Daddyandson Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

dianaelawson

1

bee.bajada

Tickled ❀️❀️😍 #fatone #daddyandson #familytime #funny

1

jinthesoul

β™₯️ λ‘œμ΄μ™€ λ‚˜ 그리고 πŸ‡²πŸ‡± λ§λ¦¬ν˜• Roy, me, and Bob #rasta #rastafari #bobmarley #irie #givethanks #soulmusic #reggae #roots #freedom #peace #nowar #yeti #Roy #roychillin #likefatherlikeson #daddyandson

0

ransonette_d

0

jinthesoul

μ•„λ“€κ³Ό μ˜€λŽ…νˆ¬μƒ· #쑰폭떑볢이 #ν™λŒ€ #likefatherlikeson #아듀바보 #daddyandson #Roy #λ”Έμ•„λ‹ˆλΌκ³  #family #familia

2

novitapitt

Masih edisi imlek πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜™ #daddyandson #cny2018 #gongxifachai #dogyear #daddysboy

0

riniyuni29

0

papatomsk

0

knoxpaperpen

#Boys get forgotten sometimes in the world of #design .... but Knox Paper Pen always keeps them in mind. β€’β€’ Whether their lil’ #lumberjacks or lil’ #explorers β€” we have you covered with our #oneofakind personalized Milestone Blankets. β€’β€’ So while you’re #wandering around Instagram ..........tag a lumberjack 😁 β€’β€’ #knoxpaperpen

1

lscoggins317

Colt reading β€œoh the places you’ll go!” by Dr. Suess. 😍 #bestillmyheart #daddyandson #bedtimestories #babyboy

1

mpraveenm

When daddy is off for a vacay #vacation #miamibeach #daddyandson

3

daniyal_usa

0

prince_j_bash

No stopping daddy were on a roll!πŸ‘¦ #runningfast #nostopping #nobrakes #daddyandson

1

photosbylis00

0

tiazahcaprice96

Perfection πŸ’™ #myboys #love #daddyandson

0

grace.melia

πŸ™†πŸ»β€β™‚ JELASIN LDR πŸ™†πŸ»β€β™‚ . Kapan gitu sempet ada yang ngeDM aku nanya seputar LDR khususnya jelasin ke anak. Pernah nggak Aiden nyari Papi, pernah nggak nanya Papi di mana, pernah nggak sampai rewel, lalu aku gimana jelasinnya, etc. Kangen cerita santai seputar family. Aku share di sini yaa πŸ€— . Buat temen2 baru yg belum tau, aku LDR sama Adit Jogja-Jakarta. Nggak jauh sih & nggak yg jarang banget ketemu karena biasanya Adit pulang tiap weekend. But still, kadang Aiden nyariin kalo pas keinget Adit. Sampai nangis/marah juga kadang 😭 . Biasanya yg bikin Aiden kzl itu kalo pas dia kangen Adit & pengen video call tapi Adit pas lagi kerja. Aiden belum begitu paham kalo video call itu ya nggak bisa sewaktu-waktu banget. Dia masih ngira Adit selalu bisa ditelpon setiap saat πŸ˜† . Aiden hampir 2,5 yo, jadi aku jelasinnya juga masi yg sesederhana mungkin. Sesimple ... Papi kerja. Wkwk. Aiden udah nangkep Adit di Jakarta untuk kerja. Next, aku panjangin lagi Adit kerja untuk cari uang. Kenapa butuh uang? Untuk beli susu & popok. Masi 2 itu yg aku sebut, yg emang Aiden udah familiar banget, soalnya masa aku mau bilang Adit kerja buat bayar tagihan BPJS, internet, dll, kayanya belum ya 😬 . Next, aku sering banget ajak Aiden beli susu & popok. Bener-bener ngajak yg aku usahain dia terlibat & ngeliat mulai dari pilih, antre di kasir, sampai ke bayar nya. Usahain Aiden pelan2 nangkep kalo susu & popok itu BELI PAKAI UANG, bukan pakai senyum manis. Aku ajak Aiden liat adegan aku ambil duit dari dompet, aku kasih ke Aiden, lalu dia yg kasihin ke kasir. 'Dikasih tugas' menyerahkan uang ke kasir aja Aiden udah hepi. Dia jadi kayak merasa sudah membantu gitu πŸ€” . So far, aku jelasin kenapa Adit di Jakarta masih begini aja. Ada yang LDRan sama suami juga? Boleh loh kalo mau share cara-cara lain. Buat aku tabung kalo udah perlu ngejelasin ke Aiden yg lebih elaborated heheh πŸ˜‹ . Met hari Jumat yah. Ada postingan baru di blog loh btw. Ada mini giveaway nya juga yumari cus ke http://www.gracemelia.com/2018/02/review-sleek-baby-diaper-cream.html?m=1 β€” Link di bio yaa gengs πŸ’‹ . #ParentingGesi #daddyandson #storytellingmama #fatherandson #ontheblog

29

diana_bhn

#blessed #myboysπŸ’™ #daddyandson #memoriesmade #parkermonster❀️ #beachlifeπŸŒ΄πŸŒžπŸŒŠπŸ„πŸ‘ŒπŸ’

0

dadupfitness

Feeling a mid-week slump? It's ok, you're not alone. The first step in combatting the slump is realizing that it's normal; the second step is realizing that you don't have to stay there.Β  Reach out to those friends and mentors. Grab a coffee or beer to talk or maybe play a quick game of foosball.Β  You'll be back in the game in no time. #dailydadding

1

cookiecakesandgumdrops

0

aldrinameier

0

fathersontshirt

. Matching T-Shirt for Father and Son, Dad and Son Grab these couple t-shirts NOW! By clicking the link in my bio (profile) ➑ @fathersontshirt http://www.clotee.com/product-category/dad-and-son/ They are perfect gift 🎁for your Husband, Partner, Friends or simply for you πŸ˜€ πŸ‘• 100% Cotton β›” 25% off instant discount with code: insta25 πŸ“¦ Worldwide shipping πŸ’― 100% Satisfaction Guaranteed! βž– Click on the link in my bio (profile) to see the price and the sizes πŸ‘« DoubleTap & Tag a Friend below‡ #matchingtshirts #sametshirt #sameoutfit #sameshirts #matchingoutfits #coupletshirt #coupleset #familytshirt #familylook #fatherson #fatherandson #likefatherlikeson #daddyandson #dadandson #fatherandsontshirt #dadandsontshirt #fathersontshirt #dadsontshirt

0

jonesolivia_

A boy & his οΌ€οΌ‘οΌ€οΌ‘ πŸ’™πŸ’™ - @ricjones. . . . #apollo #babyjones #daddyandson #ricoli #babyboy #dada @jimmyfallon

7

christianbian.id

2

l_dub_17

Collin and daddy killed it at tandem yoga during Parent Involvement Night at school this evening! #yoga #tandemyoga #daddyandson #yogatime #yogamaster #myboys #practiceyoga #lovethem #myfavorites #thebestboys #allmine #instacute #instafamily #bonding

0

courtyhix

1

christianbian.id

0

mrrankdizzle

Bentley and me this morning. I just love how happy he is in the morning. 😍 #bigboybentley #daddyandson

0

miriyam3

1

christianbian.id

0

charlenebabydoll

One lazy to walk another one lazy to carry him ! #caedenchong #daddyandson

0

andreaterkeurst

0

adadsday

When you're feeding solids 3-4 times a day it's really important to be able to get out and feed on the run. Quick set up and pack down is key and this boosti seat has been amazing for us! It makes going to the park during feed times easy and enjoyable. Great work @cnp_baby πŸ‘ŠπŸ»

2

karasue2389

My heart can't take it πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• it's just too precious!! #daddyandson #chickachickaboomboom #storytime #nighttime #bondingtime #bestillmyheart #precious #makingmemories #startemyoung

0

maulidaalfa

Me always Right by your side. Semoga Alloh selalu merahmati kebaikan disetiap denyut nadi kalian. Aamiin β™₯️β™₯️ love, me 😘 #daddyandson #bigdaddyandlittleson #loves #life

2

kartikaindrarukmana

2

keanuibrahimkareem

Boy squad πŸ‘ŠπŸ‘Š #squad #daddyandson

0

azkhafad

0

troy_dad_

Ollie giving me a hand getting the van ready for work. #love #myboy #dadandson #daddyandson #parenthood #kids #frugi #ford #happy #family @welovefrugi

3

photographybykylierose

One of the fun things about living back in #Rotorua is being able to jump in the car and do something to burn some energy pretty quick #annualpassforthewin #cheaplugerides @skylinerotorua

2

carly_babes_xx

0

angelap_shine

My husband and I were finally about to get to bed way after midnight. Our son, 19 years old, who went to bed earlier then us due to work in the morning, comes banging on our door. "Dad! Dad! Are you awake. I've gotta show you something." He scared the mess out of me. I thought something was wrong. He rushes into the room sits on the bed with his Dad. They commence to laughing and carrying on. This pic of them melted my heart. I don't take these moments for granted......ever!! #fatherhood

3

x_manmusic

My first original song. Played on the Organ with my Dad on Rhythm Guitar β€œBig Orange Dragon” #twoyearsold #music #kid #cute #talent #amazing #funny #orange #dragon #organ #guitar #daddyandson #sing #original #song #writer #voice #wow #toddler #blessed #sing #skills #pro #musica #natural #presslike #funny

1

fitmom_shiningbright

These two are my world. So grateful to have such a wonderful hubby who is an equally amazing Daddy. Love moments like these where we get to be lazy and enjoy each others company!πŸ’™ . . . #daddyandson #greatdad #myboys #lovethemtothemoon #redheads #blackandwhitephotos #daddyslove #toocuteforwords

0

ohmy_oliviagrace

5

lovemetill18

2

__jeagpe__

0

valtergabbarini_official

8