Geniuskid Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jackson.lic

Perfection & pancakes. 💕🥞. She makes my heart so happy over here doing her own thing while the boys talk hockey. She is so magical with her Christmas spirit all month. She insists on wearing some Christmas headband everyday and wants only red cheer bows right now. My princes. 🦋. . . #mytornado #princess #jacksongrace #cheer #magic

3

geniusmomgr

Καλημέρα Genius Moms! Να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή, όσο πιο κοντά σε αυτό που είναι ιδανικό για σας 😉 Good morning Genius Moms! Have a beautiful Sunday, as closer as the ideal one would be for you! 😉 #sunday #sundaymorning #sundaymood #sundays #family #familygoals #familylife #mom #mommy #mommyhood #mommylove #momlife #coffee #morningcoffee #instamom #instamoment #instafamily #instamom #instakids #love #onlylove #instalove #dream #geniuskid #genius #geniusmom

1

abakus.kuwait

We can officially announce our Abakus Kuwait center opening. For registration you can visit us daily from 9am to 6pm except Friday. To atend our parents seminar you are all welcome from 6pm to 7pm from Saturday 08/12 till 13/12/2018. يمكنني الإعلان رسميًا عن افتتاح مركز أباكوس الكويت. للتسجيل يمكنك زيارتنا يومياً من 9:00 صباحاً حتي 06:00 مساءً ماعدا الجمعة. لنقدم لكم ندوة حول أباكوس ، فأنتم جميعا مدعوون من الساعة 6:00 مساءً الى 7:00مساءً. من السبت 08/12 الى الخميس 13/12/2018 #آباكوس #اطفالي #اطفال_ومواهب #مركزتدريب #الكويتيات #abakus #kuwait #kuwaitcity #kuwaitmoms #momsinkuwait #q8moms #smartkids #geniuskid #education #kidsarethefuture #futurekids #kids #kid #child #childseducation #smartpeople #kuwaityat #kuwaiti #kuwaity #q8 #q8instagram #instagramq8 #q8y

10

mehrsam_rjb

10

hughexplains

0

eishal_beauty

Int3tree suplimen untuk kesihatan badan, emosi dan minda anak anak. . Ramai dah ibuayah puashati dengan khasiat dan manfaat int3tree pada anak anak mereka. . Alhamdulillah lepas kemam Int3tree, anak jadi rajin dan fokus belajar. Ilmu mudah absorb dalam minda. Badan lebih cergas dan tak mudah dijangkiti demam. . Mood ceria, jadi lebih peramah. Mudah bangun pagi dan tak mengamuk/tantrum lagi. . Lega sungguh hati ibuayah yang dah beri int3tree pada anak anak diorang. . Hakak pon seronok amat dapat sebar manfaat int3tree dengan ibuayah semua 😎😎 Alhmdulilah . Apa keunikkan #int3tree yang xda pada produk suplimen di luar sana?? . 1. Pertama Di Asia SACHET untuk umur 3-22 tahun . 2. Teknologi Bawah Lidah dan tidak melalui perut so 100% nutrisi di serap . 3. Pertama di Asia Menggunakan Dark Coklat yang kita semua tahu coklat jenis ni banyak dapat anugerah dan penyelidikan dari beberapa Universiti terkemuka Dunia dan terbukti berkesan ( Universiti Oxford, Kingston London dan banyak lgi . 4. 100% bahan di import dari Oversea yang terpilih dan berkualiti . 5. lutein yang ada dalam produk telah mendapat PATERN dari US sebagai syarikat pertama di asia yg menggunakannya dalam produk ni . 6. Int3 merangkumi IQ, EQ (emosi) dan Fizikal ( kesihatan) . 7. Jika anak anda tak nak makan anda boleh meletakkannya dalam aiskrim or apa2 makanan or dalam susu mereka. . 8. 1 kotak ada 30 sachet dan sgt murah berbanding dekat luar biasa 14 sahaja dengan harga tinggi.. . 9. Pertama di Asia utk kanak2 #NoSugarAdded . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #student #nur #melodi #isteriuntukdisewa #seriburindu #gv5 #cintatiadaganti #rr4utabletgenius #rr4ugeniusoriginalmurah #rr4utablet #tabletgenius #parents #ibubapa #kids #kidssupplement #kidsootd #supplementkanakanak #kanakkanak #geniustablet #geniuskid #sekolah #teacher #cikgu #parentingtips #int3tree #ResultsAnakBagusAsbabInt3tree

3

geniusmomgr

Καλημέρα Genius Mαμάδες! Ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτην τη σκέψη. Δεν θα έχετε ποτέ ξανά αυτήν τη μέρα. Κάντε την να μετρήσει... Good morning! Make each day count, starting from today 🧡💛 #goodmorning #inspirational #inspirationalquotes s #cold #hug #hugs #love #instalove #kids #children #family #instafamily #instafamilylove #familytime #qualitytime #mom #mommy #mommyhood #mommylove #instamom #instamoments #dog #baby #instahug #genius #geniusmom #geniuskid

2

geniushub

تم تأسيس البرنامج بناءً على دراسات متعمقة في مجالات تنمية القدرات الذهنية والطاقة اللامحدودة الكامنة داخل أطفالنا عبر أستخدام الأرقام والحساب والتي هي مسؤولة عن تنشيط العقل وتمرينه . وبالتالي تزيد من القدرة على الإستيعاب وسعة العقل مما يؤدي الى مانسميه بالذكاء والتفوق الذهني والإبداع 🤩🤓 #geniushub #geniuskid #kuwait #kuwaiteducation #genius_map #soroban #abacus #japan #mental_math #kuwait #الكويت #طفل #تعليم #صيف #جينيوس_ماب #جينيوس_هب #كويت #كويتيات #اطفال #kuwait #kids #genius #Genius_hub #Genius_map #education #mentalmath #q8 #lego #robotics #الحساب_الذهني #الحساب_الذهني_الياباني #اليابان #soroban #معداد #abacus

2

geniusmomgr

Κρυώνετε και εσείς; Γυρίστε σπίτι από τις δουλειές σας, αν δεν είστε ήδη εκεί, και αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας για να ζεστάνετε το σώμα σας και την καρδιά σας! Are you feeling cold? When you return home, hug your loved ones to warm your body and your heart #cold #hug #hugs #love #instalove #kids #children #family #instafamily #instafamilylove #familytime #qualitytime #mom #mommy #mommyhood #mommylove #instamom #instamoments #dog #baby #instahug #genius #geniusmom #geniuskid

5

mommy_of3kingz

6

shriner69

The highlight of the year - watching my little buddy literally learn to read right in front of me. #ProudPapa #GeniusKid #GeniusFamily?!

2

hughexplains

0

harshitasundeepsingh

3

hughexplains

0

hughexplains

Hugh teaching Apollo how to pose for pictures... they are supposed to be doing math homework. #hughexplains #billnyethescienceguy #neildegrassetyson #geniuskid #cat #persian #persiancat #silvershaded #smart #homework

0

romanstrakhov

✨ ВПЕРВЫЕ! Новогодний лагерь для спидкуберов в Минске! 🌲 Как новый год встретишь, так его и проведёшь. А для спидкубера нет ничего лучше, чем собраться вместе с друзьями, разделяющими его хобби, и весело провести время, а также посоревноваться в скорости сборки головоломок. ⛄ Поэтому совместно с @geniy.by мы предлагаем нашим друзьям-спидкуберам провести первую неделю 2019 года в лагере на базе санатория "Спутник" 🤗 Вас ждут: ❄ Проживание в уютных домиках в сосновом лесу, на берегу Заславского водохранилища ❄ Питание в столовой санатория ❄ Насыщенная программа активностей ❄ Интенсив из трёх мастер-классов по сборке вслепую от Романа Страхова ❄ Участие в трёхдневном WCA-чемпионате Speedcubing Camp 2019 (4-6 января) 📔Подробная информация в группе 👉🏻vk.com/speedcubingcamp2019 😃 Впечатлений хватит на целый год! Ты с нами? 🙋 #speedcubing #cubing #geniuskid #юныегении #минск #отдыхдлядетей #отдыхдлясемьи #новыйгодминск

6

jackson.lic

Cuties!!. Let competition season begin!! . #cheer #jacksongrace #cheercompetition

1

mehrsam_rjb

4

sherkaplan1968

4

californialovesfrenchies

0

hughexplains

1

kupsizedkake

Last night my baby @kya.hudson was inducted as the Vice President of the National Junior Honor Society. #proudmom #geniuskid #kyapreslee #njhs #nationaljuniorhonorsociety #daughter #kidsofinstagram #kanapahamiddleschool #eighthgrade #14yrsold #yougogirl #girlboss #smartkid

0

art_of_liv

0

jackson.lic

💛🏒🖤. Hockey Family . . #thejs #mytornado #hockey #hockeyfamily #vegasborn

3

podegra

That moment an 8 year old girl steals all your musician dreams with a face of innocent, cute little devil. You want this genius pianist as your own, believe me. But hey, I knew her first and she even likes drums! Check out Klara Gibisova. She's insane!!! #littlecutie #pianist #kid #talent #amazing #coolkid #littlegirl #lilgirl #geniuskid #pianistka #genius #talented #8yo #star #hvezda #klaragibisova

1

eishal_beauty

Int3tree suplimen untuk kesihatan badan, emosi dan minda anak anak. . Ramai dah ibuayah puashati dengan khasiat dan manfaat int3tree pada anak anak mereka. . Alhamdulillah lepas kemam Int3tree, anak jadi rajin dan fokus belajar. Ilmu mudah absorb dalam minda. Badan lebih cergas dan tak mudah dijangkiti demam. . Mood ceria, jadi lebih peramah. Mudah bangun pagi dan tak mengamuk/tantrum lagi. . Lega sungguh hati ibuayah yang dah beri int3tree pada anak anak diorang. . Hakak pon seronok amat dapat sebar manfaat int3tree dengan ibuayah semua 😎😎 Alhmdulilah . Apa keunikkan #int3tree yang xda pada produk suplimen di luar sana?? . 1. Pertama Di Asia SACHET untuk umur 3-22 tahun . 2. Teknologi Bawah Lidah dan tidak melalui perut so 100% nutrisi di serap . 3. Pertama di Asia Menggunakan Dark Coklat yang kita semua tahu coklat jenis ni banyak dapat anugerah dan penyelidikan dari beberapa Universiti terkemuka Dunia dan terbukti berkesan ( Universiti Oxford, Kingston London dan banyak lgi . 4. 100% bahan di import dari Oversea yang terpilih dan berkualiti . 5. lutein yang ada dalam produk telah mendapat PATERN dari US sebagai syarikat pertama di asia yg menggunakannya dalam produk ni . 6. Int3 merangkumi IQ, EQ (emosi) dan Fizikal ( kesihatan) . 7. Jika anak anda tak nak makan anda boleh meletakkannya dalam aiskrim or apa2 makanan or dalam susu mereka. . 8. 1 kotak ada 30 sachet dan sgt murah berbanding dekat luar biasa 14 sahaja dengan harga tinggi.. . 9. Pertama di Asia utk kanak2 #NoSugarAdded . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #student #nur #melodi #isteriuntukdisewa #seriburindu #gv5 #cintatiadaganti #rr4utabletgenius #rr4ugeniusoriginalmurah #rr4utablet #tabletgenius #parents #ibubapa #kids #kidssupplement #kidsootd #supplementkanakanak #kanakkanak #geniustablet #geniuskid #sekolah #teacher #cikgu #parentingtips #int3tree #ResultsAnakBagusAsbabInt3tree

0

_putriaspammacc__

Satu lagi Maha Karya Anak Bangsa..Subhanallah.. dipandang2 sampe kapan juga ga bosen2. Jadi paham, genius pada bidangnya kaya gini. FM dgn musiknya dan AP dgn gambarnya, keduanya punya imajinasi luar biasa. Mereka yg selalu tampil sempurna meski sdg lelah dan orglain memaklumi tak apa jika tdk bagus. Tapi mrk menolak, harus sempurna dan ga bs membuat karya sama utk kedua kali yg pola yg sama.. Subhanallah.. bersama Rudi Suryadi. @_rudisur_123 @mushkymangoe #paintArt #artmainstream #amiraart #geniuskid #geniuslady #artsuper #akrilikpaintart

5

uniquesalon_hairbykrissyg


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 151