Gjakove Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

thenie_tpavdekshme_

0

blejj.oonline

Monte i gjate 4 ngjyra kualitet i larte 44€ Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

lindita_101

0

fakte_dhe_thenie_

1

hotelcarshiaejupave

Te Premten dhe të Shtunën @hotelcarshiaejupave ju thërret🎊😍⠀ ⠀ Ju mirëpresim me muzikë të lehtë shqipëtare në shoqërimin e qiftin Shagla nga Korça si dhe me specialitetet tradicionale e verëra cilësore 🎶🍷🍽⠀ ⠀ Rezervimi i obliguar: 044 129 159⠀ ⠀ #winebar #livemusic #gjakove

0

ea_porosit_online

1

aloa_onlineshop

0

thenie_tpavdekshme_

0

blejj.oonline

Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

lindita_101

0

spitali_fati_im

Ju faleminderit për besimin. Jemi me fat që ju kemi🤝🙌 ⠀ Spitali Special FATI IM ⠀ 📍 Prishtinë: "Ulpiana" D9-H7/3 (1)⠀ 📍 Prishtinë: "Ulpiana" D6-H4/3-4 (2)⠀ 📍 Prizren: Përballë Spitalit ⠀ 📍 Gjakovë: Rr. "Dëshmorët e Lirisë" 114⠀ ⠀⠀ #hospital #laboratory #prishtine #gjakove #prizren

1

optika_roka

0

optika_roka

0

optika_roka

0

optika_roka

0

lindita_101

0

aloa_onlineshop

0

aloa_onlineshop

0

traditionalcouturetina

2

kafe_llafe_muhabet

0

blejj.oonline

Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

kidda.fanpage

😍😍#kidda#zurich#sweden#albania#kosovo#famous#instagram#hashtag#like#follow#thebest#superstar#Tøw#music#tøw#theonlyone#thebest#music#rap#dj#amsterdam#switzerland#zurich#netherland#albania#kosovo#gjakove#sweden#malmo#famous#like#follie#instagram#hashtag#supperstar#party#disco

0

lindita_101

Brenda cdo femre e cdo njeriu ekziston nje yll qeme pune, me villnet, me dije, me kemngulje mund te leshoj drite per te ndricuar boten nemenyren e vet. Une besoj tek cdo njeri!!!lindita 🌸💕🌸💕🌸#thenjeperjeten #peja #vajzat_shqiptare #shqiperia #albania #shqip #thenjeteshpirtit #shkup #fier #gjirokaster #vajzë #girlboss #tirane #prizeren #mitrovice #gjakove #shkupi #tetove #tuz #gjilan #prishtin #shqipe #shkoder #durres #sarande #fier #gjirokaster #theth #motivim #🇦🇱 #AL

0

press_zone

Cili Shok Muned Mu Kon Ky 😂😂😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina

3

press_zone

Komentoni qysh mun me pas emrin e arsimtari😂😂😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina

1

aan.decor

0

press_zone

Tag shok/shoqen qe sun qohet let 😂😂😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina

0

press_zone

E vertet 😂😂😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina

0

press_zone

Nostalgji 😂🤣🤣 😂😂😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina

1

aloa_onlineshop

0

baarihaas

#E63‘s#edition1#MB#Gjakove#KOsov#zürich#all#black#everything#😈☠️🔥

7

nosadzone

loving someone else should never make you fell like you don’t love yourself

17

blejj.oonline

Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

press_zone

Ahhahahahah 😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina #prishtinacity #pristina #peja #dragash #viti #ferizaj #getinjo #podujeva #prizeren #dhuratadora #dhurata #dualipa #ritaora #kmn #kmngang #kmnazet #azet •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

0

blejj.oonline

Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

_boxgiftkosova_

Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj pë më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

_boxgiftkosova_

Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj pë më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

_boxgiftkosova_

NEW Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj pë më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

_boxgiftkosova_

Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj pë më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

_boxgiftkosova_

Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj për më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

_boxgiftkosova_

Mund të porosisni thënjet sipas dëshirës tuaj për më shume na kontaktoni në DM📥 #kornize #quotesframe Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi

0

hartaeyjeve

Hartat tona të personalizuara të konstelacioneve yjore shfaqin pamjen aktuale të qiellit nga data dhe vendndodhja që ju ofroni! Këto janë ilustrime reale të qiellit aktual të natës & ditës, siç shihet në çdo vend kudo në botë, e cila u krijua nga një katalog prej mbi 1 milion yjesh dhe planetesh. #Porosit hartën tënde unike! . . #HartaeYjeve #PorositOnline #stars #Kosovo #Gjakove #Giftp

0

_boxgiftkosova_

Vazhdojnë ofertat e zbritjes deri në fund të muajit dhjetor .Të gjitha llojet e dhuratave 7.50€ Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi #shkoder #shengjin #vushtrri #porositonline #giftideas #gift #handmade #punedore

0

blejj.oonline

Porosin mund ta beni nga 🇽🇰🇦🇱🇲🇰 Transpori falas ne Kosove Kurse Shqiper dhe Maqedoni 3€ Na shkruani ne direkt. #blej #online #blejonline #kosove #prishtine #peje #prizren #ferizaj #gjakove #gjilan #maqedoni #shkup #tetove #gostivar #shqiperi #tirane #durres #shkoder #pasgesa pas pranimit

0

elsa_leo1

1

_reze_

8

aloa_onlineshop

Porosit nga: 🇽🇰 gratis, 🇦🇱 dhe 🇲🇰 3€ 💫hallka te flakeruara ne ari💫 9€ nje💫 14€ dy💫 Pagesa pas pranimit Porosit n'direct!💌 #prishtina #podujeva #lipjan #skenderaj #istog #rahovec #klinë #deçan #dragash #suhareka #kaçanik #viti #kamenica #prizeren #gjakove #ferizaj #gjilan #fushekosove #mitrovica #vushtrri #peje #malishevë #shtime #shqipëri #maqedoni #porositonline #porositngashtëpia #porositnëinstadirect#porosittani📥 #porosittani

3

rrethshqiperise

Shkodra Zenuni pjestare e UÇK Ushtria Çlirimtare Kosoves Poezi per heroin tone Agim Ramadani 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 #agimramadani #uçk #shqipe #prizeren #gjakove #diaspora #albania #kosova #kosovo #kombëtarja #kuqezi #prekazi #tetova

0

traditionalcouturetina

0

shumqka.online

Ofert Lapsi zbardhues per vetem 11.9€ posta gratis🔥🔥 #porosittani📥 Produkti me i kerkuar i momentit. Produkt me kualitet te larte per zbardhjen e dhembeve. #😍😍😍 ✅#pagesa kryhet ne momentin e dorezimit te porosise ✅#dergesa Free brenda Kosoves ✅#per cdo porosi ne Direct Message ✅#produkti si ne foto ✅#mos nguroni te na kontaktoni ne insta message per pyetje dhe informacion #porosit #porositnëinstadirect #porosittani #porositonline #porosit_tani_online📤 #porositnëinstadirect #porosittani📥🌸 #bli #blionline #blejonline #blej #📥 #🤗 #☺️#kosovo #prishtina #ferizaj #prizren #peja #gjakove #mitrovic

1

press_zone

Ahhahahahah 😂 . . . . . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow @press_zone per mshum 📱🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Pm Me Per Share 💸📱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kosovo #kosova #shqip #shqiperia #mozzik #gjakove #shengenvisa #ulqin #mozzikfans #skenderaj #gjakova #gjakove #gilan #prishtina #prishtinacity #pristina #peja #dragash #viti #ferizaj #getinjo #podujeva #prizeren #dhuratadora #dhurata #dualipa #ritaora #kmn #kmngang #kmnazet #azet •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

0

vefadekor

1

kafe_llafe_muhabet

0

_boxgiftkosova_

Vazhdojnë ofertat e zbritjes deri në fund të muajit dhjetor .Të gjitha llojet e dhuratave 7.50€ Bëj dhuratën më të veqantë për festat e fundvitit❄ Box Gift Kosova 🎁 #boxgiftkosova #boxgift #explodingbox #showsomelove #dhurata #porosittani #porosittani #porositnëinstadirect#mitrovica #kosovo #prishtina #gjilan #peje #gjakove #design #art #artistsoninstagram #albania #shqiperi #durrës #kukes #tirana #peshkopi #shkoder #shengjin #vushtrri #porositonline #giftideas #gift #handmade #punedore

0

0ra0nline

Modelet me te reja per Meshkuj dhe Femra 👌🏻 Cilesi e larte çeliku qe nuk fshihet 👌🏻 Garancion ne ngjyre dhe mekaniZem 👌🏻👌🏻 Pagesa pas Pranimit te Produktit 👌🏻 Porosite ne #instadirect #viber #whatsapp +38349215275 Transport ne #kosove #shqiperi #maqedoni #europe Porosite dhe Bindu 👌🏻 #prishtina #skopje #tirana #durres #vlora #saranda #peja #kumanove #makedonia #albania #mitrovic #vushtrri #suhareka #prizren #gjakove #watches #onlineshopping #onlineshop #luxurywatches #trendwatches 👌🏻

1

lamikelmendi

7