Cyberjaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

naurahbeauty_wellness_spa

Release your emotion with the power of flower. Nice!

1

bagheera_ahk

0

tiffany_makeuphairdo

Professional Makeup & Hairdo service for any occasion 提供专业化妆与发型服务: 新娘, 注册, 晚宴, 拍摄, 舞台, 毕业典礼, 等等 . 🚗💨 Nilai/Mantin/Pajam/Seremban/Sepang/Cyberjaya/Putrajaya/Semenyih and Surrounding Area 汝来/Mantin/Pajam/芙蓉/雪邦/Cyberjaya/Putrajaya/士毛月及周边地区 . ❤Bridal Makeup & Hairdo 新娘化妆+发型设计 ❤Engagement Makeup & Hairdo 订婚化妆+发型设计 ❤R.O.M Makeup & Hairdo 注册化妆+发型设计 ❤Mother of Bride Makeup & Hairdo 新娘妈妈化妆+发型设计 ❤Bridesmaids / Sisters Makeup & Hairdo 伴娘/姐妹化妆+发型设计 ❤Dinner Makeup & Hairdo 晚宴化妆+发型设计 ❤Prom Makeup & Hairdo 舞会化妆+发型设计 ❤Party Makeup & Hairdo 宴会化妆+发型设计 ❤Convocation / Graduation Makeup & Hairdo 毕业典礼化妆+发型设计 ❤Photoshoot Makeup & Hairdo 摄影化妆+发型设计 ❤Cabin Crew Makeup & Hairdo 空姐化妆+发型设计 ❤Hair styling & designing 发型设计 . . 👍Please Like & Follow 👉 https://www.facebook.com/makeuphairdobytiffany/ . 📩For price or info, please inbox at http://m.me/makeuphairdobytiffany . #MakeupArtist #Bridal #ROM #Engagement #Dinner #Convo #Photoshooting #TvCommercial #BeautyPageants #SpecialOccasion #Makeup #Hairdo #BeautyByTiffany #MakeupHairdoByTiffany #Freelance #Nilai #Seremban #Mantin #Semenyih #Pajam #Cyberjaya #Putrajaya #Sepang #SurroundingsArea

0

hookup_hookah

The punchcards are now in! Ask our staff to get yours , more you smoke more free shishas you get 💨💨💨 #hookah #hookup #shisha #smoke #chillout #malaysia #cafe #cyberjaya #friends #follow #picoftheday

1

bagheera_ahk

0

lucropc

6K Gaming PC INTEL CORE I7-8700 ASROCK B360 GAMING K4 ZOTAC GTX 1070TI AMP EXTREME 8GB DDR5 KLEVV BOLT 8GBX2 DDR4 2400 1TBHDD KLEVV NEO N600 M.2 SSD 240GB EVGA SUPERNOVA 650 GD 80+ GOLD SEGOTEP WIDER X3 IDCOOLING FROSTFLOW +120 RM 6K #lucropc #cyberjaya #malaysia #pcshop #setup #dreamsetup #workstation #battlestation #csgo #pcgaming #workspace #callofduty #counterstrike #gamingsetup #pc #computer #gaming #gamer #game #gamingpc #zotac #clean #design #fresh #esports #pcgamingfreaks #buildapc #pcmr #pcgamingmasterrace #gamingmouse

0

theschopp_

[AMARAN! JAM NI TERLALU LAWA!] . Memang puas hati kalau korang dapat jam ni. Sangat2 cantik wei. Diamond sparkling silau mata. . Original 100%. Khas untuk wanita2 yang nak pakai jam original sahaja. Harga murah dari butik. Jimat banyak. . Siap dapat paper bag, manual book and box. . Rm500. Rm500. Rm500. . Pre order hanya 10 hari bekerja sahaja. Pejam celik pejam celik, jam dah sampai. . So, jika berminat, ws saya untuk order. Tekan link ws dekat profile untuk direct ws, tak perlu save number.

2

mdm_maria

0

dumpster.my

For the CMF18 Collectors Market, entry passes are required but fret not! Get it now until 31st July for only RM15 on http://kedai.tapau.tv The RM15 ticket will gain you full access to Cyberjaya Multimedia Festival for both days! When you're not shopping at Collectors Market, you can also shop at Cyberjaya Zine and DIY Fair; catch our local bands live like Bittersweet, Ramayan, Iqbal M., Juno and Hanna and more; watch movies and animation series outdoor; gain insights from creative practitioners at the conference; indulge in interactive art and tech exhibitions and of course makan! RM15 only — worth every cent! #dumpstermy #cmf18 #collectorsmarket #records #vinyl #music #market #cyberjaya #malaysia

1

adzrakimbakery

Tengah stuck dekat traffic jam ke tu? 😆 . Jangan risau, admin pun sama, jadi jom telan air liur sama-sama tengok gambar brownies 😜😜 . #adzrakimbakery

1

aisyahsammm

0

farissenpai

W1D3 . . Close grip bench , inclines and brodybuilding stuff. . Boobs felt bigger now lolol . #thepump . . . Music : Digimon OP2 . #squats #bench #deadlifts #powerlifting #powerliftingmy #apexfitness #cyberjaya #u75kg

1

littlebabyprelovedshop

Baby Plus Prenatal Education . . 💖 Good working condition. . 💖BabyPlus® parents report BabyPlus babies at birth and infancy: ✔More readily nurse. ✔Display an increased ability to self-soothe. ✔BabyPlus babies cry less. ✔Are more interactive & responsive. ✔Are more relaxed and alert at birth. . 💖 NOW FOR ONLY RM350. 💖 Whatsapp now to order 0192936188 . #babyplusmalaysia #barangbabymurah #putrajaya #cyberjaya #shahalam #subang #nilai #sepang #bangi #bandarbarubangi #bandarputeri #damansara #bandarutama #petalingjaya #cheras #bandarputeripuchong #puchong #kedaibarangbaby #barangmurahbayi #kedaibarangbayi #littlebabytoysmalaysia #mainantaska #mainantadika #littlebabytoysprelovedshop #prelovedbabytoysmalaysia

0

adiana_lim

0

tyfu_my

0

bbqchickencyberjaya

Bulgogi Beef Hot Stone Rice.. Hard to say "no" to hot steamy rice topped with juicy bulgogi beef strips and stir-fried vegetables. #bulgogi #beef #rice #hotstone #korean #koreanfood #bbq #chicken #dpulzecyberjaya #cyberjaya #halal

0

nsabeauty.mily

Another 5 days and you have to make sure that you already grab our promo OLA BOLA NSA!✨️ Because why you spend more when you can save your money! Click link in our bio to purchased or dm mily. . Much love, @nsabeauty.mily❤ . 📲011 27469827 . #nsateamhanz #teamhanz #ainaaserum #ainaacosmetic #ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautycleanser #nsabeautyserum #nsapetalingjaya #shahalam #klang #cyberjaya #nsakualalumpur #nsakedah #nsakualaterengganu #kampungjawa #tipscantik #instamagic #flawlesskin #serummalaysia #serumflawless  #uitmshahalam

0

abdulsamantaip

Menatang petang yang pulang.. #chill #cyberjaya #ootd #positivevibes

2

sallykitchen_

0

afa_house

Jom sihatkan kulit muka dan badan dengan #toujoursadvanced.. Cuba dan rasai kesan dalam 3⃣ hari dengan pengambilan setiap sachet.😍 . Jom order sekarang 📱http://www.wasap.my/601121880786 ejen SAH /orginal toujours Advanced . FREE POS seluruh Malaysia. FREE Delivery area 🚙: #PUTRAJAYA #CYBERJAYA #Desapinggiranputra #UKM #UPM #Bangisentral

1

apron.ceqna

18JULY2018 . baru siap..panas2 dari dapur..sedia nak di hantar ke #presint15...tq yin order roti jala kari ayam dr ceqna.. . . . 💕Bake and Cook With Love and True Premium Ingredient💕 ============================================== . Jadiiii sesiapa yang nak order . ✔ #Creampuff #creampuffcustard #creampuffclassic #creampuffcreamymokmok #creampuffmontok#fruittart#Brownies #fudgyBrownies#CongoBar#cheesecake #meltingcheesecake#pudingkaramel#marblecake#KuihTalam#PandanGulaMelaka#RotiJala dari #apronceqna . Area ✔ #putrajaya#cyberjaya#bandarbarubangi#kajang#bangi Rajin2 la chuols wassap kt ceqna .. klik link kat bio ye syg2 😉 tq

0

tamarixonesolutions

0

fayahhfauzi

1

exitandosdnbhd

0

pasystemxcctv

0

handbags4all

READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya

1

ainaacosmetics.fie

0

royal_barbershop_my

0

rasulzahiri

1

gadis_lasak_rapopo

0

gadis_lasak_rapopo

3

gadis_lasak_rapopo

0

gadis_lasak_rapopo

2

gadis_lasak_rapopo

0

gadis_lasak_rapopo

1

gadis_lasak_rapopo

0

shuhadakhaldi

Hi semua 👋🏼 # Good news! Sis extend closing date till 22nd July ye utk pre-order cookies "Raya Haji" ❗️ So, ape tunggu lagi? Cepat2 order sebelum terlambat🤗 Click this link to pre-booked your cookies , www.wasap.my/60192763734/Bliciousseries #bliciousseries2018 #bliciousseries #kuihrayasedap #kuihrayabrunei #kuihrayapremium #saujanaimpian #kajang #kajangfooddelivery #klfoodies #bruneifoodies #brunei #ampang #bangsar #cheras #bangi #cyberjaya #putrajaya

1

surf_skate_official

Hye dah dah raye tew... Bulan dpn jmpa lg raye... 🤣 Gurau jer... Meh dm kencang... 4 HELAI RM99 😲 1 Helai RM45 Size Chart (W x L) Size M = 50 x 74 Size L = 52 x 76 🕊️VIRALKAN GRED PREMIUM #suprememalaysia #quiksilvermalaysia #kualalumpur #ripcurlmalaysia #portdicson #johor #pulaupinang #pahang #terengganu #melaka #kelantan #kajang #cyberjaya #putrajaya #sabah #kotakinabalu #dropship #cheras #ampang #gombak #kapcaimalaya #kapcaisado #kamixramai #hobikamimahal #pelesitrayau #budaknakal #thundercat #jenterapejuang #sandakan #tawau

3

perfectus_beauty

wowww !!😍 tudung bawal ribbon diomond exclusive mewah dgn batu blink2 menambahkan seri pada si pemakai bikin banyak mata yg memandang 😍 jadikn ianya diantara koleksi hijab kesayangan anda whatsapp 010 3556515 #tudungbawal #tudungbawalribbonviral #tudungbawalmurah #bangi #bangisentral #bangigateway #bangiavenue #pknsbangi #shahalam #johorbaharu #jb #jdt #ioimallputrajaya #alamandamallputrajaya #alamandaputrajaya #putrajaya #cyberjaya #kajang #cheras #nilai #bandarteknologikajang #uniten #upm #ukm #uptownbangi #rekosentral #bazarpaknil

1

jewelry_shop87

🎀Taken under natural sunlight🎀 . Luxurious Vintage 1.5ct Princess Cut Solitaire w Accents . 925 Sterling Silver . RM 350 . Size availability: US7, 8, 9 . . 📮FREE POSTAGE IN SM (Sabah&Sarawak + RM5 to RM10). 👝FREE MAROON/BLACK JEWELLERY BOX. 🎀FREE SILVER POLISHING CLOTH . 📱Please DM to order ya! . #engagementringmalaysia #weddingringmalaysia #engagementring #bazarpaknil #tudungbawal #cincin #cincintunang #cincinnikah #sayajualaksesori #sayajualgelang #wideshawl #gelangtanganmurah #cincinkahwin #brunei #cyberjaya #putrajaya #subang #puchong #ariani #ctdk #sayajualcincin #cincinmurah #bellaammara #neelofa #bazarpaknilmurah #braceletmalaysia #sayajualmurah #abayamalaysia #jubahmalaysia #blousemuslimah

2

cyberjaya.tv

Let's celebrate sustainability in Cyberjaya this Sunday! Got things to buy from the pasar? Get it fresh here! Got things to recycle? Send them here! And let's further reduce our carbon footprint by joining the Car Free Day Cyberjaya! . #cyberjaya #cyberjayalive #cyberjayalife #carfreeday #carfreedaycyberjaya #sustainable #farmersmarket #cyberview #cyberjayacommunity #setiaharuman #2018

0

serispa

Ni Puan Nur Wahida, guru graduan Jordan. Beliau rasa gembira sangat dengan pengalaman 'me-time' di spa kami. InsyaAllah kami akan bawakan khidmat #SeriMobileSpa ke sekolah guru ini berkhidmat supaya dapat dinikmati bersama rakan-rakan guru lain. . Kami faham dengan kekangan masa bagi wanita-wanita bekerjaya. Kami hormati peranan dan sumbangan wanita terhadap pembangunan negara dan masyarakat. Sebab kita semua aset dan tonggak negara, kita mesti senantiasa sihat dan berketrampilan bagi terus menggalas tanggungjawab dunia akhirat ini. Cantik di mata, cantik di jiwa. . Nak jemput kami ke tempat kerja anda?? Bincang dengan ketua jabatan, bincang dengan kami. InsyaAllah sentiasa ada jalan dan bentuk kerjasama. . Salam mesra, Seri Spa 💖 . #serispa #seripostnatalcare #serisparty #facialmurah #loveyourself # #urutbidan #tangas #urutputrajaya #facialputrajaya #putrajaya #cyberjaya #rawatanpengantin #berpantang #spapengantin #prenatalmassage #urutantradisional #ibuhamil #pakejpengantin #spaputrajaya #spamalaysia #jomspa #selamatpengantinbaru #promosispa #spadirumah #bff #istericerdikyangsolehah #wanitabekerjaya

1

habibi.beauty.salon

Kester black halal nail polish now available at habibi beauty salon . You don’t have to remove your polish anymore 😍 Manicure RM 40 Pedicure RM 60 #kesterblackmalaysia #nails #halalnailpolish #putrajaya #cyberjaya #shaftsburysquare #dengkil #seraicyberjaya #womensalon #nailsalon #breathablenailpolish #haircut #facial

1

hijab.byhanifa

Diona Blooming in the house! Material matte satin silk. Ada 12 pilihan warna yang cantik dan menarik. Material yang flowy dan mudah bentuk. Yang penting less iron dan selesa. Material yang tak pekakkan telinga. Nak tengok koleksi warna yang available? Klik @hbh.sofearose_catalogue dan whatsapp sis di 0139647123 untuk order. 😉

4

jam_ibeautycorset

Adakah anda mengalami salah satu atau kesemua perkara yang tidak menyenangkan seperti berikut; 1. Tak puas hati dengan bentuk badan 2. Menyampah tengok bentuk badan sendiri dihadapan cermin 3. Malu apabila berjalan disebelah pasangan 4. Lemak bersepah-sepah 5. Terpaksa beli baju saiz besar setiap bulan 6. Sakit belakang/sakit lutut/tumit 7. Payudara kendur/mengecik/lembik/tiada lurah 8. Pinggang membesar 9. Paha asyik melecet kerana sentiasa berlaga sesama sendiri 10. Punggung mengeleber, perut buncit TANPA ALASAN MUNASABAH Jangan risau!!! Semua masalah anda ini boleh diatasi dengan memakai korset Elken DX lingerie Apa yg best sangat korset Elken DX Lingerie??? . 1. Bertaraf ISO 2. Berpengalaman lebih dari 40 Tahun 3. Berinovasi bersama Universiti Terkemuka di Jepun 4. Jenama yg boleh dipercayai kerana jualan kelebihan RM10 Juta sebulan. 5. Paling ergonomic, mengikut titik perincian Acupuncture badan wanita 6. Paling selesa walaupun dipakai lebih 12 Jam kerana ianya ANTI PELUH, ANTI BAKTERIA, ANTI BAU 7. Menerima pelbagai Anugerah di peringkat Antarabangsa Nak Bentuk badan cantik? Free Fitting dgn Kak Jam: SMS/Whatsapp: 017-3336153 . #korset #korsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkung #bengkungpengantin #perutkempisselepasberanak #perutkempis #pinggangramping #pinggangkerengge #badanlangsing #kurussihat #kuruscepat #putrajaya #cyberjaya #cheras #kualalumpur

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

2

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

jamaludinalias

Done Appointment✅ & Protection Consultation 🕵 at Cyberjaya Thanks for Your Time & Trust Brada. #arkitektakaful #prubsntakaful #cyberjaya

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

faraalipbutter_beautyshop

dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

0

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

2

_aimysofea_

dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam

0

gadis_lasak_rapopo

1

faoshops

Anda suka minum coffee? Nak cantik dengan mengamalkan coffee? kami ada jalan terbaik untuk anda ! Dengan amalkan Perla Coffee Exclusive anda boleh tersenyum lebar tau!! . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . . RM60.00 Postage rm8.00 . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍Dengkil 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍cyberjaya 📍taman permata 📍taman melawati 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekajang #testimoniperlacoffee #perlacoffeeexclusivebangi #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusivedengkil #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #assalamualaikum #primasaujana #cyberjaya #ampang #melawati

1

gadis_lasak_rapopo

1

kelas_al_quran_di_rumah_anda

Isi waktu petang anda dengan mendekatkan diri dengan al quran,Jom belajar mengaji bersama kami #akademialquran #kanak-kanak&dewasa #jombelajarngaji #kelasalquran #kelasalqurandirumahsendiri #iqra #khatamquran #ustalhafiz #kelaskl #kelassel #shahalam #usj #putraheight #putrajaya #cyberjaya #bangi Whatapps@call 013-9853123

0

orireject_putraperdana

Barang yang sama dengan butik tapi dengan harga yang lebih rendah dan murah. Boleh mai ke kedai OriReject putraperdana. Kedai berdekatan tapak pasar Malam putraperdana puchong #international #branded #puma #underarmour #asics #adidas #ripcurl #nike #jordan #ping #hurley #sport #joggerpants #tshirt #collarshirt #tight #sweater #putrajaya #dengkil #putraperdana #serikembangan #cyberjaya

0

gadis_lasak_rapopo

0

orireject_putraperdana

Barang yang sama dengan butik tapi dengan harga yang lebih rendah dan murah. Boleh mai ke kedai OriReject putraperdana. Kedai berdekatan tapak pasar Malam putraperdana puchong #international #branded #puma #underarmour #asics #adidas #ripcurl #nike #jordan #ping #hurley #sport #joggerpants #tshirt #collarshirt #tight #sweater #putrajaya #dengkil #putraperdana #serikembangan #cyberjaya

0

orireject_putraperdana

Barang yang sama dengan butik tapi dengan harga yang lebih rendah dan murah. Boleh mai ke kedai OriReject putraperdana. Kedai berdekatan tapak pasar Malam putraperdana puchong #international #branded #puma #underarmour #asics #adidas #ripcurl #nike #jordan #ping #hurley #sport #joggerpants #tshirt #collarshirt #tight #sweater #putrajaya #dengkil #putraperdana #serikembangan #cyberjaya

0

gadis_lasak_rapopo

0

orireject_putraperdana

Barang yang sama dengan butik tapi dengan harga yang lebih rendah dan murah. Boleh mai ke kedai OriReject putraperdana. Kedai berdekatan tapak pasar Malam putraperdana puchong #international #branded #puma #underarmour #asics #adidas #ripcurl #nike #jordan #ping #hurley #sport #joggerpants #tshirt #collarshirt #tight #sweater #putrajaya #dengkil #putraperdana #serikembangan #cyberjaya

0

gadis_lasak_rapopo

0

hanifkarim

Lama x turun site ☺️. . . #datacenter #csf #cyberjaya

4

enjoyable_kake

0

enjoyable_kake

0

enjoyable_kake

0

tamarixonesolutions

0

tamarindsquare.cyberjaya

What's new for you at Tamarind Square? ☕🥘🍝🍰🍕🥞🍲🥗 . . . . @10gramgourmet RETAIL-OFFICE LEASING call +6016-301 2015 #tamarindsquare #cyberjaya #realestate #property #retailoffice #leasing #sale #10gramgourmet #cafe #food #coffee #newoutletopening

0

handbags4all

READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya

1

galleryhanie

0

sophillea.my

1

serispa

0