Deliciouspasta Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nanafazlianaa

Macam macam boleh masak tauuu dengan pasta sayur nie. RM10 jee #pastaMalaysia #deliciouspasta #anaksuka

0

reika0112astrology

. I still enjoying the excitement from last night✨💃🍝🦀 . . まだ昨日の余韻に浸っています...☺️💗 @lindyhoang @chiclili530 #deliciouspasta #beautifuldinner #friend#birthdaysurprise #月のリズムreika #おいしいパスタ #サプライズ#誕生日 #オーストラリア #アデレード#海外生活

1

rafitahahmad

Macam macam boleh masak tauuu dengan pasta sayur nie...anak2 pasti suka, x caya jom try dulu 😉 RM10 sahaja 200gram #pastaMalaysia #deliciouspasta #anaksuka #stokispasta #agentwanted

0

dennys.kitchen

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Happy birthday buat sapa sapa yang sambut birthday hari ni. Kalau ada birthday kids tapi mummy zero idea nak bagi apa boleh bagi ja pasta malaysia ni buat hadiah. Dengan design kotak yang menarik ramai anak anak tertarik. Comel ja 🥰 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

gbceats

0

colavitaindia

Which one is your favorite?? Comment and we will share the recipe🥘🍲. #colavita #colavitaindia #spaghetti #fusilli #capellini #pasta #deliciouspasta #deliciousfood #tastyfood

1

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Anak tak lalu makan sayur ? Anak hilang selera makan ? Anak tolak nasi ? Ibu ibu jangan pening kepala jangan risau okay ? Sediakan pasta sayur. Pasti selera makan anak meningkat 💪🏼 Khasiat pun dapat tau 👌🏼 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

thececileedit

Mac and cheese made with three kinds of cheese; white cheddar, parmesan, and asiago cheese added a pinch of chilis for a little kick. Served a side of peppers and Brussel sprouts. .So bad yet taste so good.🧀🤗🤤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #thececileedit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macandcheese #pasta #cheese #macncheese #instacheese #deliciouspasta #eatyourveggies #tasty #homemade #healthypasta #dinner #dinnertime #foodporn #fullofflavor #testedandperfected #food #foodporn #easymeals #comfortfood #fullofflavor #healthyfood #healthyeating #healthyliving #healthyrecipe #delicious #foodies #goodfood #foodblogger #instafood

6

pixelara.photography

2

esoteric_commercials

Pasta doesn't have to be just pasta, you can add life, colour and that long lasting unforgettable taste! Here we have vegies, sausages(on request), scrambled eggs(on request) Send us a message or call 08088193663 to order for you and your family, friends, colleagues, flatemates. . . #ounjealadun #food #foodies #deliciouspasta

2

il_girasole_viandante

(🇬🇧⬇️) 🇮🇹Buonasera, vi do un'idea per la cena o per il pranzo di domani : Pennette con funghi, zucchine e pollo al profumo di basilico. 💚 L'altro giorno avevo del pollo da dover cucinare, ma non mi andava molto di mangiarlo perché avevo voglia di pasta, così ho preparato questo piatto facendomi guidare da cosa avevo in frigo e dalla voglia di qualcosa di particolare, ma sempre con attenzione agli ingredienti scelti. È una ricetta senza lattosio, senza glutine se usate una pasta adatta e a basso contenuto di istamina. Ecco come l'ho preparata: -Ho tagliato un cipollotto nel wok e l'ho lasciato soffriggere per qualche minuto -ho aggiunto una zucchina a fettine sottili e dei fungho freschi champignon tagliati a grandi fette -ho aggiunto un pizzico di sale integrale (io ne uso molto poco perché amo i sapori naturali delle cose) e ho lasciato insaporire e appassire tutti gli ingredienti abbondantemente -dopo di che ho aggiunto la panna di soia e il pollo (precedentemente arrostito in padella, leggermente impanato con farina di mais e basilico) ed ho aggiunto anche un paio di foglie di basilico -ho lasciato cuocere un paio di minuti per fare amalgamare tutti i sapori e una volta pronta la pasta, ho saltato il tutto nel wok per qualche minuto. Et voilà 😊 era buonissima. Ovviamente essendo un piatto ricco di proteine, ho fatto poca pasta, era più condimento che pasta😅 Era buonissima, quelle poche volte che mi ritrovo costretta a mangiare carne o pollo, visto che ho un po' di problemi nel poter mangiare i legumi, almeno cerco di rendere il tutto più appetibile💚 Trovate un po' dei procedimenti nelle stories. 🇬🇧(in the comments) . . . #ilgirasoleviandante #deliciouspasta #dairyfree #lactosefree #senzalattosio #glutenfree #istaminafree #senzaistamina #pasta #recipe #lactosefreerecipes #ricettesenzalattosio #healthyfood #foodporn #intolleranteallattosio #igersitalia #ricetteperintolleranze

26

gbceats

0

m_ariananan

0

deliciouspasta_kedah

0

deliciouspasta_kedah

Round-ii cod pagi ni 😍 Alhamdulillah clear 100 kotak #deliciouspasta 🛵🛵🛵 Bermula dengan hanya 50 kotak pada 18 December 2018 dan hr ini 15 januari 2019 lagi 3 hari genap sebulan juai pasta sayur ni hakak dan anak-ii agen kesayangan dah berjaya restock 360 kotak. Ya Allah syukur 🤲 Agen pun daripada 4 ke 5 orang sahaja pada permulaan,sekarang dah 22 ahli jemaah mommies² #supermamapasta dah duk bawah hakak dan buat income gilOsss² laju. Sampai satu saat,kami kehabisan stok,licin bo liau dah di tangan,tapi mommies2 ni sume tetap maintain sado tak gelabah tak panik apa. Masih laju meroket cam besa ja 🚀🚀🚀 Kebanyakan daripada mereka hanyalah suri rumah yang punya anak-ii kecil,sambil menyusu sambil kemas rumah,masak hidangan untuk suami,masih boleh buat duit dengn hanya menjual #deliciouspasta ni. Jadi, boleh nampak kan, tak ada❌ ALASAN untuk berjaya dalam apa jua yang kita ceburi. Betul ke betul?❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

2

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Thank you ibu aleena aka rakan seperjuangan mbas join postage kami nak cuba new menu #pastamalaysia buat aleena. Tu la demi membesar anak dara kita yang banyak kerenah. Makin membesar makin banyak ragam dengan memilih makan nya dengan tolak nasi nya dengan macam macam kerenah nya 😅 Syukur alhamdulillah dapat feedback dari ibu aleena suka siap berkongsi dengan cousin lagi tau. Thanks support me dear. Love aleena 🥰 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

gretchens_table

Spaghetti Lime 🍋 . This is my moms favorite dish! She was over for dinner yesterday and decided to make it for her. Super simple and delicious 🤤☺️ . Ingredients: -whole wheat pasta -1/4 cup fresh lime juice -half stick butter -1 cup cherry tomatoes -1/2 slices portobellos -1/2 cup chopped onion -1 bunch spinach -2 to 3 Tbsp chopped basil -EVOO -1 tsp salt -1 tsp pepper . Directions: 1.Cook pasta in a medium pot with boiling water, salt (2-3 Tbsp), 3 Tbsp EVOO and 1/4 cup fresh lime juice. Cook until al dente. 2.Add butter and chopped onions. 3.Once onions are translucent add cherry tomatoes, sliced portobellos, spinach, salt, pepper. Cook for about 8-10 min 4.Add drained pasta. NOTE: If your pasta is looking dry add 1/2 cup to 1 cup of the water where you cooked the pasta. 5.Add lime juice and chopped basil. 6.Serve and enjoy 🙌🏼 adding shrimp takes it to the next level 🦐 . . . #foodblogging #onthetable #onmytable #cookingram #feedfeed #foodstagram #kitchn #huffposttaste #onthetableproject #forkyeah #foodblogger #yummy #nomnom #atxfoodie #atxfoodblogs #gretchenstable #homemadepasta #wholewheatpasta #lemonpasta #deliciouspasta #healthydinner #limebutter #healthypasta #texasblogger #texasfoodie #buttersauce #healthypasta #lemonbutter

10

deliciouspizzahq

#DeliciousPasta on a rainy day! ☔️🍝 Try our Delicious Pesto w/ Mushrooms (Pesto, cream, tomato sauce, garlic, mushrooms, parmesan & romano) deliciouspizza.com

3

deliciouspasta_kedah

Alhamdulillah . syiok laa ramai pakat bagi feedback dari anak ta maw makan sayur dengan nasik , lepas bagi pasta sayur ni jaa terus anak ada selera makan berat badan makin naik . sebab sehari makan 3x . masak lagu mana pon boleh . sedap sangat #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi klik link di bio untuk order

0

deliciouspasta_kedah

1

melindarows

Pasta from scratch with @maxwell_wilson! Ravioli with sweet potato, roasted garlic, and ricotta filling; tossed in sage browned butter; topped with pecorino and walnuts (not pictured.) #buonappetito #weirdlighting #deliciouspasta

3

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ AGEN DELICIOUS PASTA SELANGOR👇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛵PULAU INDAH 🛵BUKIT TINGGI 🛵GM KLANG Mira 📲 01116114544 #deliciouspasta #agendeliciouspastaselangor #agenselangor #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

0

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ AGEN DELICIOUS PASTA KEDAH👇 🛵Kulim 🛵Hitech 🛵Keladi Mimi 📲 0174465493 #deliciouspasta #agendeliciouspastakulim #agenkulimkedah #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

0

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ AGEN SAH DELICIOUS PASTA PENANG & KEDAH 👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛵TASEK GELUGOR 🛵KULIM HITECH 🛵POKOK SENA 🛵PADANG SERAI 🛵KEPALA BATAS Siti 📲 01140661981 #deliciouspasta #agendeliciouspastakedah #agendeliciouspastapenang #agenpenang #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

0

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ AGEN SAH DELICIOUS PASTA KELANTAN👇 🛵Gua Musang 🛵Kulim dan sekitarnya Atikah 📲 0177945196 #agendeliciouspastakelantan #agenkelantan #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

0

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bahan-bahan: Bawang putih Telur sebiji (goreng dulu buat telur hancur dan asingkan) Carrot Brokoli Tomato Ikan bilis (option nak bubuh or tak. Tumbuk dulu balik hancur sikit) Cara masakan: 1. Tumis bawang putih dan ikan bilis sampai garing. 2. Masukkan carrot dan brokoli hingga masak 3. Masukan #deliciouspasta yang telah direbus. 4. Masukka telur hancur dan gaul rata semua. 5. Perasakan dgn garam or boleh letak kicap kalau taknak letak garam utk budak2.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 6. Siap❕ SELAMAT MENCUBA 😁

0

deliciouspasta_kedah

Spiral goreng gini pun terangkaatttt uOllss.❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER👆

0

deliciouspasta_kedah

================= ANAK KERAP DEMAM, BATUK & SELSEMA? ================= Kunci kepada tubuh badan anak yang 'kebal' antaranya ialah mendapatkan zat yang baik daripada sayur-sayuran Masalahnya ada anak-anak kita yang liat makan sayur, betul tak? Solusinya mudah, hanya identify cara masakan yang digemari oleh anak, ibu boleh guna DELICIOUS PASTA. Tak perlu risau lagi. Just add on kuah atau sup yang anak kita suka ! Terdapat 3 sayuran didalam DELICIOUS PASTA 🥕CARROT 🍅TOMATO 🥦SPINACH So anak uolss dah makan sayur kan. So ibu ibu tak perlu risau lagi lepas adanya #pastaMalaysia nie. Hanya RM10 200GRAM #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER👆

0

nasyavs

Linguine w/ Spinach-Herb Pesto 🤤😋 pesto processed from baby spinach , almond , basil , oregano , thyme , black pepper , garlic veggie broth , lemon juice , salt & olive oil 😍 cheddar cheese , boiled shrimp & turkey bacon as garnish ❤️ #nasyavs #idfoodblogger #culinary #eeeeeats #enak #deliciouspasta #linguine #pestopasta #homemade #homecooking #dinner #masakanrumah #likeforlikes #likeforfollow #instafood #instafoodpic #instalike #instafollow #foodporn #food #foodie #foodlover #foodgallery #foodphotography #foodpics #foodphotooftheday

0

deliciouspasta_kedah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 6 SEBAB KENAPA IBU-2 PERLU PILIH PASTA SAYUR ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ✔️ senang dimasak dan dibawa untuk mommy yang suka travel .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ sangat recommend untuk ibu yang selalu hantar anak dekat pengasuh . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ sangat sesuai untuk anak yang tak suka kurang makan nasik dan sayur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️sesuai untuk berat badan anak yang menurun sebab makan makanan ringan . (pasta sayur design cute-2 inshaAllah anak dah ta pandang makanan ringan)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ sedap tak rasa seperti makan sayur dan mengenyangkan perut anak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ sesuai untuk baby 7 bulan ke atas (buad puri rebus blend)dan semua peringkat umur boleh makan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Klik link bio untuk order👆 #deliciouspasta #pastakanakkanak #pastasayur #pastasayuran #menudiet #menuberpantang #menusihat #diet #babyfood #makananbayi

0

graffoodiepk

0

him_manav

Fettuccine Alfredo (red sauce pasta) with amazing flavors of herbs and vegetables served with garlic bread was cheesey and yummy. @fourfoolishfriends . . @him_manav @him_manav . . #redsaucepasta #pasta #redsauce #alfredo #fettuccinealfredo #pastaaddict #herbs#italianfood #foodzingy #buzzfeedfoods #instayum #buzzfood#foodlocked #foodievibes #foodiesofindia #deliciouspasta #vegetablestew #flavours #tasty #garlicbread#foodaddict #garlicbread#italianflavours #italiancuisine #yummy#f4follow #stayconnected #him_manav

0

healthy_pasta_veggies_pasta

Pasta homemade memang terbaik.. Daripada bagi ank2 kita makan pasta yg jual dekat pasaraya tu,lebih baik bertukar kepada homemade mix vege pasta.. Pasta ni banyak khasiat..Di buat drpd sayur yg fresh,tiada pewarna tiruan,tiada bahan perasa.. Nk order boleh whatsapp 0145213788 #mixvegepasta #homemadepasta #deliciouspasta #expresspasta #eatalianpasta

0

edward.jour

1

chefalyssamarie

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Nindia spiral pasta goreng by creative mummy. Ishk la macam macam cara la hampa buat nak bagi anak anak pencinta sayoq pastu lalu makan kan ? Puaih muhung kan? Tapi tak pa wei muhung untuk kebaikan anak anak kita, mau ka anak anak reject makan pastu jenuh pelekoh ? Tak mau kan ? 😍 So apa lagi cepat cari inisiatif, ni bukan pasta import, bukan dari giant bukan dari tesco okay ? Nampak sama tapi bukang dia ! Ni pasta homemade, kilang pun tarak. Owner uli dengan kasih sayang siap selawat, alhamdulillah 😊 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

2

ideesgourmandeshb

Spaghettis boutargue 🍝 (ou poutargue c'est la même chose) 😋😋 #soyummyfood #pastalovers #pastaaddict #pastaebasta #pastabottarga #spaghettis #poutargue #boutargue 🤩🤩🤩 #homemadewithlove #deliciouspasta ❤❤

1

baboon_delivery

2

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Delicious Pasta. Apa kelainan PASTA MALAYSIA nie ?? Diperbuat daripada 3 jenis sayuran berkhasiat Cukup ke 3 jee sayur ? Lebih dari cukup dah sayang ku semua Homemade dan muslim product Harga berpatutan dengan tenaga manusia Jom support local product LET'S GRAB FOR YOUR KIDS 👶🏻 RM10/200gram Postage ➕ RM8 SM 📦 Postage ➕ RM12 SS 📦 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Good morning semua 🥰 Cute tak ? Comel tak ? 🤪 Baby berusia 6 bulan dah boleh makan pasta sayur ni tau. Rebus & blend ja. Semudah ABC dan cepat kan ? Sebab apa blend ? Sebab depa tadak gigi lagi kan 😅 LET'S GRAB FOR YOUR KIDS 👶🏻 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

kudaphouse_bysbs

Stok sat ja clear 😍 takdan nak restock... next stock minggu depan ya... sapa nak selit pm tepi... #pastasayuran #pastasayuranpenang #deliciouspastapenang #vegepasta #vegetarian #dietmeal #dietmealpenang #deliciouspasta #penang #jawi #paritbuntar #nibongtebal

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 🍝 100% daripada bahan natural 🍝 Tanpa PEWARNA ❌ , PENGAWET ❌ & PERASA TIRUAN ❌ 🍝 Sesuai untuk bayi 6 bulan dan ke atas 🍝 Sesuai untuk anak anak yang tak suka makan sayur (peaky eater) 🍝 100% buatan muslim 🍝 Warna & bentuk yang comel buat anak anak lagi berselera nak makan. Nyums 😋 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Apa itu pasta ? Pasta ada makanan olahan yang selalu digunakan oleh orang Itali. Dirumus khas dari tepung terigu. Pasta juga terdiri berbagai bentuk dan ukuran. Pasta dijadikan berbagai hidangan setelah dimasak dengan cara direbus. Di malaysia pasta yang popular spaggeti dan macaroni. Pasta Malaysia tercetus idea untuk membuat pasta homemade sayut untuk tingkatkan selera makan anak anak. #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

qaireen_qaisara_beauty

DELICIOUS PASTA FOR KIDS 🍝 Ramai yang whatsapp/pm tanya apa beza Pasta Malaysia dengan pasta dekat mall ? 🤔 Jawapan dia, beza dia owner orang melayu dengan omputih. Beza lagi kami dari 3 jenis sayur berkhasiat 😍 Pilihan kat tangan memasing. Pihak kami tak paksa tau. Anda ada pilihan untuk memilih. Semua di tangan anda 😘 Apa beza ubat gigi darlie & colgate ? Beza brand & owner jugak👌🏼 LET'S GRAB FOR YOUR KIDS 👶🏻 RM10/200gram Postage ➕ RM8 SM 📦 Postage ➕ RM12 SS 📦 #homemadesolidfood #muslimproduct #deliciouspasta #pastaforkids #pastaforbaby #pastasolidfoodbaby

0

loverly18

0

flicksfoodhiphotels

0

ar_sumeet

0

chefnicolaelica

0

kudaphouse_bysbs

Delicious Pasta by Pasta Malaysia 🔥 Sesuai untuk kanak-kanak yang tak suka sayur & juga sesuai untuk diet meal 😍 #pastasayuran #pastasayuranpenang #deliciouspastapenang #vegepasta #vegetarian #dietmeal #dietmealpenang #deliciouspasta #penang #jawi #paritbuntar #nibongtebal

0

pici_pasta_wratislavia

Drodzy! Aby naszej piątkowej tradycji stało się zadość wpadnijcie dziś do nas na lunch i sami wybierzcie swój ulubiony makaron! :) LUNCH 20 🥣 Kwaśnica na żeberkach + 🍝 Spaghetti aglio e olio + 🍹Lemoniada cytrynowa lub kombucha wiśniowa lub rozgrzewający napar imbirowy LUNCH 25 🥣 Kwaśnica na żeberkach + 🍝 Dowolny makaron z karty + 🍹Lemoniada cytrynowa lub kombucha wiśniowa lub rozgrzewający napar imbirowy ZUPA 🥣 Kwaśnica na żeberkach 8 zł PASTY 🍝 Pierożki panzerotti z pieczarkami, mozzarellą, pomidorami i cebulką 20 zł 🍝 Spaghetti alla vodka 18 zł (kremowy sos pomidorowy z dodatkiem wódki i wędzonym boczkiem) 🍝 Penne z pesto trapanese i rukolą 18 zł (migdały, rodzynki, czosnek, bazylia) 🍝 Wieprzowina stir fry z curry tagliatelle 21 zł (papryka, kapusta, brokul, pieczarki, imbir, chilli, por sos pigwowy) 🍝 PICI alle briciole 19 zł (papryczka peperoncino, czosnek, rozmaryn, grubo mielona bułka tarta, oliwa z oliwek) 🍝 Tagliatelle alla papalina 19 zł (szynka długodojrzewająca, cebula, kremówka, jajko) 🍝 Tagliatelle Alfredo z kurczakiem 18 zł (pierś z kurczaka, śmietanka, masło, ser długodojrzewający) 🍝 Pierożki panzerotti z wołowiną, mozzarellą i pomidorami 20 zł 🍝 Tagliatelle ragu bolognese 18 zł (wołowina, warzywa, sos pomidorowy, świeże zioła) 🍝 Spaghetti alla Carbonara 18 zł (guanciale, żółtko, ser długodojrzewający) 🍝 Spaghetti aglio e olio 17 zł (papryczka peperoncino, czosnek, oliwa z oliwek) DESERY 🍨 Wratislavia Mess 10 zł (kawalki bezy z kremem mascarpone i owocami) NAPOJE ☕ Jesienny napar z imbirem, miodem, pomarańczą i goździkami 8 zł/300 ml, 12 zł/karafka 0,5 l 🍷 Grzane wino z prawdziwym miodem podawane z pomarańczą i goździkami 10 zł/250 ml 🍹 Lemoniada cytrynowa mała 6 zł, duża 8 zł 🍹 Kombucha imbirowa 6 zł 🍺 Piwo z Browaru Wielka Wyspa: Pils Olimpijski 12 zł, Citrus Ale 12 zł 🍺 Cydr JAPKO z Doliny Baryczy 10 zł/0,5 l 🍷 Wino Sabat z Winnicy Celtica (białe półwytrawne, czerwone wytrawne lub słodkie, porzeczkowe) 13 zł/125 ml; 75 zł/butelka #picipasta #picipastawratislavia #lovepici #lovepasta #freshpasta #deliciouspasta #takeawaypasta #makaronyrzemieslnicze #recznierobionymakaron #produktysezonowe #friday #lunch

0

yummydelicioustilllastbite

Try The Tasty Variants of Our "Curvy Supper Pasta" Different Pasta, Different Taste, Different Experiences...... 🥘🥘🥘🥘 Dial📞 our number: 98883-18474 Follow us on Facebook: www.facebook.com/yummydelicioustilllastbite #FoodLovers #RestaurantMenu #DeliciousFood #Pasta #RedSaucePasta #WhiteSaucePasta #DeliciousPasta #ChinesePasta #TangyTomato #YummySpecial #PunjabiTadkaPasta #MushroomChilliPasta #SupperCurvyPasta #YummyTilllastBite

0

lincitak

Cena / Agnolotis negros de jaiba con salsa de salmón ahumado. Dinner/ Black agnolotis with crab meat and smoked salmon sauce #perks #travel #dinner #pasta #deliciousfood #deliciouspasta #ilovemyjob

3

fiena_zmz

Ishhh jadi ketagih la.. Tak kira siang malam nak makan dia ja... #pastasayur #deliciouspasta RM10. 200 gram.

0

thececileedit

Kale Pesto! Bought too much kale and now have to try and use by the weekend. So for dinner made Kale pesto with tortellini and green peas. 🍴😋 #thececileedit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kale #pasta #tortellini #Italian #deliciouspasta #pesto #eatyourveggies #tasty #homemade #healthypasta #dinner #dinnertime #foodporn #fullofflavor #testedandperfected #food #foodporn #easymeals #comfortfood #fullofflavor #healthyfood #healthyeating #healthyliving #healthyrecipe #delicious #foodies #goodfood #foodblogger #instafood

0

yumyum.foodx

0

_blessedgreens

CREAMY BROCCOLI & SPINACH PASTA😍 New year, new you! But... who say you can’t eat pasta?? Don’t be so hard with yourself this year, pasta can be a healthy option if you choose the right one, and when I say right one I’m talking about gluten free pasta, NON GMO’s, and based in whole grains like my favorite pasta @eatbanza 🧡 So, yesss... It’s possible, you can eat pasta and still be healthy for this new year!🤗 Do you want the recipe?? . CREMOSA PASTA DE BRÓCOLI Y ESPINACA😍 Quien dijo que no se puede comer pasta empezando el año? No seas tan duro contigo este año, la pasta puede ser una opción saludable si eliges la correcta, y cuando digo correcta me refiero a una pasta que sea sin gluten, NON GMO’s y a base de granos, como mi pasta favorita de @eatbanza 🧡 y siii... es posible, se puede comer pasta y que sea saludable.🤗 Quieres la receta?? . . . #ResolveToEatMorePasta #pastabanza #eatbanza #happynewyear #newyearresolutions #2019 #newyear #healthymeal #iin #healthcoach #coaching #healthyoptions #saludable #comidasaludable #deliciouspasta #pastarecipe #veganpasta #vegan #veggies

4

simona_mg72

1

ibu_ammaraaneeq

Dipinang dipinang dipinang semuanya anak-anak ibu nih. 😍😍😍 Semoga bermanfaat buat tuan empunya yang menyantapnya nanti. Diberikan khasiat & nutrien sayur lengkap dari #deliciouspasta ini. Amin. Nak selit👇OPEN BATCH KE 4 (50 PACKS) www.wasap.my/60122970907

0

haruka7302

Salmon and caviar pasta with basil cream sauce 💚 It's homemade 😄 クリームソースをもう少し、汁だくにすれば良かったかな?でも美味しく出来ました✨

3

v.makesfood

Lentil, garlic & basil pasta with a mushroom garlic wine sauce AND sliced avacado on top! Spices? Sea Salt Pepper Firefly Kimchi Salt Emerald city Salt + some extra Virgin Olive Oil, Nutritional Yeast and sesame seeds #deliciouspasta #redlentilpasta #foodporn #mushrooms #whitewinesauce #garliclovers #yummy #fireflykitchens

0

mvafoodfusion

2

paisanspizza

0

naplesforfoodies_

1

yanina.protskaya

Spaghetti al vino 🤤 . . . . . #spaghetti#cucinaitaliana#pasta#pastaitaliana#pasta🍝#spaghetti🍝#pastabuona#piatto#piattoitaliano#piattobuonissimo#vinorosso#neroditroia#redwine#pastawithwine#italiancuisine#italianpasta#deliciouspasta#italiandish#deliciousdish#perfectdish#perfectlunch#perfectchef#ciboitaliano#cibodelizioso#cibobuono#piattodelgiorno#goodfood#deliciousfood#instafood#dishoftheday

17