Foundation Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

farraashop

Pagi2 lagi dh berdezuppp wasap masuk. Cing🌟 semua bidadari Cubremi. Haha ada yg x sempat siap kt rumah office pun boleh ja. Yg penting ada CUBREMI MATTE ni. Dap2 sikit dh cantik. Senang blend. Bedak pun x payah tau sebab dia dh bg effect gebuss. Matte finishing giteww. 😉😍 - RM28 ja exc postage. Whatsapp 0124846267 ✔️utk order atau tekn link kt bio.

1

prave.amily

OMG!!! กันน้ำได้ดีมาก 😳 ของเค้าดีรีบมาตำกันน๊า แบบซอง 89.- แบบแท่ง 490.- #prave #cosmetics #foundation #praveuvcream #spf50 #thailand

0

beautyb0mb

0

journey.makeup

0

cristirrn

0

omartaylormakeup

0

by.eyyzza

0

sephora5thavenue

On Friday @diormakeup will be showing you how to achieve Red Carpet Ready complexion using their Backstage foundation and contour palette. You won’t want to miss this Summer Social! DM us for more information and to sign up. #sephora #sephora5thave #dior #diorbackstage #backstage #redcarpet #foundation #contourandhighlight #contour #contouring #cameraready #faceandbody #walkinswelcome #event #Repost @diormakeup with @get_repost ・・・ Looking for a runway-ready complexion? One or two layers of FACE & BODY FONDATION, a touch of ultra-fine & blendable powders from the CONTOUR PALETTE 001 Universal! And for a final touch, enhance your lips with one of the glossy shades of the LIP PALETTE 001 Universal Neutrals! #diorbackstage #diormakeup #diorcruise

0

nikolaevarecept

0

tiania_rae

IF YOU ONLY KNEW FRAANS .. • • YOU’ll KNOW THAT NO WEAPON FORM AGAINST ME SHALL PROSPER ! • • P. E. R. I. O. D. ! • DARLINGS LIVE LOVE & ALWAYS LAUGH !! ALWAYS REMEMBER THE DEVIL TRIES TO RECRUIT EVERYDAY BUT MY GOD IS WAY MORE POWERFUL ! • • TRUST THE PROCESS ! GOOD VIBES EVERYDAY ! • • #GoodVibes #Vibes #Live #LOVE #Laugh #LaughHarder #Smile #Curls #GodIsGood #AllTheTime #Prayers #Dreams #ComeTrue #Entrepreneur #Goals #Empire #GroundUp #Success #HealthyLiving #Travels #CaliVibes #MixedChicks #NaturalCurls #PrettyGirls #Melanin #DuckLips #Foundation #GoodVibes #Inspire #Motivate

0

beautyb0mb

0

postbadoverdose

0

charms.starglow_lahaddatu

[ FOUNDATION 2IN1❗️] . Foundation Charms 100% dari bahan Nautral & Organic seperti ✔️ MINYAK KELAPA DARA ✔️ STEM SEL EPAL ✔️ MINYAK JOJOBA . Ada dalam 4 pilihan code warna lagii uolls ❗️ Nak Ke Nak Sangat 😍 . SIAPA DAH TRY FOUNDATION CHARMS 🙋 . ☎️ www.wasap.my/601116047363/FD . #teamLBScharms #CharmsMalaysia #CharmsViral #HalalJakim #Labtested #RaiseYourLife #CharmsSolekDanRawat #CharmsSkincare #CharmsCosmetic #CharmsHalalCosmeticSkincare #HalalCosmetic #HalalSkincare #AgenWanted #LeaderCharms #Borneo #LahadDatu #Sabah #CodCharms #CharmsFoundation #Foundation . FOLLOW INSTAGRAM KAMI @charms.starglow_lahaddatu

0

lolaempire_zana

ALHAMDULLILAH SAMPAI JGK 1 SET JAMU MONTOX 😘😍 . Dah ramai mencuba set jamu montox ni.... 😉😘 Rugi korang tak cuba 😂 Sebab apa?? Sebab... Jamu montox dpt membantu masalah Dalaman wanita seperti.... ⤵⤵⤵⤵ 😱KEPUTIHAN KRONIK 😱MISS V LONGGAR 😱MISS V BERBAU 😱MISS V BERLECAK 😱PAYUDAYA KENDUR 😱PINGGUL LEPER 😱CELA PEHA GELAP 😱IBU SEDANG BERPANTANG 💟IBU BREASTFEEDING 😱PAYUDARA KECIK DAN LAIN2??? BANYAK MASALAH WANITA YG KITA TAK THU... JANGAN AMBIK REMEH BENDA NI... NI ADALAH ASET TERPENTING BAGI WANITA.. TERUTAMANYER.. BAGI YG BERSUAMI 😉 SO JAGA ELOK2 LAH.. SEBELUM KENA KEBAS DGN PEREMPUAN LAIN 😂 . NAK SYANTIK UTK SUAMI? NAK BERUBAH? NAK TRY? JOM WHATSAPP ZANA SEGERA... 📲 http://www.wasap.my/601133413940 . #jamumontoxbylola #produkmontokgebu #jamu #payudarabesar #payudarakendur #payudaraindah #payudarakencang #missv #missvketat #keputihan #keputihangatal #keputihanhilang #keputihanbau #memutihkankulit #memutihkansatubadan #beautybooster #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfectionmurah #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

0

siempre__perfectas

0

prave.amily

89.- บาท ใช้ได้นาน เกินคุ้ม แถมหน้าเนียนอีก #prave #cushion #cosmetics #foundation #spf50 #waterproof #thailand

0

beautyb0mb

0

xmurmer.id

1

postbadoverdose

0

facebeatshawty

I had to really push myself on this one inspiration by @ohh_maly I’m mad I just found her she is a makeup god!! 😘😈🔥🧡🙌 #mua #facebeat #shawty #makeup #looks #inspiration #foundation #la #colors #truly #matte #cafe #glam #beauty #juviasplace #masquerade #palette #bh #cosmetics #elf #matte #lipstick #tearose #followforfollowback

0

postbadoverdose

0

bulafit_fatloss

0

moy.j.flawscure

📣📣📣LAST DAY PROMO 📣📣 . . 🎉🎉PROMO RAYA HAJI 🎉🎉 🎉🎉PROMO RAYA HAJI🎉🎉 🎉🎉PROMO RAYA HAJI🎉🎉 . . . Hai you alls disebabkan ramai minta harga promotion " RAYA HAJI " sismoy lanjutkan promo ni sampai today sahaja🌟 raya haji dah dekat kan sebelum raya sempat lah you alls nak cantik kan ? 😍 nak cantik of coz laa kena pakai moyjflawscure ❤️ baru lah pagi raya nanti jelitaaaa gituwwww ✨ . . . Harga termasuk postage :- 📮 2 bekas foundation -RM100(SM) , RM105(SS) foundation + serum - RM90 (SM) , RM95(SS) 2 SERUM - RM80(SM), RM85(SS) . . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . . Whatsapp sismoy sekarang 0195223172 📲 Whatsapp sismoy sekarang 0195223172 📲 Whatsapp sismoy sekarang 0195223172 📲 Whatsapp sismoy sekarang 0195223172 📲

1

postbadoverdose

0

macsantabarbara

Add an extra dose of exceptional, long-wearing liquid pearl with Hyper Real Foundation. This weightless liquid highlighter imparts a dreamy glow with a refined pearl finish for a complexion that immediately looks brighter, dimensional and healthy-looking. Goes on smooth and silky upon application and adheres to skin for all-day illumination. This silicone-based liquid is sheer-to-medium in coverage with a satin sheen that is meant to be seen. Layer underneath foundation for an alluring allover radiance, or apply over foundation as a highlighter for intense pearlescent illumination. KEY CLAIMS AND BENEFITS Provides immediate and long-term radiance Long-wearing, eight hours Oil-free Non-caking Non-streaking Non-poring Non-acnegenic Dermatologist tested Ophthalmologist tested For all skin types .📸@jakesgotskills . . #macloveslips #macsantabarbara #shoppaseonuevo #maccosmetics #santabarbara #lip #santabarbaramakeup #sbmakeup #805makeup #makeupartist #makeup #summer #lipstick #hyperrealfoundation #foundation #glowyskin @thebestofthesouthwest @maccosmetics @la1rocks @shoppaseonuevo

0

beautyb0mb

0

xmurmer.id

0

glitterncoffee

1

maryk_munie

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION . 🎀 Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan dan MATTE coverage (no shine) . Fungsi lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. . Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. . Sangat sesuai kalau sis ada masalah kulit berminyak . Mineral powder foundation ni ada 6 color, jadi sis boleh pilih warna yg sesuai dengan kulit. . Munie 💕 Mary Kay Beauty Consultant 019 936 0389 @ click link ws di bio #marykaymalaysia #foundation

1

dupeboss

❗️D U P E P R O O F❗️ SOME NEW #concealer ALTERNATIVE — @ultabeauty FULL COVERAGE LIQUID CONCEALER ($9, for .08oz) is a GREAT alternative and SO SIMILAR in consistency to @toofaced BORN THIS WAY CONCEALER ($29, for .5oz) ♥️ . . THE DIFFERENCE? The #toofaced features 20 shades and has MORE product, BUT #ulta is definitely more affordable with 12 shades to choose from! . . WHICH CONCEALER IS YOUR DAILY GO-TO? 🤔🤔 #dupeboss

3

postbadoverdose

0

lorealcosmeticspro

0

beautyb0mb

0

gulya_make_upp

0

jamususukdara.fauziah

0

miscosmetics

Loving this makeup @hollygarvey_ created using some MIS products 😍👌🏼 #miscosmetics #miscosmeticssquad

1

jamususukdara.fauziah

0

postbadoverdose

0

albina_pletneva

1

jamususukdara.fauziah

0

malangbeautystore

CC cream dari fair n pink adalah foundation, moisturizer, whitening, uv protector jadi satu. Kelebihan Fair n pink CC cream adalah melindungi kulit dari sinar UV, melembapkan, mengontrol minyak, sekaligus mencerahkan kulit. Fair n pink CC cream juga menyamarkan bintik hitam dan bekas jerawat. Karena teksturnya ringan, potensi untuk menyumbat pori-pori pun lebih kecil dibandingkan jika kita memakai produk yang teksturnya lebih kental, ukuran pori-pori terbantu menjadi tampak lebih kecil, warna kulit tampak lebih merata, ada perlindungan dari sinar UV, tekstur yang ringan sehingga tidak terasa berat di wajah, tidak membuat makeup terlihat cakey, serta kulit pun terasa lebih lembut. Salah satu cara yang dapat Anda lakukan untuk memaksimalisasi Fair n pink CC cream adalah dengan menggunakannya sebagai lapisan pertama sebelum menggunakan alas bedak. Dengan ini, Anda dapat menampilkan warna kulit yang indah sekaligus memberikan manfaat anti-penuaan dan menjaga kelembapan wajah. Sedikit bedak ditambahkan di atas lapisan Fair n pink CC cream pada wajah untuk memberikan tampilan sempurna yang akan bertahan sepanjang hari. Formula unik Fair n pink CC cream, yang cepat menghilangkan jerawat, flek-flek hitam, dan memutihkan kulit wajah, kandungan vitamin B5 mengaktifkan sel-sel kulit yg baru juga berfungsi sebagai antioksidant untuk mencegah radikal bebas yang merusak kulit, mencegah sel pigmen sehingga kulit lebih cerah, dengan tambahan pelembab aktif yang dapat meregenerasi kulit sehingga terhindar dari keriput atau penuaan dini. Gabungan dari 4 fungi dalam 1 1. Whitening (Pemutih) 2. Foundation (alas bedak) 3. UV Protector/ Sunblock 4. Moisturiser/ Pelembab Kalau ada 4 dalam 1 kenapa harus beli 4? order Langsung hub : Wa 082139175213 #fairnpinkindonesia #fairnpink #fairnpinkasli #fairnpinkcccream #creamwajah #creampemutih #foundation #sunblock #moisturizecream #pelembabwajah #pemutihwajah #alasbedak #kerja #kantor #fairandpink #fairandpinkmurah #fairandpinkccori #fairandpinkori #jualfairandpinkcccream #jualfairandpinkmurah #agenfairnpink

0

rezy_rider

Love them together 💕💕💕💕💕 @amrezy 👸👑

2

jamususukdara.fauziah

0

jamususukdara.fauziah

0

dollanis.kedah

0

jamususukdara.fauziah

0

makeupbytehila

0

hermosaa_dbeauty

0

beautyb0mb

0

jamususukdara.fauziah

0

gg.beautyyy

0

jamususukdara.fauziah

0

christenbarrs

0

jamususukdara.fauziah

0

postbadoverdose

0

ksanchezmua

Felt very colorful today😌😍 on my eyes @colourpopcosmetics yes please pallete yellow, and orangey coral, @anastasiabeverlyhills @norvina pallete the true purple shade on outer crease, and wild child on lid with @stilacosmetics glitter on top in fairy dust. @beccacosmetics skin love weightless blue foundation. @purcosmetics powders, bronzer, highlight, and balancing act powder in translucent. #mua #stila #anastasiabeverlyhills #norvina #colorpop #yesplease #cuteaf #rainboweyeshadow #bluehair #gay #mua #stila #becca #foundation #followme #powder #rainbow #pride #love

0

beautyb0mb

0

dollanis.kedah

0

richie_aoi

throw back to July 13th @justjerkfam_minsoo cute collection ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 왜 이렇게 귀여운지👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻 #visokidz #dancingdna #dance #hiphop #allstyle #welfare #training #summer #college #university #followme #hiphop #teenagers #urban #choreography #foundation #house #event #camp #workshop #shanghai #justjerk

0

schatzs_foundation

" EMANG LAGI SYANTIK ! " . . Wowwwww, letopssss tauu even guna lighting dalam rumahh . Fuhhhh 😱 Rugi tak cuba Schatzs Foundation uollsssss 🌟 Baca sendiri komen customer ni uollssss after guna Schatzss. Bukan omong kosonggg yaaa ✨ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams

0

postbadoverdose

0

veegirrrl

0

beautyb0mb

0

cyntthhiaaa

0

ardilla_jafraconsultant

Make up JAFRA berkelas DUNIA . Gak cuma bikin wajahmu terlihat lebih cantik, fresh dan cerah tapi juga menjaga kulit untuk tetap sehat karena tidak mengandung bahan kimia berbahaya . Yukkss pake make up JAFRA biar kulit SEHAT dan tetap TERAWAT... HEMAT juga loh !!! . #makeuptipis #makeupnatural #banjarmasinshop #banjarinfo #makeupaman #makeuplover #tutorialmakeup #makeupartist #foundation #lipstick #blushoncreamjafra #cremeblushonjafra #cremeblushpanasdingin #lipstickmatte #jafrabanjarmasin #jafrabanjarbaru #jaframartapura #jaframarabahan #jafrakandangan #jafrapalangkaraya #jafrakapuas #jaframadura #jafrasamarinda #jafrakutaibarat #likefofollow #like4follow #like4likes #likeforlikes

0

beautyb0mb

0

hermosabybelinda_syuhada

2

by.eyyzza

0

beautyb0mb

0

coffeeholic.fatshionista

New dress from @torridfashion bogo free clearance! I never buy anything full price from Torrid because honestly Torrid should be ashamed of themselves to charge so much. We now have several chains that offer plus sized chlothing at reasonable prices. Torrid when will you start competitively pricing your clothing? Also, got a new foundation, @palladiobeauty for only $10 from @rileyrose . I highly recommend!!! #mua #beauty #makeup #torrid #foundation #plussize #plussizefashion #fatshion #style #fatspo #dress #like4like #l4l

1

dollanis.kedah

0

picsbyvictoriaa

“be a fountain , not a drain” 💧 #photography #photographer #foundation #trees #hulenmall

0

big6realestate

YOU have a Purpose to fulfill. So, there’s no time to fill into someone else’s !

1

mangojuicegaleri

NYX Swarovski - Matte Liptint Heart Crystal / Kristal Hati Sweet Kisses IDR 110.000 redi 8 nomor warna bentuk botol besar, sangatttttt cantik !!!! dipajang di etalase toko sangat eye-catching krn tutup botol bentuk Kristal Hati..bila terkena sinat matahari silau blink blink^^ hasil lip tint bagus2 warnanya.. kita tes di tangan cuci tangan warna liptint masih nempel . .👧Tanya-tanya👇👇 📲 WA : 081-850-0009 . . . . #nyxlipcream #nyxlipmatte #nyxswarovski #nyxlipcreammurah #liptintnyx #nyxlipgloss #nyxlipstik #matteliptint #liptintmatte #makeup #liptint #mattelipstick #mattelips #jualetudeliptint #jualmatteliptint #makeup #lipstick #mascara #lip #kosmetik #matte #lips #original #tonymoly #foundation

0

pantiasuhan_satukasih

(One Love Orphanage) Putri dan Mosses mau imunisasi supaya mereka sehat dan kuat. ... Putri and Mosses wanna immunization so they have health and strong body. 😁😀💪👀👏😘😘😘 #yasam #pask #pantiasuhan #pantiasuhanmedan #pantiasuhanindonesia #yatimpiatu #anakhebat #satukasih #orphanage #medanorphanage #indonesiaorphanage #orphan #unicef #unicefindonesia #savethechildren #socialworker #ngo #foundation #usa #children #baby #kids #videomaker #amazingkids #onelove #imunisasi #healthkids #immunization

0

lovelylookstudioz_

0

jo.beauty.sfx

0

sterlingtull

This living room only serves the best fish - and lighting.... So happy I got to finally play with @skindinavia Makeup Finishing Spray. I started with their Makeup Primer Spray and then finished it off with Oil Control. Suffice it to say, I am LIVING for this glow and know that now my makeup definitely won’t move for the next 16 hours ______________________________________________________________Foundation: @beautyblender Liquid Whip Longwear Foundation ______________________________________________________________Concealer: @tartecosmetics Creaseless Concealer ______________________________________________________________Powder: @rmsbeauty “UN” Powder ______________________________________________________________Highlight: @patmcgrathreal Sublime Skin Highlighting Trio ______________________________________________________________Blush: @narsissist Blush in Exhibit A ______________________________________________________________Bronzer: @narsissist Sun Wash Diffusing Bronzer In Falaises ______________________________________________________________Eyes: @patmcgrathreal Mothership: Subliminal in Xtreme Black and Astral White ______________________________________________________________Liner: @inglot_cosmetics AMC Eyeliner Gel in 67 ______________________________________________________________Brows: @narsissist Brow Defining Cream in EL DJOUF ______________________________________________________________Lips: @patmcgrathreal Matte Trance Lipstick in 1995 with @patmcgrathreal Flesh Fantasy Lust Gloss ______________________________________________________________Setting Spray: @skindinavia Oil Control Makeup Setting Spray _____________________________________________________________

8

daabeauty.id

Focallure Big Cover Liquid Price: 55.000 • Available all shades. (Swipe ➡ for more photos) • 📌 Focallure original 100% 📌 Di packing dengan menggunakan bubble wrap/pengaman GRATIS! (contoh bubble pengemasan ada di highlight) 📌 Pengiriman dari luar negeri dengan estimasi waktu 8-14 hari, jadi sebelum 14 hari dimohon untuk tidak menanyakan perihal keterlambatan barang! 📌Barang Ready Stock : Pengiriman via J&T, JNE, Gojek/Grab 📌 Kerusakan barang saat pengiriman via ekspedisi tidak menjadi tanggung jawab kami, karena kami sudah mempacking dengan terstandar dan sangat aman 📌 Barang yg sudah dibeli tidak bisa dikembalikan atau direfund/meminta uang kembali 📌 Please understand and be a smart buyer, dear! 📦 How To Order: Please see in my Bio and Highlight • Thank you☺🙏 Happy shopping! #focallure #focallurebigcoverliquid #foundation #lipstickoriginal #focallureoriginal #focallureori #focallureindonesia #focallureindo #focalluretangerang #focallurejakarta #focallureserang #focallurecilegon #focallurelovers #focalluremakeup #focallurecosmetic #focallurecosmetics #focalluremurah #makeup #makeuplovers #beautyproduct #makeupartist #mua #muaindonesia #muaindo #muaprofessional

0

nuraziah7

The best matte lipstick tau ugais . Apa yang best lipstick ini mengandungi collagen ikan laut dalam😘 . Semakin kerap digunakan ianya melembapkan, aumm bibir mungil cantik tau bibir . Ada 12 warna terbaru tau. Warna kegilaan selebriti terkenal malaysia. . Mehh cuba dulu harga RM40 jer . #cantik #cantikcantik #cantik2 #alhaalfalens #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhamdulilah #skin #skincareroutine #flawlessskin #flawless #winner #win #giftsforhim #gifts #gift #girl #murah #murahmurah #jimat #brand #terbaik #terbaikdidunia #senyumselalu #foundationmurah #foundations #foundation #propolis #new #lens

0

gain_by_brain999

Eating berries may help your memory, and they have high levels of compounds that help widen arteries, which helps blood to flow smoothly. Rich in antioxidants, blueberries are also low fat, free of saturated fat, and a goodsource of fiber and vitamin C. No wonder they're linked to a lower risk of heart attack! #makeupgift #sephora #gratefulyour #kikomilano #foundation #concealer #glowrecipe #sleepingmask #skincare #itcosmetics #love #chanel #blush #highlighter #chanelbeauty #belif #kbeauty #skincareroutine #koreanskincare #korean #skincareaddict #skincarejunkie #asianskincare #asianbeauty #koreancosmetics #koreanbeautyproducts #kbeautyaddict #skincareregimen #instaskincare #skincareblogger

5

nathalia.gaa

1