Dietfitmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

khairuldietitian

Cergas & Sihat RTM2 Setiap Ahad , jam 6.30 pagi. Khairul Azuan Dietitian #cergassihat #dietfitmalaysia #dietitian #rtm2

16

ciksuricikya

18

ciksuricikya

5

ciksuricikya

6

ciksuricikya

14

kevinzahri

#Repost @bam_duan ・・・ Ni nak habaq mai pagi ahad ni ada free community workout kat Bukit Jelutong, Shah Alam. Jemput ramai - ramai bagi peluh bercucuran ke padang rumput. Kita exercise sambil happy² dengan fun games ye. . Lokasi: Waze/Maps - Papparich Bukit Jelutong. Jgn pi lepak dlm papparich pulak. Kita nak workout, bukan makan². 😁. Pukul berapa: 7.30pagi. Nak bwk apa? Paling penting bawak diri, towel nak lap peluh, air secukupnya & yoga mat. Kalau takde mat takpe, dengar2 cerita rumput kat situ lembut mcm karpet. 😄 . Ok guys, jumpa ahad nanti! Angkut semua orang pagi2 tu okeh..lepas workout nanti nak pi shopping ke kenduri ke cheat meal ker dipersilakan. . #freeworkout #freecommunityworkout #jk1m #quackermalaysia #jk1m10 #jk1m10bukitjelutong #jomkurus #jomsihat #jomaktif #bukitjelutong #shahalam #seku8 #dietfit #dietfitmalaysia #bjboomers #coachduan #teamduan

12

cik.lin

@Regranned from @bam_duan - Ni nak habaq mai pagi ahad ni ada free community workout kat Bukit Jelutong, Shah Alam. Jemput ramai - ramai bagi peluh bercucuran ke padang rumput. . Lokasi: Waze/Maps - Papparich Bukit Jelutong. Jgn pi lepak dlm papparich pulak. Kita workout atas padang, bkn dlm restoran 😁. Jam: 7.30pagi. Nak bwk apa? Yang paling utama bawak diri, towel nak lap peluh, air secukupnya & yoga mat. Kalau takde mat takpe, dengar2 cerita rumput kat situ lembut mcm karpet. . Ok guys, jumpa ahad nanti! Angkut semua orang pagi2 tu okeh..lepas workout nanti nak pi shopping ke kenduri ke cheat meal ker dipersilakan. . #freeworkout #freecommunityworkout #jk1m #quackermalaysia #jk1m10 #jk1m10bukitjelutong #jomkurus #jomsihat #jomaktif #bukitjelutong #shahalam #seku8 #dietfit #dietfitmalaysia #bjboomers #coachduan #teamduan - #regrann

8

bam_duan

Ni nak habaq mai pagi ahad ni ada free community workout kat Bukit Jelutong, Shah Alam. Jemput ramai - ramai bagi peluh bercucuran ke padang rumput. Kita exercise sambil happy² dengan fun games ye. . Lokasi: Waze/Maps - Papparich Bukit Jelutong. Jgn pi lepak dlm papparich pulak. Kita nak workout, bukan makan². 😁. Pukul berapa: 7.30pagi. Nak bwk apa? Paling penting bawak diri, towel nak lap peluh, air secukupnya & yoga mat. Kalau takde mat takpe, dengar2 cerita rumput kat situ lembut mcm karpet. 😄 . Ok guys, jumpa ahad nanti! Angkut semua orang pagi2 tu okeh..lepas workout nanti nak pi shopping ke kenduri ke cheat meal ker dipersilakan. . #freeworkout #freecommunityworkout #jk1m #quackermalaysia #jk1m10 #jk1m10bukitjelutong #jomkurus #jomsihat #jomaktif #bukitjelutong #shahalam #seku8 #dietfit #dietfitmalaysia #bjboomers #coachduan #teamduan

12

ciksuricikya

28

ciksuricikya

dlm malas2 rasa nk tido.. gagah kn diri jugak pi training mma n muaythai... tp muaythai xhbs sbb rasa kaki jem sikit kt ankle... sblm jd ape2 baik stop... . know ur limit hokey.. dont go beyond ur limit.. kita nk elakkan injuries.. mcm cikyah da injured, xnk bg tmbh teruk.. buat takat yg mampu . . #was125kg #azamkurus2018 #misibelow55kg #transformation #ohana #fattofitjourney #fat2fit #weightlossjourney #trainer #jomkurus #dietfitmalaysia #akunakkurus #dietfit #weightlossprogram #trainerkl #cheras #ampang #programkurus #healthylifestyle #fitnessinstructor #cikyah #cikjoysport #misiringankanbumi #kurusdansihat #kurustanpaubat #misikebaya #misikebayaraya #kurus #perangiobesiti #transformasi

1

khairuldietitian

“A great leader is a great reader” Keep it up team! Knowledge is the best thing DIETFIT can offer. #dietfitmalaysia #totdietfit #trainers #futuretrainers

0

munihabshee

Tk byakkk #coachslay atas peluang yg diberikan utk join dgan trainer2 hebat n blajar dgan #dietfitmalaysia 😍😍😊😊 Hri ni best sgt dpat join TOT Dietfit... Rasa x layak nk dduk skali dgan org2 hebat n brjaya mcm diorg, alhamdulillah atas peluang yg diberikan.. rezeki dpat brkumpul dgan semua, byak bnda baru belajar hrini 😊😍

0

ciksuricikya

kuar uma 7.30pg.. 9.30mlm baru sampai uma.. sampai2 baru teringat burpees challenge nih.. penat da travel ampang-s. alam-selayang-ampang... ade training of trainer dietfit then meet up ngn customer vip yg nk pi umrah ngn pakej company retaj ujung bln ni.. . . dalam kepenatan ku luangkan masa gagahi juga habiskan day 3 . . day 3 burpees challenge ✔ . . #was125kg #azamkurus2018 #misibelow55kg #transformasi #ohana #fattofitjourney #fat2fit #jomkurus #dietfitmalaysia #akunakkurus #dietfit #cheras #ampang #programkurus #healthylifestyle #cikyah #cikjoysport #misiringankanbumi #kurusdansihat #kurustanpaubat #misikebaya #misikebayaraya #kurus #perangiobesiti

1

khairuldietitian

Training Of Trainers for DF4.0 💪🏼 @dietfit_malaysia @Regrann from @slayphysio - Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. 💪💪 #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. 💪💪 #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

8

bam_duan

Syukur alhamdulillah selesai forum Sharing Session with JK1M Success Story malam tadi bersama-sama 5 personaliti hebat yang punya perjalanan mengagumkan. Semua ahli panel tak lokek berkongsi pengalaman peribadi sejak sebelum mula kenal JK1M sehinggalah sekarang. Terima kasih kaklin @cik.lin & team @dietfit_malaysia kerana beri peluang menjadi moderator dan percaya dengan keupayaan saya. Pertama kali buat perkara sebegini dan bila dah sampai rumah malam tadi pun rasa macam tak percaya boleh buat. . Untuk sebahagian orang mungkin ia sesuatu yg mudah tapi bagi saya yang cepat nervous bila berada depan public, it's totally a big thing. Hampir² tak tidur malam dibuatnya. Bak kata pepatah lama, Jika tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Jadi memetik kata² Cip, jika kita menolak peluang yang ada kerana kurang keyakinan diri, sesungguhnya kita menolak peluang yang bakal mengubah hidup kita. Kejayaan tak akan datang tanpa usaha yang berterusan. Lebiu Cip! 😘😘😘 . . . Duan. Dulunya penakut sekarang berani sikit 😁 #jk1m #jk1m10 #jomkurus #kevinzahri #dietfit #dietfitmalaysia #jk1m10bukitjelutong #sharing #jk1msuccessstories #successstory #inspired #idola #stayfit

8

coachani

Betul!! Yg penting ilmu pasal keperluan tubuh. Apa nak makan tanya poket sendiri. Saya org biasa jd saya pilih cara lebih jimat.. Iaitu makan real food. Anda pulak camana? #Repost @khairuldietitian (@get_repost) ・・・ Wsalam.. Perlu baca sampai habis utk faham 🙂 Produk meal replacement tak kiralah Herbali**, Shake**, Amw** dan mana2 company sekalipun merupakan alternatif kepada mereka yang mahu turunkan berat badan. Skrg byk kajian yg gunakan meal replacement sbgai salah satu cara utk turunkan berat badan dan effectnya positif.. cuma in long term, ia menjadi beban kepada pengguna yang tidak mempelajari ilmu yg betul tentang pmakanan sihat dan hanya bergantung”membuta tuli” terhadap produk. Penting untuk kita tahu bahawa penurunan berat badan melalui meal replacement adalah kerana kalori defisit (nanti tnya coach anda). Ambil tak salah tapi kena pilih brand yg tepat dan pharmaceutical grade seperti Ensure, Nutren Optimum, Enercal dll yg biasa kami pakai di hospital. Ini bg elakkan sebarang komplikasi in future. Kalau ada diabetes, antara produk yg bagus utk meal replacement adalah Nutren Diabetik, Glucerna, Diabetasol dll. Walaubagaimanapun, teknik kena betul. Kalau tak sia2. Sy tidak melarang meal replacement kerana ada study support effectiveness guna meal replacement lebih2 lagi untuk orang yang sibuk dan tak sempat makan dengan teratur, cuma in a long run kita akan tersepit dengan kewangan jika tidak faham dengan konsepnya. Kesimpulan sy, meal replacement ada pro and cons. Awal2 tak perlu lagi. Belajar dulu pasal basic healthy eating dan physically active. Dh pandai pasal kalori semua nnti bru blh nk beli utk kegunaan di masa terlalu busy. Panjang lgi nk taip tapi cukupla dulu. Jangan risau utk melabur demi ilmu. Yuran pendaftaran Rm300 sekali seumur hidup dapat selamatkan anda dari berbelanja Rm1000 sebulan hingga akhir hayat. No short cut. Slow and steady. ☺️ KhairulDietitian Bariatric & Surgical Dietitian . Disclaimer: Saya tidak menyokong mana2 brand. Hanya memberi cadangan dan Pro&Cons. Jika anda berisiko tinggi, sila dapatkan kepastian dari Dietitian anda. #mealreplacement #dietitian #diet #kurus #jk1m10 #dietfitmalaysia

0

khairuldietitian

Wsalam.. Perlu baca sampai habis utk faham 🙂 Produk meal replacement tak kiralah Herbali**, Shake**, Amw** dan mana2 company sekalipun merupakan alternatif kepada mereka yang mahu turunkan berat badan. Skrg byk kajian yg gunakan meal replacement sbgai salah satu cara utk turunkan berat badan dan effectnya positif.. cuma in long term, ia menjadi beban kepada pengguna yang tidak mempelajari ilmu yg betul tentang pmakanan sihat dan hanya bergantung”membuta tuli” terhadap produk. Penting untuk kita tahu bahawa penurunan berat badan melalui meal replacement adalah kerana kalori defisit (nanti tnya coach anda). Ambil tak salah tapi kena pilih brand yg tepat dan pharmaceutical grade seperti Ensure, Nutren Optimum, Enercal dll yg biasa kami pakai di hospital. Ini bg elakkan sebarang komplikasi in future. Kalau ada diabetes, antara produk yg bagus utk meal replacement adalah Nutren Diabetik, Glucerna, Diabetasol dll. Walaubagaimanapun, teknik kena betul. Kalau tak sia2. Sy tidak melarang meal replacement kerana ada study support effectiveness guna meal replacement lebih2 lagi untuk orang yang sibuk dan tak sempat makan dengan teratur, cuma in a long run kita akan tersepit dengan kewangan jika tidak faham dengan konsepnya. Kesimpulan sy, meal replacement ada pro and cons. Awal2 tak perlu lagi. Belajar dulu pasal basic healthy eating dan physically active. Dh pandai pasal kalori semua nnti bru blh nk beli utk kegunaan di masa terlalu busy. Panjang lgi nk taip tapi cukupla dulu. Jangan risau utk melabur demi ilmu. Yuran pendaftaran Rm300 sekali seumur hidup dapat selamatkan anda dari berbelanja Rm1000 sebulan hingga akhir hayat. No short cut. Slow and steady. ☺️ KhairulDietitian Bariatric & Surgical Dietitian . Disclaimer: Saya tidak menyokong mana2 brand. Hanya memberi cadangan dan Pro&Cons. Jika anda berisiko tinggi, sila dapatkan kepastian dari Dietitian anda. #mealreplacement #dietitian #diet #kurus #jk1m10 #dietfitmalaysia

8

misikurusseed

0

khairuldietitian

Handball Tournamnet @dietfit_malaysia ! Tahniah seluruh team. Anda sememangnya juara 💪🏼💪🏼 #dietfitmalaysia #dietfit #handball #petalingjaya #khairuldietitianp

1

khairuldietitian

Cergas Sihat RTM Episod 2 TV2 Setiap Ahad 13 episod 6.30 pagi Yang bangun awal tu bolehla tengok kami di program ni. Ini pun screenshoot dari story instagram Coach Shuk. Entah apela Shuk ni eja Dietitian 🤦🏼‍♂️ Thanks Shuk! #artiskayu #rtm2 #cergassihat #dietitian #khairuldietitian #dietitianmalaysia #dietfitmalaysia

5

khairuldietitian

Pencapaian pertama DIETFIT 2018! Official Dietitian Partner untuk JomKurus 1Malaysia musim ke 10. Jutaan terima kasih kepada Sir Kevin Zahri atas kepercayaan yang diberi. @dietfit_malaysia @kevinzahri #jk1m10 #jomkurus #dietfitmalaysia #kevinzahri

9

bam_duan

When there's a will there's a way. Hujan² pun tetap proceed. 💪 . 2 round completed. Balance akan dituntut next time masa DFX 😁 . #exdf3shahalam #dietfitfamily #dietfitmalaysia #stayfit #jomkurus #teamduyan

4

khairuldietitian

Terim kasih seluruh team @dietfit_malaysia yang support event seminar JomKurus 10 pada 1 Januari 2018! Anda semua memang terbaik!! #jk1m10 #dietfitmalaysia #dietfit #kevinzahri #seminar #dietitian #physio

2

slayphysio

Surround yourself only with people who are going to lift you higher.. -Oprah Winfrey- Thanks Kevin Zahri & JK1M.. Thanks Dietfit Malaysia. #dietfit #dietfitmalaysia #jomkurus #programkurus #jomkurus1malaysia #jk1m10 #jk1mx #weightloss #weightlossprogram #transformation #inspiration #fattofit #seminar #healthy #slayphysio #jk1m10segambut #coachjambang

1

bam_duan

Mesti berani untuk berubah dan keluar dari zon selesa. Bila timbul kesedaran, insyaallah kita akan cari jalan untuk merealisasikannya. . Tekadkan azam dan betulkan mindset dari semasa ke semasa. InsyaAllah kita pasti akan tersenyum di tahun 2018 dan seterusnya. . #jk1m #jk1m10 #jomkurus #dietfitmalaysia #jomsihat #jomfit #togetherwewillfitforever #teamduan

11

slayphysio

Done seminar Tahun Baru JK1M10. Maaf performance yg teruk. Kepenatan. Tak dapat deliver sebaik mungkin. Will improve next time. 💪 Thanks to Dietfit Malaysia for the opportunity. Anyway, kalau nak tanya apa2, kindly DM/PM, saya akan jawab through ig/post.. Jom mulakan tahun 2018 dengan sesuatu yg positif.. 💪💪 #seminar #newyear #jk1m10 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #dietfitmalaysia #dietfit #dietitian #physiotherapy #programkurus #weightloss #weightlossprogram #princecourt #princecourtmedicalcentre #slayphysio #coachjambang #jk1m10segambut

1

khairuldietitian

Seminar JK1M10 bersama team @dietfit_malaysia dan @kevinzahri ! Jommm kurus!! #dietfitmalaysia #jk1m10

0

azrulfhairuoz

New life New chapter New weight 88.2kg New journey Happy new year 2018 #jk1m #jk1m10 #Cabaranjomkurus #cabaran10minggu #dietfit #dietfitmalaysia #kevinzahri #keepfit #keephealthy #sihatitujihad

11

misikurusseed

1.1.2018 Tak sangka #misikurusseed2018 yang i guna dari November 2017 dah officially bermula hari ni. . . . Ada orang tanya kenapa i pilih hashtag #misikurusseed2018 tapi i mula November 2017? Sebab i rasa.. kalau i nak start betul2 masa 1.1.2018, i rasa pemuhong saja. Jadi i ambik pendekatan mula awal. Supaya bila 2018, i dah betul2 serius. . . i dah bersedia untuk kurus. u macamana? #jk1m10 #cabaranjomkurus #cabaran10m #dietfit #dietfitmalaysia #teamreza #nyawareza #weightlossjourney #fatmomma #positive2018 #fattofitjourney

1

iemarosa

9

fionabinishrek

First day join program #jk1m ... Today seminar JK1M10 bersama #dietfitmalaysia Wish me luck.... @dietfit_malaysia @jk1m10

16

slayphysio

Sorang Fitness Celebrity, sorang Dietitian Famous, sorang Motivator/Weight Loss Icon yg legend. Semua follower ribu-ribu. #coachbangla ni je yg masih ratus-ratus. But kalau korg nak dengar talk yg gempak & dengar physio macho 😝 ni membebel pastu selfie dgn Celebrity yg bertiga lagi tu, meh join seminar ni.. @Regranned from @kevinzahri - Anda peserta JK1M10? Sila guna kod coupon “sayanakkurusdi2018” semasa checkout untuk penyertaan percuma. Seminar percuma untuk peserta berdaftar JK1M10 bersama Kevin Zahri, Khairul Dietician, Slay Physiotherapist dan kisah kejayaan Aizat Razak di Prince Court Medical Centre pada 1hb Januari 2018. 8am: Pendaftaran 830am: Cara kawal penyakit dengan kurangkan berat badan. 10am: Mulakan program senaman tanpa sakit. 11am: Cara kurangkan 10kg 10 minggu bersama Kevin Zahri 2pm: Cara saya kurang 100kg bersama Aizat Razak. Bukan peserta JK1M10? Yuran RM100 akan direfund sekiranya anda sertai Cabaran Jom Kurus musim nanti. Sila hubungi Lin 012 423 2380 untuk lebih info. Sessi Timbang Berat Badan. Bagi mereka yang ingin mulakan cabaran Jom Kurus 10 minggu, anda boleh datang sepanjang hari dari 8am – 3pm untuk timbang berat badan. Sila layari laman web Cabaran 10 Minggu untuk lebih info. #jk1m #jk1m10 #jomkurus #azamkurus2018 #freeworkoutjk1m #dietfit - #regrann #slayphysio #jk1m10segambut #tamanmetropolitanbatu #segambutheroes #segambut #jalanipoh #jalankuching #teamslay #coachjambang #talk #dietfitmalaysia #physiotherapist #physiotherapy

0

bam_duan

Done free workout for some of JK1M #10 Bukit Jelutong new participants with beloved friends & family. . Workout consists of isometric, bodyweight & cardio. No worries as the intensity of the workout is adjusted specially for beginner's level. You'll gonna sweat and loving it! ---------------------------------------------------------------------------- Good news guysss! Pendaftaran masih dibuka, check out my profile at https://jk1m10.com/teamleader/coach-duan/ dan book slot anda cepat². Maaf kerana early bird 10% sudah habis sejak minggu lepas lagi. 😭 . Jom meroket bersama² #teamduan . TOGETHER WE WILL FIT FOREVER! . #jk1m #jk1m10 #jomkurus #jk1m10bukitjelutong #freeworkout #isometric #bodyweight #cardio #squaduan #bjboomers #dietfitmalaysia #coachduan

13

khairuldietitian

DIETFIT MALAYSIA Ready to fly 2018 💪🏼 #dietfitmalaysia #bdb

6

khairuldietitian

60+ tahun tapi masih kekal fit! Go abg @irmanlau3 !! Proud of you 💪🏼💪🏼 #dietfitmalaysia #spartanrace

3

amirah_amiey

September to December journey from #JomKurus then #DietFitMalaysia Alhamdulillah

9

amirah_amiey

Me now. After #jk1m9 & #DietFitMalaysia next #RoadTo60Kg #2018 insyaAllah.

0

bam_duan

Risau cuti panjang lagi 2 - 3 hari ni kelaut? Haa..meh join free workout sehari lepas Krismas. Free jer! Iyerrr.. F.O.C. . Hanya perlu bawak diri, yoga mat dgn botol air. Takde yoga mat? Takpe jangan risau, lantai dewan cantik berkilat ummmphh disukai ramai. . . Jom bawak family, kawan2, opismate, jiran2, rukun tetangga ha semua lah sekali mai cheq mai cheq mai..😄 . . #freeworkout #funworkout #jk1m #jk1m10 #jk1mx #jk1m10bukitjelutong #bukitjelutong #shahalam #groupworkout #jomkurus #jomsihat #stayfit #keepfighting #dietfitmalaysia #squaduan #teamduan #bjboomers #coachduan

11

cik.lin

Spartan Beast Dec 2017 di Iskandar Puteri, Johor. Another SPARTAN TRIFECTA. Nota: Skrg misi putihkan kulit balik 😂😂😂. . #SpartanRaceMalaysia #SpartanRaceMY #pjrangers #dietfitmalaysia #coachlin #jk1m #jk1m10 #kevinzahri

16

slayphysio

Dietfit 3.0 Dinner. Alhamdulillah Kak @rosafidahidayu Naib Juara keseluruhan wanita (antara semua kawasan Dietfit 3.0). Abang Zam tempat ketiga keseluruhan lelaki. Both from #dietfitcheras .. Kudos to @syiqa_rahmat too as juara #dietfitsegambut #dietfitmalaysia #winner #teamslay #teamslaytestimonial #programkurus #jomkurus #inspiration #motivation #inspirasi #motivasi #weightloss #weightlossprogram #slayphysio #coachjambang

1

dietfit_malaysia

Tahniah kepada semua Juara DIETFIT3.0!! Jumpa lagi di musim hadapan 😊👏🏼👏🏼 #dietfitmalaysia #dietfit #family #finale

1

slayphysio

#throwback sesi akhir Dietfit 3.0 Segambut. Buat pertama kalinya Dietfit di sana. All the best semua. Keep in track. Jangan kelaut. See u all in Dietfit 4.0 in April 2018 lepas JK1MX insyaallah.. #dietfit #dietfitsegambut #jomkurus #programkurus #dietfitmalaysia #weightloss #weightlossprogram #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #teamslay #coachjambang #slayphysio

2

amirah_amiey

Tini #dietfitmalaysia org yang byk bg semangat & tips kat kita sepanjang 6 minggu ni. geng pegi training sama2. 😘😘

1

amirah_amiey

Alhamdulillah tq cip @khairuldietitian & kak @cik.lin this time berjaya pecah angka 7, insyaAllah alan terus istiqamah. Going to miss the #Dietfitmalaysia family. Next #RoadTo60kg insyaAllah.

0

amirah_amiey

tq team #dietfitmalaysia you olz so awesome 😎

0

slayphysio

Ayat diaorg.. "akhirnya impian geng ohana tercapai".. #tripleplank dari team Dietfit Cheras. Ini semua sbb hometask lari & plank la ni. Mana taknya. Mula2 semua org kena 2min. At the end of 6weeks, laki kena plank 4min, perempuan 3min.. Makin power dah korang 💪💪 #dietfitcheras #dietfit #ohana #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #teamslay #cheras #tamantasikpermaisuri #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #coachjambang #slayphysio #plank #exercise #fit #fitmalaysia

8

slayphysio

0

khairuldietitian

Dinner Penutup DIETFIT3.0 Terima kasih organizer, sponsors dan semua yang hadir😊 Semoga jumpa lagi di lain masa! #dietfitmalaysia #teamcip #dietfit4

2

fadzijamal

Mencari Lemak yg Hilang #ootd la sangat 😂 #dietfit #dietfitmalaysia #dietfit3 #dinner #teamSungaiBuloh

5

fadzijamal

3

amirah_amiey

Knowing then from #jkm1m9 to #dietFitMalaysia. 😘😘😍😍

1

slayphysio

1

fadzijamal

2

wawashaari

Tamat sudah progran DIETFIT3.0 tp perjuangan masih belum selesai Kite sambung dgn JK10 pulak Insyallah.. #teamreza #botakisohsem #dietfitmalaysia

0

fadzijamal

0

bam_duan

#Tb Timbang final + body measurement & assessment + fitness test untuk Dietfit 3.0 Shah Alam. . Majority passed with flying colors! Setinggi-tinggi tahniah kerana fitness level yang semakin bagus dan stamina bukan lagi seperti di awal 6 minggu yang lepas. . Perjuangan anda tidak akan terhenti setakat ini. Kejar impian selagi nyawa masih dikandung badan. You deserve to be a better version of yourself. . #dietfitmalaysia #dietfit3shahalam #weightloss #jomkurus #bukitjelutong #sek13shahalam #shahalam #teamduyan #squaduandian

0

wawashaari

Pembalasan minggu2 terakhir... #teamreza #dietfitmalaysia

0

amirah_amiey

0

amirah_amiey

#throwback sg chilling last week with team #DietFit #DietFitMalaysia. best tempat ni. boleh pegi lagi next time. 😘😘😘

0

amirah_amiey

Meal box prep hari ni. Kene diet betul2 sebab this weekend byk event makan2. huhuhu. 💪🏽💪🏽💪🏽 #RoadTo60Kg pulak. Thanks #DietFit #DietFitMalaysia

4

amirah_amiey

Alhamdulillah Finally timbang last semalam berjaya pecah angka 7xkg, Last semalam timbang 68.8kg. Nervous betul masa nak timbang. mcm nak exam. 😂😂😂 Anyway Nak thanks so much dekat our coaches cip @khairuldietitian & kak @cik.lin yang banyak membantu sepanjang 6 minggu #DietFitMalaysia ni. Banyak yang belajar, start #DietFit ni lah start buat meal prep, tapi memang bila consistent buat plus workout yang consistent memang penurunan berat yg consistent jugak. Thanks pada coaches yg byk share ilmu2 yang tak dapat dekat mana2. Apa pon nak seribu daya tak nak seribu dalih. 😘😘😘😘 Next sapa nak join #jk1m10 memang recommend sangat either nak coach @cik.lin #TeamTamanMedan #CoachLin also coach @khairuldietitian #TeamPJ both memang terbaik. 💪🏽💪🏽💪🏽👍🏻👍🏻👍🏻

6

bam_duan

Alhamdulillah...syukur. Permulaan yang baik untuk tahun 2018. InsyaAllah akan berikan yang terbaik. . Jom fit together-gether! . #jk1m #jk1mx #jk1m10 #jk1mbukitjelutong #dietfitmalaysia #bukitjelutong #shahalam #stayfit #squaduan #coachduan

38

bam_duan

Total 8 round semuanya malam tadi. . Makin laju dan fit. Good Job #teamduyan ! . "Continuous improvement is better than delayed perfection". Mark Twain . #dietfitmalaysia #dietfit3shahalam #merecikmabelesworkout #fitisawesome #stayfit #squaduandian

2

amirah_amiey

Jom breakfast 🥪 . Minggu akhir #DietFit #DietFitMalaysia #DietFitPJ hari ni timbang. Adakah akan muncul no 6xkg? hopefully. amin.

2

wawashaari

0

wawashaari

Yesterday Tangga neraka vs tangga syurga 😂😂😂 Petang bawak ke malam workout Pembalasan 3hari cuti workout Hamek ko!! #teamreza #dietfitmalaysia

0