Dietfitmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

bam_duan

Tough times don't last. Tough teams do. Dietfit 4.0 Bukit Jelutong are not an ordinary team. We are family with the biggest heart, deepest passion, strong togetherness and will to succeed. . Last night DF4BJ celebrate bufday boy @zaharmahzan & bufday gurl dalam masa 2-3 hari lagi @cikwany.noor. Tak dijangka oleh mereka yg prank akan dijalankan semasa fun games kedua. Good job semua yg gigih bekerjasama memastikan tak terkantoi. ๐Ÿ˜…. . Lepas prank terus sambung dengan workout no mercy tabata dan finisher abc 123. Ada team yg kena jumping jack sampai 250 reps tu. Terbaekkk ๐Ÿ˜ . #dietfit4bukitjelutong #dietfitmalaysia #teambukitjelutong #teamduan #bukitjelutong #shahalam #tabataworkout #abc123 #alphabetworkout #fitisawesome #fitforever #stayfit #coachduan

1

effenzee_slimming_booster

0

meze_hidayah67

23/4/18 - kita brisk walk selepas IATF 1st day audit #dietfitmalaysia #teamduan

0

bam_duan

Sukan Rakyat Dietfit 4.0 berlangsung dengan meriah pagi semalam (22/04). Rakyat jelata Kampung Bukit Jelutong khususnya tampil bergaya dengan baju pagoda berkain pelikat dan kurung kedah berkain batik. Tahniah kerana berjaya mengekalkan kejuaraan permainan tuju tin untuk 2 musim berturut - turut. ๐Ÿ˜ . Walaupun keseluruhan di tempat ketiga, saya selaku penghulu kampung sangat berpuas hati dan gembira dengan prestasi anda semua. Yang penting semua rakyat bergumbira. Teruskan bersemangat sehingga musim DF yg akan datang. . #sukanrakyatdf4 #sukanrakyat #dietfit4bukitjelutong #dietfitmalaysia #teambukitjelutong #teamduan #coachduan

4

iena_halina

yeah!!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ 10.38km for tonite ๐Ÿ’ช๐Ÿป #newachievement #misi2018 #newbiekubis #happyme #iruncozimawesome #dietfit4vr #dietfitmalaysia #dietfitbukitjelutong #bukitjelutong #shahalam #teamduan #coachduan

3

amirah_amiey

Sukan rakyat #DietFitMalaysia #DF4.0 #TeamPJ Alhamdulillah speed up last game & johan. โค๏ธโค๏ธ

4

ainorraihana

Sukan rakyat (marhaen). ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #teamslay #teamriri #segambutheroes #dietfitmalaysia #dietfitsegambut

0

ayniezahari

Sukan rakyat Dietfit4.0. Tahniah Segambut Heroes dengan kehadiran yang ramai & mendapat naib juara. Syabas ualls #dietfitmalaysia #dietsegambut #segambutheroes #teamslay #teamriri #aynielista2 #aynieweightlossjourney #fattofit

0

khairuldietitian

Sukan Rakyat Dietfit4.0 Tahniah kepada semua team yang menyertainya. Sangat meriah dan semua sporting ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Tahniah ketua orgnizer Coach @ekhwanms1 yang dibantu oleh coaches lain dari awal pagi sehingga selesai. Bersatu kita teguh! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Tahniah DFPJ yang berjaya menjadi juara kejohanan sukan rakyat musim ini! Kita jumpa lagi di event seterusnya bersama Dietfit4.0 โค๏ธ #dietfitmalaysia #dietfit #sukanrakyat #havoc #teamkita #kitakeluarga #happyweekend

1

zakiahhamzah

0

kuu_jaa

22 April 2018 - Berakhir Sudah Sukan Rakyat Sebahagian Team Cheras.. Anda hebat,bekerjasama tetapi bukan rezeki kita mempertahankan Gelaran Kejuaraan tahun nie.. #TeamLeader #SukanRakyatDietFit4 #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #teamkuuja #menantuhantu #TeamMakMertua #MgWarrior

0

munihabshee

Myempatkn diri mnyelit pagi tadi kt prog dgan #dietfitsetiawangsa #dietfitmalaysia with #coachfizo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sblum g prog ๐Ÿ˜ฌ . Kami berlima yg dr pagi smlam wo smbung ptg hrini dtg sumer mmbebel bdan sakit laa apa laaa mcm2 laa tpi ttap smpi ke tpat prog nk exs lagii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ x thu apa coach jampi dah smpi jdi gler gni ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Macihhhh coachhhh, nx week da cnfrm x leh join ada prog ๐Ÿคฃ pastu coach nk cuti lak tu so kna amk laa ksmpatan bla ada kan ๐Ÿ˜œ

0

muhayymyyn

0

kamaleshaishu

0

muhayymyyn

2

effenzee_slimming_booster

Kenapa Effenzee ye๐Ÿ’“ โœ… Kesan pecah lemak Effenzee TERBUKTI lebih pantas seawal 20 MINIT.Tak Pecah juga kami ajar Teknik Tanjat Lemak๐Ÿ˜€ . โœ…LEBIH SEJUK dan BERAROMA TERAPI.Rasa Tenangje bila sapu..Sapu-sapu kat anak kejapje dia tidur.๐Ÿ˜Š . โœ…Fungsi dan bahan hampir sama dgn LOSYEN MAHAL tetapi EFFENZEE ada tambahan Jojoba,argan oil serta Marine Collagen yang Terbukti mampu melembabkan dan mencantikkan Kulit. Eh Kolagen Terbaik tau digunakan. . โœ…Diuji Sendiri oleh Pakar dan Doktor.Siap Kajian Kes Di Tumbuhan dan Haiwan lagi.Tak Perlu Ragu bahan-bahannya.Kalau Ragu Menteri Kesihatanpun guna. . โœ…Sangat bagus untuk Saraf.Diakui oleh Doctor Orthopedic๐Ÿ‘ฉโ€โš•๏ธ . โœ…Kandungan dlm 1 tube Effenzee lebih banyak dari losyen mahal dipasaran 150gram๐Ÿ˜ฑ . โœ…Harga Lebih Ekonomi dan diakui pengguna seperti losyen mahal yang digunakan sebelum ini iaitu RM99 tapi LEBIH JIMAT Korang beli lebih..Macam Pasar Borong Mydin.Beli banyak LEBIH JIMAT๐Ÿ˜‰ . โœ…Semua peringkat umur boleh guna termasuk anak-anak yang hiperaktif @ autisme. Terbukti menenangkan anak2. . โœ…Ni paling win.Kebanyakan Pengguna hilang 1 HINGGA 3 INCI dan sesuai untuk mereka yang sukar buang angin. Sekali Buang Boleh Pengsan ๐Ÿคข . ๐Ÿ‘Terbukti Kesan Seawal 30 Minit Nak Try...klik jea No KTiey kat Bio yea๐Ÿ˜˜ #effenzeelosyen. #losyenkurus #EffenzeeMiracleLotion #lemak #kurus #freeGift #doublechin #losyensejuk #sayajual #aydajebat #ctdk #terapiinstagram #takadacintasepertimu #bazarpaknil #kevinzahri #ibuberpantang #dietfitmalaysia #kurustanpaubat #losyenmultifungsi

1

tiqahismail

2

roshaida27

0

effenzee_slimming_booster

4

suhanizasue

1

ainorraihana

0

munihabshee

Jumpppp jumppp n jumpppppppp mcm nk matiiii dah time training #dietfitsetiawangsa #dietfit4 #dietfitmalaysia ngan #coachfizo kt #fixmestudiostw rini . Simpleeeeee glerr tpi mmg leh mmbunuh laa wo rini, 4station jer tpi 2round ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ 3set timing lain2 . Mcm biasa drama plg byak time 1st round sbb lama sgt kan ๐Ÿคฃ mmg lamaaa wehhh nk abiskn smnit tu.. tpi bestnyerrrr bla finisher kna plank, sbb msg2 muka x der rupa sumer knon coach kata disc laaaaa, tpi sumer skali alaaa x der ke? Request k ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Tqsm coach...serik nk dtg sbtu rasanyaaa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

0

kuu_jaa

Brisk Walk Slow Jogging.. Recovery back pain .. 20 April 2018 - At Tasek Titiwangs #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #teamkuuja #menantuhantu #MgWarrior #RecoveryJogg

0

muhayymyyn

Thanks classmates join sekali netball with the Dietfit 4.0 family ๐Ÿ€ Lencun juga walaupun pertama kali pegang bola tu hehe ๐Ÿ˜‚ Cameraman @syahranzaini ๐Ÿ™Š . . . #dietfit4bukitjelutong #dietfit4 #dietfitmalaysia #bukitjelutong #shahalam #togetherwewillfitforever #togetherwehaveitall #netball

9

ciksuricikya

Plan asal ke bukit besi tetapi terpaksa dibatalkan sebab cuaca xmenyebelahi kami.. ptg td ujan lebat then stop. tup tup masa nk gerak ujan kembali.. takut trek licin jadi kami batalkan.. tgh santai2 ada team member ajak joging kat Titiwangsa, maka berjaya mereka joging 5km mlm ni.. team da mula panas punggung bila tak workout #teamcikjoyspot #teamslay #cheraslegion #dietfitcheras #dietfitmalaysia #kurusdansihat #kurustanpaproduk #lifeastrainer #trainerkl #tasikpermaisuri #trainercheras #fattofitjourney #was125kg

0

adawiyah.abdhamid

Pagi hantar kembar tadika - Decthlon - Gym - tadika - Gerai gelas besar.Lunch sempat ambil wrap + ikan dori + salad. Paling mudah diambil untuk mengejar masa. . Updated virtual run balance 33km / 44.18km. 3km run / speed 5.5 1km brisk walk / speed 6 . #dietfitmalaysia #dietfit4vr #coachduan #dietfitbukitjelutong #virtualrun #iruncozimawesome #diarikurusomaktwin

3

kuu_jaa

Misi Team Kuuja!! pastikan anda enjoy!! 19/04/2018.. muka ada senyum.. #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #teamkuuja #menantuhantu #MgWarrior

0

farah_hana_hakim

Kerana nk kumpul km utk #VirtualRun.. tak pasal2 aku paksa darwisy jln sama dr sek ke transit.. hehehe.. tq ank.ummi.. slalu lyn je kerenah ummi.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #fabulos1 #VirtualRun #Darwisy

0

effenzee_slimming_booster

Kenapa Effenzee ye๐Ÿ’“ โœ… Kesan pecah lemak Effenzee TERBUKTI lebih pantas seawal 20 MINIT.Tak Pecah juga kami ajar Teknik Tanjat Lemak๐Ÿ˜€ . โœ…LEBIH SEJUK dan BERAROMA TERAPI.Rasa Tenangje bila sapu..Sapu-sapu kat anak kejapje dia tidur.๐Ÿ˜Š . โœ…Fungsi dan bahan hampir sama dgn LOSYEN MAHAL tetapi EFFENZEE ada tambahan Jojoba,argan oil serta Marine Collagen yang Terbukti mampu melembabkan dan mencantikkan Kulit. Eh Kolagen Terbaik tau digunakan. . โœ…Diuji Sendiri oleh Pakar dan Doktor.Siap Kajian Kes Di Tumbuhan dan Haiwan lagi.Tak Perlu Ragu bahan-bahannya.Kalau Ragu Menteri Kesihatanpun guna. . โœ…Sangat bagus untuk Saraf.Diakui oleh Doctor Orthopedic๐Ÿ‘ฉโ€โš•๏ธ . โœ…Kandungan dlm 1 tube Effenzee lebih banyak dari losyen mahal dipasaran 150gram๐Ÿ˜ฑ . โœ…Harga Lebih Ekonomi dan diakui pengguna seperti losyen mahal yang digunakan sebelum ini iaitu RM99 tapi LEBIH JIMAT Korang beli lebih..Macam Pasar Borong Mydin.Beli banyak LEBIH JIMAT๐Ÿ˜‰ . โœ…Semua peringkat umur boleh guna termasuk anak-anak yang hiperaktif @ autisme. Terbukti menenangkan anak2. . โœ…Ni paling win.Kebanyakan Pengguna hilang 1 HINGGA 3 INCI dan sesuai untuk mereka yang sukar buang angin. Sekali Buang Boleh Pengsan ๐Ÿคข . ๐Ÿ‘Terbukti Kesan Seawal 30 Minit Nak Try Effenzee klik jea No kat Bio ๐Ÿ˜ #effenzeelosyen. #losyenkurus #EffenzeeMiracleLotion #lemak #kurus #freeGift #doublechin #losyensejuk #sayajual #aydajebat #ctdk #terapiinstagram #takadacintasepertimu #bazarpaknil #kevinzahri #ibuberpantang #dietfitmalaysia #kurustanpaubat #losyenmultifungsi

1

farah_hana_hakim

0

mainfitnesstips

๐Ÿ’ช #ExtremeExercise Get excercise tips and inspiration โžก @extremeexercise . . . . Credit by @thebestfitnesshack ๐Ÿ” Get excercise tips and inspiration โžก . . . . Credit by Lunch: Nasi 1- 2 senduk rata Lauk seketul - rebus/kuah jernih Sayur- goreng/ulam Air Suam/Ais Kosong Credit : Dietfit3.0 #ExtremeExercise #dietfit #dietfitmalaysia

0

effenzee_slimming_booster

Makyong-makyong dah plan ke camne nak dapatkan #beratbadan IDEAL lepas bersalin nanti? Gunalah EFFENZEE MYRACLE LOTION! SPECIAL FREEGIFT untuk MASA TERHAD๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š Nak try Effenzee klik jea no kat bio yea๐Ÿ˜˜ #effenzeelosyen #losyensejuk #losyenkurussejuk #kurus #losyenkurusmurah #selulit #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #lemak #misikebayaraya #doublechin #vshape #pehabesar #kurustanpasenaman #ibuberpantang #ceaser #terapiinstagram #bazarpaknil #strecthmark #jomkurus #sapusapukurus #kecutrahim #kurustanpadiet #zumba #kurustanpaubat #perutbuncit #dietfitmalaysia #sayajual

0

adawiyah.abdhamid

Dalam proses memperbaiki corak larian. Fikir yang baik-baik pasti hasil yang baik akan tiba. . Updated virtual run balance 37.02km / 44.18km. . #dietfitmalaysia #dietfit4vr #coachduan #dietfitbukitjelutong #virtualrun #iruncozimawesome #diarikurusomaktwin

1

bam_duan

Habis sudah minggu bercinta dgn dumbbell. Upper body, lower body, core dan Piloxing โœ”๏ธ. Semoga anda semua dapat praktikkan dimana jua berada sampai hujung nyawa. Dah usia emas nanti jangan dibuang dumbbell tu semua. Ingat semula saat2 kena seksa. ๐Ÿ˜… . #dietfit4bukitjelutong #dietfitmalaysia #teambukitjelutong #teamduan #pumpitupworkout #pumpitup2.0 #dumbbellworkout #coreworkout #groupworkout #funworkout #bukitjelutong #shahalam #fitisawesome #fitforever #stayfit #coachduan

4

slayphysio

Sekali sekala kita bagi task suruh mereka post menu lunch suku suku separuh kat social media & bagi point utk group. Seronok tengok effort masing2. Keep it up peeps. Be confident. Weight loss is a marathon not a sprint.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #cheraslegion #dietfitmalaysia #teamslay #teamcikjoyspot #sukusukuseparuh #diet #healthylife #weightloss #jomkurus #programkurus #eatright #fitfam #exercise #fitness #fitnessfamily

0

effenzee_slimming_booster

0

farah_hana_hakim

Melayankan kehendak kesayangan smlm.. wpun dr blk keje smpai isya' ummi asik tsengguk mata dh sangap.. tp demi cinta hati yg dh nk muncung.. kuturutkan jua.. tq @ciksuricikya sbb arrange.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #fabulos1 #VirtualRun #Darwisy

4

farah_hana_hakim

Bila disuruh selpie smbil mkn dlm gelap pg buta, capai towel wat balut kepala je la sempat.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #fabulos1 #VirtualRun

2

farah_hana_hakim

1

farah_hana_hakim

0

effenzee_slimming_booster

1

muhayymyyn

0

ciksuricikya

hujan bukan penghalang untuk terus bersenam.. syabas team.. dari layan mata sejuk-sejuk ni, berjaya melawan kemalasan turun unofficial workout.. main badminton suka suka burn calori.. yeahhh #teamcikjoyspot #teamslay #cheraslegion #dietfitcheras #dietfitmalaysia #kurusdansihat #kurustanpaproduk #lifeastrainer #trainerkl #tasikpermaisuri #trainercheras #fattofitjourney #was125kg

4

masalhabshee

Nak #diet tapi meninggalkan #nasi sebagai makan harian ... No,No,No,No ๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™€๏ธ perut & tekak hakak tekak #melayu #totok ... 1/2 hari x jumpa nasi boleh #parkinson .. Dinner malam ni kita makan nasi,sayur & ikan .. Alhamdulillah hilang terus masalah parkinson siang tadi ๐Ÿ˜† Eh!Eh! masin pulak sayur ni ... so letak tepi sambung makan #sandwich ... nak kawen agaknya #chef yg masak ni ๐Ÿ˜† #dietfitmalaysia #dietfitcheras #teamslay #teamcikjoyspot #cheraslegion #teamkuuja #menantuhantu #virtualrundietfit #EatRight #WeightlossJourney #FitnessFamily #yaqenna #malyeqa #hydraX #multiactionserum #boosterserum #deephydrating #agedelay #24hourlonglastingmoisturizer #usiabukanpenghalanguntukcantik #adoptwithconfidence #cantikdanselamatwajibseiring

4

ayniezahari

Done workout week 3. Perutku menangis meraung bersama coach riri. First time sepenuhnya workout under riri ...penat jugak dibuatnya. Good job riri๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #dietfitmalaysia #dietsegambut #segambutheroes #teamslay #teamriri #aynielista2 #aynieweightlossjourney #fattofit

0

thebestfitnesshack

๐Ÿ” #ExtremeExercise Get excercise tips and inspiration โžก @extremeexercise . . . . Credit by @khairuldietitian Lunch: Nasi 1- 2 senduk rata Lauk seketul - rebus/kuah jernih Sayur- goreng/ulam Air Suam/Ais Kosong Credit : Dietfit3.0 #dietfit #dietfitmalaysia

1

adawiyah.abdhamid

Jeles tengok teman workout aktif jogging setiap pagi. @khamisah_meletopss Aishh tak boleh jadi nie. Makanya arinie gagahkan diri masuk gym. Layan : โ€ข stepper - 25minit โ€ข treadmill - 30minit Untuk permulaan target 2km memadai esok kita up 3km pulak. Memang fail bab jogging nie. . Habis budak kaunter tegur lama tak nampak kak? Cc : buddy @emustalone . Updated virtual run balance 40.04km / 44.18km Fuh semoga esok semangat kuasa api ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . #dietfitmalaysia #dietfit4vr #coachduan #dietfitbukitjelutong #virtualrun #iruncozimawesome #diarikurusomaktwin

6

amirah_amiey

#MealPrep of the day. semoga dapat menjadi inspirasi pada mana yg tengah diet . #MealPrep #DietFitMalaysia

1

wannurazleena

0