Buahfresh Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

areenaskitchen

TEMPAHAN PUDING BUAH 3D Terima kasih Puan Iszaliza ๐Ÿ˜˜ Buah ๐Ÿ’ฅ Naga + Mangga Saiz โœ” 9" Harga โœ” RM40 Tarikh โœ” 16.8.2018 Untuk tempahan, klik link dibawah http://www.wasap.my/60162340017/PUDINGBUAH3D #pudingbuah3d #pudingbuah #puding #agaragar #pencucimulut #dessert #buahfresh #buahbuahan #tempahan #katering #hariraya #tempahanpuding #viral #puding3d #buahstrawberi #buahmangga #buahnaga #rasasegar #decosendiri #jelly #jelly3d #hantaran #perkahwinan

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

maya_sofiarazali

Fuuhh tergugat perot tengok Nutella Cheese Cake Berry๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ bole kelaut diet nie..๐Ÿคญnutella yg bnyk rasa cheese yg melekat siap de buah2 fresh lagi tu haa..sedap lain macam guys.. Haa korang cpt crab peluang nie!!! last oder 19hb..braya kite seminggu..27hb cikmya kembali.๐Ÿ˜‰ tu ada nama n harga sekali.. u allss check it out la ya๐Ÿ˜.. berkenan terus wasap cikmya.. ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60194370613.. ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60145447845 (xckup tgn nk rply oder cust2,,cikmya adakan backup no ya utk cust2 smua) ๐Ÿš— delivery diutamakan di sekitar KL/Selangor ๐Ÿ“Œ Luar kawasan boleh join preoder๐Ÿ˜‰ ( bergantung kpd masa dan keadaan utk pergi ke tmpat tuan2 puan2) #sabrinabakeryagent #nuttelacheese #buahfresh #sedapdanmurah #puashati #bigstage2018 #dominasibbnu #comelpipimerah๐Ÿ˜ #laraalana #cintabukankristal๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ

0

katering_kehidupan

#durianmilk atau #susudurian terbuat dari buah durian. Berduri di luar tapi lembut dan manis didalam. Baunya harum dan memabukan. Berani mencoba?๐Ÿ˜ #minumansehat #healthydrink #sususoya #minumanbergizi #minumankayamanfaat #minumansegar #buahfresh #jualsususurabaya #hidupsehatalami #ilinghealthydrink #homemade #homemadestuff #susubuah

0

areenaskitchen

TEMPAHAN PUDING BUAH 3D Terima kasih Puan Syikin๐Ÿ˜˜ Buah ๐Ÿ’ฅ Mangga + Kiwi + Strawberi Saiz โœ” 9" Harga โœ” RM45 Tarikh โœ” 16.8.2018 Untuk tempahan, klik link dibawah http://www.wasap.my/60162340017/PUDINGBUAH3D #pudingbuah3d #pudingbuah #puding #agaragar #pencucimulut #dessert #buahfresh #buahbuahan #tempahan #katering #hariraya #tempahanpuding #viral #puding3d #buahstrawberi #buahmangga #buahnaga #rasasegar #decosendiri #jelly #jelly3d #hantaran #perkahwinan

0

liurlelehhouse.my

Assalammualaikum & morning uoollss.. . . BERITA BAIK UTK WARGA REMBAU MOST WANTED YOO . . Zana dah letak kt petronas rembau #thefamousjerux yg sgt sedap ni tau Cari fridge di luar kedai mesra Betul2 tepi pintu masuk . Cepat2 grab sebelum licin Stok sgt2 limited Baru je letak dh ade sorang akak tu sambar . @airpoolstylo @liurlelehhouse @petronas_rembau #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #jeruk #buahfresh #liurlelehhouseยฎ๐ŸŒถ

2

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

liurlelehhouse.my

Ptg2 cmni Klu makan #thefamousjerux Comfirm xckup satu balang Dh lah sedap Buah plak rangup Fresh homemade lg . Mmg kebabom lah ๐Ÿ˜ . . #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #jerukviral #seremban #serembanmacammacamada #buahfresh #sayajual #viral #foodviral

0

maya_sofiarazali

Jom kita mengeTART pagi ni..sarapan yg ni pagi2 kompem sedap bakhang๐Ÿ˜€Nutella Cheese Tart Berry๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹so yummy ada buah2 fresh lagi tu dekat ats tu..rugi tak try..๐Ÿ˜‰ tu ada nama n harga sekali.. u allss check it out la ya๐Ÿ˜.. berkenan terus wasap cikmya.. ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60194370613.. ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60145447845 (xckup tgn nk rply oder cust2,,cikmya adakan backup no ya utk cust2 smua) ๐Ÿš— delivery diutamakan di sekitar KL/Selangor ๐Ÿ“Œ Luar kawasan boleh join preoder๐Ÿ˜‰ ( bergantung kpd masa dan keadaan utk pergi ke tmpat tuan2 puan2) #sabrinabakeryagent #nutellacheesetart #buahfresh #nutellasedap #berrystrawberry #bigstage2018 #dominasibbnu #tiktokers #cintabukankristal๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #shahalamcity #usj #subang

0

liurlelehhouse.my

Cantik nye wane kedondong ni Comel2 plak tu Kedondong ni dikupas menggunakan tangan tau Bukan gune mesin Dikupas dgn penuh kasih sayang Sbbtu nmpk cantik je ๐Ÿ˜‰ . . #thefamousjerux #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #jerukviral #buahfresh #seremban #serembanmacammacamada

0

andhoksuroboyo

Salad buah + Puding fla yg aduhai ๐Ÿ™… โ€ข โ€ข Pesen 2 salad buah uk. M dan puding flanya 3 cup. Lenyap dalam sekejap ๐Ÿ‘€ โœ… Salad pertama, makan berdua dengan si dia #sudahhalalkok โœ… Salad kedua, buat camilan si dia di kantor โœ… Puding pertama, ku makan bersama ibuk โœ… Puding kedua, ku makan sendiri โœ… Puding ketiga, ku makan bersama diaaa (tp tetep banyak'an akunya) ๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข On Frame : Salad buah segar uk. M 10.000 Puding fla 3.000 ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ โ€ข โ€ข Halal โœ” COD, Gojek โœ” Thanks youuuu @rainbow_camilansegar ๐Ÿ’• #UNTUKSEHATNGGAKHARUSMAHAL #bukanendorse Ps : maaf nggak kefoto isi saladnya, dibuka lgsg amblas #andhoksuroboyo #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersby #jajanansehat #jajananmurah #murahmeriah #jajanansegar #camilansegar #buahfresh #pudingcoklat #pudingflasby

1

liurlelehhouse.my

SEMUA JERUK SOLD OUT !! . . First time amik 40 balang jeruk Xsmpai 10 hari je Stok dah licin utk first batch Hebat betul penangan #thefamousjerux ni . . Hari rabu ni zana nak restock lg Sape yg nak, cepat2 booking kt zana k ๐Ÿ˜‰ . . @airpoolstylo #thefamousjerux #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #jeruk #jeruksedap #buahfresh

0

asinansehat

0

masakan_mamakuu

Pesanan Puding Buah Mangga ๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ Siap kirim untuk besok yaaa ๐Ÿ˜Š #pudingmangga #pudingbuah #buahfresh #tanpapengawet #healthyfood #dietmayo #detoxbuah #cateringdepok #cateringsawangan

0

meta.alvionita

7

asinansehat

0

asinansehat

0

asinansehat

0

aini_edulive

Yg tny buah2n sorry ya off sementara..maklum emak2 handle 2 babies. U know lah..hehehe. Hadir nih,Salad buahnya...segar segar. Ready besok y..yg mau ikutn monggo. 40k UK 1000ml. Fresh bgt,make by order. Sallie homemade. For order 081394293115 #saladbuah #buahfresh #completefruits #segarmenyegarkan

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

1

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

liurlelehhouse.my

Kecur air liur tgk ni kan.. Sedap nye lh hai klu dpt ngap Ni buah kedondong fresh tsu Bile kunyah tu mcm kunyah keropok Krup krap krup krap Xmenyesal beli punye Comfirm repeat order . Cube lh cepat2 Tekan je link di bio skrg ๐Ÿ˜‰ . #thefamousjerux #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #buahfresh #jerukviral #serembanmacammacamada #seremban

0

hazfruits

0

asinansehat

0

asinansehat

2

liurlelehhouse.my

CERITA MALAM TADI . . HUSBAND: Awak, jeruk ade lg x? Lapa lah plak WIFE: Ade lg jeruk jambu tu. Nak ke? HUSBAND: nak nak WIFE: jap Pi ambik dlm peti ais. Bagi kt husband. Mula2 makan same2. Hampir separuh tgglkan main fon. Xsmpai 5 minit, yg separuh tu dh jadi mcm dlm gamba. Tggl cili je !! OMG !! NI LAPA KA? ATAU JERUK NI BERHANTU?! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜† #thefamousjerux #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #buahfresh #jerukviral #rojakbuah #sambalkick #jeruksedap #jerukmanggaasamboi #jerukpedas

0

nitayulianti737

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak #menusehat ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

meelnaggra

1

saladbuahdenpasar

Terimakasih orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

madebymamai

Salad buah ready tgl 10 agustus... (terbatas)yg mau lgs chat yah... makasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Wa order : 0812 91269063 #saladbuah #jualansaladbuah #madebymamai #homemade #dessert #buahfresh

0

areenaskitchen

0

areenaskitchen

0

areenaskitchen

0

areenaskitchen

0

asinansehat

1

asinansehat

0

bandung_buah

Sangat menggiurka.๐Ÿ˜masih ada yang gak doyan makan buah?? #saladbuah #bandungsehat #buahfresh

2

nikmatjajanan

0

asinanbuah99

0

areenaskitchen

TEMPAHAN PUDING BUAH 3D Terima kasih Puan Adila ๐Ÿ˜˜ Buah ๐Ÿ’ฅ 1) Buah Naga + Buah Mangga 2) Kiwi + Strawberi + Mangga Tarikh Hantar โœ” 4.8.2018 Untuk tempahan, klik link dibawah http://www.wasap.my/60162340017/PUDINGBUAH3D #pudingbuah3d #pudingbuah #puding #agaragar #pencucimulut #dessert #buahfresh #buahbuahan #tempahan #katering #hariraya #tempahanpuding #viral #puding3d #buahstrawberi #buahmangga #buahnaga #rasasegar #decosendiri #kiwi #pudingcermin #jelly #jellybuah

0

liurlelehhouse.my

Panas lit lit ni Amik #thefamousjerux dr fridge Pastu makan Nikmat gilerrr . Nak tau nikmat nye cmne, Cube lah ๐Ÿ˜ . #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouseseremban #jerukasamboi #jerukviral #buahfresh

0

susan_21star

PISANG SUNPRIDE FRESH.... Harga 27 rb dan 30 rb /sisir yg minat lsg wa aja 089656960142 #buahfresh #pisangsunpride

0

s.b.r_strawberry

0

sinta_eka_jayanti

Ready buah plum nya ka' Yang sering konsumsi ni buah pasti tau bedanya Plum lokal dan impor, Plum yg 1 ini buah yg di impor langsung ka' So soal harga jangan di sama'in dg harga lokal yach Sebelum membeli yuk kita baca dulu manfaat dari buah yg akan kita makan Manfaat Buah Plum : 1. Memiliki serat yang tinggi 2. Rendah gula 3. Rendah karbohidrat 4. Kandungan vitamin C tinggi 5.Rendah lemak 6. Rendah kalori 7.Sebagai antioksidan 8. Baik untuk Jantung 9. Membantu Mengendalikan Kadar Kolesterol 10. Baik untuk Sistem Pencernaan #buahPlum #buahDiet #buahfresh #buahmenyehatkan

2

liurlelehhouse.my

Pagi2 tgk #thefamousjerux ni Tergugat iman kan Terliur sekejap . Lunch nnti boleh lh mkn Cepat2 wasap zana Kami ade agen seluruh malaysia InsyaAllah akan sampai dkt awak2 semua . Tekan je link di bio utk order k . #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouseseremban #liurlelehhouse #jerukasamboi #jerukviral #serembanmacammacamada #seremban #rojakbuah #buahfresh #homemade #viral

4

liurlelehhouse.my

Neelofa pn dh mkn #thefamousjerux tau uoollss. Korang bile lg? Comfirm sedap & repeat berkali2 Xcaye? Cube lah . Awas ! Bile dh cube xboleh nk berhenti dh ๐Ÿ˜‚ . Nk order? Klik je link di bio ๐Ÿ˜Š . . #liurlelehhouseseremban #thefamousjeruxseremban #jerukviral #jerukasamboi #rojakbuah #homemade #buahfresh #serembanmacammacamada #seremban #sayajual #viral #makananviral #nealofa #neelofar #lofa #neelofar #nealofarhijab

1

sopigaiteung

0

liurlelehhouse.my

Kebersihan keutamaan kami . Gebu2 je buah jambu tu kan Nampak sedap jeee Rasa xsaba nk kunyah2 Lagi satu insyaAllah bersih Selamat & 100% fresh homemade . Nak cube? Jom wasap zana skrg Tekan je link di bio InsyaAllah fast respond ๐Ÿ˜‰ . #thefamousjerux #thefamousjeruxseremban #liurlelehhouse #liurlelehhouseseremban #liurlelehhouseยฎ๐ŸŒถ #jerukasamboi #jeruk #jerukviral #rojakbuah #buahfresh

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buahnya yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buahnya yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak ๐Ÿ“๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿ‰

0

nhathalia.natalia

Puji Tuhan 10 hari jualan salad buah banyak order n banyak yg suka ๐Ÿ˜Š Ayoo sayy... Kamu mau cobain gak salad buah roemahan nathalia ๐Ÿ™‹ dijamin bikin ketagihan deh.. Kenapa?? Karna diisi dengan buah potong yg fresh ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ’ ... seperti potongan buah apel,pear, kiwi,anggur,strawberry serta potongan jelly juga ditambah dengan saus mayonaise dan yoghurt... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. minat silahkan diorder ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ. ditunggu ... ๐Ÿ˜Š - No minimum order - Hari ini order besok cuzz langsung kirim - kirim via gojek/grabbike (ditanggung pemesan๐Ÿ˜Š) Order via WA: ๐Ÿ’0812.1995.4285 (nathalia) #saladbuah #saladbuahbekasi #buahfresh #healtylife

6

chizkek_lumer_jaksel

Ready hari ini buah PLUM...khasiatnya buanyak...khasiat utamanya buat diet loh...rasa Asam manis suegerrr . Merapat yuk sebelum kehabisan #buahplum #buahplumdiet #buahfresh

6

nhathalia.natalia

Salad buah yg super duper yummy & fresh ๐Ÿ˜Š, dijamin bikin ketagihan deh.. Kenapa?? Karna diisi dengan buah potong yg fresh ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ’ ... seperti potongan buah apel,pear, kiwi,anggur,strawberry serta potongan jelly juga ditambah dengan saus mayonaise dan yoghurt... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. minat silahkan diorder ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ. ditunggu ... ๐Ÿ˜Š - No minimum order - Hari ini order besok cuzz langsung kirim - kirim via gojek/grabbike Order via WA: ๐Ÿ’0812.1995.4285 (nathalia) #saladbuah #saladbuahbekasi #buahfresh #healtylife

1

areenaskitchen

0

kiossayur

Mangga Harum Manis Rp. 25.000/kg Harga Grosir : Rp. 20.000/kg (>5kg) Pemesanan : Langsung chat via Instagram ATAU Hubungi kami via WA : 087873814873 Cara Pemesanan : (PESAN SEKARANG, DIKIRIM BESOK) - Customer pesan melalui IG atau WA, Kami menerima Pesanan sampai Pukul 14.00 WIB. - Setelah itu, Pesanan Kami Proses sampai Pembayaran Selesai. - Batas Pembayaran Sampai Pukul 16.00 WIB. - Pengiriman Barang Dimulai pukul 04.00 WIB. - Untuk pengiriman wilayah Bekasi Selatan BEBAS ONGKIR. -Pengiriman diluar bekasi, Menggunakan kurir GOJEK dan GOJEK. Kami melayani pemesanan partai besar dan rutin, seperti : - Acara Pesta. - Pernikahan. - Aqiqah dan. - Usaha Kuliner #supplier #supplierbahanmasak #kiossayur #sayuranonline #sayuronline #jualansayuronline #organik #vitamin #vitamins #healthyfood #vegetable #sehat #farmfresh #fresh #promosi # #bahandasar #masak #bahanmasak #delivery #deliverybekasi #buah #buahfresh #mangga

1

grosirbuahjogja

Anggur cina fresh rasa dominan manis. Monggo 35.000 saja perkilo๐Ÿ˜Š #anggurmerah #anggur #jualanggurmerah #jualbuahjogja #buahfresh #buahfreshjogja #buahfreshmurah #buahsegar #buahsegarjogja

0

grosirbuahjogja

Anggur cina fresh rasa dominan manis. Monggo 35.000 saja perkilo๐Ÿ˜Š #anggurmerah #anggur #jualanggurmerah #jualbuahjogja #buahfresh #buahfreshjogja #buahfreshmurah #buahsegar #buahsegarjogja

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0

saladbuahdenpasar

Suksma orderannya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Yuk order salad buah yang super creamy dan segar di @saladbuahdenpasar (klik juga photo of you nya ya, buat liat koleksi yg lain) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ordernya H-1, kalau pesannya mendadak diusahakan deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ WA dulu boleh 085738724776 Kami COD @Mitra 10 Gatsu Barat dan sekitarnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #saladbuahdenpasar #saladbuahsegar #saladbuah #buah #salad #buahsegar #jualsalad #makansalad #cemilansehat #camilansehat #doyanbuah #makanbuah #buahfresh #saladenak โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

0