Giftreviewmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jiwanggmeh_

3

videodjremix_

7

sheedadanz

0

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

videodjremix_

0

videodjremix_

7

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

0

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

0

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

khyxra

1

gegirls.wardrobe

🔥RESTOCK HOT SELLING🔥 EXCLUSIVE DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT RM79 TAK TERMASUK POS . CODE: LILY 1-5 (start from left) COLOR: . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENT W/O STRECHING tanpa strech (1 side) . TOP (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . FREE SIZE **1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE PREMIUM COTTON (TAK MELEKAT, TAK PANAS, SUSAH KEDUT & TAK JARANG) ️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

coach_misselina

Saya dah dpt berat ideal dan bukan lagi mimpi bagi saya. . Mudah sangat NAK turunkan berat badan.. . Selepas saya ikut program saya turun 8 kg. . Kalau NAK tau Mcna nk kurus dan sihat boleh pm @ wasap 0175628933 . #sihatcantik #sihatdancantik #giftreviewmalaysia

1

gegirls.wardrobe

.❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

gegirls.wardrobe

.❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

gegirls.wardrobe

.❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

gegirls.wardrobe

.❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

officialeyqakayraaaa

Tak tahu mcm mna nak selesaikan masalah rambut ? Senang je, follow @prodruff_hqofficial 😍 mmg akan dpt selesaikan smua masalah rambut yg korang alami . Sebab produk prodruff behindskin nie mmg the best lha 👍 I already use, alhamdulillah, dah takda kelemumur and rambut gugur 💗 so follow @prodruff_hqofficial @prodruff_hqofficial #giftreviewforeykaa #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah 3/7

0

zulaihayaacob

Think of all the good moments of today and keep a smile for tomorrow! Good night! 💖 . . . @plussize_blinkblink769 . . . #giftreview #giftreviewmalaysia #ootdcurvy #plussizemalaysia #plussizemalaysiaootd #bigsizemalaysia #plussizefashion #kakshitireview

1

aleyatrisya

Nak kulit gebu gebas ? Velours Collagen sedia membantu masalah kulit gelap , kusam , atau tak cukup putih dengan hanya Kemam2 je terus putih tau 😍 Saya pun consume rasa dia sedapp + kesan dia memang macam injection. Velours Collagen ni fungsinya lebih berkesan 2x ganda tau antaranya 😘. ✔mengatasi kulit eksim dan membuat kulit lebih cantik putih yang menarik ✔membantu menghilangkan kulit kusam ✔menegangkan kulit wajah dan satu badan ✔kulit kembali kencang seperti kembali remaja ✔mengecut jerawat dan menjadi kulit lebih licin. ✔mengatasi masalah ton kulit yang tidak sekata ✔membantu mengecilkan liang pori kulit wajah ✔mengatasi kulit kering NAK PUTIH SATU BADAN FOLLOW IG @velours_hq . @Velours_hq pun ada sediakan produk kurus 100% bahan semulajadi. Jom follow @Velours_hq @Velours_hq @Velours_hq Berminat boleh terus order ws : 011-31213518 ws : 011-31213518 ws : 011-31213518 #ubatpemutihkulit #putihberkesanseawal7hari #review #giftreview #giftreviewmalaysia #putih #giftreviewproduct #reviewbarang #velours

1

gegirls.wardrobe

❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

0

gegirls.wardrobe

❤️❤️NEW ARRIVAL❤️❤️ DOLLY 2LAYER KEPUK2 TOP(kembang) + MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : BAZ COLOR : . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19.5inch Length 25inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 23inch Hips 30inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 40.5inch Hips 17inch . MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang) P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) ❤️WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

0

bgperfumesofficial

Alhamdulillah siap jugak.. Ready to COD ESOK 😊 . ☑️REDEEM YOUR RM20 VOUCHER NOW. from 1 JULAI 2018 - 31 JULAI 2018.. mengikut terima dan syarat. . ☑️Kami juga menyediakan khidmat SERVICE WRAPING GIFT N custom sticker sesuai untuk dijadikan hadiah utk yg tersayang . Birthday dll. . ☑️B&G perfume is a Inspired perfumes (EDP) yg mengeluarkan wangian 19lelaki dan 24wangian wanita yang terbaik bagi tahun 2018 yg boleh tahan sehinggga 8-24jam . . ☑️Untuk COD pon boleh area gombak . aper ape Boley deal dgn saya 0173265265 @bard bow . ☑️Untuk nk jdi agent pon boleh. Min 10 botol jer . ☑️ DROPSHIP free sample tester 1week 😉 . @bard_bow 0173265265 @bard_bow 0173265265 #followme @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial . #bgperfumes #jomwangi #localbrand #coolncalm #menperfumes #womenperfumes #confident #jewellery #girl #girlperfumes #wangi #fatherday #birthday #corporate #makeup #giftreviewmalaysia #fashion #stylish #trend #stylo #minyakwangi #men #man #model #cosmetics #motivation #trendy

0

makeupbyidzaara

0

makeupbyidzaara

2

kosmetikmurah.axyshx

2

kosmetikmurah.axyshx

2

makeupbyidzaara

1

garlicbalm_ampang

🌸🌸Kekadang kite sibuk dan tak ada masa untuk bawa anak2 pegi shopping.Itu belum lagi kira lagi kalau keluar kena tempoh jem, cari parking, sesak dgn org ramai berebut barang.. 🌸🌸 . . 👨‍👩‍👧‍👦Mummykids.store ada jawapannya. Terdapat pakaian dari new born, toodler,accessories budak2, beg budak2/mummy, dan mcm2 lagi.. . . ✔ Trusted Seller💯 🛍Ready Stock/Pre Order 10-14days (shipping from overseas) 💵Accept deposit payment . . 🦄Jom klik dan shopping kat🦄 @mummykids.store @mummykids.store . . . #swapreviewmalaysia #swapreviewigmalaysia #swapreviewig #swapreviewfreemalaysia #swapreviewfree #swapreview #giftreviewmalaysia #giftreview #reviewigshop #reviewig #swapreviewigshop

2

biendalovers

Nampakkkk netizen2 semua terimalah nasihat drpd kesayangan @biendalavienda kami dgn hati yg terbuka ye.. peace no war ✌✌✌. Tq @instaonline.com.my for the article! ❤❤❤ . Jangan lupa saksikan official music video terbaru Bienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉 . Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm. . #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #KasiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #ArtisMalaysia #Hijabista #Ohsem #Merecik #KitaOK #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #Meletop #BiendaLovers💋

0

team_dyxy_lovers

CANTIK DALAM MASA 5 MINIT!!! ALHAMDULILLAH. Dengan penggunaan yang konsisten, mampu mencantikkan kulit. Bebas kering dan kusam, serta mampu menjimatkan masa dan duit awak2 semua. Dalam era, serba serbi kena keluarkan duit, kita wajib memilih produk yang menjimatkan tetapi tidak merosakkan muka. Kenapa jimat? Sekali beli, pakai tahan 3~6 bulan. Memang jimat habisss. Tambahan,ada yang guna sampai 7 bulan tau. Seharian tahan hingga 8 jam. Memang menguntungkan tak perlu bedak, tak perlu concealer. Cuma BC cream & spray. Nak cuba? Nak try? Tapi tak pandai mekap? Jangan risau, mira akan ajar mekap paling simple, tetapi effect yang sangat lawa. InsyaAllah. Kawan2 yang berminat boleh terus pm wasap: http://www.wasap.my/60102809839/nakcantikdengandyxy @tinggalkan no anda di ruangan komen. 🔥Fast action.fast result. Grab yours now! 🚗Cod: wangsamaju/setiawangsa/keramat/setapak/gombak/uiamgombak/kl 📪free postage to all semenanjung malaysia #teammiradyxy #dyxywangsamaju #dyxykeramat #dyxysetapak #dyxygombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxykl #giftreview #giftreviewmalaysia #naelofar #naelofarhijab #belofa #belofainstant

3

straight_pro_by_maria

TESTIMONI 👇 . dari @queen_millar . . . . MAHU RAMBUT LURUS, LEMBUT DAN KEMAS TANPA PERLU KE SALOON ?? . . Dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? Tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷 JANGAN BERHENTI MEMBACA !! . . Produk Straightpro - Straightening Hair Set dihasilkan dari teknologi German. . Diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta HALAL dipakai. Produk ini juga ada kelulusan KKM ✅ Satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu : 1- Straightening Cream (120 gram) 2- Neutralizer Cream (120 gram) 3- Sleek & Shine Serum (30 ml) Paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. Effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!. . . . Jom dapatkan produk Straight Pro - Straightening Hair Set ni pada harga terlajak laris. 😎 . Order ➡ +6017 784 1743 @ follow @straight_pro_by_maria Order ➡ +6017 784 1743 @ follow @straight_pro_by_maria Order ➡ +6017 784 1743 @ follow @straight_pro_by_maria . . #pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelurusrambutmalaysia #pelurusrambutberina #pelurusrambutpixxel #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral #pelurusrambutlelaki #pelurusrambutperempuan #pelurusrambut #pelurus #pelurusrambutmurah #straightpro #rambutcantik #rebonding #salonrambut #straighthair #rambutrebonding #hairstyle #malaysiabaru #terimakasih #giftreviewmalaysia

0

bsbyzieyrazailani

0

beby_farah

35

team_dyxy_lovers

KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK 😍 . Apa korang rasa bila ada yang bertanya korang macam nih..... . . "Eh! Ko ni makeup ke tak ni?? Kulit ko nampak flawless, natural look macam awek korea la" Kembang setaman rasanya 💃💃... . Jangan risau..angan anda boleh jadi kenyataan dengan DYXY Cosmetics 100% . Terbukti lebih 30,000 testimoni Dyxy yang berjaya selesaikan wanita di Malaysia ni. . . Berminat? Click chat di bio...@ http://www.wasap.my/60102809839/promodyxy . Whatsap: 📲📲 0102809839 ~cik mira 📲📲 0102809839 ~cik mira 📲📲 0102809839 ~cik mira Free cod: wangsamaju/setapak/setiawangsa/keramat/gombak/uiam gombak/ lain2 tempat bincang dulu..😘 #dyxywangsamaju #dyxykeramat #dyxysetapak #dyxygombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxykl #teammiradyxy #dyxylover #giftreview #paidreview #giftreviewmalaysia #janganbencicintaku #ciksempurna

1

bsbyzieyrazailani

0

ech.maz_official

PART 2 - KIRA JADILAHH NAK REPEAT ORDER 3 TERUS! Berat turun 10kg, berak pun lawas. Bukan cirit okay, Langsina bukan macam supplement/jamu/slimming product/fat burner yang lain yang menyebabkan anda cirit birit dan sentiasa memulas tak selesa! 95% dari customer bella yang consume Langsina ada masalah obesiti, gemuk dan masalah utk buang air besar. Lepas consume tahu hasilnya apa? ✅ Baru consume sebotol turun 5-10kg ✅ Badan semakin ringan ✅ Berat makin hari makin menurun ✅ Badan inch loss makin mengecil ✅ Pembuangan semakin lancar TIADA LAGI MASALAH SUKAR BUANG AIR BESAR/SEMBELIT/BUASIR! SELESAI 🤷🏻‍♀️ Jadi berapa manfaat dan kebaikan yang anda dapat dengan hanya 1 produk Langsina? Banyak dan luar dalam sihat cantik 🔥 www.wasap.my/60142958608 #nakkurus #kurus #diet #ramenchallange #tiktok #instafam #instafamous #instareview #tiktokmalaysia #slim #gemok #detox #murah #kurusjimat #perapat #cantik #instafamousmalaysia #giftreview #giftreviewmalaysia

1

ech.maz_official

PART 1 - BERAT SEBELUM 95KG DAH DAPAT 85KG PADAHAL SELALU LUPA DAN SKIP TAK KONSISTEN! Wah adil kah ini? tak konsisten, skip skip pun tetap dapat turun 10kg dengan begitu saja? Dah Jauh lagi target katanya nak turun 20kg lagi. Tahu dia nak apa whatsapp kita? See next post! 🤫 www.wasap.my/60142958608 #nakkurus #kurus #diet #ramenchallange #tiktok #instafam #instafamous #instareview #tiktokmalaysia #slim #gemok #detox #murah #kurusjimat #perapat #cantik #instafamousmalaysia #giftreview #giftreviewmalaysia

1

ech.maz_official

SAYANG NAK TINGGAL LANGSINA, RUGI TAK TERUSKAN SAMPAI MENJADI! Feedback dari kawan sekolah echah sendiri yang puas hati consume Langsina. Hati hati lepasni dia mau sign up agent tau! Sebab tahu Langsina product yg btul btul berkesan 😁 🔥 Orang tegur dah makin kurus 🔥 Dah takde berak sembelit 🔥 Berak takperlu teran sampai terkeluar buasir 🔥 Banyak kentut dan berpeluh 🔥 Rugi tak teruskan sampai menjadi! Dah la berat turun, lemak keliling badan dibakar dgn baik. Buktinya? Inch loss dan badan smakin mengecil! Korang bila lagi nak kena tgur makin kurus, asyik kena puji makin sihat jurr 😛 www.wasap.my/60142958608 #nakkurus #kurus #diet #ramenchallange #tiktok #instafam #instafamous #instareview #tiktokmalaysia #slim #gemok #detox #murah #kurusjimat #perapat #cantik #instafamousmalaysia #giftreview #giftreviewmalaysia

1

nurulsofiaa

Congratssss fr all the graduations🙆🏼‍♀️. . . . Yg taktahu nk cari baju raya haji ni kat mana ? Nk simple simple ? Tak pans ? haaaa , blh cari dkt @kaia.rtw ... . . btw , Thnkyou @kaia.rtw fr the baju❤️. Tak menyesal pakai , lgi lgi dgn cuaca yg panas terik sgt sgt ni😭, But its sokay, The kain cotton was so amazing takpanas pun😭, Kain pun lembut je 😭. Thnkyou sooo much @kaia.rtw ❤️. Love your baju❤️. Grab now girls fr raya haji😍😍😍. . . #giftreview #giftreviewmalaysia

1

sijomall_taiping

Ada yang nak kurus ? Tanpa makan ubat kurus. . . Dah ramai berjaya kurus dengan losyen sejuk wangi nie. ▪Kecilkan peha dan runcingkan muka ▪Kempiskan perut dan rampingkan pinggang ▪Kecilkan lengan dan hilangkan selulit . . Sebulan boleh loss 5kg - 10kg jika diamalkan secara konsisten.. Wasap sini ➡ +6010 565 8177 . . #uqashasenrose #syafiqkyle #neelofa #zizanrazak #ctdk #yusoffalqardawi #bagmurahmalaysia #handbagmalaysia #instafamousmalaysia #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #slingbagmurahmalaysia #backpackmalaysia #taiping #sexyladygold #lotionkurus #berrystoberry

1

sijomall_taiping

Ada yang nak kurus ? Tanpa makan ubat kurus. . . Dah ramai berjaya kurus dengan losyen sejuk wangi nie. ▪Kecilkan peha dan runcingkan muka ▪Kempiskan perut dan rampingkan pinggang ▪Kecilkan lengan dan hilangkan selulit . . Sebulan boleh loss 5kg - 10kg jika diamalkan secara konsisten.. Wasap sini ➡ +6010 565 8177 . . #uqashasenrose #syafiqkyle #neelofa #zizanrazak #ctdk #yusoffalqardawi #bagmurahmalaysia #handbagmalaysia #instafamousmalaysia #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #slingbagmurahmalaysia #backpackmalaysia #taiping #sexyladygold #lotionkurus #berrystoberry

0

sijomall_taiping

Ada yang nak kurus ? Tanpa makan ubat kurus. . . Dah ramai berjaya kurus dengan losyen sejuk wangi nie. ▪Kecilkan peha dan runcingkan muka ▪Kempiskan perut dan rampingkan pinggang ▪Kecilkan lengan dan hilangkan selulit . . Sebulan boleh loss 5kg - 10kg jika diamalkan secara konsisten.. Wasap sini ➡ +6010 565 8177 . . #uqashasenrose #syafiqkyle #neelofa #zizanrazak #ctdk #yusoffalqardawi #bagmurahmalaysia #handbagmalaysia #instafamousmalaysia #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #slingbagmurahmalaysia #backpackmalaysia #taiping #sexyladygold #lotionkurus #berrystoberry

2

ryanersmy

Guys..Jom vote byk2 Lagu Baru Nak Up ... #Samasama by @farihaarazak ft @ryandeedat untuk CartaEra40... ****Klik link untuk vote kat bio ye..thank you..guys 😘 #lagubarunakupera • • • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ • • JOM FOLLOW IG @ryandeedat #artismalaysia #Salimah #Mama #RyanDeedat #farihaxryandeedat #ryandeedatfanpage #indigitalmusic @indigitalmusic @supportersofryandeedat • • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ • • #isteriuntukdiiktiraf #nakngepek #naksentap #malaysiancover #coverstarera #megadrama #instaseleb #panamadance #lafazkankalimahcintamu #bangi #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy #giftreviewmalaysia #komikmalaysia #takadacintasepertimu #ootd #instafamousmalaysia #igshopmalaysia

2

mbzbeauty

Thanks handsome boy for using the myshine combo set! Grab the myshine now if uolls nk kulit glowing mcm aliff ni! Now myshine dh ada combo set, tambah cleanser & scrub! So mmg lg benefit sgt if grab the whole set tau! Mmg lg gempaks effect dia! Sng kan skrg semua dh satu set! Tkyh dh cari yg lain2 😊😊 Satu set hanya RM100 je tau korg! So cpt grab noww 💋💋💋 . #Repost @aliffarhan.n with @get_repost ・・・ #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia Ok Alif just guna set combo MYSHINE FOR MEN ada SERUM,SCRUB & CLEANSER dari @mbzbeauty untuk matikan jerawat, hilangkan parut jerawat, whitehead,blackhead & pori2 muka. Sesuai untuk semua lelaki. Korang kena dapatkan sekarang sebab dorang tengah promo RM100 je untuk 3 set ni. Tapi alif nak bagi giveaway free set MYSHINE FOR MEN ni, siapa yang follow @mbzbeauty dan like mana2 gambar @mbzbeauty, comment done kat bawah, alif pilih sorang nnti❤️. . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #HighQualityLipmatteCream #uitm #instafamous #MyKissLipMatteCream #MyshineSerumScrubCleanser #MyprettyHairScalpSerumSpray

4

saifulapek

TERIMA KASIH atas sgala sokongan slama ni. terharu, rendah diri & seikhlas hargainya sgt2. Syukran 🙏🏻😎 film #4madu #throwback • RepostBy @biendalovers: "Kesayangan @biendalavienda bersama dgn pelawak-pelakon & Bintang Paling Popular ABPBH edisi 2003 iaitu Abg @saifulapek 😉😉😉. Dikesempatan ini admin & Team @biendalovers mendoakan semoga Abg Saiful sentiasa tabah & kuat dlm mengharungi pelbagai dugaan serta cabaran dlm industri.. teruskan berkarya & kami pun support abg juga, you are truly legend in your own way! 💪💪💪 terima kasih juga sbb sudi berlakon dgn kesayangan Kak Bienda kami menerusi sitkom Senario 2010 mahupun filem Madu 4 😍😍😍 . . Jangan lupa saksikan official music video terbaru Bienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉 . Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm. . #SaifulApek #GituGituApek #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #KasiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #ArtisMalaysia #Hijabista #Ohsem #Merecik #KitaOK #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #Meletop #BiendaLovers💋"

74

pelurusrambut_murah

Salam maghrip 😘 . Mari luruskan rambut di rumah 😉 . Hanya sejam diperlukan 😎 . . . . . . MAHU RAMBUT LURUS, LEMBUT DAN KEMAS TANPA PERLU KE SALOON ?? . . Dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? Tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷 JANGAN BERHENTI MEMBACA !! . . Produk Straightpro - Straightening Hair Set dihasilkan dari teknologi German. . Diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta HALAL dipakai. Produk ini juga ada kelulusan KKM ✅ Satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu : 1- Straightening Cream (120 gram) 2- Neutralizer Cream (120 gram) 3- Sleek & Shine Serum (30 ml) Paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. Effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!. . . . Jom dapatkan produk Straight Pro - Straightening Hair Set ni pada harga terlajak laris. 😎 . Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah #pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelurusrambutmalaysia #pelurusrambutberina #pelurusrambutpixxel #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral #pelurusrambutlelaki #pelurusrambutperempuan #pelurusrambut #videoreview #pelurusrambutmurah #straightpro #rambutcantik #rebonding #salonrambut #straightprogombak #straighthair #straightprokl #straightprokualalumpur #rambutrebonding #straightproputrajaya #straightpromalaysia #hairstyle #malaysiabaru #rambutkerinting #giftreview #giftreviewmalaysia #straightproindonesia

0

daddysuwek

7

pelurusrambut_murah

Who says you have to spend a fortune to have great hair? 😎 . Borhan pun boleyh. Bagaimana pula dengan anda? 🤨 . Anda juga mampu lakukannya 😘 . . . . . . MAHU RAMBUT LURUS, LEMBUT DAN KEMAS TANPA PERLU KE SALOON ?? . . Dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? Tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷 JANGAN BERHENTI MEMBACA !! . . Produk Straightpro - Straightening Hair Set dihasilkan dari teknologi German. . Diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta HALAL dipakai. Produk ini juga ada kelulusan KKM ✅ Satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu : 1- Straightening Cream (120 gram) 2- Neutralizer Cream (120 gram) 3- Sleek & Shine Serum (30 ml) Paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. Effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!. . . . Jom dapatkan produk Straight Pro - Straightening Hair Set ni pada harga terlajak laris. 😎 . Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah #pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelurusrambutmalaysia #pelurusrambutberina #pelurusrambutpixxel #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral #hairstraightener #pelurusrambut #videoreview #pelurusrambutmurah #straightpro #rambutcantik #rebonding #salonrambut #greathair #badhairday #straighthair #straightprokl #straightprokualalumpur #rambutrebonding #straightproputrajaya #straightpromalaysia #hairstyle #rambutkerinting #giftreview #giftreviewmalaysia #straightproindonesia

0

dahlia.thebeautyhacks

0

akiddos

#giftreviewmalaysia (FOLLOW @seduction.my SEKARANG!!) ni la tips bibir akid kekal lembab dan tak merekah🤪❤️❤️❤️ Srs best pakai 😍😭 Dah la rasa pun macam gula gula tau!!!!🤭❤️ @seduction.my @seduction.my So apa tunggu lagi? Pergi borong dekat @seduction.my @seduction.my @seduction.my OKAY😘😘😘😘😘

68

bsbyzieyrazailani

Assalamualaikum​, Selamat Tengah Hari ❤ Jom kita sharing pasal toner hari ini. Ramai yang dah selalu dengar tentang toner, tapi tak semua faham fungsi dia. Jom kita checkout sikit 😄 . TONER ======= 1. Toner digunakan dalam step yang kedua (selepas cuci muka) on our daily skincare routine. . 2. Diformulasi untuk mengimbangi semula paras pH kulit selepas mencuci muka dan membersihkan sisa sisa kotoran atau mekap yang mungkin tertinggal. . 3. Dipakai bersama cotton pad dan disapu dengan lembut ke muka. Boleh juga terus sapu direct ke kulit muka then dap dap biar meresap ke kulit (for hidration) . 4. Kelebihan toner: ✔Menambah lapisan perlindungan kulit ✔Membantu menghaluskan liang pori ✔Mengetatkan jurang sel selepas mencuci muka ✔Mengurangkan penembusan kotoran dan pencemaran alam sekitar ke dalam kulit . 5. Pemilihan toner adalah mengikut jenis kulit. Orang yang kulit jenis berminyak lebih memerlukan toner berbanding kulit normal kerana bukaan liang pori mereka lebih ketara. . 6. Formulasi fungsi toner juga berbeza mengikut keperluan. Ada yang untuk mengawal minyak dan acne, ada yang untuk menambah kelembapan dan ada juga untuk anti-penuaaan serta whitening. Pstt.. APA KELEBIHAN TONER BY TRUE ISLAND 💦 😍😍 Anti Wrinkle & Whitening 1. Menyegarkan Wajah 2. Mencegah Kulit Kering 3. Membersihkan Wajah 4. Melembabkan Kulit 5. Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet 6. Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain 7. Mengecilkan Pori Wajah 8. Menstabilkan PH Wajah 9. Memutihkan Wajah 10. Menghaluskan Kulit #toneralaska #like4like #likeforfollow #followforfollow #instafamous #makcikbawang #kosmetikmurah #kosmetikmelaka #kosmetikmelakamurah #melaka #musically #melakamurah #melakafoodtruck #melakafoodtruckpark #dataranpahlawan #makhotaparade #klebang #familystore #giveawaymurah #paidreview #paidreviewmurah #malaysia #giftreview #giftreviewmalaysia #giveaway #giftreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewig

1

pinklove.collection

OMG ugaiss, cantik bling2 gitu 😍 Gambar kanan brg yg sebenar, gambar kiri item tu. 😍 Lagi cantik realiti bila kita sendiri pegang kan. Yang hitam pink tu freegift orabg . 😅😅Orang punya. Alhamdulilahh 😍😭 Sumpah cantik sampai sis pun nak juga. Siapa nak boleh pm sis. Harga Rm35 freepos je. Mana nak dapat barang siap freepos. 😍 Kecuali sabah sarawak kena tambah rm5 😅 Jom pm sis. Warna macam2 ada. Korang scroll and cari je 😍😍 #bajumurah #hoodiemurah #sayajualbaju #sayajualbajuperempuan #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumurahmurah #hoodiemurahmalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #lelongbajumalaysia #lelongkasihabis #instafamous #paidreviewmurah #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #accuntukdijualmurah #jualigcmurah #reviewmurahmalaysia

0

ech.maz_official

1

ech.maz_official

4

ech.maz_official

1

skinpotionserumkuantan

JERAWAT DAH HILANG, PARUT PULAK SUSAH NAK HILANG . Parut makin jadi HITAM . Dah buntu fikir cara nak hilangkan parut . Muka pulak makin hari makin KUSAM . Teringin nak cerahkan kulit macam orang lain . Tapi macam - macam dah produk try tak menjadi jugak ! 😣 Try SKIN POTION SERUM, Ciksu recommanded 100% 👍🏻 Awak tak cuba awak taktau kesannya sendiri tau . #SkinPotionOilkuantan #SkinpotionSerumkuantan #Aamyrarosli #MinyakPenyeriWajah #TestimoniSkinpotionOil #TestimoniSkinpotionSerum #Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #giftreviewmalaysia #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #bebytoratora #nursajat02

2

faraalipbutter_beautyshop

dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam

3

_aimysofea_

dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam

1

akyem_samad

Review produk terbaharu @brahimsofficial iaitu Nasi Goreng Kicap, Nasi Goreng Cina dan Nasi Goreng Pedas. Harganya tak sekitar RM6 bagi setiap pek dan ia didatangkan dengan berat 180 gram termasuk 300 kcal bagi setiap hidangan. . Sesuai untuk mereka yang nak melancong ke luar negara yang susah nak dapatkan makanan halal, suka jungle tracking atau malas nak masak selain tak sempat nak masak. . Saya pun dah cuba. Memang sedap. Anda? Follow and repost IG @akyem_samad . #fleur #kualalumpur #malaysia #pelebatrambut #produkbayi #masalahrambut #mamadontworry #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #igreview #igreviewmurah #igreviewmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #pengacara #pengacaramurah #pengacaramalaysia #emcee #malaysian #malaysianemcee #ootd #khidmatpengacaramajlis #gosip #ceritaartismalaysia #follow #video

1

eyettractive

It's Zenia Grey IS ON CLEARANCE SALE!! . 🌹14.5 mm 🌷Grey, 100, 125, 200, 300, 400, 500. 🌹Life span : 3 months disposable 🌹Rm 30 ONLYYY WITH FREE POSTAGEE! . 🌸 FREE LENS CASE WITH EVERY PURCHASE OF LENS. . 🌸 BUY 4 & GET 1 FREE LENS & 5 FREE LENS CASE. . . 📲Place your order with us. Fast respond ! +6014-622 1345. #hydrocorbrown #sweetyspataxbrown #pitchybrown #koreancontactlens #contactlensmurah #nobluklens #dropshipdiperlukan #lashesmurah #contactlenses #contactlensmalaysia #contactlensborong #contactlenspuffy #contactlens3tone #bulumatapalsu #bulumatanatural #eliseeyelashes #sayajual #bazarpaknil #dropshipmalaysia #eyelashextension #eyebrowsonfleek #eyeshadowpalette #brownlens #browneyes #eyes #beauty #contactlens #giftreviewmalaysia #igshopmalaysia

1

pelurusrambut_murah

TADAAAA~ 😎 . Amacam? Percaye tak skg? . Klu x caye, leyh tanye @nadzif_adnan . . . . . . MAHU RAMBUT LURUS, LEMBUT DAN KEMAS TANPA PERLU KE SALOON ?? . . Dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? Tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷 JANGAN BERHENTI MEMBACA !! . . Produk Straightpro - Straightening Hair Set dihasilkan dari teknologi German. . Diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta HALAL dipakai. Produk ini juga ada kelulusan KKM ✅ Satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu : 1- Straightening Cream (120 gram) 2- Neutralizer Cream (120 gram) 3- Sleek & Shine Serum (30 ml) Paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. Effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!. . . . Jom dapatkan produk Straight Pro - Straightening Hair Set ni pada harga terlajak laris. 😎 . Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah Order ➡ +6019 624 2686 @ follow @pelurusrambut_murah #pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelurusrambutmalaysia #pelurusrambutberina #pelurusrambutpixxel #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral #pelurusrambutlelaki #pelurusrambutperempuan #pelurusrambut #videoreview #pelurusrambutmurah #straightpro #rambutcantik #rebonding #salonrambut #straightprogombak #straighthair #straightprokl #straightprokualalumpur #rambutrebonding #straightproputrajaya #straightpromalaysia #hairstyle #malaysiabaru #rambutkerinting #giftreview #giftreviewmalaysia #straightproindonesia

3

naim.koko

Nasib baik ada kinesio tape dari @glory.arena . Takdelah susah sangat nak apply bila bersukan. . Nak tahu ke kegunaan kinesio tape ni? Komen “saya” . Nanti kita tunjuk video parody kegunaan dia. #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #giftreview #giftreviewmalaysia #brocuba

10

gegirls.wardrobe

📌RESTOK ❤️NEW ARRIVAL❤️ DOLLY SIDE SHAPE TOP+ MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : ALMA . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 20inch Length 26.5inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 25inch Hips 40inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . MATERIAL HIGH QUALITY PREMIUM STRECHABLE POLYESTER(tak melekat,tak panas,tak jarang&susah kedut) . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

0

gegirls.wardrobe

📌RESTOK ❤️NEW ARRIVAL❤️ DOLLY SIDE SHAPE TOP+ MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : ALMA . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 20inch Length 26.5inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 25inch Hips 40inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . MATERIAL HIGH QUALITY PREMIUM STRECHABLE POLYESTER(tak melekat,tak panas,tak jarang&susah kedut) . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

2

gegirls.wardrobe

📌RESTOK ❤️NEW ARRIVAL❤️ DOLLY SIDE SHAPE TOP+ MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : ALMA . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 20inch Length 26.5inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 25inch Hips 40inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . MATERIAL HIGH QUALITY PREMIUM STRECHABLE POLYESTER(tak melekat,tak panas,tak jarang&susah kedut) . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

gegirls.wardrobe

📌RESTOK ❤️NEW ARRIVAL❤️ DOLLY SIDE SHAPE TOP+ MERMAID SKIRT RM69 TAK TERMASUK POS . CODE : ALMA . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua! . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 20inch Length 26.5inch Sleeve length 23inch Armhole 7inch Waist 25inch Hips 40inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13.5inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . MATERIAL HIGH QUALITY PREMIUM STRECHABLE POLYESTER(tak melekat,tak panas,tak jarang&susah kedut) . FREE SIZE 1SIZE SHJ FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS) . WS : +6012-4593442 #tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijabers #tiktok #tiktokapp #musicallyapp #iphonex #sayang #tutorialshawl #shawl #bawalexclusive #bawalmanik #bawalcantik #bawalraya #tudungborong #tudungonline #tudungtruffle #moodrepublik #primavalet #bawalmurah #hijabstyle #raya #iphonex #giftreviewbykuya #giftreviewmalaysia #gift #love #snowcap #snowcapberhantu #jomraya #bajurayaviral #bajuraya2k18

1

anis.vellvet

3

anis.vellvet

2

anis.vellvet

3

liyana16_

Part 3 - - Okay yg ni part last .. 😊 - - Jom dapatkan set 2 in 1 serum WowSkin dgn harga promotion now ‼️ Rm70 only 😱 Harga asal Rm120❗️. Memang Woww lahh ‼️ - - Follow , buy and try okayy 😘 @wowskin.13 @wowskin.13 @wowskin.13 #wowskinserum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #reviewmalaysia #reviewigshop #reviewbyyana #assalamualaikum #kitaok #giftreviewmalaysia

4

liyana16_

Part 2 - - Okay untuk part 2 ni yana akan try pakai day serum before make up . Tengok lah hasilnya okay 😍 . Glowing tanpa pakai cream or powder hanya pakai day serum jerr 😱 - - *Kelebihan Day Serum & Night Serum 🔥 🔥MERAWAT PARUT JERAWAT DAN KULIT BERMASALAH DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI SEPANTAS 7 HARI JERR 😱 - - Hitam 🔜 Putih Jerawat 🔜 Flawless Kedutan 🔜 Kulit Tegang Kulit Kusam 🔜 Kulit Glowing - - Now promotion Rm70 only 🔥 So follow , beli and try okayy !!! @wowskin.13 - - Simple makeup by me 🤪😍 #wowskinserum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #reviewigshop #reviewmalaysia review #kitaok #reviewbyyana #vivavideo #tiktok #giftreviewmalaysia

0

liyana16_

Part 1 - - Hii guyss !! Harini yana nk buat review produk WowSkin serum . For your information Serum ni bagus untuk jerawat, bekas parut jerawat, melembapkan kulit, dark spots, skin glow, skin repair, colagen bosting, anti wrinkles dan juga bagus untuk sunburn 😱😱 . Memang Woww la produk ni 😍 - - So follow , beli and try okayy !!! @wowskin.13 @wowskin.13 😘 #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #wowskinserum #reviewmalaysia #reviewigshop #reviewbyyana #assalamualaikum #kitaok #vivavideo #tiktok #kakaksukareview #giftreview #giftreviewmalaysia

3

liyana16_

Hii assalamualaikum guyss .. okayy harini yana nak review Produk WowSkin serum . - - For your information Serum ni Bagus untuk jerawat, bekas parut jerawat, melembapkan kulit, dark spots, skin glow, skin repair, colagen bosting, anti wrinkles dan juga bagus untuk sunburn jgk tau 😱 .. Memang wow la produk ni 😍😍 - - Jom dapatkan serum ni @wowskin.13 @wowskin.13 @wowskin.13 - So follow , beli and try !!! @wowskin.13 #assalamualaikum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #wowskinserum #reviewigshop #reviewmalaysia #reviewbyyana #kitaok #giftreview #giftreviewmalaysia

6

sharifahsamirah

#reviewbysharifahsamirah #giftreviewmalaysia 💕🍃😋 . i love this color so much 😍😍😍 heavy satin , senang bentuk of course . sangat recommended sebab murah and ada PROMO ⚠️❌ . . thankyou fav twins 💕 @ainafaqeera @ainafareesa . from @f.duo_signature 🔥 @f.duo_signature @f.duo_signature @f.duo_signature

1