Dietfitmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

afiqruslanroslan

0

hardianaharis

Training harini bersama team Dietfit Kerteh..temanya SIS SADO! Heheheheee.. Welldone, good job girls! 💪💪💪 #dietfitmalaysia #dietfitkerteh #teamKertehWarriors #kerteh #nutricozykerteh #coachhardiana

0

najwa.bulat

Last Tuesday 7th session of Puspanita MITI Biggest Loser : Circuit Training , good job all my strong ladies even the sore were super duper crazy😅. See u all today afternoon for Yoga 🧘‍♂️ session #puspanitamiti #miti #mitijalanduta #jalanduta #jalandutakl #biggestloser #looseweight #looseweightjourney #nasctrainers #nasc #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #personaltrainer #coach #fitnesstrainer #licensedtrainer #fitnesscoach #certifiedtrainer #groupinstructor #corporatefitness #aerobic #circuittraining #highintenseworkout

0

ekhwanms1

Back on training after Bukit Jalil nightmares🤒 Sabar ye team DFA5 Saujana Putra Height...Next week kita cuba routines ni😈 #dietfitmalaysia #phfitters #spfighters

3

maslindayasah

Selamat pagi dari team dietfit advance denai alam. Mulakan hari dengan senyuman dan perut yg kenyang. #dietfitdenaialam #dietfitmalaysia #dietfitkgmelayusubang #dietfitsubangpermai #dietfitkgsubang #dietfitelmina #dietfitcahayaspk #coachlynn

0

ymabdlatif

Cerita DFA5 Team Bangi pula. Alhamdulillah team telah berjaya mencabar diri dalam menyudahkan misi Total Body Bootcamp. . Misi akan diteruskan. Bersama kita berusaha untuk berubah ke arah hidup cergas dan sihat. Anda boleh. Fighting. Chaiyok #agfitavatars #dietfitbangi #dietfitbandarseriputra #dietfitmalaysia #hidupcergasdansihat #semogaterusistiqamah

0

rozaini_k

Dietfit Advaance 5.0 . Minggu Ke 2, Hari Ke 4 . . . Tabata Vol.2 #dietfitadvance5 #dietfitmalaysia #teamdian #putradian #putraperdana

0

dietitian_fizah

MAKAN RINGAN BETUL KE RINGAN? Satu hari dalam klinik diet...hariku bermula dengan sesi konsultasi bersama pesakit yanv mempunyai masalah berat badan yang berlebihan (atau obesity) 🍅Dietitian: puan selalu makan apa pagi pagi untuk sarapan? 🍉Pesakit: ringan ringan je..saya takde amik nasi atau mee macam orang lain. 🍅D: macam mana ringan tu puan? 🍉P: selalu saya ambil 3 biji roti bun macam ni. Denga air kosong saja. 🍅Dietitian: oowwwwhhh...selalu tahan kenyang berapa lama?(dah mula dapat idea) 🍉Pesakit: haa tu saya pelik...rasa dalam 2 jam lagi lapar balik so saya selalu beli 4, 3 untuk sarapan pagi 1 lagi untuk minum pagi nanti . Untuk diet TURUN BERAT BADAN tiada istilah RINGAN ATAU BERAT Sebenarnya yang ada hanya high kalori atau pun rendah . Tahukah anda 1 biji roti macam dalam gambar anggaran kalori ada lebih kurang 195 kalori.. Tu baru sebiji 1 biji = 195 kalori 2 biji= 390 kalori 3 biji = 585 kalori . 585 kalori adalah hampir sama dengan 3 senduk nasi kosong tambah 2 biji telur (dimasak jadi telur dadar) tambah 2 senduk sayur tambah 1 biji buah . Mana lebih kenyang?? . Bukan saya suruh makan sekali harung banyaj tu TIDAAAKKK. . Sebenarnya yang mengenyangkan adalah makan dari sumber PROTEIN DAN FIBER . Itu sebab jangan makan satu benda sahaja ambil sekali sumber protein dan fiber kalau tak dalam tempoh 2jam mau lapar lagi..kalau tahan lapar mau sampai tengahari dah jadi MONSTER🤬🤬🤬 Hehehehe..jom pakat share ramai ramai bagi clear sikit takde istilah ringan atau berat Sayang semua Dietitian Fizah❤❤ #dietfitmalaysia #jk1m #dietitianfizah #weightlossdiet #dietturunberatbadan #kirakalori #diet

1

bam_duan

Isnin (15 Okt 2018), Sesi pertama untuk minggu kedua Dietfit Advance 5.0 Bukit Jelutong. Separuh masa pertama semua rasa macam masa lambat je bergerak. Walaupun workout tak banyak movement tapi dia punya peluh tu fuhh..banjir! Habis je workout, sambung dengan fun game ala2 dodgeball tapi guna bantal 😁 sambil berkain pelikat dan berkain batik. Semua memang sporting habis. Next time nak suruh diorg pakai baju kelawar dgn baju tidur lah. Record dan kasi viral. Haha. #DietfitMalaysia #DFA5BJ #DFA5BukitJelutong #DietfitAdvance5 #BukitJelutong #ShahAlam #BJ #TeamCoachDuan #BJFitSquad #Isometric #GroupWorkout #FunWorkout #FitForever #FitIsAwesome #CoachDuan

6

maslindayasah

Done sesi pertama minggu ke 2. Kita happy je xyah stress. Exercise bkn deraan tapi keseronokan. #dietfitdenaialam #dietfitmalaysia #dietfitsubangpermai #dietfitkgsubang #dietfitkgmelayusubang #dietfitcahayaspk #dietfitbukitsubang #dietfitelmina

0

muadzmuhida

Workout yg ke3 minggu ke2; Duo circuit training ... bukan menyanyi sahaja ada duo 😆 #DIETFITMALAYSIA #DIETFITADVANCE5 #DFTEAMMUHIDA @ai9na9 @hanimamran

3

jaimunez

Aktiviti malam semalam. Isometric workout. Rasenya last sekali jd superman masa Kursus Induksi bersama trainer2 PLP en. Zun Jamean, en Marc Vank Djeir Jarden & allahyarham en. Zul Hakim. Semalam buat melepek rase. Peluh dah macam air sungai. Sesi ke-2 disambung dgn fun games ala2 dodgeball. Sangat best! Semoga berjaya memecahkan lemak2 yg terkumpul..hehehe 😄😄😄 Doakan supaya sy berjaya dlm journey ini. InsyAllah. #DFA5BJ #Dietfitmalaysia #dietfitadvance5bukitjelutong #shahalam #cardio #teamcoachduan #EkstremOutdoor

1

slayaziz

One of the toughest workout i ever compile. Yet they nailed it. Hebat la korang. Tahu tak, saya demo je pun dah mengah, tapi korang kena buat exercise ni in tabata style. Instead of 8 set of 5 workout, kita buat 5 set of 8 jenis workout neraka ni.. Bila fikir balik, workout guna tayar + HIIT + power bootcamp + outdoor/hiking, kalau korang jaga makan mcm Dietitian kita ajar, insyaallah inchloss kaw2. . . Kipidap Segambut Heroes 💪 #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #teamslay #fitness #fitfam #weightloss #transformation #eatright #diet #eatclean #workout #fitmalaysia #segambut #cheras #bandarsripermaisuri #tamantasikpermaisuri #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #jalankuching #sentul

6

echa_usman

Lari ke pangkal jalan hari ini.Sempat 3km jer sebab dah hujan.Jadilah moga lemak yang terkumpul weekend lepas terhapus ler 50kcal hari ni 🤣🤣🤣 #diarikurusecha #echarun #3kgpermonth #echausman #run #training #dietfitmalaysia

2

ymabdlatif

Alhamdulillah. Senaman berkumpulan pertama untuk Minggu kedua DFA5 Team Bandar Seri Putra. Total Body Bootcamp. . Kehangatan terasa pastinya untuk semua. Walaupun satu pengalaman yang baru masing-masing gagah menyudahkan rutin yabg diberikan. Tahniah semua. . Untuk team Bangi yang hadir semalam terima kasih. Kita jumpa lagi malam ni. #agfitavatars #dietfitbangi #dietfitbandarseriputra #dietfitmalaysia #hidupcergasdansihat #semogaterusistiqamah

0

echa_usman

Sabtu lepas bersama #teamecha untuk Dietfit Advance 5 saya adakan kelas Healthy Grocery Shopping.Plan 1jam tapi sampai 3 jam baru habis tawau semua bahagian perlu belajar.Mereka diajar membaca label dan membuat perbandingan produk,belajar produk-produk sihat untuk dibeli dan yang mana satu perlu dielakkan beli yang telah menjadi kebiasaan .Dari yang termurah hingga yang mahal mengikut kemampuan.Jangan ingat semua mahal yer makanan nak kurus ni yang penting sendiri ke kreatif yer. Moga dapat manfaat ilmu yang diberi Sabtu lepas dan terima kasih meluangkan masa. *Kalau saya buka kelas macam ni ada yang berminat? 😀 #dietfitmalaysia #kelasshoppingsihatecha #healthyfood #echausman #teamecha #healthygroceryshopping #choosewisely

1

hardianaharis

Zumba Fitness tonight! Malam ni bersama ZIN Diana.. lets Zumba chugether gegirls!!! And dont forget to selfie!!! Contest free ticket wayang still ON!!!! #zumbafitness #nutricozykerteh #zumbakerteh #dietfitmalaysia

0

coachlinda_fitness


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118