Ckpje Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

oohnique

This is the 2nd one for the day. I really dislike to talk about all these but I have to address this issue for clear understanding. We are charging a flat rate of $10 for delivery. We are paying third party couriers between $12-$20 for their service depending on location and item weight. You do the math. I’m totally not judging if you cannot afford to pay delivery charge but please be aware that most home businesses definitely have delivery charge. Not all have the luxury of time and transportation to do own delivery thus the reason we cannot suka-suka waive delivery. This is my source of income and not a charity. Niat hati, jgn ckp delivery, takoyaki pun nak bagi2 foc hehe. Kalau naik grab within the same area pun kadang2 up to $10. I sincerely suggest if it’s too expensive, you can find and arrange your own courier or maybe you can jalan-jalan and buy at pasar malam or bazaar. Then you ask, why cannot self-collect? For now, our house is in a mess with raya orders and we want to avoid complications. Regulars should know that we will always update if we are open for orders. Actually tak perlu nak explain2 ni semua, but I very much do not like to see any hate and negativity in my inbox. Make sure you are sure of all details and prices before placing or chope-ing an order. Currently ALL orders are closed until next post update. Thank you for your kind understanding. Semoga kita semua diberi kelapangan dan sumber rezeki yg halal. ❤️ #nitakmarah #notangry #ckpje #justsaying

34

aaasyraf___

jadilah diri sendiri jagan jadi orang lain #ckpje

0

bengkungmodenymcofficial

sekian yg ke 4 helai .. kalau tak best tak kan merepat kan . #ckpje

0

deyitsmee._

Apaaaaaa? Bercuti? Alaaa macam mana ni. Nak kena bawa razor lagi. Nak bawa krim treatment lagi. Lecehlahhh. Beg penuh dengan barang personal care je. . . Bawa vivies, kau sumbat dlm beg kau tu. Sampai je destinasi kau, sebelum nak bersiap kau sapu la vivies ni. Baru la tak risau nak bercuti, tak risau nak ber-honeymoon. . . #ckpje

0

sarahseduisant

Mcm lama x selfie..sekali sekala selfie camni pun ok gak kannn..nmpk sngt manusia mmg x sempurna..cacat di muka itu biasa tp jgn cacat diotak...sbb itu semestinya luar biasa 😬Apa cer uols 😉 #ckpje #bukanslalusweet2ni #sportingsikit #behumble #behappy #buahhatisarahktmana #sarahseduisant #2k18

5

adillahabby

Kesian cik suami.. weekend pun buat keje, cari rezeki utk isteri & anak... nasib baik isteri x mintak ape2... hahaha... cuma bln depan birthday cik isteri.. hahaha.. #ckpje #xnkape2 #handbegjeok #dah5tahunxbelihandbeg hahahahhaha...

0

fadzilah_rozlan

Happy Ride. P/s: Mari ! #tenangisgood🍁 #teamy15zrmalaya 💛

28

along_adha

19

amirulhanis09

Buat ape prlu psang 2,3,4,5.. Klau 1 pon ang x leh nk jge / setia.... Jdi hargai lah yg 1 nie ea.. #setiapadayg1 #ckpje

5

aqnhsna

Kamitakcarimasalahkalaumasalahtakcarikami👐takdesapesama #ckpje #keranasetitiknilarosaksususebelanga

22

amirulhanis09

Hidup nie Biaq rmai mmber.. Jgn rmai musuh...haha.. #ckpje

0

nurkamaliaizz

Jgn rse diri tu terlalu bgus..Manusia take yg sempurna..Kalau kau rse diri kau coup perfect sbb kau pndai dlm akademik n koku kau silap..Jgn terlalu meninggi diri n pijak org yg selalu bntu kau susah senang..sampai satu tahap Allah tarik semua nikmat yg kau ad menyesal tak berguna.. #ckpje

0

rasydnrozi_

Biar hina asalkan berguna🤙🏽 📷@safeqazidan #ckpje #funorstayhome

0

adam_eqwan

Jikakau hadir Untk cinta pertama Jgn lah kau siasiakan Cinta ito Org tua2 ckp Cinta to cinta buta #ckpje

0

norfarahielasahanurin_

Nk berkawan biarlah yg spoting.. Leh tlg kite time susah senang. Time ko down die always ad.. N paling penting xpnh nk tikam kau dari belakang.. #ckpje #xmentionsape2

0

fadzilah_rozlan

I CAN, I WILL, END OF STORY. *pimpmyride P/s : *pssst ! 🤴🏻 #Stopper394

62

fadzilah_rozlan

30

fadzilah_rozlan

The "ONE" who said you couldn't do it, are WATCHING ! 🌿👀 P/s : How you doing bro. Good ? 🖕🤣 #jarang❌on #jarang❌ngam #jarang❌piaw #streetwear #ootd #pictureoftheday #picoftheday #snapbackboy #jumpman #boylondon #like4like #vscocam #idontgiveafuck #follow4follow #brocuba #wacayasamalu

33

aleesha_ad6

Age means nothing. If muda but the way you think just like an adult, I will respect you. But if you are older but act like an asshole, nope. Please do not downgrade others easily yalsss 😒 #ckpje #respectyourself #respectothers

10

fadzilah_rozlan

57

ellasuhaila_baharudin

kalau Kita boleh belanja diri sendiri Tak Kan lokek dgn Mak bapak Kita ...sumber rezeki murah Kita ni #ckpje #Gilapahala

2