Furniture Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

marketplacepickup

0

nywoodworx

0

iminedecor

0

ummasholihah

#Repost @akako_plastic_furniture (@get_repost) ・・・ Hallo Guys @akako_plastic_furniture lagi mengadakan GIVEAWAY lagi nih. Hadiahnya : Kode: ALC / AFC / AMC / AKC / AVC AKAKO LAVENDER CHROME AKAKO FLORENCE CHROME AKAKO MOROCO CHROME AKAKO KEMBANG CHROME AKAKO VINOTI CHROME - YUKKKK Ikutan Caranya gampang banget kok 👇👇👇👇. . CARANYA: . ✔ FOLLOW akun @akako_plastic_furniture (Pastinya) 😉 ✔ Re-Post Foto ini (Sebanyak2nya) ✔ Tag Minimal 15 orang temen kamu & Tag juga ke @akako_bilpin_hongta ✔ #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju ✔ Tulis DONE di kolom Komentar . ℹ Pemenang akan ditentukan berdasarkan POST + TAG Terbanyakkkk! . 📝 Note : 1. Ongkir Di Tanggung Pemenang yah 😘 2. Harus Akun Resmi untuk ikutan Give Away nya :) 3. Akun jangan di PRIVAT . 📅 Periode : 23Agustus- 23September 2018 . Pemenang Akan Di umumkan Pada 25 September 2018 . Happy Giveaway ❤

0

stylistik_

0

designmilkeveryday

Why yes, this IS a table specifically for my drink. 😏 @westelm is having their 20% friends and family sale so now is a great time to check out their #furniture and accessories! \\\ Photo of the Murray #DrinkTable

0

cozyliving

0

enforcer_vintage

Its so hard... to say goodbye... to your favorite chair. 😕 - - #sad #itsmelledbad #cornerwasripped #gotanewoneforfree #ifchairscouldtalk #furniture #bye #like #lol #trash #follow

0

salacharlie

🌞I want this in my garden🐄 . . . #cow #cowchair #garden #modelmaking #character #furniture #fun #japan #travel #japanese #eurasian

0

grosa.design

0

refinnishdecor

0

upcycledbysam

0

budgetblindsvictoria

1

susanalozanomiralles

0

magnidesign

0

inesxdesign

0

anitramichellecollection

0

alexander.rhys.artist

0

kitchensandbathsbylynn

The Thorne Collection by Feiss is a favorite for contemporary, minimalist or industrial interior design. Which home would you put this fixture in? @kitchensandbathsbylynn Orchestrate Masterful Spaces With Grace. How can we help you? • VISIT: click link in bio • CALL: 760.568.2054 • #kitchencabinets #designerlife #interior #remodel #kitchenfixtures #renovation #luxurystyle #homeimprovement #homedecor #remodeling #designerquestions #contemporarydesign #decor #designlife #homedecor #interior4all #quartzcountertops #decoration #furniture #interiors #hgtv #myhome #homedesign #interiordesignindianwells #palmsprings #kitchen #holisticliving #hgtv #kitchensandbathsbylynn #interiordesignpalmdesert

0

homesity

0

raycepr

featured on @inspiredbythis. (Design & Planning: @beijosevents / Photographer: @feylasala / Venue: @shorebreakresort / Catering: @pacifichideaway / Florals: @mvflorals / Tabletop Rentals: @cherishedrentals / Napkins: @hostesshaven / Table Runners: @partycrushstudio / Lounge Rentals: @sweetsalvagerentals / Paper Goods, Cake Topper, Signage & Custom Napkins : @poppyjackshop / Desserts: @sweetnsaucyshop / Balloons: @wildchildparty / Rosé & Sparkling Wine provided by: @winc / Kimberly's Dress: @nakedwardrobe / Kimberly's Shoes: @celine)

1

the_wonderful_house

0

reuse.repurpose.crr

Furniture. Collectibles. #furniture #collectibles

0

mysistersatticdotcom

Crate & Barrel arched display case, retailed $1,599, now $695. 92"H x 40"W x 16"D ENJOY 20% OFF EVERYTHING on Saturday, September 22 ONLY! North Scottsdale location | 23435 N. Pima Rd., Scottsdale, AZ | 📞 480-473-0228 . . . #crateandbarrel #displaycabinet #furniture #blackfurniture #iotd #itemoftheday #interior #interiors #diningroom #diningroomfurniture #hutch #armoire #chinacabinet #instahome #interiordecor #interiordesigner

0

mebel.news

0

jatilancar_meubel

📸 KITCHEN SET 📸 •Kami menerima pemesanan berbagai barang mebel atau furniture, baik interior maupun exterior dengan sesuai keinginan anda. •Kami juga menerima pemesanan custom desain sesuai yang anda inginkan. Informasi harga dan pemesanan ? Phone/wa : 082324535233 Line id : Assiddiqi10 Email : assiddiqi10@icloud.com Jl. Soekarno-Hatta Km 03 Tahunan Rt 01 Rw 03 Tahunan-Jepara #scandinavian #sofamurah #mebeljepara #hargafurniture #hargamebel #tokomebelmurah #tokomebel #homeinterior #jualfurniture #shabbychic #jualfurnituremurah #industrial #shabbyhome #furniture #jakarta #interior #jepara #sofa #bali #mebelmurah #semarang #mebeljati #indonesia #furnituremurah #minimalis #furnitureindonesia #dipan #almari #hotel #mebelminimalis

0

homesity

0

iandgbennett

0

decor.just.decor_

1

mebel.news

0

myohamerica

When #luxury can be stated with #simplicity @myohamerica • Don’t shy away from simplicity. Have the #confidence to stick with it. It will be your #compass in times of doubt and will pay off in the long run. Operating as a #luxurybrand implies investment in #longterm #brandvalue Simplicity and clarity help you remain focused so that you can keep producing well-developed, complex ideas that are executed with #care #attention and the most important #emotion

1

j70decoracion

0

alexander.rhys.artist

0

havertysfurniture

We can always make room for #style. 😉 😘 #designgoals In 🎥: Miami #leather #sofa #leathersofa #couch 🛋 #interiordesign #furniture #livingroomdecor

0

mebel.news

0

comaxaustralia

A Sneak Peak through the stages 📸 || A luxurious buttoned velvet chair, custom made with a sleek black mild steel frame|| Stay tuned for the final finish ✨ @atelierinteriors

1

decor_4102

1

haruniji

🌿

1

dressmydayyeg

Have an event coming up? We have those perfect finishing touches to make it memorable. . . #yeg #dressmyday #yegevents #yegwedding #decor #furniture #linens #luxe #specialevent

0

iminedecor

Bismillah... Assalamu'alaykum... IKEA MALM LEMARI BERLACI 3 TINGKAT 80x48x78 cm Rp 1.390.000 harga jual belum ongkir Bahan : Particle Board . Berat 47 kg bisa Dakota atau JTR . WA : 087781291320 081315045634 (WhatsApp Only) #iminedecor #ikeaindonesia #ikeaonline #ikeajogja #ikeajateng #ikeaklaten #ikeasolo #belanjaikeaonline #titipbelanja #jasatitipmurah #jastipmurah #jastipikea #jastip #interior #interiorjogja #interiorunik #rumahcantik #rumahidaman #rumahjogja #dapurcantik #furniture #ikeaiminemudik #homedecor #homedecorlovers #homedecorloversjogja #dekorrumah #dekorasirumah

0

arquitetandodf

1

vintageax

0

chicagolivinghome

Burnt orange is a beautiful color to add into your home during the fall! If you'd rather incorporate it in with some smaller elements as opposed to going all-out, this beautiful Alfresco rug is the way to go! Find it in a variety of sizes now at Chicago Living! . . . . #ChicagoLiving #furniture #interior design #Chicago #shopchicago #chitown #chicagoland #chicagolocal #artofchicago #furnituredesign #outdoorfurniture #interior #interior4all #exteriordecor

0

finedecoration

1

mebel.news

0

jaubrey1980

First run at designing product. Everyone needs a great cigarette table. Coned walnut with an oxidized metal top with a lacquer sheen!!! Loving it! #designlife #design #furniture #visualmerchandising

0

jatilancar_meubel

🎀 WELCOME BUYERS 🎀 •Kami menerima pemesanan berbagai barang mebel atau furniture, baik interior maupun exterior dengan sesuai keinginan anda. •Kami juga menerima pemesanan custom desain sesuai yang anda inginkan. Informasi harga dan pemesanan ? Phone/wa : 082324535233 Line id : Assiddiqi10 Email : assiddiqi10@icloud.com Jl. Soekarno-Hatta Km 03 Tahunan Rt 01 Rw 03 Tahunan-Jepara #scandinavian #sofamurah #mebeljepara #hargafurniture #hargamebel #tokomebelmurah #tokomebel #homeinterior #jualfurniture #shabbychic #jualfurnituremurah #industrial #shabbyhome #furniture #jakarta #interior #jepara #sofa #bali #mebelmurah #semarang #mebeljati #indonesia #furnituremurah #minimalis #furnitureindonesia #dipan #almari #hotel #mebelminimalis

0

smithandothers

1

fabiusalfa

0

barbaseven

0

mebel.news

0

jatilancar_meubel

📸 KITCHEN SET 📸 •Kami menerima pemesanan berbagai barang mebel atau furniture, baik interior maupun exterior dengan sesuai keinginan anda. •Kami juga menerima pemesanan custom desain sesuai yang anda inginkan. Informasi harga dan pemesanan ? Phone/wa : 082324535233 Line id : Assiddiqi10 Email : assiddiqi10@icloud.com Jl. Soekarno-Hatta Km 03 Tahunan Rt 01 Rw 03 Tahunan-Jepara #scandinavian #sofamurah #mebeljepara #hargafurniture #hargamebel #tokomebelmurah #tokomebel #homeinterior #jualfurniture #shabbychic #jualfurnituremurah #industrial #shabbyhome #furniture #jakarta #interior #jepara #sofa #bali #mebelmurah #semarang #mebeljati #indonesia #furnituremurah #minimalis #furnitureindonesia #dipan #almari #hotel #mebelminimalis

0

mebel.news

0

magnidesign

0

tailoredspaceinteriors

Have you visited our Tweed Heads showroom lately? We're open today between 9am - 5.00pm with some beautiful new stock 💫

1

hellofurniture_longmont

This is one of our favorite pieces, and for good reason! The Shellington bedroom set will add a touch of vintage charm to any bedroom! The distressed finish and scalloped detailing add style that is sure to last the test of time! . . . . . #bedroom #decor #design #diningroom #furnishings #furniture #furnituregoals #furnitureonline #furnitureshop #furnitureshopping #happyspaces #home #homedesign #instahome #interiordesign #interiorgoals #interiorlovers #interiors #livingroom #style #hellofurniture #hellofurniturelongmont #longmont #colorado

0

sawsanmploi

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

weaversrugs.co

Annual Summer Clearance Sale !! Upto 50% OFF Call or whatsapp for more details at 00 92 321 46 11 825.

1

morar_chic

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

rui_bota

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

stylistik_

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

kiftiya73

Hallo Bapak" 👳👳 Ibuk 👵👵 mas 👨👨 mbak👩👩 aa 👦👦 teteh 👧👧 sista 👰👰👰semuanya di manapun berada.. . Ada yang bingung cari furniture plastik ? Recomended dari aku cuuzz langsung aja kunjungi @akako_plastic_furniture Dengan jaminan : Pelayanan ramah, harganya juga ramah di kantong, jangan khawatir barang sudah pasti berkualitas kak, Di jamin kokoh. Selain itu best seller lho kak, Tahan rayap. pokoknya beli furnitur plastik di @akako_plastic_furniture Kakak gak akan kecewa deh.. Eh jangan lupa ikutan juga G..A.. Nya Y 👋👋👋👏👏 Buruan deh bukitan sendiri di @akako_plastic_furniture 😍😍😍😍😍😍 . . . . @ratnaristia @lestarikudewe @dija.dija.1069020 @ivanmaulana_249 @wafi_ki @jokri @nisapra__ @zaidnurrochman_ @zeni2857 @citra.inggrit @mastriess @agus_rohmad @erfinacindy @puzpita @ririyurihannan . #lemariplastik #lemariplastikmurah #LEMARIAKAKO #GIVEAWAYINDONESIA #keperluanrumahtangga #kebutuhanrumahtangga #furniture #kontainerplastik #lemarilucu #kotakmainan #LEMARIBILPIN #houseware #HONGTA #HONGTAPLASTIK #lemaribaby #rak #lemariplastikanak #lemariplastikanakmurah #lemarimurah #lemarianak #lemaribajumurah #BILPIN #almaribaju #almari #Akakoplastik #lemari #murahmeriah #lemaripakaian #lemaribaju #Akako .

0

ajanelmuebles

0

clickonfurniture

Calibre. ⠀ Designed by Böttcher Henssler Kayser.⠀ ⠀ Quiet yet at full volume. Basic shape of the cylinder, with each part proportioned according to its function.

1

blndpr

Use accent pillows to add a pop of color to your living room! @kmwinteriors #clientlove #blndpr

2

shimomatsuya1231

おはようございます シモマツヤ家具です💡 ⭐ お待たせいたしました‼ 【Furniture & Interior シモマツヤ】 🎆新築・増改築 応援セール🎆 9月21日~10月1日まで 夢が舞う素敵な暮らしを贈ります!! 人気のリビング・ダイニング・ベッド・・・超特価!! ⭐ 当店HPもご覧ください http://kagu-shimomatsuya.com/ 9/21 イマジン紙掲載広告より ××××××××××××××××××××××× 🏠和歌山県橋本市東家6-2-4 🕒10:00-20:00 ☎0736-32-0037 ×××××××××××××××××××××××× #シモマツヤ #shimomatsuya #家具 #furniture #インテリア #テーブル #ダイニングテーブル #机 #チェア #chair #knotantiques #ノットアンティークス #crashgate #クラッシュクラッシュプロジェクト #nora #mam #D8 #easylife #easylifestyle #和歌山 #橋本 #フォローよろしくお願いします🌠

0

mr.sofa.ny

Touch up

1

parametrstudio

The Ridgeback Script made in Grasshopper for Rhino 6. This conference table is our second regular article. It can be used from both sides. For more info check out our FB or Web page. #script #kod #rules #diagram #woodfurniture #designfurniture #parametricdesign #parametrstudio @parametrstudio #ridgeback #furniture #wood #design #generative #parametric #plywood #staining #birch #grasshopper #rhino3d photo:T.Souček

0

reuse.repurpose.crr

Furniture. #furniture

0

vukasingikic

Chair 'Universe', ceramic / metal / wood, 2000 By Vukašin Gikić ________________________________________________ Soft contact. I am sitting. But not because I am lazy.  I always sit when I perform the jobs I like doing best. Supernatural but human things. According to Darwin’s theory sitting is the most unnatural posture. But when I think of what was created in the meantime, I must ask myself how relevant this theory  is. The conditional reflex. Pollock would not be proud of that. But Bach  would… The craziest ideas come into my head when I find myself sitting on the toilet seat. Chairs. Produced in factories, handmade, utilitarian, chairs in buses, pharaohs’ or the  Pope’s thrones, the chairs in the theatres, those on which presidents sit, the reserved ones. Classroom chairs in schools. The chairs in the first, second, third classes… repetition.  In our limited minds we see them on four legs. Static. My chairs are my world which is not static, they have wheels, sails, they are on one, three, five or more legs…Such they are in my imagination. Ought to be handmade, connected and related to the user. Applied art pieces. Esthetically functional. Thinking of making chairs is restricted by static and functionality but at the same time there are thousands of ways to do the same task. Evolution. A chair - a hundred faces*. This makes me, as an author and craftsman, excited. In my profession, my way of living I would say, everything is possible, free and wordy. Without theories, rules or laws. A tired traveler’s reaction when his criteria of dignity disappear. When he sits down on the embankments of the roads, on stones or on the grass, nothing is  so risky as not to be convenient to be sat upon, as the whole space. This is my freedom. Objects of applied arts are clear in their shape and give the artist the power of ruling, of resting, of being bathed in the embrace of the art. And while I am in my room, where I like to sit in the most comfortable  manner, static in relation to the floor and to the walls, I actually move at an enormous speed around the Earth’s core, around the Sun, along the Milky Way. The Universe. #furniture #chair #interior #design #designer #art #artist

0

palluccifurniture

Madison Reversible Sectional only $899 including tax, click the link in our bio to shop now, click the link in our bio to shop now!

1

fabioandcoitalia

0

ilovemeatmarket

#repop has showed up and showed out for a lil while longer here with us 💕💜🦋 Come get your home good life on with us at 380 Tompkins Ave btw. Jefferson & Putnam All pieces are available now! #vintage #furniture #popup #homegoods #sustainablestyle #furniture

0

alexdiaz.pdf

I am hosting a NADAAA x MUJI workshop on designing cardboard furniture. Swing by MUJI on Newbury Street this Saturday (9/22) from 12-2 and gimme a sup. @nadaaainc @imprintprojects #muji #mujiboston #dog #cardboard #furniture

13

materialhakata

5

elly.kakaletris

Details ✨ from the Danks Street Project. So excited for the full version of this video @merakiinterior_design

2

puntoina

5