusher - คละสี @450.- ส่งฟรีลงทะเบียน ems+30 #บลัชออน เนื้อฝุ่นคุณภาพดีจากอังกฤษ มอบเฉดสีสวย 3 สี ใน 1 เดียว มาพร้อมแพ็คเกจดีไซน์รูปหัวใจสุดน่ารัก ให้สีสันสวยคมชัดติดทนนาน พร้อมมอบประกายความแวววาวให้ผิวดูสวยโดดเด่นแบบมีมิติ ด้วยประกายชิมเมอร์เนื้อเนียนละเอียด เนรมิตพวงแก้มให้ดูสวยระเรื่ออย่างเป็นธรรมชาติ

0

raniaempire.co

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA. . "I'm so in love with you punya foundation." . Wah2 'pembantu peribadi' dari #nameeroslancosmetics tu dah berjaya menambat hati #bidadariNRC!😍😍 . Express Makeup Kit ➖➖➖➖➖➖➖ ✔Selfie Ready Stick Foundation with Brush ✔Kiss and Blush Pigment . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆 . . #nameeroslancosmeticsfeedback #raniaempire #nameeroslancosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua

0

mary_kay_ibc_ana

Khas untuk pencinta make-up trendi yang sukakan something new & latest produk untuk wajah berseri. Here's for you! 😘💕 Sheer Dimensions Powder in Pearl. Terbaru dari #marykayproducts Cosmetics. 🤗 . . #sheerdimensionspowder, no specific untuk blusher or highlight. You can do both. Ada 5 cara pemakaian. So, make-up korang akan nampak cantik, shining & fotogenik. 😍😍😍 . . 5 cara pengayaan Pearl Sheer Dimensions Powder : ⤵️ 1️⃣ Pusarkan berus pada Pearl Sheer Dimensions Powder & ketukkan serbuk yang berlebihan. 2️⃣ Sapukan pada bahagian dahi, tulang kening di atas hidung dan sepanjang batang hidung. 3️⃣ Sapukan dengan ringan pada puncak hidung (di antara kening) & dagu untuk memberi tumpuan efek fokus yang lembut. 4️⃣ Tambahkan sapuan tebal pada puncak tulang pipi dalam bentuk-C yang menyambung hingga ke tepi dahi. 5️⃣ Ciptakan tumpuan lebihan dengan sapuan pada tulang bahu. Untuk hijabster, boleh abaikan step ni. 😉 . . Yang ni serious sangat famous kat sana tau. No more #Blusher yang biasa-biasa tu. Yang ni efek sangat cantik. Korang mesti try & mesti grab bulan ni sebab bulan ni je ada harga special perkenalan. 😍 Rugi amik next month sebab next month harga dah naik. 🙊 Korang nk Tanya WhatsApp je. 018-2423667 #marykayklang #marykaysunwaymentari #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant

0

macromua

0

misshamunich

Frische Wangen - mehr brauchen wir heute nicht ✨☀️ von @apieu_cosmetics 💕 __ #blush #blushhour #letsgoshopping #shoppingqueen #blusher #makeupaddict #makeup #makeuplife #makeupkorea #kbeauty

0

beautyme.ie

#Repost @livynakosmetik (@get_repost) ・・・ Bioaqua blush on cushion smooth Muscle flawless . Ready WARNA NO. 3 aja No. 1 [KOSONG] No. 2 [KOSONG] No. 3 warna ORANGE tdk cantum variant kita akan random stock yg ada tdk trm komplain Amazing Makeup with BIOAQUA BLUSH ON CUSHION SMOOTH MUSCLE FLAWLESS Blush on dlm bentuk cushion Warna lembut dan lbh merata, Halus dan ringan hasilnya Pake blush on semudah pake bedak . Harga 39k . Berat 86 gram . #cushion #blusher #blushon #bioaquablushon #bioaqua #blushonbioaqua #cushionblushon #bioaquacushionblushon #flawless #koreanlook #koreanmakeup #olshopmurah #olshoobatam #olshopkosmetik #olshopkosmetikbatam #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #kosmetikmurmer #makeup #makeupmurah #makeuptermurah

0

iran_beauty_cosmetic

0

iran_beauty_cosmetic

1

iran_beauty_cosmetic

1

iran_beauty_cosmetic

0

louvreblusherby_lina

. The ONE AND ONLY 5 in 1 blusher in Malaysia : 🌸Baby Pink 🌸Peachy Coral 🌸Dolly Pink 🌸Pink Burst 🌸Wow Magenta . Usage: . 1. Load ‘Superstar Glow Blusher’ with your brush. 2. Apply it on the apples of your cheeks and swept back towards your hairline. 3. It can also be used as eyeshadow and lip powder . Order with: @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina . OR . Whatsapp us now at: 016-6660693 016-6660693 016-6660693 . . #blusher #louvrecosmetics #louvre #makeup #pink #pinkcheeks #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #pipipinkish #louvremalaysia #louvresweethearts #louvresuperstarglow

0

soffyfashion

Promosi Raya! . Suikone Cushion Blush. RM39.00 sahaja! . Free postage SM dan SS. Click link di bio untuk order. 013 512 2280 #suikone #suikonecushionblush #cushionblusher #blusher

0

iran_beauty_cosmetic

0

iran_beauty_cosmetic

0

iran_beauty_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

0

iranian_cosmetic

1

isadora_de

1

sylvia_ivac

Moje nowe cudowności od Makeup Revolution ❤️ Palety cieni mają przepiękne kolory 😊 Jestem w 100% zadowolona z mojego zamówienia. Kochani, życzę Wam wszystkim miłego dnia, korzystajcie że słońca ☀️💕 . . . . ______________________________________________ #makeuprevolution #palette #eyeshadow #eyeshadowpalette #blush #blusher #highlighter #bronzer #blushinghearts #makeupswatches #shoponline #cocolita #cocolitapl #shopping #onlineshopping #haul #makeuphaul #makeupflatlay #newmakeup #warmmakeup #beautifulday #sunnyday #niceweather #beautyhaul #iheartmakeup #dailypicture #todaymakeup #beautyaddict #iheartrevolution #makeuprevolutionpolska

0

ieyqin_iris

Merecikkk betui blusher baru ni kan. Suwitttt je color pink ni. Dah takyah takut jadi pipi badut sebab pink ni slow je colornya. Pipi toink² je nanti..❗ Jom grab untuk raya nanti❗😍 Dapatkannya sekarang dgn harga promosi ❗😘 WhatsApp ikin ☎ 017-9986894 Beauty consultant mary Kay ❤ . . . #blushermurah #blushermalaysia #blusher #blushermarykay #pearlblush #pearlblusher

0

jessicasarah_ig

🌸playing around with a halo eye🌸 . . . . . . . . . . . . . . . . . @bobbibrown face base @fentybeauty soft blur primer @fentybeauty foundation @ctilburymakeup flawless powder @maccosmetics bronzing powder @katvondbeauty Shade and light palette @baremineralsuk gen nude blusher in Bellini blush @colouredraine Queen of hearts palette @elfcosmetics brow pomade @bareminerals liquid lipstick in hemp

4

sissylady_

BENEFIT BLUSH CALIFORNIA POWDER ||RM30.00 Exclude postage Place your order here!😍✨ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 DM or for fast respon add ID wc:shilaas98 ______________________________________________ #makeupmalaysia #originalmakeup #trialmakeup #trialpackmakeuporiginal #makeupmurah #sayajualmurah #makeupterengganu #Blusher #BenefitBlusher #californiablush #dropshipmakeup #Ramadhan2018 #RayaXSissylady #sissyladyraya2018 #Malaysia #Terengganu #SissyladyMU #makeupdropship #givemesissylady

0

shubhnegi_24

0

kellifuchsmakeup

Mornings are not what they used to be & getting ready with a 14 month old doesn't take 5 minutes anymore! But finally got my face together & absolutely obsessed with the new @swiitchbeauty #bubbleblush palette! Natural, subtle yet applies just thr right amount of colour! Today I'm wearing #bubbleblush in Subset Blur combined with one of my fav highlighters from the #swiitchbeauty #glowglasmpalette! 💋 #kellifuchsmakeup using @swiitchbeauty 🤗

2

youniqueizzyc

Today's makeup: BB Complexion Enhancer in Cream, Addiction Shadow Palette no. 4 (+ Moodstruck Eye Primer), Epic Mascara, Skin Perfecting Concealer in Organza/Scarlet, Powder Blush in Serene, Lucrative Lipgloss in Lucid 💜 #addictionshadowpalette #epicmascara #mascara #eyeshadow #blusher #bbcream #ylooks #neutraleyes #naturalmakeup #younique #makeup #cosmetics #beauty #ginger #joinmyteam

0

raniaempire.co

SANGAT RUGI KALAU BELUM CUBA EXPRESS MAKEUP KIT DARI #nameeroslancosmetics. . Kenapa BEST Selfie Ready Stick foundation ni? . ➡Concealer + Powder + Foundation = Selfie Ready Stick Foundation with Brush! All in one. . ✔brush dan foundation stick 2 in 1(tak payah bawak banyak peralatan makeup ) ✔hasil untuk foundation, concealer dan bedak ✔hasil makeup matte(macam pakai bedak dan flawless ) ✔makeup tahan lama ✔tak kelabu ✔makeup nampak natural. ✔tak berminyak ✔tak melekit ✔makeup tak cakey ✔spf30 UV protection . Kenapa BEST Kiss & Blush ni? . ➡2 in 1(KISS & BLUSH) . ✔pemerah bibir dan pipi ✔tidak berminyak ✔tidak menghitamkan bibir ✔melembapkan bibir ✔hasil matte ✔wajah nampak glow sebab pipi pink . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆 . . #raniaempire #nameeroslancosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua

0

love.h_blog

0

skii.beauty

Purchase With Purchase 🏷️➡️🏷️ . Get Cleansing Cream for RM15 with every purchase of the Bestseller Set 😍 . Valid from 22 - 25 May 2018 . 🔶 Last Payment 11.59pm 25 May 2018 . 🔶 Postage from 23 - 31 May 2018 . 🔶 Strictly no reservation . 🔶 First Pay First Serve basis . 🔶 While stocks last . 📱Whatsapp: 0194073810 💋Instagram: @skii.beauty 💋Facebook Page: Skii.beauty . #skii #skiimalaysia #skiibeauty #trialset #skincare #skincareroutine #antiaging #flawless #flawlessskin #trialset #welcomeset #sephora #sephorasale #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #sk2 #essence #serum #pitera #beauty #makeup #blusher #foundation #whitening #glowing #sales #beauty #basicset #completeset #sk2malaysia #sensitiveset

0

thesmmy.shop

Hai gaisss.. Adehh.. Lama menghilang kan. Huhu.. Ade je sebenarnya you ollss. Puasa macam mana.. Okay? . Haa.. Ni sis nak introduce Kat you ollss salah satu warna lipmatte #RayaEdition kita nii.. Lawa2 giler colour dieee.. Jap lagi sis update ye.. Stay tuned😘 . To order, whatsapp 019-9038323 or just CLICK the link in the bio❤ . #sobella #sobellalover #sobellalovers #lipstick #lipsticks #lipstickmurah #sobellalipsticks #sobellalipstick #eyeshadow #sobellaeyeshadow #eyeshadowstick #sobellaeyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadowstickmurah #lipmatte #lipmattemurah #makeup #mua #simplemakeup #makeupmurah #mascara #mascaramurah #blusher #blusherstick #blushermurah #blusherstickmurah #makeupraya #raya2018

0

sugarbelle.sarah

Jom dapatkan produk Sugarbelle melalui PROMOSI RAMADHAN SYAWAL 2018. . Harga terlajak murah tau 😘😘😘

2

kosmetikmurahlawa

Benefits blush bar 1 x rm25 Dm or ws me 01124000543 #kosmetikmurahlawa #benefit #blusher

0

writervalerie

4

haurascollection

0

ksbeauty_room

0

watercrestmall

Repost// Get that natural glow with 6 shades of gorgeous, shimmery Signature blushers 💖 #signatureblusher #blusher #blush #shimmer #shimmery #naturalglow #glow #6shades #signaturecosmetics #plum #bronze #nude #pink #Repost @signaturecosmeticssa

0

taylorjaneex

This week is going so slow, I’m already reaching out for the three day weekend and we’re not even half way yet. So instead I’ve got a brew and still those emails to get through that I’ve put to one side oh and work. Is it acceptable to wear pjs to work? 🤷🏻‍♀️

3

irmakeup101

2

makeupologyhermanus

When your client sends you her wedding photos and tells you she would recommend you any day! #happyheart #mua #makeupartist #bridalmakeup #beautifulbride #ilovemyjob #lashes #blusher #mac #inglot #alila #happyclient #weddingday

1

deevicollection

READY STOK BLUSHER CUSHION BIOAQUA NO 2 (PEACH PINK) PALING BEST SELLER!! Lengkapi make up kamu sekarang dengan Bioaqua Blush On Perona Pipi dalam bentuk cushion. Warna Lembut dan lebih merata dimuka, tampak natural pemerah pipi tanpa kesan norak Halus dan ringan hasilnya. Pakai blush on semudah pakai bedak Detail Produk : _ Blush On (Perona Pipi) dalam bentuk cushion - Hasil lebih merata dan natural - Warna Peach Pink, cocok untuk kulit wanita Indonesia - Mudah diaplikasikan #blusher #blushercushionmurah #blusherbioaqua #bioaquablushercushion #blushercushiongresik #blushercushionsurabaya #bioaquagresik #bioaquamurahgresik #bioaquaoriginal #bioaquaoriginalsurabaya #bioaquasidoarjo #bioaquamalang #brandbioaqua #jualbrandbioaquaoriginal

0

makeup_original_by_eyqa

0

n.a.a_makeuplover

🌼B SKINCARE GOLD . ✅CLEANSER 24k GOLD 50ml ( cuci muka 2x sehari ) - Cleanse drp madu lebah & 24k gold . ✅TREATMENT CREAM 10g ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ) *sangat sesuai untuk mereka yang berkulit normal/kering* . *Kulit Normal bermaksud kulit yang tiada masalah serius tetapi perlu kepada penjagaan harian yang rapi. . * Kulit Kering bermaksud ◼Kulit kering ialah kulit yang mengeluarkan minyak dalam kuantiti yang sangat sedikit ◼Kulit kelihatan kasar dan tidak bersinar ◼Kulit kering dan pecah-pecah seperti sisik ikan ◼Kulit sensitif dan kemerahan. . . 🌸Tekstur B Skincare🌸 ✔Krim Sangat soft bile disapu ✔Tidak berminyak dan tidak melekit ✔Mudah meresap dlm kulit ✔Cleanser buat kulit rasa soft dan fresh ✔️TIADA PENGELUPASAN KULIT . RM69 exclude postage. . COD Manjung area. . . Whatsapp 018-9577518 💛 . #makeup #makeupartist #makeuplover #makeupobsessed #makeupaddict #bgmmanjung #bgmtaiping #bgmperak #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #sayajual #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #primer #foundation #mascara #moisturizer #skincare #powder #eyeshadow #blusher

5

n.a.a_makeuplover

🌼B SKINCARE GOLD . ✅CLEANSER 24k GOLD 50ml ( cuci muka 2x sehari ) - Cleanse drp madu lebah & 24k gold . ✅TREATMENT CREAM 10g ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ) *sangat sesuai untuk mereka yang berkulit normal/kering* . *Kulit Normal bermaksud kulit yang tiada masalah serius tetapi perlu kepada penjagaan harian yang rapi. . * Kulit Kering bermaksud ◼Kulit kering ialah kulit yang mengeluarkan minyak dalam kuantiti yang sangat sedikit ◼Kulit kelihatan kasar dan tidak bersinar ◼Kulit kering dan pecah-pecah seperti sisik ikan ◼Kulit sensitif dan kemerahan. . . 🌸Tekstur B Skincare🌸 ✔Krim Sangat soft bile disapu ✔Tidak berminyak dan tidak melekit ✔Mudah meresap dlm kulit ✔Cleanser buat kulit rasa soft dan fresh ✔️TIADA PENGELUPASAN KULIT . RM69 exclude postage. . COD Manjung area. . . Whatsapp 018-9577518 💛 . #makeup #makeupartist #makeuplover #makeupobsessed #makeupaddict #bgmmanjung #bgmtaiping #bgmperak #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #sayajual #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #primer #foundation #mascara #moisturizer #skincare #powder #eyeshadow #blusher

0

n.a.a_makeuplover

🌼B SKINCARE GOLD . ✅CLEANSER 24k GOLD 50ml ( cuci muka 2x sehari ) - Cleanse drp madu lebah & 24k gold . ✅TREATMENT CREAM 10g ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ) *sangat sesuai untuk mereka yang berkulit normal/kering* . *Kulit Normal bermaksud kulit yang tiada masalah serius tetapi perlu kepada penjagaan harian yang rapi. . * Kulit Kering bermaksud ◼Kulit kering ialah kulit yang mengeluarkan minyak dalam kuantiti yang sangat sedikit ◼Kulit kelihatan kasar dan tidak bersinar ◼Kulit kering dan pecah-pecah seperti sisik ikan ◼Kulit sensitif dan kemerahan. . . 🌸Tekstur B Skincare🌸 ✔Krim Sangat soft bile disapu ✔Tidak berminyak dan tidak melekit ✔Mudah meresap dlm kulit ✔Cleanser buat kulit rasa soft dan fresh ✔️TIADA PENGELUPASAN KULIT . RM69 exclude postage. . COD Manjung area. . . Whatsapp 018-9577518 💛 . #makeup #makeupartist #makeuplover #makeupobsessed #makeupaddict #bgmmanjung #bgmtaiping #bgmperak #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #sayajual #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #primer #foundation #mascara #moisturizer #skincare #powder #eyeshadow #blusher

0

maryk_kepalabatas

🎊🎉PROMOSI RAMADHAN MUBARAK & HARI RAYA🎊🎉 . . KAK LEHA : “Wow diknon, lawa sungguh kulit wajah raya ni😍, berseri2 tengok😍😍👍🏻 . KAK TIJAH : “ Mana tak lawanya kak leha oiii, satu muka dok pakai Mary Kay dah laa ni😍😂😂😂😍😍😍.. . Haaa tunggu apa lagi, jom cepat lekaih whatsapp sis, nak tahu Special Raya 2018. . Macam2 combo menarik dari item2 product Mary Kay💕💕💕 . Nak harga berpatutan????🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ whatsapp sis terus❤ directly.. . Bukan sahaja nampak cantik, malah kulit yang kusam ka jerawat ka dapat dirawat.. . Tuuuudia kelebihan MAKEUP MARY KAY👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻. TOP 2 BRANDED MAKEUP💄💋👄💍💍💍. . Nak harga adik beradik, kasih sayang? Lekaih tekan link kat bawah ni, 👇🏻 . . Puan Nuur🧕🏻 Your MaryKay Beauty Consultant www.wasap.my/60124371144 📲 #marykay #marykaykepalabatas #marykaybertam #marykaymalaysia #kakakcantik #adikmanis #abamsado #bibir #lips #ramadhan #puasa #kepalabatasdihatiku #cantik #sihat #cantikdansihat #marykaypenang #sungaipetani #mekap #lipstick #blusher #foundation #cream _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES

0

blendandbeautiful

0

absoluelle

When it comes to picking a blusher, you need to select the right type for your skin. Read More : Link in the bio #fitness #model #modeling #nyc #photographyblack #photography #photoshoot #girl #queen #pink #canon #photoshop #color #photographer #ootd #picofthday #photooftheday #instagram #skincare #blusher

0

dyxy_arenizs

Jom dapatkan FREE GIFT LIMITED ni...‼️‼️ . Grab Set Complete dapat apa yea sis?? . Okey awak grab Complete Set awak akan dapat 💃Paper Bag Dyxy 💃Bag Makeup 💃Tudung Bawal 💃Perfume 💃1 Helai TShirt DYXY Free 😍😍 . Apa jew yang ada dlm Set Complete ni?? . Set Complete ni awak akan dapat Full set semua item Dyxy.. 👉Bccream Dyxy 👉Facemist Dyxy 👉Brush Dyxy 👉Lipstik Dyxy 👉Mascara Dyxy Awak tak perlu dah susah2 nak cari barang makeup lain dah taw cukup dgn lipstik dyxy pon dah boleh jadikan #Blusher dgn #Eyeshadow taw..semua lengkap la kiranya😍😍😉 . Jom whatsapp anis sekarang sementara stok masih available..😎 . www.wasap.my/60199359401/nakdyxy www.wasap.my/60122544577/nakdyxy #myirsyanisfamily #dyxycosmetics #dyxyviral

1

louvreblusherby_lina

Usage: . 1. Load ‘Superstar Glow Blusher’ with your brush. 2. Apply it on the apples of your cheeks and swept back towards your hairline. 3. It can also be used as eyeshadow and lip powder . Promotion Price: RM59 (excludes postage) (NP : RM89) . Order with: @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina . OR . Whatsapp us now at: 016-6660693 016-6660693 016-6660693 . . #blusher #louvrecosmetics #louvre #makeup #pink #pinkcheeks #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #pipipinkish #louvremalaysia #louvresweethearts #louvresuperstarglow3

0

ovmkup

누드눋 핑크❤️ (feat.어느 메이크업에 발라도 예쁜 블러셔) • #나스 섹스어필 #크리니크 누드팝 #홀리카홀리카 카인드누드

1

azianazman73

Jom dapatkan FREE GIFT LIMITED ni...‼️‼️ . Grab Set Complete dapat apa yea sis?? . Okey awak grab Complete Set awak akan dapat 💃Paper Bag Dyxy 💃Handbag 💃Eyeshadow 💃Lipbalm 💃Pengepit bulu mata 😍😍 . Apa jew yang ada dlm Set Complete ni?? . Set Complete ni awak akan dapat Full set semua item Dyxy.. 👉Bccream Dyxy 👉Facemist Dyxy 👉Brush Dyxy 👉Lipstik Dyxy 👉Mascara Dyxy Awak tak perlu dah susah2 nak cari barang makeup lain dah taw cukup dgn lipstik dyxy pon dah boleh jadikan #Blusher dgn #Eyeshadow taw..semua lengkap la kiranya😍😍😉 . Jom whatsapp sekarang sementara stok masih available..😎 📲WHATSAP 0199891021 #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral

0

imanshoppee

Ya Allah kalau raya ni pakai vcare blusher code sweet pink nati abes jiran dan sedara mara pandang sampai tak berkelip mata sebab sweet sangat uolss. Pastu vcare blusher ni mudah nak pakai just dap dap jer pastu blend dengan brush takpun dengan jari, vcare blusher dalam bentuk stick dan ada brush sekali, senang nak bawak g travel. Harga RM49 tidak termasuk postage, tahan 5-6 bulan penggunaan sangat jimat uolss, restock abes restock abes laku keras! #vcareblusher #sayajualblusher #blusher #makeuplife #makeupartist #makeupforever #makeupmalaysia #muaartist #sayajual #bazarpaknil #pasirmas #kelantan

0

make5784

Do uh like her blush.. ❤ #husky #makeuplife #makeportraits #blush #blusher

0

louvreblusherby_lina

❤“Superstar Glow Blusher” ❤ . The ONE AND ONLY 5 in 1 blusher in Malaysia : 🌸Baby Pink 🌸Peachy Coral 🌸Dolly Pink 🌸Pink Burst 🌸Wow Magenta . . Create a long-lasting (up to 12 hours) flush with high impact colors. The silky-smooth texture blends so easily into skin without caking. These blushers provide a healthy glow that flatters any skin tone. They are also wudhu' friendly and won't clog pores. The finish of this collection is all matte and it allows you to customize an endless possibility of fresh-faced looks. . . Usage: . 1. Load ‘Superstar Glow Blusher’ with your brush. 2. Apply it on the apples of your cheeks and swept back towards your hairline. 3. It can also be used as eyeshadow and lip powder . Promotion Price: RM59 (excludes postage) (NP : RM89) . Order with: @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina @louvreblusherby_lina . OR . Whatsapp us now at: 016-6660693 016-6660693 016-6660693 . . #blusher #louvrecosmetics #louvre #makeup #pink #pinkcheeks #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #pipipinkish #louvremalaysia #louvresweethearts #louvresuperstarglow

0

qo.op_v

화사해지는 메이크업의 완성🍑 색이 너무 예뻐서 맘에 든다. _ #뷰티 #wlab #더블유랩 #빅봉블러셔 #블러셔 #수채화블러셔 #액체블러셔 #피치봉 #메이크업 #색조메이크업 #동안메이크업 #과즙메이크업 #뷰티스타그램 #화장품스타그램 #공팔리터 #08L #일상 #소통 #공휴일 #석가탄신일 #화장 #daily #follow #beauty #makeup #cosmetics #blusher #peach #🍑

0

tiya_nabila

Pantang Day 20. . Ummi dah rindu nak main make up-make up😅 . #marykay #marykaycosmetics #flawlessraya #lipstick #compactpowder #foundation #blusher #undereyecorrector

0

official_furaiha.aimi

Royal Nude Collection . . • The Dutchess ✅ (peachy colour) • Your Highness ✅ (tea brown colour) • 5ml • Ingredients sama dengan yang sedia ada tetapi berbeza concentration • Lab test akan menyusul . Beza dengan yang lama? Masih lagi mudah dicuci tetapi lagi extra tahan lama berbanding yang lama . Whatsapp ; 📲 013-2203266 📲 013-2203266 📲 013-2203266 . 👉🏻 klik link di bio untuk terus ke whatsapp . #furaiha #furaihacosmetics #furaihaskincare #furaihalovers #furaihalover #furaihamalaysia #furaiharaya #furaiha2018 #glamrayafuraiha #mascarafuraiha #fattumempire #makeupfuraiha #makeup #makeuplonglasting #makeuphalal #skincare #sknicarehalal #skincareselamat #lipcream #bbcushion #lipstick #mascara #blusher #eyeshadow #eyeshadowpallette #makeupmurah #ajimaura #aurainsta #aurainstabatch13 #syantik

1

official_furaiha.aimi

Royal Nude Collection . . • The Dutchess ✅ (peachy colour) • Your Highness ✅ (tea brown colour) • 5ml • Ingredients sama dengan yang sedia ada tetapi berbeza concentration • Lab test akan menyusul . Beza dengan yang lama? Masih lagi mudah dicuci tetapi lagi extra tahan lama berbanding yang lama . Whatsapp ; 📲 013-2203266 📲 013-2203266 📲 013-2203266 . 👉🏻 klik link di bio untuk terus ke whatsapp . #furaiha #furaihacosmetics #furaihaskincare #furaihalovers #furaihalover #furaihamalaysia #furaiharaya #furaiha2018 #glamrayafuraiha #mascarafuraiha #fattumempire #makeupfuraiha #makeup #makeuplonglasting #makeuphalal #skincare #sknicarehalal #skincareselamat #lipcream #bbcushion #lipstick #mascara #blusher #eyeshadow #eyeshadowpallette #makeupmurah #ajimaura #aurainsta #aurainstabatch13 #syantik

0

official_furaiha.aimi

Royal Nude Collection . . • The Dutchess ✅ (peachy colour) • Your Highness ✅ (tea brown colour) • 5ml • Ingredients sama dengan yang sedia ada tetapi berbeza concentration • Lab test akan menyusul . Beza dengan yang lama? Masih lagi mudah dicuci tetapi lagi extra tahan lama berbanding yang lama . Whatsapp ; 📲 013-2203266 📲 013-2203266 📲 013-2203266 . 👉🏻 klik link di bio untuk terus ke whatsapp . #furaiha #furaihacosmetics #furaihaskincare #furaihalovers #furaihalover #furaihamalaysia #furaiharaya #furaiha2018 #glamrayafuraiha #mascarafuraiha #fattumempire #makeupfuraiha #makeup #makeuplonglasting #makeuphalal #skincare #sknicarehalal #skincareselamat #lipcream #bbcushion #lipstick #mascara #blusher #eyeshadow #eyeshadowpallette #makeupmurah #ajimaura #aurainsta #aurainstabatch13 #syantik

0

pipipink_booster_official

Asyallie pun pakai pipipink blusher ni . . Ws 012-7845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number . . #like4like #love #sayajual #murah #blusher #blushermurah #murah2 #borongmurah

0

pipipink_booster_official

PIPI PINK BLUSHER.. . . WS 012-7845192 @ CLICK LINK DI BIO KAMI DAN ANDA AKAN DIRECT KE WS KAMI TANPA PERLU SAVE NUMBER . . #like4like #love #sayajual #murah #pipipinkblusher #blusher #blushermurah

0

ine_makeupp

FOTD: My product of the day is @diormakeup Diorblush Sculpt in Coral Shape which includes a matte coral blush and light gold highlighter. The latter is nothing special, but I really liked this blush shade although I'm having chronic blush disappearance problem lately 😭 #dior #diormakeup #blush #blusher #diorblush #coralmakeup #coralblush #fotd #motd #makeup #fullface #highlighter

0

temenbaek

2

raniaempire.co

KISS AND BLUSH PIGMENT. . 2 in 1(KISS & BLUSH) . ✔pemerah bibir dan pipi ✔tidak berminyak ✔tidak menghitamkan bibir ✔melembapkan bibir ✔hasil matte ✔wajah nampak glow sebab pipi pink . Ingredients for KISS AND BLUSH: =========================== 🌸Isododecane, Dimethicone, Argan oil , Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Beeswax, Titanium dioxide, Iron Oxide, Collagen, Mica, Vitamin E (Tocopheryl acetate), Fragrance. . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆 . . #raniaempire #nameeroslancosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua

1

pipi_pink.beauty

PIPI PINK BLUSHER memang sngat mudah untuk dipakai. Tiada lagi kelam kabut waktu pagi. Pakai PIPI PINK BLUSHER pun boleh nampak flawless😊 . Jom order WhatsApp 012-6901401 😍. . CEPAT DAPATKAN PIPI PINK DOLLS STICK BLUSHER SEMENTARA PROMOSI MASIH BERJALAN!! . #pipipinkblusher #pipipink #asyalliee #mua #blusher #makeup #trustedseller #kuantan #promo #viral #igreview #malaysia #pertamadimalaysia #fastselling #health #selamat #testimoni #wargakuantan #restock #hq #pipipink  #pipipinkish  #pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher  #stickblusher  #blusherdoll

0

a_kim3

오늘은 블러셔는 나스 모리타니와 바비브라운 하이라이터 씨쉘의 조합이구요 ✨✨ 립은 어데이셔스 안나벨라 입니다 ❣️❣️ 다음장은 모리타니의 컬러감을 위해 찐빵고고

9

patrycjasql

4

syaashopy

Emina Cheeklit Pressed Blush On . 1. Violet Berry 2. Cotton Candy 3. Cherry blossoms 4. Sugarcane 5. Bittersweet 6. Marshmallow Lady . Price : 35.000 . #emina #eminacosmetics #eminamurah #eminakosmetik #eminacosmetic #eminablushon #eminabogor #eminajakarta #eminaoriginal #eminacheeklit #eminacheeklitpressedblush #eminacheeklitblushon #blushon #blush #blushing #blusher #blushonmurah #blushonori #blushonoriginal #blushonemina

0

makeup_original_by_eyqa

. SET COMBO BASIC FOR DRY SKIN . ✅ Mac Charged Water -- for mist and effect glowing . ✅ Laura Mercier Primer ---waterbase ✅ Nars Foundation ---Full coverage . ✅ Laura Mercier Powder --texture ringan ,senang blend ,smooth dan muka nmpak flawless😱 ✅Free postage #freshrosetoner #kulitberminyak #Syantikkselaluuu #kulitkering #makeuporiginalbyeyqa #galiforniablush #blusher #nars #lancome #sephora #alhaalfa #loosepowdermurah #mua #alhaalfacosmetics #muamalaysia #bridalmakeup #makeuptutorial #shoppingonline #makeuporiginal #makeupartist #makeupmurah #fattzura #flareglitterliner #eyebrowbrush #nyxconcealer #tartegeleyebrow #tarterainforestofthesea #theporeprofessionalbenefit #lauramerciercosmetics #qafycollections

0