Dramasangat Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

perfume_blackout_perak__najwa

0

iddiani_collection

Ready Stock.. Dm/ Ws utk detail dan harga terbaru.. 1001% AUTHENTIC ya.😍 . . Penerangan PERCUMA shj. Pilihan TERBAIK utk Uoll.. Ada masalah kulit kusam,parut,jerawat,warna xsekata dll.. Dah makan macam2 suppliment tp xda kesan!!!! Nak cuba BEAUTY INJECTION dengan harga mampu milik dan PASTINAYA ORI 1001%.. Ws Aaliyn utk detail ya😊😊 . . POSTAGE Isnin- Jumaat . . . W/s Aaliyn utk detail ya😘😘 Whatsapp for detail 0142518803 #sayajual #transamin  #glutax100gs  #mixingwhite #singapore #cindella #japansnowwhite #sayajualmurah #complexion6 #cindellamalaysia #ipoh #melaka #malaysia #tren500mg  #lazada #sabah #dramasangat #miraclewhiteinjection #cindellapremium #tgwhite1000 #evgenisregeneration #evgenisdumovit #placenta #gingko #gluta #nanosalt #glutax75gx #koreanwhiteadvanced

0

iddiani_collection

Ready Stock.. Dm/ Ws utk detail dan harga terbaru.. 1001% AUTHENTIC ya.😍 . . Penerangan PERCUMA shj. Pilihan TERBAIK utk Uoll.. Ada masalah kulit kusam,parut,jerawat,warna xsekata dll.. Dah makan macam2 suppliment tp xda kesan!!!! Nak cuba BEAUTY INJECTION dengan harga mampu milik dan PASTINAYA ORI 1001%.. Ws Aaliyn utk detail ya😊😊 . . POSTAGE Isnin- Jumaat . . . W/s Aaliyn utk detail ya😘😘 Whatsapp for detail 0142518803 #sayajual #transamin  #glutax100gs  #mixingwhite #singapore #cindella #japansnowwhite #sayajualmurah #complexion6 #cindellamalaysia #ipoh #melaka #malaysia #tren500mg  #lazada #sabah #dramasangat #miraclewhiteinjection #cindellapremium #tgwhite1000 #evgenisregeneration #evgenisdumovit #placenta #gingko #gluta #nanosalt #glutax75gx #koreanwhiteadvanced

0

iddiani_collection

Ready Stock.. Dm/ Ws utk detail dan harga terbaru.. 1001% AUTHENTIC ya.😍 . . Penerangan PERCUMA shj. Pilihan TERBAIK utk Uoll.. Ada masalah kulit kusam,parut,jerawat,warna xsekata dll.. Dah makan macam2 suppliment tp xda kesan!!!! Nak cuba BEAUTY INJECTION dengan harga mampu milik dan PASTINAYA ORI 1001%.. Ws Aaliyn utk detail ya😊😊 . . POSTAGE Isnin- Jumaat . . . W/s Aaliyn utk detail ya😘😘 Whatsapp for detail 0142518803 #sayajual #transamin  #glutax100gs  #mixingwhite #singapore #cindella #japansnowwhite #sayajualmurah #complexion6 #cindellamalaysia #ipoh #melaka #malaysia #tren500mg  #lazada #sabah #dramasangat #miraclewhiteinjection #cindellapremium #tgwhite1000 #evgenisregeneration #evgenisdumovit #placenta #gingko #gluta #nanosalt #glutax75gx #koreanwhiteadvanced

0

nurullhalawati

EPISOD 10: Ammar & Opie Malam ini, ikuti liku-liku dan perjalanan Ammar dan Opie pada jam 9 malam di TV3. Dunia ini dibungkus oleh hal-hal yang tidak kita sukai. Ada masa, kena belajar untuk terus bertahan, walau sesukar manapun jalan yang terbentang di depan. Akan terpisahkah Ammar dan Opie selepas akrabnya mereka bersama, membina persahabatan melebihi adik beradik😭 #scriptwriter #ammardanopie #ammar&opie #dramasangat

0

primadona_mrs

Tunduk kan laki sendiri dan jangan laki orang, FAHAM !!! . Jangan salah guna primadona hokey. Hakak tak bertanggungjawab. . Jangan berani berani cuba 2 sudu Jus super power ni kalau uolls tanak 👇 . . ✅ PAYUDARA besar,montok,pejal dan SEKSI! ✅ Punggung makin terjungkit melentikks! ✅ Miss V makin padat,ketat menggeget! ✅ Kulit makin cerah pinqish pinqishhhh cam anak dara suweettt sebenteen . . Aduduhhhhh.Banyakkkkk lagi kesan kecantikan super ohsem dari Jus Primadona ni.Yang berani nak hadap kerenah suami tamau lepas cam hakak hakak lain yang dah merasa gitu,cecepat wasap hakak SEKARANG! 😍(terus klik LINK DIBIO Cikna 😘) . #JusPrimadona #JusUntukWanita #JusPayudara #PayudaraCantik #PayudaraMontok #payudaraAnjal #PayudaraSeksi #BodyMelentiks #MissVKetat #DramaSangat #CintaMuKembaliGhairah #cintafatamorgana #Promo #SetKembaliGadis

0

medinadesire_detoxtea

0

primadona_mrs

Tunduk kan laki sendiri dan jangan laki orang, FAHAM !!! . Jangan salah guna primadona hokey. Hakak tak bertanggungjawab. . Jangan berani berani cuba 2 sudu Jus super power ni kalau uolls tanak 👇 . . ✅ PAYUDARA besar,montok,pejal dan SEKSI! ✅ Punggung makin terjungkit melentikks! ✅ Miss V makin padat,ketat menggeget! ✅ Kulit makin cerah pinqish pinqishhhh cam anak dara suweettt sebenteen . . Aduduhhhhh.Banyakkkkk lagi kesan kecantikan super ohsem dari Jus Primadona ni.Yang berani nak hadap kerenah suami tamau lepas cam hakak hakak lain yang dah merasa gitu,cecepat wasap hakak SEKARANG! 😍(terus klik LINK DIBIO Cikna 😘) . #JusPrimadona #JusUntukWanita #JusPayudara #PayudaraCantik #PayudaraMontok #payudaraAnjal #PayudaraSeksi #BodyMelentiks #MissVKetat #DramaSangat #CintaMuKembaliGhairah #cintafatamorgana #Promo #SetKembaliGadis #SerumVdara #SerumPengetat #SerumMissV #VdaraForever #AgenNeeded #dropshipneeded

0

medinadesire_detoxtea

0

klubnalaleh.selangor

0

klubnalaleh.selangor

0

primadona_mrs

Tunduk kan laki sendiri dan jangan laki orang, FAHAM !!! . Jangan salah guna primadona hokey. Hakak tak bertanggungjawab. . Jangan berani berani cuba 2 sudu Jus super power ni kalau uolls tanak 👇 . . ✅ PAYUDARA besar,montok,pejal dan SEKSI! ✅ Punggung makin terjungkit melentikks! ✅ Miss V makin padat,ketat menggeget! ✅ Kulit makin cerah pinqish pinqishhhh cam anak dara suweettt sebenteen . . Aduduhhhhh.Banyakkkkk lagi kesan kecantikan super ohsem dari Jus Primadona ni.Yang berani nak hadap kerenah suami tamau lepas cam hakak hakak lain yang dah merasa gitu,cecepat wasap hakak SEKARANG! 😍(terus klik LINK DIBIO Cikna 😘) . #JusPrimadona #JusUntukWanita #JusPayudara #PayudaraCantik #PayudaraMontok #payudaraAnjal #PayudaraSeksi #BodyMelentiks #MissVKetat #DramaSangat #CintaMuKembaliGhairah #cintafatamorgana #Promo #SetKembaliGadis

0

pinklady__aisyah

Nahhh baru mendarat kat hong kong. Sape ckp produk Malaysia ni xde kualiti? Heh pinklady dah sampai Brunei, Singapore, Indonesia dan Australia tauu. So jangan ragu-ragu walaupun harganya mahal tapi kualiti tu setanding harga tauuu😘 Anda nilaikan sendiri. Jom dapatkan boobies montoks🍑 dan butt melentik dan mantap 🍑 Bukan janji, tapi pasti. . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 produk laku keras bebb..dapatkan cepat cik akak sebab harga promosi terhad tauu! . DM/WHATSAPP +601127634943📲 DM/WHATSAPP +601127634943📲 . Untuk tgk testimoni2 berjaya akak2 adik2 boleh tgk #testimonipinklady naa..SURE MANTAP!😁 . #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

0

klubnalaleh.selangor

0

perfume_blackout_perak__najwa

INGAT, INGAT DAN INGAT ! Untuk semua yang sudah mendapatkan variasi wangian kami, jangan lupa untuk aktifkan WARRANTY anda. Perfume pun ada warranty? Ya tuan-tuan dan puan-puan, setiap pembelian wangian kami akan didatangkan bersama warranty yang cover jika berlaku beberapa jenis kerosakan mengikut terma dan syarat. Cuma kalau perfume terjatuh pecah tu janganlah claim warranty pula ya. Hehe Dan paling best, untuk mereka yang mengaktifkan warranty, berpeluang untuk join cabutan Bertuah yang diadakan setiap 3 bulan. Best ke best? Warranty dapat, jika bertuah hadiah pun dapat. Jadi untuk yang sudah dapatkan, jangan lupa aktifkan warranty anda sekarang dan yang masih belum dapatkan wangian Parfum Naturel pertama di Malaysia ni. . . . #perfumeteamperak #perfumemurah #perfumenatural #perfumemalaysia #perfumecollection #perfumemewah #Perfumewanita #perfumelelaki #perfumeshopes #perfumehantaran #perfumehalal #perfumehantaran #syukurselalu #dramasangat #doorgiftbajet #moodrepublik #perfumeblackout #perfumejustica #perfumeori #perfumetahanlama #perfumes #wangianmurah #wangiantahanlama #astroria #beritaharian #metro

1

hazrihazail

0

mamadil_seremban_paroi

PAGI² KENA TENGOK YANG INDAH² 😍😍. . Sejukkan mata, baru bersemangat nak bekerja dan menjemput rezeki. . Bukannya pagi², buka mulut je bercerita tentang keburukan orang..sampai ke petang, silap² ke malam, hati jadi sakit.. Jadi, silakanlah tatap wajah Puan Dila #Mamadil yang comel lote ni untuk menceriakan hari anda 😘😘. . Whatsapp klik link di bio 😍 . 💞WOMEN LOVE RM 140.00 💞SUSU RIZQI RM 79.00 💞LIP BALM RM 39.00 💞SABUN COLLALOE RM 30.00 . COD DAN POSTAGE FREE!! FREE GIFT pun ada!! . #mamadilmalaysia #mamadilseremban #mamadilnegerisembilan #mamadilparoiseremban #loveyourself #womenlove #kusam #jeragat #dilamubarak #kulitcantik #naturalbeauty #kolagen #awet muda #nur #dramasangat #healthandbeauty

1

adilah_fittrainer

KAWAL BERAT BADAN ANDA DENGAN SARAPAN YG IDEAL.. . . Kalau sarapan roti, nasi lemak, mee sup, teh tarik, dah konpem2 menggemukkan. Tapi kalau tak sarapan pun, punca berat naik jugak. Abes nak makan apa? . Sabooo... bawa bertenang😂 Jom coach share tips, nak kurus kena pilih sarapan pagi yang : . . 1️⃣ Rendah Kalori. Tapi wajib ada vitamin dan mineral yang lengkap. 2️⃣ Rendah lemak, garam, dan gula. 3️⃣ Rendah "Glyecemix Index" 4️⃣ Mengandungi lemak baik, karbohidrat baik, serat dan protin yang CUKUP&SEIMBANG. 5️⃣Dapat berikan tenaga sepanjang hari. . Ape berlaku bila kita sarapan dengan menu yg betul? . 1) selera makan terkawal 2) metabolisme berada pada tahap optimum 3) rasa lebih bertenaga sepanjang hari. 4) senang turun berat badan. 5) senang nak maintain berat badan (bagi yg dah ideal weight). . Goodnews bagi peserta yg join projek cairkan lemak bersama @adilah_fittrainer anda akan dibekalkan mealplan lengkap 5x sehari. Tak perlu pening2 nak fikir nak makan ape dah. Tinggal nak follow and tunggu timbang setiap minggu je untuk tgk result 😉. . Bagi yg berminat boleh klik link di bio untuk dapatkan details program. . Coach Adilah 0173327986

1

ummi_sufi_aisyah

Hi Jp lovers, Da consume 50 ml jp kesukaanmu pagi ni ? Saya dah. Buka peti,bawa kuar,gogok,perghhh segar anak tekak hahaha mata terbuntang luas 😄. Ada yang belom cuba meh whatsapp lelaju pasti jatuh cinta rasa pertama 😉 Klik link dekat bio keyh. #suejamuputeri #trustedseller #authentic #ladybooster #manbooster #jamuputeriviral #jamuputericheras #jamuputerikualalumpur #jamuputerimalaysia #jamuputeriarmy #jamuputeriagent #teammaya #jamumoden #isterimenawan #suamihebat #darajelita #jusherba #cintabukankristal #munafik2 #dramasangat #igshop #onlineshop #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur #cheras #negerisembilan #melaka #paskal

1

pinklady_jelita

Pinklady bantu mencantikkan kulit? 😱 Mestilah. Tak payah struggle sangat nak jaga kecantikan. Serahkan sahaja pada Pinklady 💃 . Kulit lebih glowing berseri. Jerawat pun segan nak tumbuh. Yang tak segan nak tumbuh cuma miss B aje. Jangan terperanjat kalau aset uols makin padat berisi. Dan jangan terkejut kalau cik abang makin hari makin rapat. Aummmmm 💋💋 . Benda baik kita kena kongsi. Jangan ragu2 , ai pun tak daya nak simpan rahsia dah 😅 . MANIFESTO PINK LADY 2018 🔥menjanjikan bentuk badan menawan solid kerengga 🔥Memantapkan payudara dan punggung tanpa silicon atau injection 🔥Merawat kulit kusam/berjerawat/jeragat 🔥Membantu melancarkan period/senggugut/keputihan 🔥Menyuburkan rahim/ikhtiar hamil 🔥Mengetatkan miss v kembali dara 🔥Membantu kurangkan selera makan (bg yg gemuk) 🔥Membantu menambah selera makan (bg yg kurus) 🔥Mengatasi rambut gugur 🔥Menguatkan kuku dan rahim 🔥Menambah tenaga bagi wanita yg selalu keletihan 🔥Mencegah kerapuhan tulang 🔥Melambatkan menopause Ehh ada lagi, kami TAMBAH!! 👇👇 🌻FREE GIFT BOTTLE PINK LADY 🌻FREE POSTAGE 🌻FREE FORMULA MUJARAB 🌻FREE GUIDE HABIS DAH? Ehh belum.. ada satu lagi! 👇👇 . ✅ AI BAGI DISCOUNT UNTUK YANG REPEAT ORDER ATAU ORDER 2 BOTOL SEKALI Jom tunaikan kewajipan kepada diri sendiri dan suami 😉 . Apa tunggu lagi. Dapatkan Pinklady anda sekarang Whatsapp PL 017682 7482 untuk maklumat produk dan tempahan Atau terus KLIK BIO LINK 😘 . Dijamin 1000% ORIGINAL #teampinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #dropshipwanted #pinkladybodyperfection #visitmyig #bazaarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #lokalah #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #breastcreammalaysia #dramasangat #cikguseo #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless

1

pinklady__aisyah

Nahhh baru mendarat kat hong kong. Sape ckp produk Malaysia ni xde kualiti? Heh pinklady dah sampai Brunei, Singapore, Indonesia dan Australia tauu. So jangan ragu-ragu walaupun harganya mahal tapi kualiti tu setanding harga tauuu😘 Anda nilaikan sendiri. Jom dapatkan boobies montoks🍑 dan butt melentik dan mantap 🍑 Bukan janji, tapi pasti. . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 produk laku keras bebb..dapatkan cepat cik akak sebab harga promosi terhad tauu! . DM/WHATSAPP +601127634943📲 DM/WHATSAPP +601127634943📲 . Untuk tgk testimoni2 berjaya akak2 adik2 boleh tgk #testimonipinklady naa..SURE MANTAP!😁 . #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

0

pinklady_jelita

Pinklady bantu mencantikkan kulit? 😱 Mestilah. Tak payah struggle sangat nak jaga kecantikan. Serahkan sahaja pada Pinklady 💃 . Kulit lebih glowing berseri. Jerawat pun segan nak tumbuh. Yang tak segan nak tumbuh cuma miss B aje. Jangan terperanjat kalau aset uols makin padat berisi. Dan jangan terkejut kalau cik abang makin hari makin rapat. Aummmmm 💋💋 . Benda baik kita kena kongsi. Jangan ragu2 , ai pun tak daya nak simpan rahsia dah 😅 . MANIFESTO PINK LADY 2018 🔥menjanjikan bentuk badan menawan solid kerengga 🔥Memantapkan payudara dan punggung tanpa silicon atau injection 🔥Merawat kulit kusam/berjerawat/jeragat 🔥Membantu melancarkan period/senggugut/keputihan 🔥Menyuburkan rahim/ikhtiar hamil 🔥Mengetatkan miss v kembali dara 🔥Membantu kurangkan selera makan (bg yg gemuk) 🔥Membantu menambah selera makan (bg yg kurus) 🔥Mengatasi rambut gugur 🔥Menguatkan kuku dan rahim 🔥Menambah tenaga bagi wanita yg selalu keletihan 🔥Mencegah kerapuhan tulang 🔥Melambatkan menopause Ehh ada lagi, kami TAMBAH!! 👇👇 🌻FREE GIFT BOTTLE PINK LADY 🌻FREE POSTAGE 🌻FREE FORMULA MUJARAB 🌻FREE GUIDE HABIS DAH? Ehh belum.. ada satu lagi! 👇👇 . ✅ AI BAGI DISCOUNT UNTUK YANG REPEAT ORDER ATAU ORDER 2 BOTOL SEKALI Jom tunaikan kewajipan kepada diri sendiri dan suami 😉 . Apa tunggu lagi. Dapatkan Pinklady anda sekarang Whatsapp PL 017682 7482 untuk maklumat produk dan tempahan Atau terus KLIK BIO LINK 😘 . Dijamin 1000% ORIGINAL #teampinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #dropshipwanted #pinkladybodyperfection #visitmyig #bazaarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #lokalah #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #breastcreammalaysia #dramasangat #cikguseo #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless

1

pinklady_jelita

Pinklady bantu mencantikkan kulit? 😱 Mestilah. Tak payah struggle sangat nak jaga kecantikan. Serahkan sahaja pada Pinklady 💃 . Kulit lebih glowing berseri. Jerawat pun segan nak tumbuh. Yang tak segan nak tumbuh cuma miss B aje. Jangan terperanjat kalau aset uols makin padat berisi. Dan jangan terkejut kalau cik abang makin hari makin rapat. Aummmmm 💋💋 . Benda baik kita kena kongsi. Jangan ragu2 , ai pun tak daya nak simpan rahsia dah 😅 . MANIFESTO PINK LADY 2018 🔥menjanjikan bentuk badan menawan solid kerengga 🔥Memantapkan payudara dan punggung tanpa silicon atau injection 🔥Merawat kulit kusam/berjerawat/jeragat 🔥Membantu melancarkan period/senggugut/keputihan 🔥Menyuburkan rahim/ikhtiar hamil 🔥Mengetatkan miss v kembali dara 🔥Membantu kurangkan selera makan (bg yg gemuk) 🔥Membantu menambah selera makan (bg yg kurus) 🔥Mengatasi rambut gugur 🔥Menguatkan kuku dan rahim 🔥Menambah tenaga bagi wanita yg selalu keletihan 🔥Mencegah kerapuhan tulang 🔥Melambatkan menopause Ehh ada lagi, kami TAMBAH!! 👇👇 🌻FREE GIFT BOTTLE PINK LADY 🌻FREE POSTAGE 🌻FREE FORMULA MUJARAB 🌻FREE GUIDE HABIS DAH? Ehh belum.. ada satu lagi! 👇👇 . ✅ AI BAGI DISCOUNT UNTUK YANG REPEAT ORDER ATAU ORDER 2 BOTOL SEKALI Jom tunaikan kewajipan kepada diri sendiri dan suami 😉 . Apa tunggu lagi. Dapatkan Pinklady anda sekarang Whatsapp PL 017682 7482 untuk maklumat produk dan tempahan Atau terus KLIK BIO LINK 😘 . Dijamin 1000% ORIGINAL #teampinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #dropshipwanted #pinkladybodyperfection #visitmyig #bazaarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #lokalah #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #breastcreammalaysia #dramasangat #cikguseo #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless

1

_nurulazureenempire

1

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

0

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

0

getfit_bysnofficially

6 minuman paling famos di Malaysia. . Dan menyumbangkan kepada obesity di Malaysia.Malah ada ramai dikalangan menjadikan minuman ini sbg minuman wajib.😷😷 . To those yg berhajat nk lose weight,just tukarkan minuman kepada air putih dahulu.Mmg x rasa apa air putih,but..Ia sgt2 diperlukan oleh tubuh badan kita. . Karbo kosong semata-mata & membuatkan kita ketagih nak minum & minum lagi.Bahaya sgt2 utk long term. . Shared & tagged! . . #teamahmadmizah #youcanloseweightfromhome . Coach Sofia 0167228646 Coach Nasri 0167118645 . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #dramasangat #duckscarves #gemokdontcare #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar

0

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

2

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

1

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

0

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

0

pinkladysetoriginal

❤Pisang emas dibawa belayar❤ ❤Masak sebiji diatas peti❤ ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤ ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤ . MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND . www.wasap.my/601128826543 . #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #teamfika #teamhusna #teamfikachu #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness

1

lieyanahashimbygeecantik

0

_nurulazureenempire

0

tudung_express


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118