Cutecake Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

sweetrecipe_solo

NERF cake Pakai nerf asli lho.. . . #fondant#fondantcake#fondantcakesolo#birthdaycake#bdaycakesolo#fondantsolo#birthdaycakesolo#kueultahsolo#sweetrecipe_solo#lapissurabaya#mandarincake#cutecake#themecake#themecakesolo#openorder#customcakesolo#nerfcake

0

sabrina_bakery

Morning sunshine 🌷🌷 . We are open today 😍😍😍😍 . Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Jom WALK IN ke cawangan: . HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . @sabrina_bakery_kuantan . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. Admin : 012-2323894 . . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

1

zahiahfoodlover

PANNA COTTA Pannacotta sebenarnya mcm dadih atau pudding,.cuma dia lemak2 sikit sbb diperbuat daripada susu.. so kalau org yg x minat minum susu akan minat makan panna cotta mcm saya sendiri. Mmg sis dari dulu x suka susu, and mula2 pun waswas sgt nk try pannacotta, tp lepas try seronok pulak, sbb lagi sedap dan x muak makan.. Sis da cuba semua perisa dan personnal fav sis adalah perisa kiwi sbb jarang perisa kiwi nie menarik minat sis..haha Harga murah sesuai sebagai dessert ringan2 nk hidang dekat kawan2.. Sebekas = RM 4.50 Berminat wasap 0196908862 Delivery to 🌸subang 🌸shah alam 🌸elmina 🌸rawang 🌸klang 🌸damansara 🌸sg buloh 🌸Cheras 🌸kota damansara 🌸bandar melaka 🌸sentul 🌸ampang 🌸bukit jelutong Lain2 kawasan pun kami boleh arrange dengan agent2 lain. Jangan malu2 utk wasap kami atas sebarang pertanyaan. #foodislife #kekmurah #browniessedap #delicious #shahalam #subang #deliveryservice #lapar #chocolate #subangperdana #kampungmelayusubang #airportsubangskypark #cake #cakes #cakemash #pavlova #romahterlajaklaris #secretrecepi #cakedecorating #cakedecorating #cakesmash #cakepops #sweettooth #sweetheart #sweetie #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #agentsabrinabakery #pavlova #romahterlajaklaris #cheese

0

dulcepizcacakes

Little crown for a little princess on her birthday👸🏻💖

1

nurulynurul

Morning sayang2..Spongebob arini happy sangat siap pusing2 lagi camni..no monday blues tau..ceria2 aje ngan spongebob😍😍 . . @nurulynurul #deliveryteruskehati 🚗💪 . . . 💌WA 01137872559 #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cutecake #cakery #kuihrayamurah #tartnenasmurah #mamasab#mamasabwarrior #bazaarpaknil#chocolatecake #tempahankek #kekkahwin #cakelover #usj#kelanajaya #sayajualbiskut #petalingjaya #secretrecipe #keksedap #kekharijadi#keksurprise #sunway #subangjaya #sayajualkek #kek #kekdelivery

0

solusibundapromil07

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU KONSULTASIKAN SEMUA KELUHAN BERSAMA HERBAL KAMI Konsultasi gratis 👇 👉BBM👉D68B8A1A LINE👉konsultanbidanrahma WA👉085225137835 #priscillaskitchen #cakejakarta #birthdaycakejakarta #kueultah #kueultahjakarta #birthdaycake #customcakejakarta #kueulangtahunanak #cupcakejakarta #kueulangtahun #kueulangtahunjakarta #kueultahanak #cakegram #cakestagram #cupcakestagram #cakelove #cakeoftheday #fondantcakejakarta #fondantcake #instadesserts #jakartafoodies #cute #cutecake #cloud #cute #cloudcake

0

dmc_bydhanianantha

Tobot theme cake,,😍😍 Thanks for order kak @luvipoernomo ,,😍😍 Mudah2an suka ya kak dgn cakenya,,😊❤ #customcake#madebyorder#dmcbydhanianantha2018#birthdaycake#customcake#tobotthemecake#tobotcake#tobotrobotcake#madebyrequest#cakeultah#cakedaily#figurine#cutecake#cakeoftheday#cakeciputat#caketangerang#kueultahciputat#kueultahbintaro#kueultahjakarta#kueultahjakarta#goodtaste#instadaily#instamoment#instamood#instagood#loveit#laflafmycustomer#

0

jocelynn_medina

1

momentswithcake

Who doesn’t like 100s and 1000s. This simple but cute cake for a baby shower. Inside was chocolate mud with layers of chocolate ganache and covered in buttercream. #babyshower #babyshowercale #babygirl #chocolatemudcake #100sand1000s #customcakes #melbournecakes #momentswithcake #cutecake #cakedecorating

0

cakesbychyenne

0

euphoric_cakes

Anyone else a sloffee addict? 😜☕️☕️☕️ I am not kidding...this is hands down one of the cutest things I’ve ever seen! 🐾 Sloths are so underrated, let’s face it, they are just so cool 😄 Happy Sloth Sunday all! Amazing creation by @cakemamakimball 💕☕️🐾 - - - - - #cakegram #cakeartistry #fondantcakes #fondantartwork #fondanticing #fondantcraft #cakecraft #coolcakes #coolcake #cakedesigns #cutecake #cutecakes #cutefoodforkids #coffeecake #coffeecupcake #sloth #slothsofinstagram #slothsunday #slothcake #slothmemes #ilovesloths #noveltycakes #noveltycake #cakeidea #uniquecakes #funcake #funcakes #animalcake #adorablepic #cakegasm

1

doremybakery

1

yourtaste_bakery

Spongebob . Chocolate fudge cake flavour only . Saiz 6" RM110 Saiz 7" RM150 . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

0

yourtaste_bakery

RED VELVET WHOLE Setiap lapisan yg mampu membuatkan anda jatuh hati. Si baldu merah yg lembut lg bercream . . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

0

yourtaste_bakery

Medovik Honey Russian Cake for your birthday!!! . The real cake from Russian 😍 . Untuk slice Rm10 Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

0

yourtaste_bakery

Hello Kitty . Chocolate fudge cake flavour only . Saiz 6" RM110 Saiz 7" RM150 . . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

0

yourtaste_bakery

ishh..ishhh..ishhhh si donut oreo ni tauuuu... saje mengugat iman org yg tgh diet ni😝😝😝😝😝 meh laa grabbb si gebusss inii 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

1

yourtaste_bakery

Kepada peminat Pavlova Mama . Pavlova kami YES lain dari lain.. Bukan shortcut just Topping PAKAI FRESH CREAM je tau . Walaupun byk step by step kene buat untuk siapkan Topping Pavlova.. . Mana followerzzz baru bakery.. Ni Desert yg wajib syg2 cuba tau 😙😙 . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

0

suzipece

0

madcakes714

4

winkbyerica

Adorable gender reveal cake loaded with Macs! Thanks for the photo @simplymmz 💕 ⠀ 🎂: Green tea white chocolate

8

jessica_marie_hayes

My birthday cake (from Thursday) 🎂 incase it’s not obvious I have a love for woodland animals 🦔💛

2

yourtaste_bakery

Pecan butterscotch whole saiz. Kek yang kaya dengan butterscotch sauce, kacang pecan yang dicaramelized sendiri oleh team, krim special rasa butterscotch, kek gebu toing toing.. Tudiaaaa . . Saiz 8" Rm100 . . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wasap.my/601131819206/yourtaste #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

0

simplysucre

Which one is your favorite? 💕 - #caketopper#fondantart#octopuscake#hippocake#hippobabyshower#octopusbabyshower#cutecake#caketoppers#fondanthippo#hippocaketopper#octopuscaketopper#hippo#octopus

6

blushingberrie_s

0

pott_cake

2

mzcakestortas

Torta para @danirapat gracias Dani!!! Esta ternurita me dio pelea pero la sacamos!!! Dos pisos cónicos y con pendiente, es de bizcochuelo de vainilla y relleno de dulce de leche con chips de chocolate 💗 la forma la moldeamos nosotros, paciencia, amor y una regla! Jaja Gracias Vero de @milmimitoseltaller por los niñitos en porcelana fría que son tan tiernos, genia total! Pedidos y Consultas 02474-15-598890 @mzcakestortas #mzcakestortas #tortaconica #tortatorcida #twistedcake #fondantcake #cakeart #cakeartist #torta #tortascreativas #pastrylife #pastrychef #familiatelerín #plimplimparty #cutecake #kidscakes #tortasinfantiles #mesadulce #dulcedeleche #chocolate #vainilla #dreambig #workhard #gracias

4

blushingberrie_s

2

_jadiecakes_

Black Panther themed cupcakes

1

blushingberrie_s

0

blushingberrie_s

1

miss_bees_bakery

1

emilymaebakes

4

aprilbakes

8

narcis_sweet_home

0

caketodiffer_

1

caketodiffer_

0

dessert.meletop.sb

Betul betul betul! Selamat malam dari cute cake upin & ipin 🌜🌟 . #cutecake #upinipin #tempahankek #kektema #kekkanakkanak #birthdaycake

0

sweet__vanilla_

1

yummylicious_dessert

Mango cheesecake fresh from mangor puree tau, not cordial botol taauu 😍 untuk topping atasnya, mango puree kami menggunakan buah mango special petik dari ladang mango mama 😋😋 . . Rm15 Rm15 Rm15 . . Delivery area Sungai Buloh dan Damansara 🛵🛵 *caj penghantaran RM10 ke atas bergantung pada lokasi* Click link at bio for order 👆 . . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek . . INFO: photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display.

1

strawberry_0306

🎁 Sắp đến 20-11 rồi, bạn đã cbi quà gì tặng thầy cô mình chưa?☺️ 1 hộp bánh xinh đẹp và ngọt ngào hẳn sẽ là 1 trong nhg món quà ý nghĩa mà cx thiết thực nhất lun đó nạ✨😍 . 🕴Để ord bánh và được tư vấn mng vui lòng liên hệ qua 👉 Dr trực tiếp qua insta này 👉 Gọi/ntin vào số: 0363685752 . #moussecake #bonglantrungmuoi #tiramisu #souffle #pancake #strawberry #follwme #follow4folow #foodhanoi #cheesecake #peach #foody #deliverynow #tiramisu #strawberry #coffee #sukem #choux #custard #caramel #creamcheese #operacakes #banhbao #redvelvetcake #taiwanfood #mocha #cream #creamcheese #cupcake #cutecake #applecake #grapes

2

dekorasikek_by_lili_jamaluddin

0

dekorasikek_by_lili_jamaluddin

0

angelacakes_

Money cake for boss.. Thankyou for ordering 💕 #ac_boscake #cakedecorating #cake #birthdaycake #fondantcake #cakeoftheday #cakestagram#moneycake#cake#boycake #cakesofinstagram#photooftheday#likeforlike#cakesamarinda#kuesamarinda#customcakesamarinda#photography#bubuhansamarinda#samarinda#kulinersamarinda#kekinian #samarindakekinian#icingcake#cutecake##idea#cakesidea

0

angelacakes_

Fatty unicorn 🤗 Thankyou for ordering 💕💕 #ac_unicorn #cakedecorating #cake #birthdaycake #fondantcake #cakeoftheday #cakestagram#moneycake#cake#boycake #cakesofinstagram#photooftheday#likeforlike#cakesamarinda#kuesamarinda#customcakesamarinda#photography#bubuhansamarinda#samarinda#kulinersamarinda#kekinian #samarindakekinian#icingcake#cutecake##idea#cakesidea#unicorn#unicorncake#girlcake#rainbowcake

0

angelacakes_

Today's cake for @kenrich_mavric15 first bday 🤗🤗 Happy birthday cutie 💕💕 . . . . *design requested by client #ac_boycake#ac_animalcake #cakedecorating #cake #birthdaycake #fondantcake #cakeoftheday #cakestagram#cake#boycake #cakesofinstagram#photooftheday#likeforlike#cakesamarinda#kuesamarinda#customcakesamarinda#photography#bubuhansamarinda#samarinda#kulinersamarinda#kekinian #samarindakekinian#icingcake#cutecake##idea#cakesidea

0

3asamake_

🍰💓🍴 . @axes_femme_official さんの カフェ『a.cafe』🌹✨💕 . 店内もお洒落なインテリアだらけで、アリスっぽかったです🐇💓 . ドライフラワーが沢山あって、 どれも薔薇で可愛かった🌹💕 . #acafe #rose #axesfemme #cafe #fukui #followme #cutecake #model #autumnfashion #カフェ巡り #アクシーズファム #お洒落なカフェ #ライター #薔薇 #stayway女子旅 #stayway_fukui #ブルスプr #紅葉 @digipri #平成最後の年賀状にしたい写真 #ビジョビ #読モ #お洒落なインテリア #ドライフラワー #シャンデリア

0

sweethingbakery

Hello Shaun (Pandan chiffoncake)

1

cutecake_ec

2

sweets_by_madee

2

trafalgarbakes

0

bake4you__

placing the order to call/whats app 8090581494 COD. also available✔✔✔✔✔ #cutecake #cakelover #cakebaking #kanpurfoodexplorers #kanpurfoodies #tagafriend #bake4you #factoryprice #choclatelover #allaboutchocolate

0

bakers.square

0

bake4you__

JASSI ❤ placing the order to call/whats app 8090581494 COD. also available✔✔✔✔✔ #cutecake #cakelover #cakebaking #kanpurfoodexplorers #kanpurfoodies #tagafriend #bake4you #factoryprice #choclatelover #allaboutchocolate

0

qarl_arein

Belgium Cookies yg menjadi rebutan anak2..mkn sekeping tak ckp tau 😅😅 choc chip belgium yg di import khas tau u olls.bahan yg sgt berkualiti.bila mkn tu coklatnye melt dlm mulut 😋😋 rm10 shj..pm sis klu nak order k 😉😉 Wasap sis di no: 01121332532 (Ain) #sisjualkeksdp #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakelover #belimakandanmenang #keretauntukabah #deliveryseluruhportdickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliverySenawang #deliveryLukut #deliverySpringHill #deliverypalong #deliverybdrbarujempol #deliveryAmpang #deliverySalakTinggi #cikmisquad #teamroketmamasab

0

qarl_arein

Domisi Cookies..resepi yg diperbaharui dgn lbh urmmm...😋😋 packaging yg menarik dan mudah dibawa.nak wat hadiah pun boleh tau u olls 😉😉 yg dok jauh sis boleh mtk tlg abg posmen anta kan 😄😄 rm18 shj tau..pm sis tuk order k. Wasap sis di no: 01121332532 (Ain) #sisjualkeksdp #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakelover #belimakandanmenang #keretauntukabah #deliveryseluruhportdickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliverySenawang #deliveryLukut #deliverySpringHill #deliverypalong #deliverybdrbarujempol #deliveryAmpang #deliverySalakTinggi #cikmisquad #teamroketmamasab

0

doremybakery

Thank you customer untuk Pesanannya ke Hotel Santika kelapa Gading.. Cake 3 susun @doremybakery . Mau bikin Kue spt ini Atau model lain? Yuk bisa kok bikin budget custom.. WA pemesanan 081298812774 . #doremybakery #cakeshop #cakeslice #birthdaycake #jualcake #cakewedding #anniversarycake #cakedecorating #cakeultah #cakemurah #cakeenak #kueulangtahun #kueulangtahunanak #followforfollowback #likeforlikes #cutecake #kueultah #sweetseventeencake #cakesweetseventeenjakarta

0

solusibundapromil07

2

she.fashion.home

2

lipsmackingbakery

Happy Weekend all #lsblover 💖💖💖 . From family Unicorn cap ibu dan anak 😂 . 🎂COMBO FIESTA ✔RM185 only!!! . . SUKA KE SUKA? JOM ORDER! . Jika sayang2 semua nak order kek untuk majlis2 keraian, sebagai buah tangan ziarah sanak saudara, kawan2, jiran atau untuk makan sendiri bersama keluarga, jom whatsapp sue laju2, tak perlu nak berbelanja lebih kos petrol, tol, bersesak2 jammed.. just whatsapp sue & kek sampai depan pintu rumah anda🍰 . 📲UNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE . . #cakedecorating #cakes #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #kekonline #sabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheesecake #jjcm #sayajual #secretrecipe #cake #birthdaycake #cakelover #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #mahn #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #brownieskedut #brownieslovers #regrann #unicorncupcakes

0

littlelooslovemomi

2

aleen.official_

Lets see who will answer correct i cut down the cake, i ate it or not?? You love cakes?? Which type of..let me see ..😉😉😋COMMENT DOWN 25th October 2K18 Best ever birthday.. Didn't love and like to eat cake.. still cut the cake and distributed it to friends VISIT my profile(you will love it) FOLLOW ME - @aleen.official_ #hbdcake #chocolatecake #smallcake #cutecake #righthanded #parkcelebration #surprise #me #indiandesigirls18 #smarty #handsome #loving #wishme #niceday #awesomecelebration #greatfeel #india #indian

0

noshowerfamily_foodblog

🍄 完全被兔子迷惑就手滑訂了百香果。口味不算驚艷,但那隻拍起照來真的wwww。 - [台南·Studio io design ] ⛅️百香果檸檬塔:NT.170 - *交通遠一點的記得訂冷凍版並自帶保冷袋。 - #studioiodesign #rabbit#cake#lemontart #yogurt#台南甜點#food#foodporn#igfood#instafood#dailyfood#foodoftheday #cutecake#passionfruit#tainan#sweet#dessert#noshowerfamily#taiwanesefood#tainanfoodie#taiwanfoodie #兔#蛋糕#檸檬塔

1

essyfp

Thank you Premier Bintaro Hospital for the lovely birthday surprise #birthdaycake #cutecake #cardiologist

0