Dulanghantaran Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

gubahan_meletop

0

shaminweddings_byili

Untuk majlis minggu ni ... lokasi : Apartment Semarak , Bkt Beruntung jumaat full setup utk everything ye 😘😘😘 ⚜️⚜️SERVIS KAMI⚜️⚜️ ⭐️ PELAMIN MINI ⭐️ PELAMIN KANOPI ⭐️ PELAMIN DEWAN ⭐️ PELAMIN RUMAH ⭐️ BUAI BERENDOI | baby cradle ⭐️ KATERING ⭐️ KANOPI ARABIC ⭐️ KANOPI TRANSPARENT ⭐️ ANDAMAN ⭐️ HENNA ⭐️ PA SYSTEM ⭐️ PAKEJ LENGKAP MAJLIS A to Z Untuk details pakej silalah tekan link bawah ni tau 👇🏻👇🏻👇🏻 Ili Galeri Shamin www.wasap.my/60126544633 www.wasap.my/60126544633 www.wasap.my/60126544633 👇👇👇 Klik link bisnes page kami: https://www.facebook.com/Shamin-Weddings-238775069592599/ #pakejlengkap #kateringmurah #kateringbajet #kateringsedap #katering #pelaminsanding #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminekslusif #hargabajet #songket #bajusongket #bajusanding #impianperkahwinan #gerbangperkahwinan #bajukahwin #bajupeplum #hantaran #dulanghantaran #bungatangan #kanopi #kanopiarabic #kanopitransparent

0

mockup_cek_4u

PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI YG TREND TERKINI 💛 . . KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek 😗 . Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik 💜 . . Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti 😗 . . jika berminat sila whatsapp ke 📱 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . . #pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin

1

mockup_cek_4u

PENGANTIN2 MEMPERKATAKAN KADKAHWIN4U.COM ADALAH SALAH SATU LUBUK MOCKUP CEK YG MEMPUNYAI PELBAGAI KOLEKSI YG TREND TERKINI 💛 . . KADKAHWIN4U.COM mmberikan anda kenangan yg berharga di hari majlis perkahwinan anda dengan salah satu perkara wajib yg ada untuk bakal pengantin iaitu mockup cek 😗 . Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari rm50 - rm150..ada yg berstand dan juga ada yg berkotak..ada pulak yg berlampu yg membuatkan eksklusif habis dengan harga mampu milik 💜 . . Usah buang masa lgi, dpatkan mockup cek nie sbagai idaman dan salah satu brang yg ada di atas dulang anda nnti 😗 . . jika berminat sila whatsapp ke 📱 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . . #pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin

1

mylittledais

0

gubahan_meletop

0

dulanghantaran_ipoh

0

kebaya.cantik.dan.murah

🌺DAMINA PRINTED KURUNG🌺 . 🔥DESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual.. . 🔥ADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr... . 🔥MATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw. . 🔥COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt.. . 🔥MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . 🔥MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . 🔥MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung.. . 🔥2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse.. . 🔥ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn HARGA: RM119 FREE POSTAGE Whatsapp 019-5966373` #kuruscepat #inaipengantin #akadnikah #dulanghantaran #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #keklapissarawak #ramenmurah #homemadecookies #kadkahwin #doorgiftmurah #fattzura #ctdk #kenduri #pengapit #goodiesbag #pelaminmurah #awetmuda #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #zulariffin #kakitangankerajaan #bajupengantinmurah

0

hantaranwedding.klang

#Repost @hantaranwedding.klang (@get_repost) ・・・ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 👉Name dulang : Dulang Ayshah 👉Rental Price : RM40 per item 👉Minimum Rental : 5 item 👉Deposit: RM100 sebagai jaminan penjagaan dan akan dipulangkan semasa pemulangan dulang. 👉Tempoh Sewa : 7 Hari WhatsApp Liya📱0189555946 Cawangan 👇🏻 #selayang (HQ) #klang #shah alam #sungai buluh 💐💐💐💐💐 #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #dulangmurah #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #hantarannikah #gubahanhantaranmurah #eday #hantaranmurah #hantarancantik #dulangwedding #gubahhantarankahwin #dulanghantaranklang #hantaranklang #dulangklang

0

azlyhenry

1

dulanghantaran_ipoh

0

heppipumpkin_hp2

RM 95 SAHAJA FREE POSTAGE (SM)‼️ . Kami wrap sebiji macam dalam gambar ye... KEMAS + CANTIK. Hanya di @heppipumpkin_hp2 ! Jom order set perfume favourite korang sebelum stok habis👍🤗 . . WhatsApp / Dm admin ye 017-7789931 . . ✅Set perfume murah & mampu milik ✅Harga berbeza mengikut bilangan item dalam set ✅Terdapat lebih daripada 100 jenis perfume pelbagai pilihan ✅Wangian tahan lama ✅ Sesuai dijadikan hantaran kawen/tunang ✅Sesuai untuk dijadikan hadiah hari jadi bagi yang tersayang ✅Set perfume dibungkus cantik & kemas ✅Koleksi botol-botol perfume cantik ✅Caj tambahan RM 5 untuk reben ✅Free postage ke Semenanjung Malaysia . Nak order? WhatsApp sis ye.. Korang tak perlu susah-susah save nombor.. just tekan link WhatsApp di bio 😉 . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #perfumegiftsetmurah #perfumegiftsetmalaysia #kedaionline #bazaarpaknil #hennapengantin #sayajualperfume #sethantaranmurah #kadkahwin #sayajualperfumemurah #pelaminmurah #doorgiftmurah #hantarankahwin #hantaran #dulangsewa #bithdaygiftmurah #hadiahharijadi #dulanghantaran #dulangsewamurah #pakejperkahwinan #gubahanhantaran #minyakwangimurah #malaywedding #perfumemurah #perfumeshopmalaysia #perfume20ml #pelamin #malayweddingguide #hantarancantik

0

heppipumpkin_hp2

SET HANTARAN BAWAH RM 100🌸 TOP 10 BEST- SELLER GIFT SET FOR MEN Jom dapatkan set hantaran/ gift set perfume dari @heppipumpkin_hp2 ! Murah & berbaloi-baloi! 😉😉 . . ✅Set perfume murah & mampu milik ✅Harga berbeza mengikut bilangan item dalam set ✅Terdapat lebih daripada 100 jenis perfume pelbagai pilihan ✅Wangian tahan lama ✅ Sesuai dijadikan hantaran kawen/tunang ✅Sesuai untuk dijadikan hadiah hari jadi bagi yang tersayang ✅Set perfume dibungkus cantik & kemas ✅Koleksi botol-botol perfume cantik ✅Caj tambahan RM 5 untuk reben ✅Free postage ke Semenanjung Malaysia . Nak order? WhatsApp sis ye.. Korang tak perlu susah-susah save nombor.. just tekan link WhatsApp di bio 😉 . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #perfumegiftsetmurah #perfumegiftsetmalaysia #kedaionline #bazaarpaknil #hennapengantin #sayajualperfume #sethantaranmurah #kadkahwin #sayajualperfumemurah #pelaminmurah #doorgiftmurah #hantarankahwin #hantaran #dulangsewa #bithdaygiftmurah #hadiahharijadi #dulanghantaran #dulangsewamurah #pakejperkahwinan #gubahanhantaran #minyakwangimurah #malaywedding #perfumemurah #perfumeshopmalaysia #perfume20ml #pelamin #malayweddingguide #hantarancantik

0

heppipumpkin_hp2

SET HANTARAN BAWAH RM 100🌸 TOP 10 BEST- SELLER GIFT SET FOR MEN Jom dapatkan set hantaran/ gift set perfume dari @heppipumpkin_hp2 ! Murah & berbaloi-baloi! 😉😉 . . ✅Set perfume murah & mampu milik ✅Harga berbeza mengikut bilangan item dalam set ✅Terdapat lebih daripada 100 jenis perfume pelbagai pilihan ✅Wangian tahan lama ✅ Sesuai dijadikan hantaran kawen/tunang ✅Sesuai untuk dijadikan hadiah hari jadi bagi yang tersayang ✅Set perfume dibungkus cantik & kemas ✅Koleksi botol-botol perfume cantik ✅Caj tambahan RM 5 untuk reben ✅Free postage ke Semenanjung Malaysia . Nak order? WhatsApp sis ye.. Korang tak perlu susah-susah save nombor.. just tekan link WhatsApp di bio 😉 . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #perfumegiftsetmurah #perfumegiftsetmalaysia #kedaionline #bazaarpaknil #hennapengantin #sayajualperfume #sethantaranmurah #kadkahwin #sayajualperfumemurah #pelaminmurah #doorgiftmurah #hantarankahwin #hantaran #dulangsewa #bithdaygiftmurah #hadiahharijadi #dulanghantaran #dulangsewamurah #pakejperkahwinan #gubahanhantaran #minyakwangimurah #malaywedding #perfumemurah #perfumeshopmalaysia #perfume20ml #pelamin #malayweddingguide #hantarancantik

0

kebaya.cantik.dan.murah

🌺DAMINA PRINTED KURUNG🌺 . 🔥DESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual.. . 🔥ADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr... . 🔥MATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw. . 🔥COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt.. . 🔥MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . 🔥MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . 🔥MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung.. . 🔥2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse.. . 🔥ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn HARGA: RM119 FREE POSTAGE Whatsapp 019-5966373` #kuruscepat #inaipengantin #akadnikah #dulanghantaran #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #makeuppengantin #saharulridzwan #khaibahar #kadkahwin #doorgiftmurah #bajukonvo #ctdk #kenduri #pengapit #goodiesbag #pelaminmurah #awetmuda #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #kebayalabuh #bajutunang #bajusedondonmurah

0

baju_kurung_ryanaz_collection

🌺DAMINA PRINTED KURUNG🌺 . 🔥DESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual.. . 🔥ADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr... . 🔥MATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw. . 🔥COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt.. . 🔥MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . 🔥MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . 🔥MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung.. . 🔥2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse.. . 🔥ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn HARGA: RM119 FREE POSTAGE Whatsapp 019-5966373` #kuruscepat #inaipengantin #akadnikah #dulanghantaran #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #makeuppengantin #saharulridzwan #khaibahar #kadkahwin #doorgiftmurah #ajimaura #ctdk #kenduri #pengapit #goodiesbag #pelaminmurah #awetmuda #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #kebayalabuh #bajutunang #bajusedondonmurah

1

gubahan_meletop

0

dulanghantaranbudget

0

dulanghantaranbudget

0

whippedlove

2

novy.seserahan

0

dexandra_wangianharumananda

Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga . Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda. . Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni : . “Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni” . Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60133337965 . Ws 013.333.7965 Ws 013.333.7965 Ws 013.333.7965 . #dexandra #letpassionleadyou #dropshipwanted #airfreshner #carperfume #perfume #perfumemurah #perfumetahanlama #dropship #dexandrakl #dexandraampang #hantarankahwin #dulanghantaran #minyakwangi #minyakwangimurah

1

dulanghantaranbudget

0

debunga_by_nadiah

0

telekung.alajmal.xclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungbesar #telekungameena #muslimahwedding #telekunglace #telekungcotton #weedingplanner #doorgiftmurah #telekunglabuh #telekungplussize #telekungmurahmalaysia #telekungsulam #hantaranmurah #telekungrenda #dulanghantaran #telekungsolat #telekunghadiah #telekunghantaran #bajubridemaids #telekungberpoket #telekunghaji #kadkahwinmurah #hantaran #kainsembahyang #pelaminmurah #bajunikah #telekungkahwin #birthdaysurprise #hantaranperkahwinan #telekung0102347760

1

eusuff.co

0

telekung.alajmal.xclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungbesar #telekungameena #muslimahwedding #telekunglace #telekungcotton #weedingplanner #doorgiftmurah #telekunglabuh #telekungplussize #telekungmurahmalaysia #telekungsulam #hantaranmurah #telekungrenda #dulanghantaran #telekungsolat #telekunghadiah #telekunghantaran #bajubridemaids #telekungberpoket #telekunghaji #kadkahwinmurah #hantaran #kainsembahyang #pelaminmurah #bajunikah #telekungkahwin #birthdaysurprise #hantaranperkahwinan #telekung0102347760

0

telekung.alajmal.xclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungbesar #telekungameena #muslimahwedding #telekunglace #telekungcotton #weedingplanner #doorgiftmurah #telekunglabuh #telekungplussize #telekungmurahmalaysia #telekungsulam #hantaranmurah #telekungrenda #dulanghantaran #telekungsolat #telekunghadiah #telekunghantaran #bajubridemaids #telekungberpoket #telekunghaji #kadkahwinmurah #hantaran #kainsembahyang #pelaminmurah #bajunikah #telekungkahwin #birthdaysurprise #hantaranperkahwinan #telekung0102347760

0

secret.potions.by.mnz

😡😡🔥🔥PELANGGAN TERTIPU DENGAN WANGIAN SECRET POTIONS🔥🔥😡😡 . Ya! INI KISAH BENAR!😱😱Seorang pelanggan seakan2 tidak percaya wangian yg dibeli olehnya mampu berkekalan sehingga keesokkan harinya! Dengan sekali penggunaan Secret Potions Fragrance di waktu pagi akan membuat diri kekal harum sepanjang hari. 💖💖 Dek kerana wangian yg berkekalan, pelanggan tersebut membuat keputusan untuk beli lagi wangian Secret Potions 😎🤓🤓😘😘 . Ramai yang telah menggunakan wangian Secret Potions dan mengakui kehebatannya. 😎😎Jom wangi bersama rangkaian wangian Secret Potions. 😊😊. Stok sangat terhad! Jgn ketinggalan dan rebut dgn segera! ⌛️⌛️ . ☎️☎️Jangan tunggu lagi! Cepat-cepat DM @ Whatsapp di talian 013 330 0748 untuk pembelian / pertanyaan tentang produk. Juga layari laman web kami www.mysecretpotions.com untuk update terkini. . P/S: kami masih lg menjalankan kempen beli sambil menderma. RM2 akan disumbangkan kepada tabung kemanusiaan Syria dengan setiap pembelian wangian botol 30ml. Jom sokong produk kami dan bersama2 menjayakan kempen ini !! 💪🏻💪🏻😍 . #secretpotionsbymnz #smellgoodwithsecretpotionsbymnz #gilaperfumesecretpotions #testimonisecretpotionsbymnz #wangibersamasecretpotionsbymnz #halalperfume #perfumemalaysia #perfumemurah #perfumetravel #minyakwangi #perfumewangi #perfumewanita #perfumeonline #inspiredperfume #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfumemalaysia #minyakwangimalaysia #perfumehalal #minyakwangitahanlama #minyakwangiwanita #hilangbaubadan #dulanghantaran #hantarantunang #sewadulang #hantaraneksklusif #hantaranmewah #hantaranexclusive #gubahanhantaran #sirehjunjung

1

telekung.malaysia.exclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #malaysiawedding #bajunikah #telekungplussize #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #telekungmewah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k #telekunglycra #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #hajiumrah #umrah

0

telekung.malaysia.exclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #malaysiawedding #bajunikah #telekungplussize #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #telekungmewah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k #telekunglycra #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #hajiumrah #umrah

1

telekung.malaysia.exclusive

JIMAT! JIMAT!! OFFER TELEKUNG SULAM AMEENA RM130 SAHAJA TERMASUK POS + FREE GIFT XCLUSIVE • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material COTTON POLYSTER, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS + TERMASUK POSTAGE • TAMBAH RM10 UNTUK KOTAK XCLUSIVE) • • www.wasap.my/60102347760#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #malaysiawedding #bajunikah #telekungplussize #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #majlisakikah #dulanghantaran #telekungmewah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k #telekunglycra #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #hajiumrah #umrah

0

princeandcreme

4

gubahan_meletop

1

dexandra.agen.kuala.selangor

SAVAGE BY DEXANDRA Jejaka² di luar sana, yg tak suka bau kuat menusuk kalbu. . Sy sbg seller dexandra suggest Savage utk anda. ❤ . Bau yang lembut mcm air, lagi penyayang gitchuuuu!!! Kalau rasa anda lelaki yg penyayang ala² Anuar Zain, bagus pilih savage 👍 Wifey pun boleh hadiahkan utk hubby kalian. Dahlaa sweet, lagi penyayang, zassssss sangat Savage by Dexandra ni😍😍 . Stok Savage selalu cepat habis yaaaa. Nak savage, wassap mila cepat2 #savage #perfumemalaysia #dexandraperfume

1

crownblink.hijab

#crownblinkhijab Shawl yang sangat menawan dihiasi #diamondapplique crown yang sangat cantik dan blink2. Diamond applique boleh pilih. Ada 4 pattern. Shawl hanya ada 1pcs sahaja per color. 1st pay 1st serve. No booking. Limited stock per unit. Whatsapp: 011-1249 3011 (klik link pada profile) #tudungmurah #tudungterkini #tudungborong #tudungpengantin #shawlpengantin #aksesoripengantin #shawltunang #kosmetikmurah #tudungblinkblink #tudungdiamond #tudungcantik #tudung2018 #shawl2018 #dulanghantaran #dulanggirl #bridesmaid #minipelamin #hantaran #kosmetikmurah #salemalaysia #borongshawl #tudungbawal #bazaarpaknil #diamondapplique #bazaarmalaysia #barangmurah #pengantin

0

sh_deco

DULANG HANTARAN KAYU PALLET * Roses theme * Orkid theme * Nature theme * Purple theme * Etc Macam2 tema customer bole request.. So untuk lebih detail bole ws kami... bukan itu sahaja utk customer 5 terawal kami akn bagi free hantaran tag.. So tunggu apa lagi ws kami di . . 📲 0137454719 atau tekan saja link di bio kami.. . #dulanghantaran #dulanghantrankayu #dulanghantaranmurah #dulanghantaranbajet #dulanghantaranbp #dulanghantaranptraja #hantaranrengit #hantaransenggarang #hantaranbenut

0

kek_lapis_premium

Penggila Pink mesti suka kek lapis ni. tapi.. tapi.. tapi... jangan tak tau ni kegilaan abang handsome abang sado abang kawasan 😂😂 sebenarnya time saya reka resepi ni tak terfikir abang abang suka sangat since warna sangat feminin 😅😅😅 my mum panggil kek ni kek abang abang . Flavour cheese dan @callebautchocolate strawberry ❤️❤️❤️ bukan strawberry yang rasa antibiotik tu. strawberry callebaut memang dari puree strawberry #keklapissarawak #keklapispremium #premiumkeklapis #keklapisbangi #keklapisputrajaya #keklapiscyberjaya #keklapispuchong #keklapiskualalumpur #keklapisselangor #keklapisdamansara #keklapisputraheight #keklapisputraperdana #keklapissingapore #wedding #malaywedding #dulanghantaran #dessertstable #akikah #kendurikendara #kerjakahwin #moqlicious #keklapismoqlicious #bukankeklapisbudget

0

moq_licious

Penggila Pink mesti suka kek lapis ni. tapi.. tapi.. tapi... jangan tak tau ni kegilaan abang handsome abang sado abang kawasan 😂😂 sebenarnya time saya reka resepi ni tak terfikir abang abang suka sangat since warna sangat feminin 😅😅😅 my mum panggil kek ni kek abang abang . Flavour cheese dan @callebautchocolate strawberry ❤️❤️❤️ bukan strawberry yang rasa antibiotik tu. strawberry callebaut memang dari puree strawberry #keklapissarawak #keklapispremium #premiumkeklapis #keklapisbangi #keklapisputrajaya #keklapiscyberjaya #keklapispuchong #keklapiskualalumpur #keklapisselangor #keklapisdamansara #keklapisputraheight #keklapisputraperdana #keklapissingapore #wedding #malaywedding #dulanghantaran #dessertstable #akikah #kendurikendara #kerjakahwin #moqlicious #keklapismoqlicious #bukankeklapisbudget

0

lynnmalique

PINKLADY BODYPERFECTION ORIGINAL Sangat2 special utk ladies2 👸🏻💃🏻 Kotak saje pon dh exclusive inikan kandungan dalam dia . 😱😱😱 . . Sngt2 speacial utk ladies2 yg mementingkan kecantikan luaran & dalaman 😻💕 x salah berbelanja sesuatu yg speacial buat diri anda yg sngt speacial 👸🏻 . hubungi sy segera 👇👇 wasap 0142244364 Skrg ni PINKLADY suda berwajah baru & sgt2 ekslusif. X rugi beli, ble buat #hantaran utk #majliskahwin lg. Kelihatan sgt #wow pd #dulanghantaran #REMYEMPIRE #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection

2

piagoodiesgift

0

piagoodiesgift

hantaranwedding.my

Sewa RM40 satu dulang. 👰🏻Dulang Nafyiesa Tinggi Silver@Gold👰🏻 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥️ PALING BERBALOI . ♥️ MURAH EXCLUSIVE . ♥️Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 2 drama #tiamosweetheart & #Girlfriendakudarineraka #tiamosweetheart100hari 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang (HQ) #klang #cheras #puchong #petalingjaya #ipoh #alorsetar #kajang #kahwin 💐💐💐💐💐 #majliskahwin #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #dulangmurah #tunang #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #gubahanhantaranmurah #eday #hantaranmurah #hantarancantik #selangor #hantaranwedding #kualalumpurwedding

0

hantaranwedding.my

Sewa RM40 satu dulang. 👰🏻Dulang Nafyiesa Tinggi Silver@Gold👰🏻 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥️ PALING BERBALOI . ♥️ MURAH EXCLUSIVE . ♥️Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 2 drama #tiamosweetheart & #Girlfriendakudarineraka #tiamosweetheart100hari 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang (HQ) #klang #cheras #puchong #petalingjaya #ipoh #alorsetar #kajang #kahwin 💐💐💐💐💐 #majliskahwin #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #dulangmurah #tunang #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #gubahanhantaranmurah #eday #hantaranmurah #hantarancantik #selangor #hantaranwedding #kualalumpurwedding

0

putriz_gallery_hantaran

0

imalicious_house

Dulang pun kite ade untuk sesiapa yang nk menyewa, murah2 je k.... Area Kelantan (Kota Bharu, Lundang) #dulanghantaran #dulanghantaranmurah #dulangkaki #dulanghantarankelantan #dulanghantaranmurahkelantan #dulang

0

hantaranwedding.klang

#Repost @hantaranwedding.klang (@get_repost) ・・・ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 👉Name dulang : Dulang Rana 👉Rental Price : RM20 per item 👉Minimum Rental : 5 item 👉Deposit: RM50 sebagai jaminan penjagaan dan akan dipulangkan semasa pemulangan dulang. 👉Tempoh Sewa : 7 Hari WhatsApp Liya📱0189555946 Cawangan 👇🏻 #selayang (HQ) #klang #shah alam #sungai buluh 💐💐💐💐💐 #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #dulangmurah #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #hantarannikah #gubahanhantaranmurah #eday #hantaranmurah #hantarancantik #dulangwedding #gubahhantarankahwin #dulanghantaranklang #hantaranklang #dulangklang

2

ayraelltouch_real

2

hantaranwedding.my

Sewa RM40 satu dulang. 👰🏻Dulang Nafyiesa Tinggi Silver@Gold👰🏻 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥️ PALING BERBALOI . ♥️ MURAH EXCLUSIVE . ♥️Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 2 drama #tiamosweetheart & #Girlfriendakudarineraka #tiamosweetheart100hari 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang (HQ) #klang #cheras #puchong #petalingjaya #ipoh #alorsetar #kajang #kahwin 💐💐💐💐💐 #majliskahwin #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #dulangmurah #tunang #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #gubahanhantaranmurah #eday #hantaranmurah #hantarancantik #selangor #hantaranwedding #kualalumpurwedding

1

kek_lapis_premium

1

moq_licious

0

dulanghantaranbudget

0

baju_kurung_ryanaz_collection

🌷🌷🌷🌷NEW ARRIVAL - Special Design Kurung Kedah Yang Menawan : NAYLA 🌷 Tampak lebih manis dipandang. Bertambah yakin dan lebih positif berfashion. . 1-🌺 Potongan baju kurung kedah moden. 2-🌺 Corak rose pucci penuh atas dan bawah membangkitkan aura sifat wanita yg lemah lembut, sopan dan sentiasa tampil ayu. 3-🌺 Jenis material dari Galaxy Silk material yg tidak melekap di badan, mudah menggosok & selesa. 4-🌺 Cutting kain lipat batik. Kain separuh getah , bercangkuk dan berzip. 6-🌺 Terdapat dalam saiz , S, M, L dan XL sahaja. . HARGA: RM 130 📫Poslaju RM7 SM / RM12 SS . ‼️Promo‼️Promo‼️(sehingga 27/08/18) RM89 📫Poslaju RM7 SM / RM12 SS Whatsapp 019-5966373 #kuruscepat #inaipengantin #akadnikah #dulanghantaran #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #bakarlemak #makeuppengantin #syafiqkyle #kadkahwin #doorgiftmurah #fattzura #ctdk #kenduri #pengapit #goodiesbag #suamiisteri #cikgumalaysia #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #bajutunangmurah #bajusedondonmurah #bajukonvo

0

squarefit_creation

2

putrajayakl_exclusivehantaran

ARTIFICIAL RENTAL SET RM50 SIAP SEMUA!! . BOOK YOUR ARTIFICIAL RENTAL SET NOW FOR ONLY RM50 PER DULANG!! . EXCLUSIVE YET THE MOST AFFORDABLE EXCLUSIVE HANTARAN IN MALAYSIA!!! 5 DULANG = RM250 7 DULANG = RM350 9 DULANG = RM450 . 😂😂😂😂😂😂 . WE CUSTOMIZE NEW DECO FOR EACH DULANG FOR YOU ACCORDING TO YOUR ITEMS AND THEME!! . RM50 ONLY PER DULANG. HANYA DULANG EKSKLUSIF DIGUNAKAN BAGI SET INI!! . TAK MURAH LAGI TAK TAU LAH!! 😂😂😂. .TAK PAYAH PENING- PENING. MINIMUM 5 DULANG😁😁 . Pay ONLY RM100 for security deposit to secure your booking. . WHATSAPP ONLY!!! STRICTLY NO CALL 🤐 0102209055(immediate reply) 0176300062 PLEASE TAKE NOTE WE ARE TEMPORARILY STOP TAKING ORDER FOR FRESH FLOWERS HANTARAN UNTILL FURTHER NOTICE. TQ . Be Bold, Be Exclusive, Be Limited #minipelamintunang #hantaranmurah #hantaranshahalam #photoboothmalaysia #hantaranputrajaya #hantaranfreshflower #hantaranartificial #hantaranmelaka #dulanghantaran #hantaranbungasegar #hantaranklang #sewadulang #sirehjunjung #hantarankajang #hantarankualalumpur #hantarannikah #gubahanhantaran #gubahanhantaranmurah #photoboothmurah #minipelamin #hantaranmurah #kadkahwinmurah #hantaransubang #sirihjunjung #hantarankl #hantaranseremban #hantaranbangi #sewahantaran #hantaransewa #sewadulanghantaran

0

bygegubah

Rental Hantaran Syahirah & Latif 🌸 #availablebygegubah #gubahanbygegubah Promo ! ! 📸 . . *Gubahan Hantaran as you wish !* . . Set Sewa Hantaran Rental Sewa Dulang Hantaran Serendah RM7 ! ! *Sewa Dulang Hantaran l #Gubahan Hantaran l #Tag Hantaran . . Simple & nice je. . . 📱 Whatsapp : +60139859700 . . Cover Area - Seri Kembangan / Cyberjaya / Putrajaya 📍 Self Pickup - UPM, Serdang . . #setsewahantaran #bygegubah #bygegubahreview . . #decohantaran #weddinginspiration #malaywedding #hantaranmurah #bygegubah #bygegubahreview #hantaranputrajaya #hantaranartificial #dulanghantaran #sewadulang #sirehjunjung #hantarannikah #gubahanhantaran #hantaranmurah #hantaranexclusive #hantarankl #hantaranbangi #sewahantaran #hantaransewa #hantaranselangor #hantarancyberjaya #hantaran #vscocam #weddinginspiration

2

bygegubah

Rental Hantaran Syahirah & Latif 🌸 #availablebygegubah #gubahanbygegubah Promo ! ! 📸 . . *Gubahan Hantaran as you wish !* . . Set Sewa Hantaran Rental Sewa Dulang Hantaran Serendah RM7 ! ! *Sewa Dulang Hantaran l #Gubahan Hantaran l #Tag Hantaran . . Simple & nice je. . . 📱 Whatsapp : +60139859700 . . Cover Area - Seri Kembangan / Cyberjaya / Putrajaya 📍 Self Pickup - UPM, Serdang . . #setsewahantaran #bygegubah #bygegubahreview . . #decohantaran #weddinginspiration #malaywedding #hantaranmurah #bygegubah #bygegubahreview #hantaranputrajaya #hantaranartificial #dulanghantaran #sewadulang #sirehjunjung #hantarannikah #gubahanhantaran #hantaranmurah #hantaranexclusive #hantarankl #hantaranbangi #sewahantaran #hantaransewa #hantaranselangor #hantarancyberjaya #hantaran #vscocam #weddinginspiration

1

ziplock_bag_murah

0

bygegubah

Rental Hantaran Syahirah & Latif 🌸 #availablebygegubah #gubahanbygegubah Promo ! ! 📸 . . *Gubahan Hantaran as you wish !* . . Set Sewa Hantaran Rental Sewa Dulang Hantaran Serendah RM7 ! ! *Sewa Dulang Hantaran l #Gubahan Hantaran l #Tag Hantaran . . Simple & nice je. . . 📱 Whatsapp : +60139859700 . . Cover Area - Seri Kembangan / Cyberjaya / Putrajaya 📍 Self Pickup - UPM, Serdang . . #setsewahantaran #bygegubah #bygegubahreview . . #decohantaran #weddinginspiration #malaywedding #hantaranmurah #bygegubah #bygegubahreview #hantaranputrajaya #hantaranartificial #dulanghantaran #sewadulang #sirehjunjung #hantarannikah #gubahanhantaran #hantaranmurah #hantaranexclusive #hantarankl #hantaranbangi #sewahantaran #hantaransewa #hantaranselangor #hantarancyberjaya #hantaran #vscocam #weddinginspiration

0

ziplock_bag_murah

0

diymama72

Good Night #dulanghantaran

1

deco_izzat

Dulang hantaran lain dari lain. Berbeza dan unik!!! Untuk tempahan. Boleh DM atau ws saya 😇 #decoIzzat #D.I #budakkayu #decoration #dulanghantaran

0

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

3

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

sewahantaran_eh

Assalammualaikum Salam Jumaat.. Pelamin dah book, P.A system dah book, semua dah..tapi #dulanghantaran je tak ada lagi..nak beli dah tak cukup duit, nak buat tak sempat..Dah dah tak yah pening kepala.. jom #sewahantaranmurah dengan Sis..memang terlajak #murah 😬😬 Janji selamat #kawin #nikah #tunang 😍😍 #dulanghantaran Sis dah siap tinggal letak barang je.. kalau nak suro Sis #gubahanhantaran korang pun bole😬😬 Ape lagi jom pm or wassap sis 017 747 5262 cepat sebelum terlambat😘😘 #ideagubahanhantaran #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1

timurjauhweddingatelier

TAWARAN HEBAT!!! Hanya dengan harga bermula dari serendah RM35, kini anda boleh mendapatkan gubahan hantaran dari Timurjauh Weddingatelier bagi setiap dulang atau bekas!!! Hubungi kami untuk keterangan lanjut: Fb ( Timurjauh Weddingatelier ) Page ( Timurjauh Wedding Atelier ) IG ( @timurjauhweddingatelier ) Kita Realisasikan Impian Menjadi Realiti... #hantaran #hantaranpernikahan #gubahanhantaran #weddinggift #malaywedding #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminnikah #timurjauhweddingatelier #hantaranmampumilik #freshflower #flowerarrangement #dulanghantaran #adatmelayu #hantaranfreshflower #hantaranbudget #hantaranmurah #hantaraneksklusif #hantaranexclusive #hydrangeas #lilies #babybreathbouquet #babybreath #rose

0

timurjauhweddingatelier

TAWARAN HEBAT!!! Hanya dengan harga bermula dari serendah RM35, kini anda boleh mendapatkan gubahan hantaran dari Timurjauh Weddingatelier bagi setiap dulang atau bekas!!! Hubungi kami untuk keterangan lanjut: Fb ( Timurjauh Weddingatelier ) Page ( Timurjauh Wedding Atelier ) IG ( @timurjauhweddingatelier ) Kita Realisasikan Impian Menjadi Realiti... #hantaran #hantaranpernikahan #gubahanhantaran #weddinggift #malaywedding #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminnikah #timurjauhweddingatelier #hantaranmampumilik #freshflower #flowerarrangement #dulanghantaran #adatmelayu #hantaranfreshflower #hantaranbudget #hantaranmurah #hantaraneksklusif #hantaranexclusive #hydrangeas #lilies #babybreathbouquet #babybreath #rose

0

timurjauhweddingatelier

TAWARAN HEBAT!!! Hanya dengan harga bermula dari serendah RM35, kini anda boleh mendapatkan gubahan hantaran dari Timurjauh Weddingatelier bagi setiap dulang atau bekas!!! Hubungi kami untuk keterangan lanjut: Fb ( Timurjauh Weddingatelier ) Page ( Timurjauh Wedding Atelier ) IG ( @timurjauhweddingatelier ) Kita Realisasikan Impian Menjadi Realiti... #hantaran #hantaranpernikahan #gubahanhantaran #weddinggift #malaywedding #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminnikah #timurjauhweddingatelier #hantaranmampumilik #freshflower #flowerarrangement #dulanghantaran #adatmelayu #hantaranfreshflower #hantaranbudget #hantaranmurah #hantaraneksklusif #hantaranexclusive #hydrangeas #lilies #babybreathbouquet #babybreath #rose

0

dulangwedding.alorsetar

Custom Made Dulang Hantaran@dulangwedding.alorsetar . WhatsApp Kami 0134933131 untuk mendapatkan harga istimewa..Safety deposit RM50 utk lock tarikh 💕😊 Custom made sewa hantaran . ✅ siap bunga gubahan ✅ ikut tema anda ✅ tinggal letak barang jer . Tak payah pening kepala 🤔🙄 fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal 💸 Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive 💎 murah 💰lak tu... . . Whatsapp 0134933131 0134933131 0134933131 . Untuk booking tarikh sewa dulang .*seminggu awal sebelum tarikh kejadian ya* . #alorsetarwedding #butikalorsetar #kedahwedding #pelaminalorsetar #kedahphotographer #muaalorsetar #muakedah #kerjakahwin #rizalman #alorstar #kangar #perlis #kadkahwinmurahkedah #dulangmurah #dulangkayu #hantaranbajet #kedah #kerjakahwin2017 #rainbowhantaran #sewadulangkedah #bridalkedah #weddingphotography #jomkahwin #pelaminmurah #glamwedding #pengantin #hantaranmurah #penang #langkawi #dulanghantaran

0

dulangwedding.alorsetar

Custom Made Dulang Hantaran@dulangwedding.alorsetar . WhatsApp Kami 0134933131 untuk mendapatkan harga istimewa..Safety deposit RM50 utk lock tarikh 💕😊 Custom made sewa hantaran . ✅ siap bunga gubahan ✅ ikut tema anda ✅ tinggal letak barang jer . Tak payah pening kepala 🤔🙄 fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal 💸 Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive 💎 murah 💰lak tu... . . Whatsapp 0134933131 0134933131 0134933131 . Untuk booking tarikh sewa dulang .*seminggu awal sebelum tarikh kejadian ya* . #alorsetarwedding #butikalorsetar #kedahwedding #pelaminalorsetar #kedahphotographer #muaalorsetar #muakedah #kerjakahwin #rizalman #alorstar #kangar #perlis #kadkahwinmurahkedah #dulangmurah #dulangkayu #hantaranbajet #kedah #kerjakahwin2017 #rainbowhantaran #sewadulangkedah #bridalkedah #weddingphotography #jomkahwin #pelaminmurah #glamwedding #pengantin #hantaranmurah #penang #langkawi #dulanghantaran

0

dulangwedding.alorsetar

Custom Made Dulang Hantaran@dulangwedding.alorsetar . WhatsApp Kami 0134933131 untuk mendapatkan harga istimewa..Safety deposit RM50 utk lock tarikh 💕😊 Custom made sewa hantaran . ✅ siap bunga gubahan ✅ ikut tema anda ✅ tinggal letak barang jer . Tak payah pening kepala 🤔🙄 fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal 💸 Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive 💎 murah 💰lak tu... . . Whatsapp 0134933131 0134933131 0134933131 . Untuk booking tarikh sewa dulang .*seminggu awal sebelum tarikh kejadian ya* . #alorsetarwedding #butikalorsetar #kedahwedding #pelaminalorsetar #kedahphotographer #muaalorsetar #muakedah #kerjakahwin #rizalman #alorstar #kangar #perlis #kadkahwinmurahkedah #dulangmurah #dulangkayu #hantaranbajet #kedah #kerjakahwin2017 #rainbowhantaran #sewadulangkedah #bridalkedah #weddingphotography #jomkahwin #pelaminmurah #glamwedding #pengantin #hantaranmurah #penang #langkawi #dulanghantaran

0

dulanghantaranbudget

0

cincincouple.my

🎉 SEPTEMBER SALE 🎉 VALID UNTIL 30.09.2018 ONLY! RM200.00/SET only! Price including polishing cloth and box.Free postage to SM. SS, please add RM10 for postage charge. Made from sterling 925 and using high grade of zirconia for diamond. Item will not fade, not rust and user will feel no itchy due to nickel free. READY STOCK. NO CUSTOM SIZE. Size availability from 7 - 25 (ASIAN/GOLD) size. Please refer to MISSYA for exact measurement / size of your ring / finger. Can be exchange if wongly size purchased. Interested: WHATSAPP: +60139317097 MISSYA OR YOU MAY CLICK THE LINK IN THE BIO FOR WHATSAPP #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINNIKAHPEREMPUAN #CINCINNIKAHLELAKI #CINCINTUNANGLELAKI #CINCINTUNANGPEREMPUAN #CINCINKAHWINPEREMPUAN #CINCINKAHWINLELAKI #CINCINSILVER #CINCINSILVER925 #CINCINPERAK #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #COUPLERING #CINCINMURAH #SAYAJUALCINCIN #ALHAMDULILLAH #ASSALAMUALAIKUM #REZEKIDARIALLAH #INSHAAALLAH #DULANGHANTARAN #TIETHEKNOT #CINCINCOUPLE #ENGAGEMENTRING #WEDDINGRING #AKUTERIMANIKAHNYA

2

cincincouple.my

🎉 SEPTEMBER SALE 🎉 VALID UNTIL 30.09.2018 ONLY! RM200.00/SET only! Price including polishing cloth and box.Free postage to SM. SS, please add RM10 for postage charge. Made from sterling 925 and using high grade of zirconia for diamond. Item will not fade, not rust and user will feel no itchy due to nickel free. READY STOCK. NO CUSTOM SIZE. Size availability from 7 - 25 (ASIAN/GOLD) size. Please refer to MISSYA for exact measurement / size of your ring / finger. Can be exchange if wongly size purchased. Interested: WHATSAPP: +60139317097 MISSYA OR YOU MAY CLICK THE LINK IN THE BIO FOR WHATSAPP #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINNIKAHPEREMPUAN #CINCINNIKAHLELAKI #CINCINTUNANGLELAKI #CINCINTUNANGPEREMPUAN #CINCINKAHWINPEREMPUAN #CINCINKAHWINLELAKI #CINCINSILVER #CINCINSILVER925 #CINCINPERAK #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #COUPLERING #CINCINMURAH #SAYAJUALCINCIN #ALHAMDULILLAH #ASSALAMUALAIKUM #REZEKIDARIALLAH #INSHAAALLAH #DULANGHANTARAN #TIETHEKNOT #CINCINCOUPLE #ENGAGEMENTRING #WEDDINGRING #AKUTERIMANIKAHNYA

0

cincincouple.my

🎉 SEPTEMBER SALE 🎉 VALID UNTIL 30.09.2018 ONLY! RM180.00/SET only! Price including polishing cloth and box.Free postage to SM. SS, please add RM10 for postage charge. Made from sterling 925 and using high grade of zirconia for diamond. Item will not fade, not rust and user will feel no itchy due to nickel free. READY STOCK. NO CUSTOM SIZE. Size availability from 7 - 25 (ASIAN/GOLD) size. Please refer to MISSYA for exact measurement / size of your ring / finger. Can be exchange if wongly size purchased. Interested: WHATSAPP: +60139317097 MISSYA OR YOU MAY CLICK THE LINK IN THE BIO FOR WHATSAPP #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINNIKAHPEREMPUAN #CINCINNIKAHLELAKI #CINCINTUNANGLELAKI #CINCINTUNANGPEREMPUAN #CINCINKAHWINPEREMPUAN #CINCINKAHWINLELAKI #CINCINSILVER #CINCINSILVER925 #CINCINPERAK #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #COUPLERING #CINCINMURAH #SAYAJUALCINCIN #ALHAMDULILLAH #ASSALAMUALAIKUM #REZEKIDARIALLAH #INSHAAALLAH #DULANGHANTARAN #TIETHEKNOT #CINCINCOUPLE #ENGAGEMENTRING #WEDDINGRING #AKUTERIMANIKAHNYA

4

cincincouple.my

🎉 SEPTEMBER SALE 🎉 VALID UNTIL 30.09.2018 ONLY! RM180.00/SET only! Price including polishing cloth and box.Free postage to SM. SS, please add RM10 for postage charge. Made from sterling 925 and using high grade of zirconia for diamond. Item will not fade, not rust and user will feel no itchy due to nickel free. READY STOCK. NO CUSTOM SIZE. Size availability from 7 - 25 (ASIAN/GOLD) size. Please refer to MISSYA for exact measurement / size of your ring / finger. Can be exchange if wongly size purchased. Interested: WHATSAPP: +60139317097 MISSYA OR YOU MAY CLICK THE LINK IN THE BIO FOR WHATSAPP #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINNIKAHPEREMPUAN #CINCINNIKAHLELAKI #CINCINTUNANGLELAKI #CINCINTUNANGPEREMPUAN #CINCINKAHWINPEREMPUAN #CINCINKAHWINLELAKI #CINCINSILVER #CINCINSILVER925 #CINCINPERAK #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #COUPLERING #CINCINMURAH #SAYAJUALCINCIN #ALHAMDULILLAH #ASSALAMUALAIKUM #REZEKIDARIALLAH #INSHAAALLAH #DULANGHANTARAN #TIETHEKNOT #CINCINCOUPLE #ENGAGEMENTRING #WEDDINGRING #AKUTERIMANIKAHNYA

4

cincincouple.my

🎉 SEPTEMBER SALE 🎉 VALID UNTIL 30.09.2018 ONLY! RM180.00/SET only! Price including polishing cloth and box.Free postage to SM. SS, please add RM10 for postage charge. Made from sterling 925 and using high grade of zirconia for diamond. Item will not fade, not rust and user will feel no itchy due to nickel free. READY STOCK. NO CUSTOM SIZE. Size availability from 7 - 25 (ASIAN/GOLD) size. Please refer to MISSYA for exact measurement / size of your ring / finger. Can be exchange if wongly size purchased. Interested: WHATSAPP: +60139317097 MISSYA OR YOU MAY CLICK THE LINK IN THE BIO FOR WHATSAPP #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINNIKAHPEREMPUAN #CINCINNIKAHLELAKI #CINCINTUNANGLELAKI #CINCINTUNANGPEREMPUAN #CINCINKAHWINPEREMPUAN #CINCINKAHWINLELAKI #CINCINSILVER #CINCINSILVER925 #CINCINPERAK #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #COUPLERING #CINCINMURAH #SAYAJUALCINCIN #ALHAMDULILLAH #ASSALAMUALAIKUM #REZEKIDARIALLAH #INSHAAALLAH #DULANGHANTARAN #TIETHEKNOT #CINCINCOUPLE #ENGAGEMENTRING #WEDDINGRING #AKUTERIMANIKAHNYA

5