Dietfitmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

echa_usman

Pagi tadi sarapan malas dan tengahari pun lunch menu malas gak.Apa yang ada jer kat pantry diolah jadikan menu tengahari ni 🤪.Korang makan apa tadi? #echausman #diarikurusecha #diarisihatecha #eatrealfood #echausman #eatfamous #earright #sukusukuseparuh #foodexchange #dietfitextreme #dietfitmalaysia #jk1m

0

dietfit_malaysia

🌶______ JENIS______🌶 ▪️ Pilih makanan yg dimasak secara KUKUS, PANGGANG, REBUS, BAKAR berbanding goreng, berkuah & berlemak. ▪️ Makan makanan yg rendah GI (Glycemic Index) untuk rasa kenyang yg lebih lama. ▪️Jika 1 lauk dah bergoreng, lauk yg lain jgn ambil yg bergoreng gak! Pilih yg rebus atau berkuah.. Tapi amik isi je tau, kuah tu satu sudu cukuplah atau tak amik kuah pun takpe.. ▪️Satu sudu minyak = 45kalori. Minyak yg terkumpul lama dlm badan akan menaikkan paras lemak sekaligus meningkatkan risiko penyakit jantung, darah tinggi dan kolesterol ▪️Elakkan minum minuman manis dgn kerap kerana gula yg sangat tinggi dlm setiap serving boleh menyumbang kepada diabetes tahap II. ▪️Selalu minum air masak untuk penghidratan tubuh badan ▪️ Kurangkan pengambilan garam. Sodium tinggi sebabkan water retention yg korang duk kata gemuk air tu. ▪️Takde makanan yg paling bagus antara banyak2 makanan. Bagaimana kita memilih & mengawal jumlah makanan yg diambil yg akan menetukan kejayaan dlm penurunan berat badan. #dfx #dietfitextreme #dietfitmalaysia #jk1m #weightloss #kurus #sihat #kurusdansihat #khairuldietitian #dietitian #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #kuruscepat #kurussamasama #slimfit #fitness #workout #run #tabata #fitnessquote #diet #motivation #motivationalquotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cip #cipcakap

2

echa_usman

Sarapan apa pagi ni?Kak sarap overnight oat jer.Ingat ada buah dragon fruit kat office rupanya takdo jadi kita makan apa yang ada jerlah janji kopi O 434 kegemaran Kak Echa ado.Pada yang berazam nak mulakan diet pada hari ini selamat berjuang.Tidak akan wujud lambat untuk berubah selagi ada kemahuan dan kesungguhan pasti boleh. 💪🏻💪🏻💪🏻💃🏻💃🏻. #echausman #diarisihatecha #diarikurusecha #roadto60kg #overnightoat #breakfast #eatfamous #eathealthy #dietfitmalaysia #dietfitextreme #jk1m #teamleader #jk1m11

1

dietfit_malaysia

⏰______ JADUAL______⏰ ✔️Setiap hari mesti makan mengikut jadual kecuali berpuasa. ✔️Dalam sehari terbahagi kepada 6 kali waktu makan: 🍳Breakfast ☕️ Morning Tea 🍚 Lunch ☕️Afternoon Tea 🍲Dinner 🥛Supper ====================== ✔️MAKAN YANG WAJIB & UTAMA: ✔️ Breakfast, Lunch & Dinner 🔸Morning tea, Afternoon Tea & Supper... jika tak buat takpe, tapi kalau boleh buat, LAGI BAGUS! 🔸Pastikan jumlah kalori Morning Tea, Afternoon Tea & Supper tak lebih 150kcal. Lebih sikit takpe asalkan tak lebih 200kcal. ====================== ⏰ WAKTU MAKAN: 🍳Breakfast: Sebelum pukul 9 pagi 🍚Lunch: Sebelum pukul 2 petang 🍲Dinner: Sebelum pukul 9 malam ====================== ▪️JUMLAH KALORI: Jumlah kalori untuk setiap main meal adalah 300-350kcal (bergantung kepada target untuk kurangkan berat atau tambah berat) #dfx #dietfitextreme #dietfitmalaysia #jk1m #weightloss #kurus #sihat #kurusdansihat #khairuldietitian #dietitian #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #kuruscepat #kurussamasama #slimfit #fitness #workout #run #tabata #fitnessquote #diet #motivation #motivationalquotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cip #cipcakap

1

dietfit_malaysia

Cayalah kat korang yang masih ingat apa tu '3J' 😁👍🏻 Okay yang dah terlupa tu takpe.. Japgi min recap eh apa #cipcakap pasal konsep '3J'.. Oh ada yg tanya min kenapa kena tau '3J' ni.. #cipcakap siapa yg amalkan 3J ni akan mula rasa perubahan pada diri sendiri seawal 2 minggu.. 3J ni jugaklah yang membantu kawan2 min yg dah jadi success story untuk Dietfit.. Nak tau, stay tuned! 😉 #dfx #dietfitmalaysia #jk1m #weightloss #kurus #sihat #kurusdansihat #khairuldietitian #dietitian #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #kuruscepat #kurussamasama #slimfit #fitness #workout #run #tabata #fitnessquote #diet #motivation #motivationalquotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cip #cipcakap

5

khairuldietitian

Weekend di Bukit Gasing 🔥 #dietfitmalaysia

2

muhayymyyn

7 am - Let's VR ! 🏃😌 Total distance : 12.07 km . . #morningrun #dietfitxtremevirtualrun #dfx3vr #dfx3vr7318km #virtualrun #dietfitmalaysia #dfx3shahalam #teamduan

0

dietfit_malaysia

6

dietfit_malaysia

6

bam_duan

Unofficial training DIETFIT XTREME 3.0 SHAH ALAM - Weight training for back & legs. Ada selit juga 1 shoulder workout. Semangat memang terbaekk. Keep pumping guys! Many more to comes 💪 . . 📸 @muhayymyyn | kak @meze_hidayah67 | @cikwany.noor #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3shahalam #dietfitfamily #fitfamily #jomkurus #jk1m11 #jk1m #shahalam #bukitjelutong #ttdijaya #ttdi #weightlifting #weighttraining #strengthtraining #strength #pump #gym #teamduan #coachduan

5

dietfit_malaysia

MASA UNTUK BERUBAH. TINGGALKAN KEBIASAAN DAN BUAT YANG LUAR BIASA 💪🏼💪🏼💪🏼 JOM AMAL KAN GAYA HIDUP SIHAT 💚 Happy Saturday to all my followers 🏃‍♀️💚 #dfx #dietfitmalaysia #jk1m #weightloss #kurus #sihat #kurusdansihat #khairuldietitian #dietitian #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #kuruscepat #kurussamasama #slimfit #fitness #workout #run #tabata #fitnessquote #diet #motivation #motivationalquotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cip

0

ekhwanms1

PHFITTERS Dinner Akhirnya dapat juga berkumpul😃...Tahniah semua anak2 didik kerana masih terus istiqomah dalam menurunkan berat badan & mengamalkan segala yg telah saya kongsikan #dietfitmalaysia #phfitters #misibajuraya2018 #dietitumudah #teamewoxs #fitsenseasia

1

echa_usman

Ex : 1/2/1 (salah tolong betul kan Cip) 🤪 Dinner malas namanya apa yang ada jer dalam fridge.Alhamdulilah 😍 #dinner #foodexchange #healthylifestyle #healthyfood #echausman #diarisihatecha #diarikurusecha #dietfitextreme #dietfitmalaysia

0

dietfit_malaysia

Haaaa Lunch apa tuuu? Ingat, buat pemilihan yang bijak nak amik lauk pauk tu ☺️ Share sikit gambar menu lunch korang ? 🤔 Gambar dari : peserta DFX3.0 #dfx #dietfitmalaysia #jk1m #weightloss #kurus #sihat #kurusdansihat #khairuldietitian #dietitian #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitteam #kuruscepat #kurussamasama #slimfit #fitness #workout #run #tabata #fitnessquote #diet #motivation #motivationalquotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cip

1

khairuldietitian

14

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

1

meze_hidayah67

Medal for Dietfit 4.0 BJ Virtual run 44.18 km. 🏅🏅😁 #dietfitmalaysia #dietfit4vr #teamduan

0

echa_usman

Fitness test antara wanita berumur 40 dengan wanita berumur 50 tahun 🤪. Tercabar Kak Echa tau dengan Kak Jue yang berumur 50 tahun tahan fitness dahsyat.Tercabar habis bila Kak Jue cabar Echa semuanya kena lebih dari Kak ler sebab lagi muda.Kak Echa pulak pantang dicabar tapi tang lari tu memang surender ler tak mampu hahaha.Harapnya bila last fitness test nanti result lagi bagus ler.Berat tu nanti dah habis program baru reveal yer 🤪.Korang lak camne pernah tak buat fitness test macam ni? #dietfitextreme #dietfitmalaysia #echausman #diarikurusecha #diarisihatecha

2

echa_usman

2nd and 4th session DietFit Extreme 3.0 Merecik hawau peluh malam ni 🤪.Habis lokos (Siapa faham kita geng) satu badan dek berpeluh. Sesungguhnya Kak Echa rindu teruk nak berpeluh macam ni.Kenikmatannya tidak terkata.Bukan senang nak kurus tanpa usaha dan komitmen yang tinggi.Jumpa lagi geng minggu depan💪🏻💪🏻😍 #echaworkout #dietfitextreme #dietfitmalaysia #workout #diarikurusecha #fitmom

1

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

0

dietfit_malaysia

1

dietfit_malaysia

1

dietfit_malaysia

1

dietfit_malaysia

1

dietfit_malaysia

0

dietfit_malaysia

0

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

2

dietfit_malaysia

0

dietfit_malaysia

1

dietfit_malaysia

1

khairuldietitian

4

iena_halina

after 2 months we’re break up... now kasih bertaut kembali 😉🤪 #misi2018 #hakaksemputxcukopnafas #dietfitxtremevirtualrun #dfx3vr #dfx3vr7318km #virtualrun #dietfitmalaysia #dfx3shahalam #teamduan

4

bam_duan

#tb workout Dietfit Xtreme 3.0 Shah Alam minggu ke-2 sesi pertama. Kenduri burpeesquat. Purata 100 burpees dan 120 reps in & out squat setiap seorang. Kenyang habis ko! Lepas kenduri burpeesquat, kita celebrate birthday kak nura in advance pulak. Ad-hoc planning yang last minit alhamdulillah berjaya juga direalisasikan. #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfxtreme3sa #dfxtreme3shahalam #dietfitxtreme3 #bukitjelutong #shahalam #bj #burpees #squats #kenduri #kenduriburpees #totalbodyworkout #jomkurus #jomfit #jomcergas #fitforever #fitisawesome #teamduan #coachduan

5

muhayymyyn

Finisher 44.18 km🐾 #runforyourlife #dietfit #dietfitmalaysia #df4

1

echa_usman

Konsep #sukusukuseparuh mesti korang dah biasa dengar kan.Kira tu perkara asas wajib ambik tahu kalau nak turunkan berat badan secara sihat. Selepas dah tahu macam mana nak manage #sukusukuseparuh ,semalam Kak Echa me-upgrade lagi ilmu dengan belajar Food Exchange atau dalam Bahasa Malaysia nya pertukaran makanan.Kak Echa masih lagi mencuba untuk memahami lagi ilmu FE ni.FE merujuk pada pengambilan macronutrients yang kita ambik setiap hari terdiri daripada karbohidrat, protein dan lemak.😅.Ketiga itu yang akan merubah menjadi tenaga dalam badan dan jika terlebih pengambilan dari diperlukan dan jika tidak digunakan itu yang kegemukan tu.Kena tahu juga keperluan DCR individu itu sendiri supaya boleh mengikuti keperluan karbo/ protein/ fat setiap jari.Macam DCR Kak Echa ialah 1500kcal sehari jadi bacaan nya ialah 10/7/6 sahaja yang boleh diambil. Menarik jugak ler bila dah ada sikit ilmu FE ni sebab bila nak makan jer kiraan FE tu akan akan berlegar-legar di kepala Kak a Echa.Ohh lupa beritahu kelas FE semalam diberikan oleh Dietfit Malaysia sebab sebahagian dari programme Dietift Extreme 3.0 . Kalau korang ingin tahu lebih lanjut pasal FE boleh ler join kelas advance nya nanti.Google jer DietFit Malaysia kat FB atau ig .Minta maaf kalau penerangan diatas kot ada yang tersalah yer yang itu Kak Echa terang kan apa yang faham tau. *Gambar makanan tenghari Kak Echa tu FE nya ialah 2/2/1.Sesudu kecil sos itu telah menyumbang 1ec Fat pada Kak Echa .Ya Allah selamatkan Kak Echa.Terus terfikir dulu sedapnya mencicah cili sos dengan cekodok yang makan dekat sepuluh ketol😬 #dfxchallenge1 #ecobrownrice #dfx3 #dietfitmalaysia #dietfitextreme #diarikurusecha #diarisihatecha #echausman

0

khairuldietitian

Kepada peserta Dietfit Xtreme yang belum mendaftar, sila daftar segera kerana penyertaan akan ditutup dalam masa terdekat! Rujuk Coach masing2 untuk mendaftar 👍🏼 #virtualrun #dietfitxtreme #dietfitmalaysia

6

khairuldietitian

Terima kasih semua yang hadir pada harini. Separuh je hadir. Yang lain ke laut open house 💆🏽‍♂️ Terima kasih @ecobrownsrice atas tajaan beras dan hadiah mingguan yang lain kepada 100+ peserta DFX! #ecobrownrice #dietfitmalaysia #dfx #dietfitxtreme

0

khairuldietitian

The art in science 🍽 #khairuldietitian #dietitian #dietfitmalaysia

1

bam_duan

Mini Advance Diet Workshop special untuk peserta Dietfit Xtreme 3.0 yang disampaikan oleh founder Dietfit Malaysia, Cip @khairuldietitian. Semua yang hadir didedahkan dengan basic 3J dan juga asas food exchange dalam bentuk teori dan praktikal. Jika mahu ilmu yang lebih mendalam berkenaan food exchange, boleh join advance diet workshop anjuran @dietfit_malaysia yang akan masuk edisi ketiga hujung bulan nanti. Semua dapat beras perang thanks to sponsor Ecobrown & Dietfit Malaysia! . 📸 Kak @meze_hidayah67 | kak @adawiyah.abdhamid | @whynotamal #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3shahalam #dietfitxtreme #advancediet #diet #foodexchange #foodex #teamduan #coachduan

0

bam_duan

A great start for DIETFIT XTREME 3.0 SHAH ALAM! Seawal jam 7 pagi dah ada yang sampai padang dan pagi tadi juga merupakan 1st official workout, BODYBLASTER BOOTCAMP. First time juga gambar dan video yang diambil tersangatlah banyak sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. 😅 Credit to photographer sensasi abg castello @zaharmahzan yang shot dari semua angle dan macam2 expression ada. Tq jugak kepada farah, athirah, kak dayah dan kak zira untuk semua gambar lawa2. Memang terbaekk! Saya sangat happy dan bersemangat tengok you all semua all out pagi tadi. Walaupun matahari dah start memancar terik pukul 8 lebih, semua steady habiskan workout dan move to the next station. Memang power. @_misshana_ pun tak sangka dapat burn almost 1.2k. Macam hiking katanya. 😁 Good job #teamduan ! I'm so proud to all of you. Your dedication makes me eager to have 110% effort and give the best that I can. 🤩 #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3shahalam #bukitjelutong #shahalam #bj #groupworkout #funworkout #jomkurus #jomfit #roadtojk1m11 #fitisawesome #fitforever #togetherwewillfitforever #coachduan

4

bicepsoman

💟 #ExtremeExercise Get excercise tips and inspiration ➡ @extremeexercise . . . . Credit by @muhayymyyn Who yo mama ?😉 . #vcso #vscomalaysia #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitextreme #dfx #morningworkout #lemau #barai

0

muhayymyyn

2

thefitnessstars

📸 #ExtremeExercise Get excercise tips and inspiration ➡ @extremeexercise . . . . Credit by @muhayymyyn BODYBLASTER BOOTCAMP🌈 Burn fat burn ! #vcso #vscomalaysia #dietfit #dietfitmalaysia #dietfitextreme #dfx #morningworkout #lemau #barai

3

muhayymyyn

1

slayphysio

I'm going to Unlearn - Relearn - Improvise - Repeat . Dietfit Xtreme Cheras. Susahnya nak dapat kumpul semua orang.. 😅 #teamslay #cheraslegion #dietfitxtreme #dfx #jomkurus #programkurus #fitnessprogram #fitfamily #fitfam #weightloss #fatloss #exercise #workout #weightlossprogram #dietfitmalaysia

2

meze_hidayah67

4th July18 - Advance Diet class by coach Duan for Dietfit Extreme 3.0 BJ (food exchanged) - susah dan confused jugak rupanya bila kira calori secara manual #dietfitmalaysia

0

khairuldietitian

Fat2Fit Drills 🔥 #dietfitmalaysia #dietfitxtreme #dfx #dfx3

0

bam_duan

#throwback Pre Xtreme Fitness Test Isnin malam DIETFIT XTREME 3.0 SHAH ALAM. Kehadiran sesi kedua yang sangat memberangsangkan. Boleh nampak semua bersemangat nak workout selepas lama berehat. Salah satu komponen dalam fitness test kali ini ialah isometric deadbug. Diorang panggil lipas mati sebab memang ada rupa mcm lipas mati. Haha.. Rekod masa yang paling lama ialah 21 minit oleh peserta wanita.😍 Hebat!! . Well done team dfx3shahalam! More sweat and fun session coming to you guys. . 📸 Kak Dayah | Kak Azizah #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3shahalam #teamduan #bukitjelutong #shahalam #groupworkout #funworkout #fitnesstest #xtreme #workout #coachduan

2

khairuldietitian

Great night with great people! 💪🏼 #dietfitmalaysia #dietitian #khairuldietitian #dietfitxtreme

0

khairuldietitian

DFX Putrajaya. My team mini love 😂 #dietfitmalaysia #dietitian #khairuldietitian #dietfitxtreme

0

khairuldietitian

0

slayphysio

Lama tak sesi face to face dengan @khairuldietitian & @cik.lin .. Kena reset balik si SLaY ni.. Thanks for the tips Cip, Kak Lin.. Insyaallah will take home the message #dietfitmalaysia #fitness #family #fitfamily #jomkurus #programkurus

5

bam_duan

Alhamdulillah kick off Dietfit Xtreme 3.0 Shah Alam selesai pagi semalam dengan gabungan wajah2 lama dan baru yang mempunyai latar belakang yang tak kurang hebatnya. Sesi dimulakan dengan timbangan awal, body analysis dan juga photoshoot. Sesi kedua program briefing dan together we are one session yang diakhiri dengan gelak tawa. Banyak rahsia yang terbongkar yang sebelum ni ramai tak pernah tahu pun. 😁 Get ready guys for a 6 weeks challenge! . 📸 Kak @meze_hidayah67 | @farahpathia | @zaharmahzan | @_misshana_ #dfx3shahalam #dfx3sa #dietfitxtreme3shahalam #dietftitxtremeshahalam #dietfitmalaysia #shahalam #bukitjelutong #bj #ttdi #groupworkout #funworkout #havocteam #xtremeworkout #jomkurus #togetherwewillfitforever #togetherwehaveitall #teamduan #coachduan

10

haris_hashim

Kembali mulakan cabaran dengan DietfitExtreme ( #DFX3)... Kalaupun bukan untuk kurus.. Tetapi mencari stamina, ilmu2 pemakanan dan paling penting ‘persahabatan’ dan saling memerhati antara satu sama lain... cuma, tak tau lah bagaimana nak mengharungi onak duri & ranjau open house raya yang kian melampau... #DFX3 #DietFitMalaysia #MaluBertanyaKawanSesatCariJalanPulang

0

munihabshee

0

bam_duan

Sebelum bermulanya fasa baru iaitu Dietfit Xtreme 3.0 pagi nanti, ini adalah satu di antara banyak detik-detik indah bersama team Dietfit 4.0 Bukit Jelutong. Sungguh saya tak sangka mereka sanggup bersama2 hadiahkan drone DJI Mavic, senaskhah Al-Quran (lucky draw), souvenier from Russia, tupperware cantik dan beberapa barang lain. Alhamdulillah tiada kata seindah bahasa yg mampu dituturkan melainkan saya sangat sangat menghargainya. Saya sayang anda semua dan sentiasa doakan kejayaan kalian walau dimana jua berada. Sejujurnya saya sangat seronok bersama2 anda semua sepanjang 6 minggu lebih dan semoga perkenalan kita kekal mewangi sampai bila-bila. Tiada yang menggembirakan saya melainkan melihat anda semua terus konsisten mengejar misi peribadi dan kekal sihat sampai hujung nyawa. Together we will fit forever and together we have it all. 😘😘😘 #throwback #dietfit4bukitjelutong #dietfitmalaysia #teambukitjelutong #teamduan #bukitjelutong #shahalam #fitforever #bestteamever #coachduan

0

muhayymyyn

Always run like a hot date is in front of you & a creepy behind you 💨 #running #rundate #dietfitmalaysia #dietfit4

2

khairuldietitian

Siap sedia untuk esok! Jommm team 👍🏼👍🏼 #dietitian #dietfitmalaysia #dietfitxtreme

2

dietfit_malaysia

Are you ready for tomorrow team? #dietfitmalaysia #dietfitxtreme #khairuldietitian

0

bam_duan

Shout out from Cip, founder of Dietfit. ⬇️ Salam sejahtera, Saya mencari penaja-penaja yang mempunyai produk atau servis untuk peserta JomKurus 1Malaysia musim 11 bagi jurulatih di bawah kendalian DIETFIT MALAYSIA. Untuk pengetahuan anda, Dietfit Malaysia merupakan official Dietitian Partner bagi JK1M 10 dan yang ke 11. Founder JK1M adalah jurulatih selebriti Kevin Zahri. Peluang untuk anda membesarkan pengaruh & meningkatkan jualan sepanjang JK1M lebih besar. Dan peserta mungkin akan kembali mencari servis atau produk anda selepas program. Saya akan ambil masa untuk pastikan produk tiada unsur bahan terlarang atau unsur yang mencurigakan. Ini adalah untuk kawasan JK1M dibawah kendalian Dietfit Malaysia shaja ya iaitu lebih dari 10 kawasan. Bukan untuk JK1M secara keseluruhan. Contact sy jika berminat 😊 0133135386 Khairul Dietitian #dietfitmalaysia #jk1m11 #jk1m #jomkurus #jomsihat #jomfit #sponsor #penaja #sponsorship #fitnesprogram #fitmalaysia

1

khairuldietitian

Salam sejahtera, Saya mencari penaja-penaja yang mempunyai produk atau servis untuk peserta JomKurus 1Malaysi musim 11 bagi jurulatih di bawah kendalian DIETFIT MALAYSIA. Untuk pengetahuan anda, Dietfit Malaysia merupakan official Dietitian Partner bagi JK1M 10 dan yang ke 11. Founder JK1M adalah jurulatih selebriti Kevin Zahri. Peluang untuk anda membesarkan pengaruh & meningkatkan jualan sepanjang JK1M lebih besar. Dan peserta mungkin akan kembali mencari servis atau produk anda selepas program. Saya akan ambil masa untuk pastikan produk tiada unsur bahan terlarang atau unsur yang mencurigakan. Ini adalah untuk kawasan JK1M dibawah kendalian Dietfit Malaysia shaja ya iaitu lebih dari 10 kawasan. Bukan untuk JK1M secara keseluruhan. Contact sy jika berminat 😊 0133135386 Khairul Dietitian #sponsorship #khairuldietitian #dietfitmalaysia #jk1m

3

khairuldietitian

Barang sponsor dari @ecobrownsrice untuk peserta @dietfit_malaysia Dietfit Xtreme 3.0 👍🏼👍🏼 Terima kasih Serba Wangi Sdn Bhd my friend @ami.lee1 ☺️ #dietfitmalaysia #dfx #dietitian #dietfit dietfitxtreme

4

khairuldietitian

We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other . #dietfitmalaysia #dfx #dfteam #teamcip #dietitian

3

khairuldietitian

Lari-lari anak bersama Team DFX Putrajaya 🔥 Semangat baru! Misi baru! 💪🏼 #dfx #dietfitmalaysia #teamcip #putrajaya

0

bam_duan

Foundation class untuk refresh semula basic - basic principle of diet yang biasa diamalkan semua peserta dietfit sebelum bermulanya dietfit xtreme 3.0 Shah Alam 1 July nanti. Selamat maju jaya untuk semua peserta dietfit xtreme tak kira kawasan mana pun anda berada. Gunakan platform yang ada untuk belajar sehabis baik! 📸 @zaharmahzan | @farahpathia #dfx3sa #dfxtreme3sa #dfxtreme3shahalam #teamduan #bukitjelutong #shahalam #groupworkout #funworkout #jomkurus #dietfitmalaysia #coachduan

4

khairuldietitian

Selesai World Cup Night Run 5KM ! Habis je run, sambung tonton worldcup di rumah abg Harris selaku penaja utama WorldCup 2018. Tahniah semua pelari hebat malam ni. Power power 😄👍🏼 #dfxpj #dietfitxtreme #petalingjaya #dietfitmalaysia #teamcip

1

bam_duan

Alhamdulillah syukur diberikan peluang sekali lagi untuk berbakti kepada warga bukit jelutong dan kawasan sekitar. Terima kasih kepada sir @kevinzahri dan seluruh team atas kepercayaan yang diberikan. InsyaAllah akan buat yang terbaekkkk! So people out there, get ready gaiss. It's going to be a fun journey. Hoyeahhh 🤩 A journey of thousand miles must begin with a single step - Lao Tzu #jk1m11 #jk1m11bukitjelutong #jk1m11bj #teambukitjelutong #kevinzahri #jomkurus #jk1m #dietfitmalaysia #teamduan #coachduan

29

bam_duan

Yeahh.. 5 more days before kick off Dietfit Xtreme 3.0 Shah Alam. #dietfitmalaysia #dfxtreme3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3sa #teamduan #coachduan

2

effenzee_slimming_booster

1

kurusdenganmudahdansenang

0

kurusdenganmudahdansenang

1

kurusdenganmudahdansenang

0

bam_duan

0

effenzee_slimming_booster

0

khairuldietitian

0

slayphysio

Dah lama tak share transformation #teamslay ni. Asyik pakai gambar lama, orang yg sama. So iols broadcast la msg minta semua org amik gmbar before & gambar terkini #ootd #raya2018 . Ramai ckap malu sebab belum kurus la. Tapi bila masing2 send gambar, result dia iols pun jeles weh.. Bangga weh iols nak tumpang tepek nama Teamslay walhal 80% usaha mereka..So next few week, iols nak share muka2 baru Teamslay yang dah transform ni. Uols nak tengok semua gambar mereka yang dah berjaya transform? Boleh search hashtag #teamslaytestimonial kat IG. Iols tengah slow2 edit letak gambar before & after sahaja. Kalau uols teringin nak jadi mcm mereka. Jom join Teamslay. Our next program Dietfit Xtreme 3.0 yang akan start 1 Julai nanti. Boleh layari www.dietfit.com.my atau hubungi Coach Tall Dark Handsome @ 012-356 5374 #transformation #inspiration #fattofit #fitfam #fitness #obese #gemuk #jomkurus #dietfitmalaysia #diet #eatclean #eatright #fit #kurus #programkurus #obesetobeast #healthylife #exercise #fitnessfamily #cheraslegion #segambutheroes

7

bam_duan

17 hari je lagi nak kickoff. Esok hari terakhir untuk dapatkan less 15%. 16hb keatas hanya ada diskaun untuk ex-dietfit sahaja. Jadi tunggu apa lagi gaiss? Every accomplishment starts with the decision to try. Learn something new. Try something different. Convince yourself that you have no limits. #dietfitmalaysia #dfxtreme3sa #dfxtreme3shahalam #dfx3sa #fitnesprogram #weightlossprogram #fatlossprogram #jomkurus #jomfit #fitandhealthy #fitandyoung #stayfit #fitisawesome #fitforever #bj #shahalam #shahalamcity #ttdi #bukitjelutong #ttdijaya #cahayaspk #denaialam #selangor #mysihat #kurustanpaubat #togetherwehaveitall #togetherwewillfitforever #teamduan #coachduan

3

khairuldietitian

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami di @dietfit_malaysia ! 😄 #aidilfitri2018 #aidilfitri #dietfitmalaysia

0

slayphysio

Repost from @bam_duan Apa yg specialnya Dietfit Xtreme 3.0 Shah Alam? ➡️ Hanya ada setahun sekali sahaja. ➡️ Advance diet class daripada Cip, Dietfit founder. Anda belajar teori dan praktikal bersama2. ➡️ Pengisian program yang InsyaAllah berbeza dan lebih menarik daripada Dietfit biasa. ➡️ Workout to a whole new level. Functional training, variation of resistance workout and many more. ➡️ Team bonding yang kuat macam big family. Inspire and motivate each other through ups and down. ➡️ 24 jam 7 hari seminggu online support. Bila ada kemuskyilan boleh usulkan tanpa segan silu. We learn & strive together. . My target is for you to getting fitter, stronger and better than ever! Come and let's join us. Register now at www.dietfitmalaysia.com.my/shah-alam/ and don't forget to apply the discount code EBDFX3 for 15% discount. Valid until 15th June only. #dietfitmalaysia #dfx3sa #dfx3shahalam #teamduan #xtreme #extreme #extremeworkout #highintensitytraining #intenseworkout #weightloss #fatloss #inchloss #shahalam #shahalamcity #bukitjelutong #ttdi #ttdijaya #shahalamresidents #selangor #jomkurus #jomfit #fitforever #coachduan

1