Coachjambang Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

slayphysio

11

slayphysio

Masa JK1M9, Kevin Zahri ada cakap "slay dah berisi sekarang".. Tapi masih tak insaf. Bila tengok gambar sendiri (si boyot baju merah tu) masa JK1M10, insaf gila jadinya. Yang sebelah kiri berat masa Dietfit 4.0. Masa tu dah start insaf. Yang sebelah kanan, paling latest.. Kalau lepas raya akan terus istiqomah, mesti masa tu, setiap hari tak sabar2 nak pergi toilet tengok body sendiri.. Kah Kah Kah. #guraujer #janganserius #weightloss #fatloss #inchloss #fitfamily #fitjourney #mylife #healthylife #fitfam #slayphysio #coachjambang

5

slayphysio

Muka ni kalau berlakon jadi watak antagonist. Memang berkesan & orang benci sangat. Bayangkan, orang yg tak kenal, tak pernah jumpa kita pun boleh cakap secara open yang kita kita arrogant, bongkak, sombong dan semualah perkataan synonym yang sesuai... #thisisme #pink #poyo #coachjambang #physio #instagramers #socialenvy #tweegram #photooftheday #look #igers #picoftheday #instadaily #instagood #bestoftheday #instacool #style #swag #allbymyself #slayagainsttheworld #slayphysio

11

coachjamb

Alhamdulillah.. selesai sudah Majlis Penghargaan utk rakan Kelab (NCOM) yg dh 8 kali dtg ke Kelab. Kita buat santai2 aje.. dorg dapat Shake Wow!! Dapat botol air dan protein bar setiap sorg. Semua antara mereka telah dapat result luar biasa.. semoga terus istiqamah dalam menjalani hidup ke arah yg lebih sihat. @lutfanul_iman #Iamherbalife #herbalifenutrition #herbalife #fitness #sihat #legendnutrition #nutritionClub #nutrition #rompin #malaysia #pahang #JomKurusRompin #mohkurus #jomkurus #coachjambang #coachjamb

0

slayphysio

Yg tgh tu masa training handball untuk ohlimpik JK1M10. Serius malu beb as a team leader, perut ke depan camtu sekali. Sebelum ni, ada terdengar bila peserta program cakap "coach X tu dah gemuk balik", "coach Y tu lg besar dari peserta blablabla".. Tapi bila tertengok video ni, luruh rasa hati ni. Diri sendiri lagi teruk. Insaf weh.. so, dari body fat 24.2%, turun lah sikit ke 19.9%.. Saya taknak sixpack bagai.. Asalkan raya nanti merasa 15-16% pun jadi la.. Yang penting seluar nak pakai biasa2 tanpa pinggang & perut bertanda sebab ikat tali pinggang ketat sangat untuk cover perut yang ke depan.. Doakan saya berjaya πŸ’ͺ #nosupplement #natural #fatloss #nofilter #selfmotivation #motivation #inspiration #slayphysio #coachjambang #fitfamily #bodyfat #omron #karadascan #weightloss

5

masalhabshee

Dah abis wo baru nak tunjuk kuat la #kuuja ni.. time wo mcm2 alasan πŸ˜†... Berjujuran peluh keluar hari ni namun masih mencari kekuatan tangan. Tq Coach luangkan masa utk kami #coachslay aka #coachjambang πŸ‘ŒπŸ˜ #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #teamkuuja #menantuhantu #virtualrundietfit #EatRight #WeightlossJourney #FitnessFamily

0

slayphysio

In this life, I've lived, I've loved, I've lost, I've missed, I've hurt, I've trusted, I've made mistake.. and I've learned. I'm a mere human. A sinner who's probably gonna sin again. Dear god, please forgive me for all the sin i've done and prevent me from doing another one.. #awankarpet #gunungyongyap #g7 #skylovers #cloudporn #sun #bright #beautiful #scenery #hikerlife #hikers #jejakagunung #slayphysio #coachjambang

1

ayniezahari

2nd session...kita tengok sapa yg lebih cepat & sapa yg lebih pantas (kepala,bahu,lutut,kaki,cup) #dietfitmalaysia #dietsegambut #coachjambang #teamriri #aynielista2

0

tiqahismail

1

slayphysio

Jujurnya. Trip ni target nak tgk berapa laju diri ni boleh pergi since line up semua agak padu. Tapi bila adik J&G kesayangan awal2 lg dah sakit kaki, takkan sampai hati "abg long" SLaY ni nk tinggalkan jalan sorang2 kat belakang. Tolong orang buatkan aku lebih bahagia berbanding sampai laju.. ❀ Done Pine Tree Hill-Twin Peak-Semangkuk Daypack 30.6km return. Ko mmg gila la Semangkuk. Dari mula start langkah kaki, sampai la ke langkah terakhir, langsung tak bagi chance. Takpe, ada rezeki, aku repeat ye.. ❀ #gunungsemangkuk #pinetreehill #gunungtwinpeak #daypack #kompres #hiking #hikerlife #outdoor #nature #mylife #healthylife #adventure #mountaineer #mountaineering #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Orang kata jual Aiskrim Malaysia Choki2 RM1 mahal.. "nak cepat pakai BMW ke? Nak pergi Haji ke?" Tapi kenapa takda yg nak buat & jual? Sebab leceh? Remeh? Untung tak seberapa? Cuba anda tengok, yang condemn customer tetap ke? Cuba anda tengok, langsung tak terjual ke ais krim tu? Kalau anda nak dengar, setiap apa2 yg orang kata. Anda takkan kemana. Ingat! Target anda bukan mereka yg condemn, tapi mereka yg membeli. Cuba fikir cara untuk puaskan hati mereka yg membeli ni. Jaga kualiti? Banyakkan kuantiti? Selama lebih 3tahun dlm bidang fitness ni, bukan takda yg condemn "SLaY apehal poyo nak jadi coach tu?" "Program SLaY mahal" "Aku nak kurus takyah masuk program pun".. Kalau saya dengar apa yg mereka ckp. Nescaya saya dah duk melepak kat rumah skang tak buat apa2.. Sebab saya tahu, mereka bukan target saya. Mereka bukan bakal peserta saya. Kenapa saya perlu dengar apa mereka ckp? Sebab ada je sekurang2nya 30 org setiap program yg tak kisah bayar "mahal", yg bersungguh nak belajar dari saya.. Kenapa saya perlu fokus pada mereka yg condemn tapi tak join tu? Kalau la saya dgr & give up buat program dari dulu lg lepas dengar org condemn, saya bukan la #coachjambang yg sekarang yg nak masuk 18 program dah pun.. #somethingtoponder #wordoftheday #think

12

slayphysio

Hiking is my therapy. There's a time i went away too frequent. Ever wonder why? Because shit happen, i couldnt take it, so i go & see my therapist.. #tbt #throwback #throwbackthursday #mountsemeru #mahameru #hiking #hikerlife #nature #adventure #mountain #hikers #indonesia #surabaya #bromotenggersemeru #volcano #instagramers #igers #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Sejenis Cinta yg kau takkan faham. Puncak ke 55 in my personal "Trail of Achievement". Tahniah line up J&G Community yg berjaya sampai ke Gunung Rabong, Gua Musang anjuran Vikingdom Outdoor Club. Gunung rare yg jarang dilawati.. ❀ #pathoflove #pathoflife #hikerlife #gunungrabong #vikingdomoutdoorclub #jgcomunity #outdoor #nature #adventure #hikersmalaya #guamusang #kelantan #jejakagunung #gadisgunung #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy.. #throwback #tbt #bukitseladang #bukitpokoksebatang #sunrise #awankarpet #jerantut #morning #sun #nature #hiking #adventure #beautiful #pathoflove #pathoflife #hikerlife #hikersmalaya #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

Pretending to be happy when you are in pain is just an example how strong you are. However i am less than that. Thats why i put up an arrogant egoistic face. Too many feelings to take care of until they forget that i do have feelings too.. #ranupane #bromotenggersemeru #semerumountain #hikerlife #hikers #memories #throwback #nature #mountsemeru #adventure #pathoflove #pathoflife #mylife #hikersmalaya #slayphysio #coachjambang

3

slayphysio

Macam saya byk kali membebel, tak cuba tak tahu keupayaan diri. Untuk form satu team & join kejohanan amatur kat luar, saya tak fikir ada yg berani. Maka ohlimpik ni la platform terbaik nak mencuba & bersaing dengan mereka yg sama2 tak fit & berbadan besar. Well done Segambut Heroes & Segambut Angels yg berani mencuba di Ohlimpik JK1M10.. Keep it up πŸ’ͺ NEXT !!! #ohlimpik #handball #jomkurus #jk1mx #teamslay #teamriri #jk1m10segambut #jomkurus1malaysia #kamitakramaitapikamiada #respect #programkurus #jk1m10 #jk1mxsegambut #segambutheroes #segambutangels #slayphysio #coachjambang

6

slayphysio

8

slayphysio

Ohlimpik JK1M10 dah bermula. Hari ni Track & Field. Menang kalah belakang cerita. Yang penting kita cuba yang terbaik.. Remember peeps.. "when you're doing your best, you won't have time to worry about failure" #teamslay #teamriri #segambutheroes #jk1mxsegambut #ohlimpik #jomkurus1malaysia #trackandfield #jk1mx #jk1m10segambut #jk1m10 #jk1m10segambut #slayphysio #coachjambang

13

slayphysio

Trip ke Irau ON. Sabtu, 7/4/2018. Teamslay akan dijaga oleh Thrill Adventure. Total on track maybe dlm 7jam (bergantung pace paling slow). Risau? Takut kena tinggal? Boleh awaa percayakan sweeper gred A+ ni?😊😊 #irau #mossyforest #gunungirau #hiking #teamslay #adventure #outdoor #nature #fit #fitfam #fitnessfamily #healthylifestyle #healthychoices #getfit #jomkurus #mothernature #slayphysio #coachjambang

4

slayphysio

0

slayphysio

2

slayphysio

Balik dari gunting rambut malam tadi, keluar dari kereta sambil gurau pasal katak dengan Mikail. Pak guard tegur "anak ke?" Saya : "ha ah" Pak Guard : "wah dah nak sama besar mcm bapak. Untung la. Boleh main sama2 bapak. Berapa umur ni?" Mikail : "8 tahun" Dalam fikiran dia. Mesti dia fikir "mamat ni kawin muda kut".. Tak pun dia fikir "entah2 adik bongsu dia, saja nak kelentong".. Takpela. Perspective orang berbeza. Tapi kajian ada mengatakan "haircut yang bersesuaian boleh membuatkan anda nampak lebih muda & kurus".. Bila try selfie & tengok semula. Ye la. Tak macam bapak orang. Kalau buang misai janggut jambang, lagi nampak muda.. Hmm.. Ni la masalah sebenar sang SLaY ni. Dia nak tunjuk haircut baru je.. Yang pergi membebel benda lain ni apa hal? #haircut #selfie #potd #ootd #picoftheday #igers #instagrammers #socialenvy #talldarkandhandsome #asian #asianguy #malay #slayphysio #coachjambang #style

10

slayphysio

Saya pernah pergi volunteering mission post earthquake under Mercy Malaysia di Nepal pada 2015. Orang Nepal ni boleh makan nasi satu tray, tinggi membukit berlaukkan kuah dal semata-mata. Itu sumber energy mereka untuk kerja kuat. Mungkin ada kacuk Nepal sikit kut, saya kalau on track, nasi sumber energy utama saya, bukan coklat, choki2 atau gula2. Kalau gogo pack sorang 2 bungkus, separuh perjalanan trip 15jam, saya dah habis 2-2 bungkus. Perjalanan seterusnya, saya akan pow mereka yg penat & tak selera nak makan. Daypack chamah aritu, line up makan sorang sebungkus, saya sorg 4 bungkus.. πŸ˜† Maka terkeluar ayat "abg long, on track padu. makan pun padu".. Maka secara jujur saya mengaku "Aku typical hikers yang Biar Pikul Macam Hamba, Asalkan Makan Macam Raja".. πŸ˜‚ PS : 1) abaikan mangsa yg pewai yg saya sweep tu.. partly saya tasa bersalah & penyebab dia pewai 2) Muka rare no filter? Ada gambar lg teruk ala2 Tom Hanks dalam "Cast Away" kalau nak tahu.. #mountchamah #nofilter #cus #coachbangla #chamahulusepat #slayphysio #coachjambang #jejakagunung #jgcomunity #chamah #daypack #hiking #hikers #nature #jungle #hikerlife #adventure #igers #instagrammers

3

slayphysio

I guess people hate me as much as they love me. Their hated love always compare me with others. "Kalau banding SLaY dengan si X, kalau banding SLaY dgn si Y. How i wish i can tell straight to their face "Yo beach, you can love me or hate me as much as you want, but i'll never be like X or Y. So stop comparing me with others. If ya think X or Y is better than me, off you go. There are people elsewhere who appreciate me for being myself.." #sakitotak #biatch #nofilter #slayphysio #coachjambang #scenery #love #mountain #mountyellow #beautiful #nature #hiking #hikerlife #transjerging #pathoflife #pathoflove #igers #instagramers #socialenvy

2

slayphysio

1

slayphysio

Post ni khas utk peserta program saya a.k.a #teamslay amnya. Bila saya kata sweeper A+, saya bukan sembang gebang bikin bimbang. Hatta hiking berhari2 dlm hutan panjat puncak G7 pun, saya sejenis yg gigih & reliable. Trip baru ni contohnya, saya tanker sepanjang 5 hari. Hari pertama & kedua contohnya, beg saya 26kg dari bawah, sampai puncak Ulu Sepat, sampai turun semula ke puncak view (6200ft). Tanker + Shooter (orang paling depan). Hari ke-5, beg saya masih 20kg, tak turun banyak pun. Dalam masa yg sama, bila mana saya sampai checkpoint, saya akan bentang ground, pasang dapur buat kopi/teh. Kat campsite, saya tolong2 masak, buat kopi/teh, setup fly+ground (khemah).. Kadang2 saya tolong sweep member yg pewai.. Selalunya org tak suka bawa load berat sambil sweep org. Sebabnya, lagi lama on track, lagi lama kita menanggung beban.. Senang cerita, saya naik gunung bukan sekadar hanya panjat, turun & jaga diri sendiri je. Hanya kawan2 hiker yg tahu "Slay memang function teruk".. So kalau saya kata "Jom hiking ke Bukit Broga Ahad ni". Jangan risau, sweeper A+ akan jaga anda.. Maka percayalah, ayat tu bukan sekadar gebang bila on track anda kena tinggal layan perasaan sendiri sendiri. Percayalah, selagi ada kudrat ni, selagi tu Coach Jambang akan jaga anda.. 😘😘😘 #cus #chamahulusepat #g7 #hiking #hikerlife #hikers #memory #love #pathoflove #pathoflife #slayphysio #coachjambang

10

slayphysio

An intelligent man will open your mind A handsome man will open your eyes A gentleman will open your heart.. I am far from being one. But believe me, I'm striving to improve myself from time to time.. SLaY β€’ 16 Feb 2018 β€’ Day 3 CUS Reverse β€’ Kg Rekom, Pos Simpoh #potd #sunset #view #nature #hiking #gunungchamah #adventure #hikerlife #photooftheday #sky #skylovers #red #love #mothernature #instagramers #igers #beautiful #pretty #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

DAY 4 CUS Reverse by J&G Community and Friends : "Mount Chamah summit attack - Daypack".. Shooter yg bawa ration, kemudian sweep adik doraemun comel + sweep gogo yg tidur on track. Kemudian hujan selebatnya otw turun. 15jam on track. Hasilnya = pewai barai bersepai sepai.. πŸ˜‚ #cus #chamahulusepat #g7 #gunungchamah #daypack #hiking #hikerlife #pewai #barai #pewaiteruk #jgcommunity #hiking #pathoflove #nature #summit #mountain #mountchamah #coachjambang #slayphysio

12

slayphysio

Alhamdulillah. Done Chamah-Ulu Sepat (CUS Reverse) by J&G Community and Friends. Ni muka2 orang baru keluar hutan lepas 5 hari takda hubungan dgn luar. Tahniah line up semua padu. Teamwork terbaik. Repeat? Maaf saia ta quad... #cus #reverse #gunungchamah #gunungulusepat #g7 #hiking #hikers #nature #love #hikerlife #kelantan #perak #chamahulusepat #jgcommunity #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

0

slayphysio

Rasa dah berbelas open trip kut yg abam redah sorang2 tak kenal siapa2. Semua sebab abam yakin boleh jaga diri (eleh nk ckp padu lettew). Tapi kali ni redah trip terkena line up yg betul2 padu. Gogo kaki ultra, guider kaki ultra, line up lebih dari separuh train utk gopeng ultra 100km (ada yg 50km). Mental bai bila awek ultra ni cucuk angin. Nasib la abam ada training sikit2 utk ke CUS. Kira on form la sikit2 nak keep up dengan pace dorang. Tapi dari Irau nak ke Suku, abam surrender. Turun Suku, azab ya amat dengan gelap malam nya, dengan pacak dengan akar2 nya ko nak hadap sampai 3jam. Menangis lutut bai. Nasib la abam ni physio, tak lengah physio diri sendiri bila balik KL. Anyway dorang bunyi mcm nak repeat Trans Jerging daypack ni. Kalau kena harinya, teringin nak cabar diri sekali lg (padahal masa trip aritu entah berapa ratus kali menyumpah diri sendiri buat kerja bodoh.. πŸ˜‚) #transjerging #cameronhighland #gunungpass #gunungyellow #gunungirau #gunungsuku #mossyforest #daypack #dayhike #ultramarathon #hikers #hikerlife #hiking #slayphysio #coachjambang

10

slayphysio

Full of positive vibes, happening & sangat supportive. Keep it up lad. Proud to have u all in Segambut Heroes Family.. #teamslay #teamriri #jomkurus #jk1m10segambut #segambutheroes #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1mxsegambut #jk1mx #jk1m10 #kevinzahri #outdoorworkout #fitfam #fattofit #obesetobeast #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

6

slayphysio

"Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire" Because life is not meant to be lived in your comfort zone. So wake up peep. If u want it, u gotta fight for it.. #teamslay #jomkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #peakview #sunrise #morning #gunungyellow #transjerging #zoetropic #instagood #instalike #beautiful #scenery #nature #slayphysio #coachjambang #jk1mx #jk1mxsegambut #programkurus #segambutheroes

0

slayphysio

Nak pergi Irau survey track utk bawa #teamslay nanti. Jalan2 jumpa Gunung pass. Pelik, tak lama lepas tu jumpa Gunung Yellow pula. "Ah sudah". Kemudian baru jumpa Gunung Irau. Alhamdulillah. Tapi otw balik, jumpa Gunung Suku pula. Bila sampai bawah, gogo cakap "Tahniah korang, berjaya settle kan Trans Jerging Daypack. ❀❀ #inisemuapoyo #transjerging #daypack #pewai #pewaiteruk #hiking #cameronhighland #gunungirau #gunungyellow #gunungpass #gunungsuku #hikingtrails #jejakagunung #jgcommunity #slayphysio #coachjambang

11

slayphysio

Good Morning Segambut Heroes. Pagi ni ok ke berjalan? Sakit? Soreness? Kalau sore, then korang boleh letak hot/warm pack kat otot yang soreness tu. Esok, pakai kasut sukan, warmup sikit, stretching kaki betul betul then slow jog/walk kat Taman Metropolitan batu. Settle kan task 3.5km minggu ni. Insyaallah ALL IS WELL.. #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

7

slayphysio

People tend to forget that happiness doesn't come as a result of getting something we don't have. But rather of recognizing & appreciating what we do have. Good morning peeps. 😘 #somethingtoponder #wordofthought #think #view #beautiful #mountain #hiking #hikingview #quoteoftheday #quotes #scenery #love #nature #sky #sun #hiker #outdoor #bukitseladang #bukitpokoksebatang #jerantut #pahang #slayphysio #coachjambang

5

slayphysio

Cepat sungguh tersebar khabar angin yg Coach Jambang nak bawa Team Slay beliau ke Kinabalu. Walau bagaimanapun sehingga kini, Coach Jambang belum dapat dihubungi untuk mengesahkan khabar angin tersebut -Admin- Btw kalau ye nak ke kinabalu pun, dah training ke belum? Meh training sejuk dulu kat Gunung G7-11 yang satu ni dibawa khas untuk Team Slay dengan kerjasama Thrill Adventure. Apa2 hal, PM admin Coach Jambang si @munihabshee tu yer.. #teamslay #hiking #irau #mossyforest #mountirau #hikers #fitfam #gunungirau #fitnessfamily #family #jomkurus #programkurus #cheras #segambut #slayphysio #coachjambang

16

slayphysio

Memandangkan minggu ni mereput je. Maka kita throwback je la melepaskan rindu. 1st, thanks to J&G, specificly CK & Eliz sebab buat trip reunion ni. Please buat lagi trip reunion at least sebulan sekali. Rindu nk pewai, seret kaki, kentut on track dgn korang family J&G. Btw please doakan Coach Jambang tabah menghadap CUS (Chamah-Ulu Sepat) reverse nanti. Trip yg dikatakan bakal menjanjikan trek pacak pangok terkentut terberak nanti... risau plak.. πŸ˜‚πŸ˜‚ #bukitbuloh #redforest #bukitpokoksebatang #bukitseladang #bukitjerantut #jerantut #pahang #hiking #jgcommunity #jejakagunung #gadisgunung #hikers #family #outdoor #trail #peak #hill #mountain #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

To the new recruit of Segambut Heroes... Welcome to TeamSlay πŸ’ͺπŸ’ͺ Thanks kak @ayniezahari sebab tolong teman kan mereka. Maaf sebab tak stay sama2 dari mula sampai habis. 2hari ni hectic sikit. #jk1m10 #jk1mx #jomkurus #seminar #kevinzahri #jomkurus1malaysia #jk1m10segambut #programkurus #segambutheroes #teamslay #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

13

slayphysio

Giseben Giseben everywhere. Lokasi yg boleh nampak gunung2 famous banjaran titiwangsa mcm korbu, gayong, junction, yong belar, tok nenek, bubu. Tiba2 terasa rindu sangat.. #hiking #hikers #trail #yongyap #yongbelar #bubu #toknenek #korbu #gayong #banjarantitiwangsa #yybtn #peakview #hikingtrail #slayphysio #coachjambang #jejakagunung #jgcommunity

2

ciksuricikya

Korang.. jom join Coach Jambang! xrugi tau join dia.. salute ngn Coach @slayphysio ni... 1st time join ngn dia Cikyah tgh ada injuries kt ankle.. so dia sgt cermat handle masalah cikyah..bg modified exercise, bwk 1st aid kit (sbg langkah berjaga2) pastikan cikyah dpt bersenam dan x menambahkan lg injuries yg sedia ada... . Berita baik...berita baikπŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯ Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Last kopek... Final call... For those yang masih berminat untuk sertai JK1MX Segambut. Here is our schedule for 6 week. πŸ‘‰ Excluding ohlimpik punya event (dah kosong kan time ohlimpik πŸ‘‰ 1-2x official session. 2-4 unofficial session πŸ‘‰ Group Running? Basically its a weekly task yg mana setiap group -Nafister -Aynielista -Marvellynn kena complete kan setiap minggu (accumulative) πŸ‘‰ 42km virtual run? Selama saya buat program yg involve group total km running, akan ada running addicts akan lari banyak utk cover team mate mereka. Kali ni kita akan reward a "42km medal" to those running addict yg suka cover team mate mereka πŸ‘‰ home task : plank πŸ‘‰ Semua activity : -attendance (official) -weight loss -task 1 : plank (fail/success) -task 2 : total group run (complete/fail) semua ni akan contribute point utk group. Group point system saya pernah buat masa jk1m8 segambut. Kali ni nak buat semula dgn bantuan Muni & Zairi. πŸ‘‰Winning Group 3rd : Handle Final dinner 2nd : Buat persembahan menghiburkan 1st : You champ just enjoy the show.. ⬆ Zairi up jadi assistant coach. Tak jadi Group Leader.. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

4

slayphysio

Resistance Tube Set (Resistance Rope). 1 set ada 5 tube lain2 resistance. 2 handle utk pegang, 2 strap kalau nak pasang kat kaki, 1 door handle beserta bag. RM35 exclude postage. Extra order (sebab lambat sampai) dari program sebelum ni. Meh pm tepi. Ada 7set je lagi. #sayajual #resistancebands #resistancetube #resistancetraining #exercise #workout #exerciseset #homeworkout #slayphysio #coachjambang

1

ciksuricikya

Bulan10 2017 kaki cikyah injured sampai trpaksa jln pakai tongkat, doktor xkasi pijak lantai.. rilex kt uma 3minggu lebih kot da start bosan nk workout.. trus masuk program under coach slay atau glamer sikit kami panggil coach jambang haha.. . . sgt puas hati sbb cikyah dpt jugak workout dlm keadaan tgh injured and paling best xbg injuries tu tmbh teruk... special nya this coach sebab dia ni merupakan physiotherapist yg mana mmg da biasa berdepan n handle kes2 cam cikyah or lebih teruk lg pun ade . . Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai Coach @slayphysio di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

2

zakiahhamzah

Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Kita boleh bagi platform je. Iaitu aktiviti, motivasi, inspirasi. Tapi yg kena bertindak tu, anda semua. Semua kejayaan bermula dari langkah pertama. "Dont Wish For It, Work For It" #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Memang style saya. Previous winner akan masuk JK seterusnya sebagai group leader kecil untuk bantu peserta baru khususnya dari segi motivasi, tips dan inspirasi. Walaupun masa kick off JK1M9, berat beliau sudah pun 74.1kg, tapi semangat & dedikasi beliau membolehkan beliau turun lagi 6.6kg bersamaan 8.9% berat asal. Untuk info, fasa ini bukan mudah berbanding mereka yang bermula dari 100+kg. Tapi macam saya katakan, untuk orang yang bersemangat & dedikasi tinggi seperti beliau, tiada yang mustahil. Nak tahu berat terkini dia? Nak tengok orangnya sekarang dah mcm mana? Jom sertai Kak @ayniezahari di JK1M10 Segambut. Beliau akan ketuai group kecil AYNIELISTA. Kenapa ada group kecil? Sebab JK1M10 Segambut akan ada pelbagai aktiviti/task yang anda kena lakukan. Semua ini untuk jadikan pengalaman anda dlm program ini lebih bermakna. Untuk info lanjut, boleh layari https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #teamslaytestimonial #jk1mbeforeafter #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

1

slayphysio

Selamat pagi wahai peserta JK1M9. Apa khabar? Sihat? Macam mana weight loss journey anda? Makin kurus ke makin naik? JK1M10 nak mula tak lama lagi. Baju JK1M9 yang korang dapat aritu makin membesar ke atau baju tu makin mengecil? Tanya je. πŸ™Š Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #teamslaytestimonial #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

"A journey of thousand miles must begin with a single step" Ingin mulakan misi kurus, tapi masih belum bertindak? Mulakan dari sekarang. Monday is the perfect day to correct last week's mistake. https://jk1m10.com/teamleader/slay/ photo credit : Huda #jomkurus #programkurus #quoteoftheday #awankarpet #beautiful #sunrise #motivation #zoetropic #slayphysio #coachjambang #jk1m10 #love #instagramers #socialenvy #tweegram #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #instacool

2

khairuldietitian

Training Of Trainers for DF4.0 πŸ’ͺ🏼 @dietfit_malaysia @Regrann from @slayphysio - Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. πŸ’ͺπŸ’ͺ #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. πŸ’ͺπŸ’ͺ #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

8

slayphysio

Malam minggu Team Slay Cheras + Segambut pergi hiking layan view KL waktu malam dari Bukit Besi. Pastu attend Diet Class di kedai mamak.. Kelassss.. πŸ˜†πŸ˜† #love #hiking #instagramers #socialenvy #teamslay #tweegram #photooftheday #20likes #cheras #segambut #dietfit #bukitbesi #alamdamai #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #slayphysio #coachjambang #instagood #bestoftheday #instacool #veiw #follow #beautiful #style #nightview

1

slayphysio

Boring menunggu dorang berbual banyak berbanding exercise, sambil2 tu buat back exercise sikit. Yang ni utk low back (erector spinae secara spesifik). Yang selalu korg buat mcm back row, deadlift, lat pull down mostly focus on upper back. Dan walaupun otot lattisimus dorsi (shoulder extension, horizontal abduction) besar & nampak turun ke bawah, function nya hanya untuk upper back. Otot utama untuk low back still erector spinae (disokong oleh beberapa otot aksesori yg lain). TAK DIGALAKKAN SECARA POYONYA BUAT mcm bangla ni melainkan otot low back anda dah dilatih dengan baik. Silap haribulan boleh dapat low back pain. Btw yg hashtag merecik tu bukan saya yg tulis. Ianya datang dari admin Coach Jambang Fan Club. Saya cuma download dari insta story & share pada anda semua.. https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #health #fitness #fit #socialenvy #coachjambang #tips #fitnessaddict #fitspo #workout #jomkurus #jk1m10 #gym #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #slayphysio #getfit #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay

7

slayphysio

15

slayphysio

Keep it up. Proud of u Suzanna πŸ’ͺπŸ’ͺ @Regranned from @pagekhas - 4 january officially saya boleh berlari semula. . yes saya budak yang 9 bulan tempang. 9 bulan rest knee injury. . lateral meniscus. sy degil tak nak pegi hospital. end up sy jumpa @slayphysio waktu dia buat class knee & ankle injury last september. . berkat tunjuk ajar beliau.. hari ni alhamdulillah saya boleh lari. saya boleh naik tangga saya boleh main bola baling semula. . tqvm coach slay πŸ™πŸ» semoga Allah balas sebesar2 ganjaran pahala utk kamu - #regrann #physio #physiotherapy #sportsrehab #injury #fisio #fisioterapi #kneeinjury #meniscus #meniscustear #rehab #rehabsquad #rehabilitation #slayphysio #coachjambang

3

slayphysio

"If you wanna fly high, you got to give up the shit that weighs you down" Akan sentiasa ada haters yang envy atas kejayaan kamu. Look up, be proud of what you did, smile & laugh at them haters. Because whoever is trying to bring you down, already below you.. https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #twinpeak #pinetreehill #mountain #quotes #positivevibes #slayphysio #coachjambang #zoetropic #jomkurus #jk1m10 #beautiful #love #instagramers #socialenvy #tweegram #photooftheday #amazing #smile #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #style #swag

2

slayphysio

When it comes to dedication, nobody can beat Zairi a.k.a Riri. Tinggal di Serendah (selepas Rawang sana), datang workout di Jalan Ipoh. Tak kisah ikut event JK1M walaupun di Puchong, PJ (jogging+dating di UM). 124kg tapi boleh complete Half Marathon 21km. 115kg tapi boleh naik Kinabalu. Agak2 berat dia sekarang berapa? Apa rahsia dia? Jom korek segala tips, dapatkan inspirasi, motivasi dari Zairi yang akan lead Riri Rangers dalam JK1M10 Segambut Heroes nanti.. #teamslaytestimonial Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #socialenvy #instahealth #instagood #healthychoices #determination #diet #getfit #health #fitness #motivation

11

slayphysio

"A river cut through a rock not because of its power, but its persistence" Remember peeps, what ever you do, be persistent about it. Keep eating healthy + do regular exercise = victory is yours https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #teamslay #weightloss #jomkurus #slayphysio #bromotenggersemeru #semeru #ranukumbolo #hikers #hiking #zoetropic #coachjambang #instagood #me #love #instagramers #socialenvy #tweegram #photooftheday #amazing #smile #look #igers #picoftheday #instadaily #bestoftheday #instacool #colorful #style #swag

0

slayphysio

Its time to promote my group leader Di JK1MX Segambut nanti, anda akan dipecahkan kepada 4 group (workout masih bersama saya). Mereka ni akan tlg anda dari segi tips, motivasi, inspirasi & sama2 menjayakan JK1MX Segambut nanti. Sepanjang 6minggu akan ada banyak task yg memberikan point. Group dengan point terbanyak diisytihar sebagai pemenang manakala yg kalah akan diberikan tugas khas pada akhir program. Matlamat saya, semua org akan dapat pengalaman baru, enjoy dlm journey weight loss & dapat positive vibes. **Btw ini gambar lama mereka ye. Saya akan tunjukkan gambar terbaru mereka di post post akan datang.. #teamslaytestimonial Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #transformation #inspiration #obese #obesity

5

slayphysio

Smiling is the best way to face every problem, to crush every fear, to hide every pain. So keep smiling peeps.. 😊😊😊 #smile #positivevibes #positivity #love #pathoflife #pathoflove #planks #tripleplank #teamslay #thatbooty #exercise #workout #outdoorworkout #slayphysio #coachjambang #ohana

2

slayphysio

Dah daftar ke belum? Dah minggu ke-2 Januari ni. Bila nak bertindak utk azam kurus 2018 anda? Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Selamat Pagi semua. Ada org kata, "jangan menggeliat lepas bangun tak baik. Otot tengah sejuk kut".. Ye betul.. jangan menggeliat sejurus selepas bangun. Cara yg terbaik sejurus selepas bangun pagi ialah lakukan :- High knee 50x Buttkick 50x Mountain climber 50x Burpee 20x Kemudian baru lakukan senaman regangan/stretching/menggeliat tadi.. Ok gurau je.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Korang rasa elok ke tak menggeliat lepas bangun pagi? Kenapa? Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

5

slayphysio

Dietfit Handball Friendly Tournament. 2am baru register team. 9am main tournament. Tak pernah training, terus main tournament. But its ok sebab berjaya capai target awal iaitu nk enjoy exercise. Good job lad. Keep it up! πŸ’ͺπŸ’ͺ Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Thanks kepada semua yang hadir #freeworkoutjk1m pagi tadi. Thanks sebab support #coachjambang . Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio

0

slayphysio

@Regranned from @kevinzahri - Ingin memenangi 10 tempat percuma untuk Cabaran Jom Kurus musim 10 ini? Take part in our special contest brought to you by Quaker Malaysia. Contest ends 10 Jan 2018. Layari laman facebook Quaker Malaysia​ for more info. Note - dah daftar sebelum ini? Jangan risau, kalau anda terpilih sebagai pemenang, anda akan terima full refund :) #jk1m #jk1m10 #jomkurus #quakermalaysia - #regrann Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1MX segambut https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #kevinzahri #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

JK1M10 Segambut Insyaallah akan kick off secara santai pada 27 Jan nanti dgn berkelah & suai mesra di Santuari Ikan Sg Chilling. Sepanjang program, akan ada 2 trip hiking iaitu Bukit Senaling (gambar) & satu lg trip rahsia (Bukit) yg juga menjanjikan panorama menarik. Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1MX segambut https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #beautiful #view #hikingtrails #nice #scenery #zoetropic

2

slayphysio

70% diri sendiri 30% trainer kut. Hatta pergi ke Coach paling hebat, paling famous, paling berpengalaman sekali pun, kalau diri sendiri tu cipta macam2 alasan, takkan menjadi juga. And she prove it right.. #teamslaytestimonial #teamslay #jk1m10 #jk1m10segambut #jomkurus1malaysia #jomkurus #fat2fit #programkurus #fattofit #slayphysio #coachjambang

1

tengku_suhaini

0

slayphysio

Pernah jadi my trainee but transform amazingly to become my idol now. Super woman with endless energy, sky high motivation & inspiration. Team Leader JK1M10 Puncak Jalil. Pass sikit energy & semangat tu kak. Envy sungguh la.. #jk1m10 #coachtas #tasvengers #puncakjalil #teamleader #coach #jomkurus #programkurus #princecourtmedicalcentre #seminar #newyear #groupworkout #outdoorworkout #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Surround yourself only with people who are going to lift you higher.. -Oprah Winfrey- Thanks Kevin Zahri & JK1M.. Thanks Dietfit Malaysia. #dietfit #dietfitmalaysia #jomkurus #programkurus #jomkurus1malaysia #jk1m10 #jk1mx #weightloss #weightlossprogram #transformation #inspiration #fattofit #seminar #healthy #slayphysio #jk1m10segambut #coachjambang

1

slayphysio

Done seminar Tahun Baru JK1M10. Maaf performance yg teruk. Kepenatan. Tak dapat deliver sebaik mungkin. Will improve next time. πŸ’ͺ Thanks to Dietfit Malaysia for the opportunity. Anyway, kalau nak tanya apa2, kindly DM/PM, saya akan jawab through ig/post.. Jom mulakan tahun 2018 dengan sesuatu yg positif.. πŸ’ͺπŸ’ͺ #seminar #newyear #jk1m10 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #dietfitmalaysia #dietfit #dietitian #physiotherapy #programkurus #weightloss #weightlossprogram #princecourt #princecourtmedicalcentre #slayphysio #coachjambang #jk1m10segambut

1

slayphysio

Misi nak dapatkan 50 puncak berlainan menjelang hujung 2017 tak tercapai. Busy teruk, banyak repeat trip & masih baru hiking (3 tahun). Next target 100 puncak berlainan sebelum 2020. (3tahun X 52minggu)/55 peak = 2.8week. Maknanya setiap 2-3 minggu = 1 puncak baru. Ok la kan.. Ok lepas ni nak aim banyak trip trans.. πŸ’ͺ #hikers #hiking #newyear #newyearresolution #hello2018 #slayphysio #jgcommunity #jejakagunung #coachjambang #pathoflove #pathoflife #passion

9

azizuladdhar________

Ok guys nak bagi tahu caoch slay ni akan bg talk bersama sifu @kevinzahri di #princecourtmedicalcentre isnin ni....beliau akan membimbing #jk1m #segambut ..jom join beliau. Byk ilmu yg beliau akan share kepada anda πŸ˜‰ . . #Repost @slayphysio (@get_repost) ・・・ *KENAPA ANDA PERLU DAFTAR JK1MX SEKARANG?* βœ… Mereka yang mendaftar awal, akan dapat diskaun early bird 10% (maximum 10pax setiap kawasan) βœ… Mereka yang mendaftar sebelum 1januari sebenarnya telah menyertai JK1MX 10minggu dimana anda boleh sertai pelbagai program extra anjuran JK1MX dari 1jan sehingga kickoff 27jan. Aktiviti ini termasuklah diet talk, physio talk, group workout & sebagainya. *Yuran nya masih sama* βœ… 2017 hampir ke penghujungnya. Azam kurus 2017 anda belum tercapai? Kenapa perlu tunggu sehingga hujung Januari untuk bermula? Mulakannya seawal mungkin βœ… JK1MX program paling berbaloi kerana aktiviti anda bukan sekadar 6 minggu sahaja. Bermula Awal Januari, sehingga ohlimpik terakhir 5km fun run pada 1april, anda sebenarnya menyertai program *4 BULAN* pada yuran yg sama.. Kepada yang tinggal sekitar Segambut, Taman Metropolitan Batu, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Jinjang, Kepong atau lain2 kawasan berdekatan. Jom sertai saya di JK1MX segambut. Layari https://jk1m10.com/teamleader/slay untuk info lebih lanjut.. Atau whatsapp saya di 012-356 5374 Malu berhubung dengan saya? Anda boleh hubungi Muni Habshee di 019-694 5783 (assistant/admin) #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1mx #jk1mxsegambut #programkurus #weightloss #teamslay #segambutheroes #weightlossprogram #transformation #transformasi #jalanipoh #tamanmetropolitanbatu #segambut #batumuda #jalankuching #kl #kualalumpur #coachjambang #slayphysio #physiotherapist

2

slayphysio

Dietfit 4.0 nanti saya nak partner dgn mereka2 yg berpotensi jadi trainer. Mereka yg berjiwa besar, beratus kali lebih cekal & tekad berbanding saya. Orang sebegini kalau diketengahkan Insyaallah akan jadi jauh lebih berjaya berbanding saya. Bila Cip @khairuldietitian tanya saya, "apa yg SLaY nak dari Dietfit sebagai orang lama?" Saya kata, i never born to be a leader. Im happy to be the 2nd, 3rd rank in any system. So apa yg nak dari Dietfit bukan rank, tapi saya nak Dietfit bantu saya realisasikan vision saya. Untuk mencambahkan lagi legasi saya. Legasi semangat, motivasi, sentimen keluarga agar persekitaran yg saya terdiri drpd mereka yg positif, hidup sihat, bersemangat waja & gembira.. Itu vision saya utk 2018 Siapa setuju kalau saya up kan orang seperti @ciksuricikya untuk jadi trainer yg lebih hebat dari saya? #transformation #teamslay #teamslaytestimonial #ohana #cherasmania #cheras #dietfit #programkurus #jomkurus #weightloss #weightlossprogram #transformasi #inspirasi #fattofit #icon #inspiration #slayphysio #coachjambang

4

slayphysio

Selamat pagi semua.. Yang bertanya, "Exs pakai getah tu Coach, penat ke?".. Tak penat. Mcm saya kata sebelum ni, resistance training bukan jenis exercise yg minta nyawa. Tetapi anda akan rasa sakit2 badan. Thats why saya tambah Cardio Finisher at the end. Then baru lah penat yang anda nak.. 😬 #workout #jomkurus #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #weightlossprogram #weightloss #resistancetraining #resistancebands #teamslay #slayphysio #coachjambang

7

slayphysio

Bila peserta register JK1M10 dah mcm beli makanan. Gelak sorang2 sambil duduk atas sitting toilet. Terhibur sangat.. πŸ˜‚πŸ˜‚ Lai Lai.. tinggal 2 slot je lagi early bird untuk JK1M10 Segambut. Daftar di https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #mudahterhibur #typoking #jk1m10 #jk1m10segambut #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #teamslay #slayphysio #coachjambang #segambutheroes

1

slayphysio

Sorang Fitness Celebrity, sorang Dietitian Famous, sorang Motivator/Weight Loss Icon yg legend. Semua follower ribu-ribu. #coachbangla ni je yg masih ratus-ratus. But kalau korg nak dengar talk yg gempak & dengar physio macho 😝 ni membebel pastu selfie dgn Celebrity yg bertiga lagi tu, meh join seminar ni.. @Regranned from @kevinzahri - Anda peserta JK1M10? Sila guna kod coupon β€œsayanakkurusdi2018” semasa checkout untuk penyertaan percuma. Seminar percuma untuk peserta berdaftar JK1M10 bersama Kevin Zahri, Khairul Dietician, Slay Physiotherapist dan kisah kejayaan Aizat Razak di Prince Court Medical Centre pada 1hb Januari 2018. 8am: Pendaftaran 830am: Cara kawal penyakit dengan kurangkan berat badan. 10am: Mulakan program senaman tanpa sakit. 11am: Cara kurangkan 10kg 10 minggu bersama Kevin Zahri 2pm: Cara saya kurang 100kg bersama Aizat Razak. Bukan peserta JK1M10? Yuran RM100 akan direfund sekiranya anda sertai Cabaran Jom Kurus musim nanti. Sila hubungi Lin 012 423 2380 untuk lebih info. Sessi Timbang Berat Badan. Bagi mereka yang ingin mulakan cabaran Jom Kurus 10 minggu, anda boleh datang sepanjang hari dari 8am – 3pm untuk timbang berat badan. Sila layari laman web Cabaran 10 Minggu untuk lebih info. #jk1m #jk1m10 #jomkurus #azamkurus2018 #freeworkoutjk1m #dietfit - #regrann #slayphysio #jk1m10segambut #tamanmetropolitanbatu #segambutheroes #segambut #jalanipoh #jalankuching #teamslay #coachjambang #talk #dietfitmalaysia #physiotherapist #physiotherapy

0

slayphysio

Kalau gah puncak yg dikejar, dah lama complete kan G7 asap. Kalau koleksi puncak yg ingin dibanggakan, setiap minggu cari trip rare. Tapi sekali sekala SLaY ingin gembirakan mereka yg teringin tapi tak yakin nak hiking. Terima kasih Gunung Datuk kerana sudi menerima 30++ Team Slay & Friends hari ni. Maaf kalau terlebih kecoh tadi. Cuaca baik, kondisi baik, syukur yg amat. Insyaallah akan repeat Datuk akan datang untuk #teamslay yg tak dapat pergi hari ni.. #hiking #dietfit #jk1m #jomkurus #programkurus #fit #fitmalaysia #gunungdatuk #rembau #nismilan #negerisembilan #n9 #hikers #dietfitcheras #dietfitsegambut #jk1mxsegambut #jk1m10 #slayphysio #coachjambang

3

slayphysio

β­•Yang berusaha itu kamu β­•Yang cekal itu kamu β­•Yang positif itu kamu β­•Yang bermotivasi itu kamu β­•Yang akhirnya berjaya itu kamu Pendek kata kejayaan itu datangnya dari anda 80% + kami trainer 20%. Semuanya kerana anda sendiri yang bagus. Kami sekadar batu loncatan, sekadar medium untuk menyerlahkan potensi anda. Percaya pada diri sendiri, sentiasa positif, sentiasa berusaha then the sky is your limit.. #teamslaytestimonial #slayphysio #jk1mx #jk1mxsegambut #jk1m10 #jomkurus #programkurus #motivation #inspiration #transformation #coachjambang #inpirasi #motivasi #transformasi

0

slayphysio

*KENAPA ANDA PERLU DAFTAR JK1MX SEKARANG?* βœ… Mereka yang mendaftar awal, akan dapat diskaun early bird 10% (maximum 10pax setiap kawasan) βœ… Mereka yang mendaftar sebelum 1januari sebenarnya telah menyertai JK1MX 10minggu dimana anda boleh sertai pelbagai program extra anjuran JK1MX dari 1jan sehingga kickoff 27jan. Aktiviti ini termasuklah diet talk, physio talk, group workout & sebagainya. *Yuran nya masih sama* βœ… 2017 hampir ke penghujungnya. Azam kurus 2017 anda belum tercapai? Kenapa perlu tunggu sehingga hujung Januari untuk bermula? Mulakannya seawal mungkin βœ… JK1MX program paling berbaloi kerana aktiviti anda bukan sekadar 6 minggu sahaja. Bermula Awal Januari, sehingga ohlimpik terakhir 5km fun run pada 1april, anda sebenarnya menyertai program *4 BULAN* pada yuran yg sama.. Kepada yang tinggal sekitar Segambut, Taman Metropolitan Batu, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Jinjang, Kepong atau lain2 kawasan berdekatan. Jom sertai saya di JK1MX segambut. Layari https://jk1m10.com/teamleader/slay untuk info lebih lanjut.. Atau whatsapp saya di 012-356 5374 Malu berhubung dengan saya? Anda boleh hubungi Muni Habshee di 019-694 5783 (assistant/admin) #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1mx #jk1mxsegambut #programkurus #weightloss #teamslay #segambutheroes #weightlossprogram #transformation #transformasi #jalanipoh #tamanmetropolitanbatu #segambut #batumuda #jalankuching #kl #kualalumpur #coachjambang #slayphysio #physiotherapist

2