Giftreviewmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

syasyarushdeina_fanss

#giftreview #giftreviewmalaysia . Attention pakcik2 dan makcik2 bawang semua. Stop scrolling and tgk syasya makan popchiz ni. Krupp kraappp bunyi. Tak rugi tau cuma RM18 je sebalang. Ada 2 flavour, original (cheese) utk sesiapa yg taste omputih dan curry spicy utk sesiapa yg taste omputih tapi kemelayuan 🤣. Boleh follow ig sisto ni @popchizmalaysia and kalau nak order boleh wasap je www.wasap.my/60173700756. Nak buat duit sampingan pon boleh try jd ejen @popchizmalaysia. Barang senang jual jangan risau. 😉 #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

1

instafamousrr

Sedapnya korang tak nak kee ??? @gapodeo @barrels.my #giftreviewmalaysia

0

diarihidupkita_

3

diarihidupkita_

2

diarihidupkita_

2

biendalovers

Langkah & terus melangkah.. jangan pernah sesekali menyerah kalah. Jangan pernah untuk menoleh kebelakang, apa yg berlaku semuanya menjadi sejarah. Yg penting adalah hari ini, hari esok & hari2 yg seterusnya 💪💪💪 . Jangan lupa saksikan official music video terbaru @biendalavienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉 . Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm. . #JagaHati #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #CintaTiadaGanti #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #MaharajaLawakMega #MaharajaLawakMega2018 #MLM2018 #Mentor7 #GegarVaganza #GegarVaganza2018 #GV2018 #Meletop #BiendaLovers💋

0

jiwanggremix_

3

jiwanggremix_

1

jiwanggremix_

0

jiwanggremix_

1

hananaseer12

NEW ARRIVAL !! __________ Awadah square by Nenahijabs Material : Satin matte Size : 45" x 45" _ 🌸Kain superb senang bentuk 🌸Takkan berbulu bila dicuci 🌸Boleh labuhkan sehingga bidang 48 🌸Mudah digosok 🌸Tidak jarang 🌸Tak perlukan starch langsung untuk dapatkan awning yang ONPOINT!! 🌸 Jahitan sangat kemas 🌸High Quality __________ Price : RM25pcs *Exculde postage __________ Come & grab yours now ! WhatsApp 0174991415❤ #prelovedbynena#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle #arabicshawl #nenahijabs #shawlarabic #shawl #shawlmurah #awadahshawl #satinshawl #bazaarpaknil #sayajualshawl#bawalmurah#bawalmudahbentuk#bawalmanik#bawalmanikmurah#bawalshawl

2

hananaseer12

NEW ARRIVAL !! __________ Awadah square by Nenahijabs Material : Satin matte Size : 45" x 45" _ 🌸Kain superb senang bentuk 🌸Takkan berbulu bila dicuci 🌸Boleh labuhkan sehingga bidang 48 🌸Mudah digosok 🌸Tidak jarang 🌸Tak perlukan starch langsung untuk dapatkan awning yang ONPOINT!! 🌸 Jahitan sangat kemas 🌸High Quality __________ Price : RM25pcs *Exculde postage __________ Come & grab yours now ! WhatsApp 0174991415❤ #prelovedbynena#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle #arabicshawl #nenahijabs #shawlarabic #shawl #shawlmurah #awadahshawl #satinshawl #bazaarpaknil #sayajualshawl#bawalmurah#bawalmudahbentuk#bawalmanik#bawalmanikmurah#bawalshawl

1

hananaseer12

NEW ARRIVAL !! __________ Awadah square by Nenahijabs Material : Satin matte Size : 45" x 45" _ 🌸Kain superb senang bentuk 🌸Takkan berbulu bila dicuci 🌸Boleh labuhkan sehingga bidang 48 🌸Mudah digosok 🌸Tidak jarang 🌸Tak perlukan starch langsung untuk dapatkan awning yang ONPOINT!! 🌸 Jahitan sangat kemas 🌸High Quality __________ Price : RM25pcs *Exculde postage __________ Come & grab yours now ! WhatsApp 0174991415❤ #prelovedbynena#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle #arabicshawl #nenahijabs #shawlarabic #shawl #shawlmurah #awadahshawl #satinshawl #bazaarpaknil #sayajualshawl#bawalmurah#bawalmudahbentuk#bawalmanik#bawalmanikmurah#bawalshawl

1

hananaseer12

NEW ARRIVAL !! __________ Awadah square by Nenahijabs Material : Satin matte Size : 45" x 45" _ 🌸Kain superb senang bentuk 🌸Takkan berbulu bila dicuci 🌸Boleh labuhkan sehingga bidang 48 🌸Mudah digosok 🌸Tidak jarang 🌸Tak perlukan starch langsung untuk dapatkan awning yang ONPOINT!! 🌸 Jahitan sangat kemas 🌸High Quality __________ Price : RM25pcs *Exculde postage __________ Come & grab yours now ! WhatsApp 0174991415❤ #prelovedbynena#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle #arabicshawl #nenahijabs #shawlarabic #shawl #shawlmurah #awadahshawl #satinshawl #bazaarpaknil #sayajualshawl#bawalmurah#bawalmudahbentuk#bawalmanik#bawalmanikmurah#bawalshawl

1

hananaseer12

NEW ARRIVAL !! __________ Awadah square by Nenahijabs Material : Satin matte Size : 45" x 45" _ 🌸Kain superb senang bentuk 🌸Takkan berbulu bila dicuci 🌸Boleh labuhkan sehingga bidang 48 🌸Mudah digosok 🌸Tidak jarang 🌸Tak perlukan starch langsung untuk dapatkan awning yang ONPOINT!! 🌸 Jahitan sangat kemas 🌸High Quality __________ Price : RM25pcs *Exculde postage __________ Come & grab yours now ! WhatsApp 0174991415❤ #prelovedbynena#tutorialshawl #tutorialhijab #tutorialhijaber #tutorialbynena #tutorialbawal #love #giftreviewbynena #giftreviewmalaysia #giftreview #gift #hijabstyle #arabicshawl #nenahijabs #shawlarabic #shawl #shawlmurah #awadahshawl #satinshawl #bazaarpaknil #sayajualshawl#bawalmurah#bawalmudahbentuk#bawalmanik#bawalmanikmurah#bawalshawl

1

___videosong._

0

nrhwz.aqilzulkilfie

#giftreviewmalaysia Tag 2 rakan yang suka makan chocojar❤️ Follow @barrels.my -------------------- Jadi antara agen yang pertama di SABAH & SARAWAK! area semenanjung pun masih diperlukan! Setiap bulan ada rewards! EMAS, iPhone, JAM dan lain-lain. ADA BEBERAPA AGEN BUAT SALES RM360 TAK SAMPAI 12JAM!! Jom join sekarang! Menggunakan chocolate premium, bubble rice yang crunchy. Tak perlu rendam. Feedback? Terlalu banyak. RM10 bersama topping tau! Follow @barrels.my sekarang! @barrels.my @barrels.my @barrels.my

0

ay.eesh

Purple day / awkward face / failed in styling the shawl What do u think ? 🤔🤣🌸 #giftreviewmalaysia

32

azie_prettygirl

Follow @dyxyfyqa.kl @dyxyfyqa.kl @dyxyfyqa.kl . Hey ladies out there, korang yang tak reti make up sekarang dah boleh gojes dengan dyxy tauuuu . . Korang wajib dapatkan 1SET DYXY COSMETICS 😍 ada ; 🌹 bc cream dyxy 🌹 face mist green tea dyxy 🌹 brush dyxy . . hanya 3 ITEMS ni korang akan gojes dan glowing tauuuuu. Bc cream full coverage, ada uv protection, tekstur sangat ringan. Tip top perghhhh uols 😍😍 Dengan brush gebus gebas tu thorrbaikkkk👍🏻👍🏻👍🏻 . . Face mist green tea boleh KECUTKAN JERAWAT korang, bagi glowing effect, make up tahan lebih lama dan kaya dengan mineral tauuuu. 😍😍 memang best 👍👍 fresh gilos . Apply bccream dap dap dengan brush dyxy then spray face mist. Pergh dah cun awak oiiiiiiii 😘😘😘 boleh follow @dyxyfyqa.kl • • • #musicallymalaysia #tiktokindonesia #lawakhambar #kiniviral #lawakteroks #giftreview #giftreviewmalaysia

2

azie_prettygirl

Korang suka warna apa ? 🤔 Me : blue ☺ • • • 🧕🏻 @tudung.daisyy 💞 • • • @tiktok @tiktokmusicallymalaysia @tiktok.instafamousx @tiktok.malaysia @tiktok.instafamouszsx @tiktok__malaysia @tiktokofficialindonesia @thebestmusicallyy._ @muser.generation @musically.instafamousz @musicallyinstafamous._ @lawak.teroks @lawak_hambar @kini.viral @musically_instafamous__ @musically__malaysia @musically.instafamousz #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokindonesia #giftreview #giftreviewmalaysia #musicallymalaysia #tiktokindonesia #kiniviral #lawakteroks #lawakhambar

4

myfarstore

0

myfarstore

1

myfarstore

Get your custom case now ! We can print anything on the back of the case . ANYTHING GUYS 💖. . ✅ Fullprint Hardcase. ✅ Backprint Softcase. ✅ Rubbercase. - - Any models available, just click on my HIGHLIGHTS 💯 . . RM45 only ! 🔥 . ETA 3days to 1 week . . 📲Ws +60149077466 . #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #casingmurah #onlineshopping #kedah #casing #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #sayajual #casinghp #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicasing #casingiphone #terlajaklaris

2

xiangqi._

❗️ATTENTION ❗️ - NAK FREE PROMOTE ?😱 - 1. FOLLOW @liveana2xx @liveana2xx @liveana2xx 2. COMMENT “done” 3. TAG rakan korang join sekali ! - 📌wajib spam “done” klau nk menang 📌tamat ? 20 / 11 / 18 - SENANG JE KAN ?😍 - #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah #freepromote #promotefree

46

myfarstore

Get your custom case now ! We can print anything on the back of the case . ANYTHING GUYS 💖. . ✅ Fullprint Hardcase. ✅ Backprint Softcase. ✅ Rubbercase. - - Any models available, just click on my HIGHLIGHTS 💯 . . RM45 only ! 🔥 . ETA 3days to 1 week . . 📲Ws +60149077466 . #bazaarpaknil #kedaionline #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #moodrepublik #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaronline #bazarmalaysia #freepostage #casingmurah #onlineshopping #kedah #casing #kedahonlineshop #belionline #2018 #salemalaysia #artismalaysia #sayajual #casinghp #sayajualonline #giftreviewmalaysia #malaysiabazaar #malaysia #kedaicasing #casingiphone #terlajaklaris

0

dahlia.thebeautyhacks

FLASH SALE 11% DISCOUNT FOR ALL ITEM THE BEAUTY HACKS _ Jarang TBH nak buat sale ni. So apa kata korang ambil peluang ni untuk grab all your favourite item TBH. Masa ni la borong habis habisan sebab harga turun sebanyak 11% _ Jadi korang dah ready ke? 20 November jam 11 pagi kami akan start buat Sale!

1

azie_prettygirl

Jom grab laju2❗❗ Harga Jimat postage hari ISNIN last tau🙈🙈 ⚘ SELFIEDOLL FOUNDATION RM35 inc pos❗ ⚘ SELFIEDOLL BEAUTY SPRAY RM30 inc pos ❗ Selasa harga back to normal🙊🙊 Menyesal hampa bila tak grab hari nih😏 PM jika berminat ❗follow @selfiedoll_foundation_n9 @selfiedoll_foundation_n9 @selfiedoll_foundation_n9 • • • #paidreviewrm10 #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #tiktokindonesia #giftreview #giftreviewmalaysia

2

dahlia.thebeautyhacks

Ingin hilangkan jeragat? Pastikan anda keluar rumah dengan memakai sunblock setiap hari. Pilih SPF30 ke atas untuk protection yang lebih baik.

2

vxdeo.jiwang.best

Tag someone . . . . #lagujiwang#videojiwang#jiwang#cinta#rindu##sedih#katasedih#vidiosedih#videosedih#katasedih#ayatsedih#jiwang#ayatjiwang#lagujiwang#videojiwang#baby#sedih#ayatpasrah#ayatsedih#ayatkecewa#sakithati#ayatsentap#ayatmanis#moveon#musicallymalaysia#musically#tiktokmalaysia#tiktok#lawakhambar#lawakboring#review#reviewmalaysia#giftreviewmalaysia#paidreview#lagujiwang❤😭#ayatjiwang

1

azie_prettygirl

Siapa macam ni , kita geng ‼️ (tag kawan korang yang suka bersiap lambat 😂) • • • @tiktok @tiktokmusicallymalaysia @tiktok.instafamousx @tiktok.malaysia @tiktok.instafamouszsx @tiktok__malaysia @tiktokofficialindonesia @thebestmusicallyy._ @muser.generation @musically.instafamousz @musicallyinstafamous._ @musically_instafamous__ @musically__malaysia @musically.instafamousz #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokindonesia #giftreview #giftreviewmalaysia #musicallymalaysia #tiktokindonesia . . . Repost by @itsmeazie.__

1

dhira.thebeautyhacks

AWAS!!! JANGAN BELI 1 TAKUT TAK CUKUP 😝 _ Tekstur dia memang best gila. Tak creamy, tak melekit. Walaupun matte finishing, langsung tak mengeringkan bibir. Paling penting rasa macam tak pakai apa-apa kat bibir, ringan sangat! _ Rugi sape tak try. Dah bosan dengan koleksi lipstick yang ada tu, boleh la cuba Sistho Lipmatte pula. Confirm awak tak akan menyesal 😉 _ Ada 5 warna yang sesuai untuk semua jenis warna kulit, tak kiralah awak kulit hitam manis ke, sawo matang ke, kuning langsat ke, putih cerah ke, 5 warna Sistho Lipmatte ni sangat sesuai untuk awak. Slide gambar di atas ya! _ Setiap pembelian 2 lipmatte dan ke atas akan dapat Free gift dari kami 😍 Jom order sekarang sebelum stok sold out! _ To order, kindly WhatsApp 📲 0126549593 atau click link di bio untuk fast response

2

nraisah_israel

3

ana.damia

1

ana.damia

1

norizatizaki

0

noktahcinta_

36

noktahcinta_

31

thejambustore

PROMO 5 BUKU RM50 😍 . Apa keistimewaan kombo ini? Kombo legend kali ini khas kami buat untuk kalian mampu mendapatkan semua buku baru best seller terbitan daripada Aqada & Inspirasee dengan hanya RM 50 sahaja! . Best ke best? Mana nak dapat beli 5 buah buku hanya RM 50? Susah awak, susah 😉 . #aimanbanna #aqada #komboterbaik #bukuaqada #bukutarbiah #bukuilmiah #bukuagama #henshin #Dakwah #Tarbiah #BukuMotivasi #bukuislamik #bukubestseller #dakwahislam #usrah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersindonesia #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah

0

noktahcinta_

13

penyokong_perak_tbg

Berminat nk order jersi ni ??? Lekaih kome, jersi ni terhad.!!!..berminat nk order derect no ws dlm gmbar tu @nova_tee Ataupn "Swipe Up" kat ig admin utk derect no ws teman.. . . #thebosgaurus #thebosclothing .#WowPerakHebat #PerakTBG #perakfa #perakpower #perakian #TheBosGaurus ---------------------------------------------------------------------------- #paidreviewig #paidpromotemurah #paidreviewmurah #paidpromote #paidreviewrm10 #paidreview #paidreviewmalaysia #paid #iklanolshopmurah #iklaninstagram #iklanmurah #iklan #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreview #reviewigshop #review #reviews #reviewmalaysia #reviewmura #reviewigshop

3

mizshadira

#giftreviewbydira sebab tiba tiba tringat kek coklat🎂 siapa sini suka makan kek🎂lagi kek chocolate moist dia mmng sedap la😋 @inara_laila cuma red velvet dia kurang sikit mungkin dkt dira bagi orang yummy je😍 #paidreviewbydira#giftbydira #giftreviewmalaysia#paidreview

2

thejambustore

Dakwah ; Melakukan sesuatu yang baik untuk menyebarkan kebaikan kepada masyarakat. Sudah pasti ganjaran pahala diberi oleh Allah. . Jangan ingat lepas nikah dah tak perlu berdakwah lagi. Salah! Dakwah adalah tanggungjawab semua. Yang akan meneruskan perjuangan Rasulullah saw itu juga tidak lain tidak bukan kita semua ✨ . " Berdakwahlah ikhlas kerana Allah. Kerana ikhlas itulah yang mendidik diri kita sendiri untuk tidak merasakan kita sahaja mulia di dunia ini. " -- @zhrhs . Tepuk dada tanya iman, apa tujuan sebenar kita berdakwah? 😌 . Klik link di bio untuk dapatkan harga KOMBO AREEFxZHRHS + FREE POSTAGE untuk yang terawal ❤ . #MuslimahYangTersingkir #CintaHalal #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #BukuMuslimah #bukuislamik #bukubestseller #dakwah #dakwahislam #usrah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #igers #igersmalaysia #malaysia #nakbebel #nakpesan #igersmalaya #igersindonesia #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah @puisitarbiah

0

videojiwangmeh__

1

videojiwangmeh__

1

sihah_books

Untuk siapa buku Cinta Halal ini? Untuk seseorang yang mempunyai perasaan fitrah iaitu Cinta❤ Tetapi keliru, tidak tahu, buntu cara untuk menguruskan perasaan itu untuk menuju redhaNya. Buku ini khas untuk anda. Bacalah dengan niat keranaNya. Moga kamu akan temui jawapan untuk mengurus perasaan itu. Kombo CINTA HALAL dan BUAT YANG TERLUKA + Autograph Penulis +Freegift WHATSAPP 01124213689 WHATSAPP 01124213689 WHATSAPP 01124213689 Atau Klik link di Bio . #MuslimahYangTersingkir #buatyangterluka #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #cintahalal#BukuMotivasi #BukuMuslimah #dakwah #usrahhijarah #usrahsantai #dakwahislam #igers #usrahfitrah #igermalaysia #igermalaya #paidreview #islamicmotivation #paidreviewmurah #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmurah #usrah #dakwahislam #muslimpro #islamituindah #jualbukuislamic #akhlakmulia #lukisandakwah

0

videojiwangmeh__

1

videojiwangmeh__

1

idamanflowers_giftbox

FOLLOW @idamanflowers_giftbox !!! 🎁OPENING PROMO🎁 👌free pos ! 👌free pos !! 👌free pos !!! 🎁🌹real bunga dikeringkan❤️❤️❤️ 🎁🌹tak layu tau❤️❤️❤️ #rm30 #rm30 #rm30 Surprise gift yg Amat murah di Malaysia !!! Follow dan DM #rm30. And you can get free pos !!!📦 . . . . . . #giftboxmalaysia #onlinefloristmalaysia #giftreviewmalaysia #flowerboxmalaysia #boxmurah #rm30 #surpriseboxmalaysia #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia

0

yxsmine.ow

Mexwa Whitening Spray Make your dream become true.😍 Macam yg korang semua tahu mexwa ni lain dari yang lain.Kesan PUTIH tu nampak terus.Hanya sekali pakai je tau.konsisten je pakai putih tu akan kekal.So now we're still promotion.🤗Hurry up get this promotion n book now because stock always limited.Here,follow this IG @mexwa.multispray @mexwa.multispray @mexwa.multispray #gift #giftreview #giftreviewmalaysia #review #reviewmurah #reviewmalaysia

47

idamanflowers_giftbox

FOLLOW @idamanflowers_giftbox !!! 🎁OPENING PROMO 🎁 👌free pos! 👌free pos!! 👌free pos!!! 🎁🌹real bunga dikeringkan❤️❤️❤️ 🎁🌹tak layu tau ❤️❤️❤️ #rm30 #rm30 #rm30 Surprise gift yg Amat murah di Malaysia!!! Follow dan DM #rm30. And you can get free pos !!! 📦 . . . . . . #giftboxmalaysia #onlinefloristmalaysia #giftreviewmalaysia #flowerboxmalaysia #boxmurah #rm30 #surpriseboxmalaysia #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia

0

_ekaazienty

CIK KAK, BIBIR AWAK TU DAH KENAPA...? 👄 👄 👄 👄 Iye laa... Nape bibir cik kak nampak lebam, kering dan merekah je, semenjak dua menjak ni...? Ni mesti kurang minum air kosong lah teww... Cik kak jgn terover ghisau sgt yee... Nak bagi bibir tu nampak lembab, berseri dan penampilan bertambah menarik, senang jerr... Meh sini, pilih 5 jenis warna lipmatte yg menjadi kesukaan kaum hawa dan separuh hawa ni. Diperbuat drp bahan yg berkualiti, warnanya memang tak mudah pudar bila dioles pada bibir tapi ia mudah utk dicuci.... Harga tak mahal tapi kalau beli 3, lagi tak mahal dan berbaloi sgt2..., sebab ada diskaun promosi sehingga tarikh yg ditetapkan.... Tak sabar nk beli? 5 pilihan warna nude. 💋 Tidak terlalu kering & tidak terlalu lembab, sesuai sgt utk semua jenis kulit... 💕 COD: Milan, Dubai, Tokyo, Rome & Sydney. Kawasan Cheras, Tasik Permaisuri, Sg. Besi, Kajang, Segambut, Selayang dan yg berdekatan. Harga mampu milik, RM29 jerr.. Postage luar kawasan, RM8(SM) RM11(SS) Wasap je Pn. Jue www.wasap.my/60136702141/lipmate @asyraffcosmetic_cheras @asyraffcosmetic_cheras @asyraffcosmetic_cheras #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10 #paidpromotemurah #giftreviewmalaysia #giftreviewmurah

6

ootd_rm14


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118