Creepypasta Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

aestheticscreepypastaart

0

gacha_angelathewolfy

>Hp meme< . . . Maaf gk jelas =V Dan jelek =V Bomat ane lagi gabut =V Hope u like it dah =V Rip my ear =V . . . ________________________ #creepypasta #bendrowned #gachacreepypasta #Gachalife #gachalifememe #gachalifeindonesia

0

horrormovie_lovers

Leslie Jones, cast member of the unbelievably shite 2016 Ghostbusters that drove the franchise head first into the ground, took to Twitter to vent her frustrations about the new Ghostbusters 👻 Rather bitter don't you think?😂 Let's be honest, the film sucked. Had the potential to be great....and it sucked. Had nothing to do with the female cast. More to do with the sub-standard and often laughable visual effects, the poorly written script, shockingly bad dialogue and crap attempts at humour, the soundtrack was painful and lastly the fact Paul Feig took everything that made Ghostbusters great in the first place out. And the cameos of the original Ghostbusters...don't even get me started. Instead of respecting the fans and franchise...he shit all over it. I am incredibly happy they are forgetting about this 'film' 👍 DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ * * * 🙏 Plz Follow us - @horrormovie_lovers . . Tag your love 😘 * Thank you ! . Via: @hookedonhorror #horrornerd #horrorclub #horrorfan #horrormovies #horrorlife #horrorfamily #horroraddict #horrorgram #horrorfilm #horrorart #horrorgeek #horrorlover #horrorfilms #horrorpunk #horrorfreak #horrorstory #ahscult #horrorpage #horrorfans #ahs7 #creepypasta #creepy #ahs #horrortattoo

0

yandere_cat12

Omfg i just love Toby so so so much!!😖😍💘💕 - - #creepypastaforever❤🔪 #creepypasta #creepypastaedits #ticcitoby #ticcitobyloveswaffles #ticcitobyedit

0

toper7064

These 2 really need to go ! Read there profile in my shop (link is in my profile here) demonic, negative, #demonic #negative #scary #haunting #orb #nightmare #sale #instagram #creepy #creepypasta #ghost #scary #dybbukbox #dybbuk

0

misumi_nyah

Мне просто катастрофически не везёт в шахтах! Приходится отбиваться от толпы ядовитых пауков 🕷️🕸️🏞️✨ #minecraft #story #game #gamer #gamergirl #craft #live #online #architecture #building #castle #great #мой #майнкрафт #приключения #adventure #adventuretime #tourist #tourism #follow #followme #incredible #wow #day #world #insta #myhome #instalike #instagram #creepypasta

0

x.no_one._.x

Creepy pasta ❤️❤️ . . . . @/opll1 . . Tags . #edits #creepypasta #creepy #creepypastaedit #slenderman #jeff #jeffthekiller #janethekiller

0

horrifyingclub

0

__otaku_house__

0

creepypast.cosplay

Hi❤️😁 How much do you like this cosplay? ---------------------------------------- #creepypasta #lovecreepypasta #creepy #creepypastacosplay #creepypastaedit #ticcitobyedit #ticcitobyproxy

0

creepypasta.psycho_

:) × •-------------•|🔝#sallywilliams 🔝|•------------• × •-------------•| lιĸe, coммenт and ғollow @creepypasta.psycho_ (мe) ғor мore |•------------• × credιт: goes to the owner × I̺͆G̺͆N̺͆O̺͆R̺͆E̺͆ T̺͆A̺͆G̺͆S̺͆ : •"{ #creepypasta #creep #creepy #jeffthekiller #bendrowned #sally #slenderman #offenderman #laughingjack #eyelessjack #ticcitoby #hoodie #masky #marblehornets #creepypics #anime #animefanart #fanart #otakus #horror #psycho #yandere #picsart #pinterest }"•

2

pedangnya.chanbaek

Kedua mataku refleks terbuka, ketika sapuan angin kencang masuk dari pintu dan berputar-putar mengelilingi kamarku, keras-kertas diatas meja dan semua dokumen lamaku yang tersimpan diatas lemari juga ikut terangkat dan terbawa angin lalu terbang, dan berputar mengelilingi kamarku. . . Aku ingin sekali bangun dari rebahanku, tapi beban berat dan sesak diatas tubuhku, membuat diriku tidak bisa bergerak sedikitpun. Aku ingin sekali berteriak, tapi suaraku tercekat di tenggorokan. Wajahku masih menghadap lurus ke samping, ingin sekali menoleh ke depan. . . Untuk melihat siapa yang menindih tubuhku, dengan gerakan yang amat menyakitkan. Aku pun dapat menoleh, dan seketika aku merasa menyesal telah melakukan hal itu, karena sosok yang sedang menindihku adalah sosok yang sangat menyeramkan; wajah hancur yang berwarna coklat tua berlumut dan bau mulut dari nafas yang sangat busuk itu tepat menghantam wajahku. . . Aku kembali memejamkan mataku, aku memekik dalam hati. Dan menggerakkan tubuhku dengan susah payah. Angin kencang yang masih memutarkan semua kertas-kertas ku masih bertebaran dimana-mana. Aku juga masih bisa merasakan jika sosok itu masih menindihku. . . "ASSALAMUALAIKUM SOBAT!" . . Aku tersentak ketika sapaan itu terdengar, aku segera membangunkan tubuhku dan duduk dengan terengah. Aku segera menoleh kearah pintu dan ku lihat disana ada sahabat ku yang baru saja mengucapkan salam. . . "Kenapa Chan? Baik-baik aja kan Lo?" Tanya temanku. Aku mengangguk, walau perasaanku masih tidak karuan, aku masih membayangkan bagaimana rupa menyeramkan sosok itu. . . "Gue ketindihan," Aku baru sadar jika aku ke tindihan barang halus, aku memutar pandanganku, ke semua keadaan kamarku, masih rapih. Ku lihat Temanku berdecak, dia menghampiri ku dan duduk samping ranjang ku. . . "Makanya, kalo magrib jangan tidur! Apa yang kemarin gue bilang? Benerkan? Kejadian kan?Rasain Lo! Btw ketindihan setan apaan Lo?" . . "Pocong kayaknya." . . Hayo siapa yang suka tidur pas magrib? Pernah ketindihan setan gak? Cast selanjutnya mau siapa? Member Exo sama nct digabung juga bisa. . #chanyeol #creepypasta #chanbaekff

1

monsterflixofficial

5

tiktokvideos_official

0

somecoolnaestheticpics

0

sophia.artzz

1

masky._proxy

Wut ? . Masky . Eyeless . Jeff . Jeff the killer . Proxy . Sally . Slender . Creepy . Creepypasta . #masky #jeff #jeffthekiller #creepypasta #creepy #proxy #slender #slenderman #sally ##eyelessjack

0

fazal_pathan_alig

#just_do_it 😎 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . #modelingagency #photo #creepypasta #styleinspo #lp .. #friends #car #bluehair #masti .........🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

4

fnafndcreepypa

0

klipgasm

0

hatzu_art

WH-WHO ARE YOU?! @timtomgram ? Oh dear, with the mask I couldn't recognise you, dressed up like hoddie you don't look like yourself. Everyone else is eating in the back yard, you better hurry up or they'll end all the food. #Animationsquad #timtom #Fanart #Waterpaint #Art #Youtubeanimators #Creepypasta #hoodie

0

karendusk

Look at what my mom got me😊 #punk#goth#nugoth#rock#metal#reggae#jazz#luxury#timburton#alternative#gothic#creepy#emo#creepypasta#nerd#beauty#mua#makeup#hottopic#chanel#versace#eyeliner#black#spooky#horror#piano#music#drawing#art#fashion

1

p.m.horrorwolf

WOLFIE IS BACK (end this madness, I'm begging you) My comic @scratchesnsarcasm is back with more annoying and fur-iously unfunny jokes and sceneries with Wolfie and his teenage daughter Mayra, so get ready! Tags: #horror #horrorwolfstories #heroeswithhoods #entertainment #creepy #creepypasta #stories #horrorstories #creepystories #writers #creativeartists #art #writing #movies #shows #scary #abnormal #paranormal #odd #weird #crazy #YouTube #publisher #readers #author #teenauthor #teencompany

0

it_hurts_to_smilelol

0

lizette24_drawings

0

maxtheycallme

0

knightinwhitesatin

0

leanarts5000

This is Allta Z7.exe creepypasta oc #creepypasta #bored #4hours

0

dm.storyproject


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118